2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
canım bir de hareketsizlikten oluyor kabızlık. ona masaj ve spor hareketleri yaptırabilirsin inşallah hemen yapar kakasını
Kız bebegi hareketli durmuyor yerinde dün yaptığım takviye sayesinde yaptı. Bugün de az yaptı bağırsakları alışacak diye umut ediyorum.

9.aya kadar ana öğün anne sütü/mama, ara öğün ek gıda olmalı,9-12.aylar 50/50 olacak,o zaman ek gıdayı doyumluk vereceksiniz,acele etmeyin.Şu an doyumluk değil tadımlık vermelisiniz.

Sakın kucakta uyumasına alıştırma,önceleri nasıl uyutuyorsan öyle devam et derim,ben o yalnışı yaptım,hem meme emerek hem kucakta uyumaya alışmıştı,yatağına koyunca uyanıyordu.Şimdi yatır/kaldır yöntemiyle memesiz yatmaya alıştırmaya eski düzenimize geri dönmeye çalışıyorum

Ben 2 bezi karışık kullanmıştım,pişik olmamıştı.Bezi değişin,yine bakın azalma oluyormu,oluyorsa bezdendir,yoksa yedikleri yapmıştır,bu mantığı siz de bilirsiniz.Deneyin bakalım hangisi yaptığını bu yolla bulursunuz ancak. Ben sudocrem kullanıyorum,içeriği temiz değil biliyorum,amma çabuk etki ediyor.Bir de son günler daha kalın giydirmediniz değilmi?Ben kalın giydirmiştim 3 ay önce,ilk defa onda bacağının pipisinin yanlarına yakın kısımları pişik olmuştu.

mandalina,portakal 9ay+ diye verilmeli diye biliyorum.Dr.Yavuz Dizdarın bir videosu var,diyor ki, kongrede bilim adamlar zehirlenmiş,araşdırmışlar,portakaldan olduğu anlaşılmış.Mevsiminde olan yiyecekler bile sağllklı değil,çok kötü zamandayız

Ben denedim ama çok uzun süre ağlıyor, uyumuyor kıyamadım

ay inanmıyorum ya üzüldüm valla bu durum da kötü. ailesi bir işe yaramıyorsa anlatmasın tabi ki

Kizlar ben almanyain planina göre ek gidamiza kuyma/ et eklemeye basladim. Koyun et daha saglikli diye koyun eti eklilrum siz kac ögük ek gida veriyorsunuz? Ne zormus

Kizlar ben almanyain planina göre ek gidamiza kuyma/ et eklemeye basladim. Koyun et daha saglikli diye koyun eti eklilrum siz kac ögük ek gida veriyorsunuz? Ne zormus
Ben de kuzu kıymaya başlayacağım hiç de sevmem kuzu ama doktor onu önerdi
2 öğün veriyorum ben sabah ve akşamüstü
3 e çıkaracağım ama gerçekten çok zor
yaz olsa iyiydi balkona çıkarır atletle yedirirdim ama şu an her yer batıyo hani ona da tamam, ama kızım zorla yiyor ya
Hiç öğün bulamazsam acil çıkcaksam falan bebe bisküvim var şekersiz suyla ezip veriyorum vs

Ayy en tehlikeli erkek modeli, benim kaynimda öyle, karisi ne derse anasına aktarmış, anası ne derse karısına aktarmış şuan, annesiyle karısı kanlı bıçaklı, doldular doldular patladılar, Allah ima bin şükür kardeşler ama eşimle çok zit karakterdeler, ben 17 senedir kaynanamla beraber oturuyorum, kavgada ettik tartistikda, yeri geldi eşime anasıyla ilgili bir sürü şey söyledim, kesin anasida bana demiştir ama 1 tek kelime ne bana söylemiştir ne anasına, sinirimiz geçince gül gibi geçiniyoruz oz anne kizi kavga etmiyormu, aynı eve giren farklı karakterler çatışır, anlayisli olmak onemli. Zaten gelin kaynana kavgası diye bisey yoktur, iki tarafida idare edemeyen beceriksiz erkek vardir
Goon ve baby turco kullandım ben hep çokta memnundum hiç pişik olmadı bu zamana kadar, bi paket sleepy aldım 96 li paketti, başlarken korktum ama oda pişik yapmadı 1 ay kullandım, sleepy bitti goon açtım bi iki tane kullandım yavaştan pişik başladı şimdi komple sardı poposunu çocuğun, denkmi geldi bilmiyorum, portakal mandalinayi kestim zaten, bende tursu yemistim, bikac gun ust uste fanta içmiştim, onlarda yapmis olabilir diyorum, dikkat ediyoruz yeşillerimize geçmezse bez değişimi yapicam birde öyle deneyim
Öylemi osman gönülal dinliyorum hep, tadımlardan sonra hiç birşey yasak değil, sadece inek sütü ve bal yasak onun dışında yumurta beyazı bile yiyebilir dedi, ne biliyim mevsim meyve sebzelerini kullanıyorum
Ben günde 3 öğün veriyorum, kahvaltı, öğlen ve akşam olarak, genelde yarım çay bardağı ölçüsünde ancak yiyor, kıymaya ben epeydir başladım 30 mayıs doğumlu kızım, dana kıyma kullanıyorum ben, hatta bugün akşam 1 tatlı kaşığı kadar kıymayı yağsız tavada kavurdum, üzerine sıcak su koydum, kaynayan suya bi tatli kasigida pirinç attim, bi dis sarmisak, bi tutam havuc rendeledim güzelce pişirip çatalla ezdim severek yedi, ben böyle aklıma eseni karıştırıyorum tabi birbirine uygun olanlari, kahvaltıda yarım yumurta sarısı yarım cevizi iyice eziyorum, azcik su damlatiyorum yoksa boğazını alıyor yumurta, karıştırıp yediriyorum, salcasiz bi yemek, yada corba yapacaksam kendimize tuzsuz pisiriyorum kizimin corbasini ayirip oyle tuz atiyorum tencereye, hic bisey bulamazsam yogursa salatalik rendeliyorum, boyle kafama gore biseyler yapiyorum

yesilcan86 canım ben çok kola içiyorum (içmemeliyim biliyorum) ve mandalina portakal veriyorum pişik olmadı. kaka yaptıkça poposu kızarıyor ama öyle günler süren pişik olmuyor yani bunlarla ilgili olduğunu sanmıyorum. bizim yazın boynumuz pişik olmuştu çok kötü yaraya çevirmişti o zaman 2 tane krem yazdı doktor 4-5 günde geçti eğer çok ilerlediyse başka şeyler denemek yerine doktora götürebilirsin

ben de kendimce yakıştırdığım sebzeleri karıştırıyorum valla bence doğrusu da bu olmalı yoksa sürekli tarif arıyorsun ve evde sebze ya da işte içinde ne varsa bir malzeme eksikse o tarifi yapamıyorsun insanın morali bozuluyor
bizim kuzu kıyma denememiz başarısızlıkla sonuçlandı yarın dana kıyma alıp bir çorba yapacağım inşallah sever

dönem dönem bez de pişik yapabiliyor ya da pakette bir farklılık mı oluyor bilmiyorum. sünnet olduğunda 3 aylıkken molfix mavi paket almıştık pişik olmamıştı sonra aynı bez pişik yaptı

Anne sütünden geçmez diye düşünüyorum. Bebeğe , antibiyotik filan kullandıysanız o yapmıştır. Bu kadar dirençliyse mantar olmuştur kuzucuk, bence aile hekiminize başvurun mantar kremi ile hemen iyiileşir

dönem dönem bez de pişik yapabiliyor ya da pakette bir farklılık mı oluyor bilmiyorum. sünnet olduğunda 3 aylıkken molfix mavi paket almıştık pişik olmamıştı sonra aynı bez pişik yaptı
Ben de bezleri değiştirdim hiç pişik olmadı. Bebeğinizin cildi hassas demek ki. Ben daha hiç aldığım pişik kremlerini açmadım bile.

Benim memeler ilk aylara döndü, birini emzirirken ötekinden süt akıyor. Nemli kalacak kış günü diye ped de koymuyorum ama üstüm başım süt oluyor, sizde de var mı böyle bir durum

Benim memeler ilk aylara döndü, birini emzirirken ötekinden süt akıyor. Nemli kalacak kış günü diye ped de koymuyorum ama üstüm başım süt oluyor, sizde de var mı böyle bir durum
Yok hatta azaldı benim ilk zamanın o sütten sızlayan memeleri gitti ama şükür emiyor sağmıyorum da greçi ne kadar çıkıyor bilmiyorum .maşallah sütlerine

Bizim popoda pişikli bu ara ki olmaz genelde kızarır krem sürerim geçer ek gıdadan kesin çünkü bez hep sleepy bilemedim neyden olduğunu sudocrem sürdüm en son hafifledi baya ama hala var pazartesi doktor kontrolü var sorucam bakalım bu iki akşamdır kıymalı soğanlı sarımsaklı patates yemeği verdim afiyetle yedi yanına yoğurta yarında taze fasülye yemeği yapıcam patatesli bakalım sevicek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…