- 28 Eylül 2022
- 479
- 466
- 33
- 35
Kız bebegi hareketli durmuyor yerindecanım bir de hareketsizlikten oluyor kabızlık. ona masaj ve spor hareketleri yaptırabilirsin inşallah hemen yapar kakasını
9.aya kadar ana öğün anne sütü/mama, ara öğün ek gıda olmalı,9-12.aylar 50/50 olacak,o zaman ek gıdayı doyumluk vereceksiniz,acele etmeyin.Şu an doyumluk değil tadımlık vermelisiniz.Valla ben bu ek gıda ile ilgili yeni bi karar aldım bugün o olmaz bu olmaz şu verilmez bu yenmezlerden bıktım tamam kırmızı çizgili yemekler bal yumurta beyazı vs ok ama sürekli ona uygun bi tarif aramaktan çok sıkıldım çocukta sıkıldı üç gündür asla yemiyor yani bugün patates kabak haşladım evde onlar vardı içine ekmek doğradım tam buğday yanına ev yapımı yoğurt ve çocuk yedi yaaa bu akşam kıymalı patates yine içine ekmekle doğrayıp yediricem valla çocuğum doydu da uyudu
Sakın kucakta uyumasına alıştırma,önceleri nasıl uyutuyorsan öyle devam et derim,ben o yalnışı yaptım,hem meme emerek hem kucakta uyumaya alışmıştı,yatağına koyunca uyanıyordu.Şimdi yatır/kaldır yöntemiyle memesiz yatmaya alıştırmaya eski düzenimize geri dönmeye çalışıyorumBizim dişimiz yok, kabarma filan da yok ama kucakta uyumak istiyor. Resmen kafası kolumun üstünde olacak . Çektiğim an kafası kolumu arıyor, koymazsam uyanıp ağlıyor 2 gündür . Neden böyle oldu bilmiyorum. Onun dışında keyfi yerinde
Ben 2 bezi karışık kullanmıştım,pişik olmamıştı.Bezi değişin,yine bakın azalma oluyormu,oluyorsa bezdendir,yoksa yedikleri yapmıştır,bu mantığı siz de bilirsiniz.Deneyin bakalım hangisi yaptığını bu yolla bulursunuz ancak. Ben sudocrem kullanıyorum,içeriği temiz değil biliyorum,amma çabuk etki ediyor.Bir de son günler daha kalın giydirmediniz değilmi?Ben kalın giydirmiştim 3 ay önce,ilk defa onda bacağının pipisinin yanlarına yakın kısımları pişik olmuştu.Arkadaslar, fikrinizi alacam bilenlerden, kizim dogdugundan baby baby turco ve goon kullandim hic pisik olmadı, geçen ay sleepy kampanyalı bulmuştum bi paket aldım 96 'li, kullandım yine pişik olmadı çocuğum, sleepy bitti, goon kullanmaya başladım kızımın altı bir pişik oldu ciğer gibi kızardı, 1 haftadır vajinasindan poposuna kadar komple kabarık, ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum, altını sık değişiyor ve 5 10 dk alto açık havalandiriyorum, geçmiyor bin türlü azalmiyorda, pişik kremlerimde güzel, bolca sürüyorum ama faydasız, bezden mi oldu acaba yoksa yediklerinden mi anlamadım, goon ilk defa kullanmadimki
mandalina,portakal 9ay+ diye verilmeli diye biliyorum.Dr.Yavuz Dizdarın bir videosu var,diyor ki, kongrede bilim adamlar zehirlenmiş,araşdırmışlar,portakaldan olduğu anlaşılmış.Mevsiminde olan yiyecekler bile sağllklı değil,çok kötü zamandayızIslak mendili arıtma suyuyla yıkayıp siliyorum, altını 5 10 dk açık bırakıyorum, her kakada kızarıyor, sudocrem de kimyasal fazla diye duymuştum o yüzden bündchen diye bi marka aldım, penaten aldim, olmadi dr a giderim geçmezse
Ya evet olabilir, mandalina portakal seviyor, birde ben bi kac gün üst-üste fanta içmiştim, acaba sütten onun asiti geçmiş olabilirmi
Ben denedim ama çok uzun süre ağlıyor, uyumuyor kıyamadımSakın kucakta uyumasına alıştırma,önceleri nasıl uyutuyorsan öyle devam et derim,ben o yalnışı yaptım,hem meme emerek hem kucakta uyumaya alışmıştı,yatağına koyunca uyanıyordu.Şimdi yatır/kaldır yöntemiyle memesiz yatmaya alıştırmaya eski düzenimize geri dönmeye çalışıyorum
ay inanmıyorum ya üzüldüm valla bu durum da kötü. ailesi bir işe yaramıyorsa anlatmasın tabi kiCanım duysalar da duzelmezler. Benimki gidoyor evdeki kavgayı onlara aktarıyor. Onlar da bir güzel dedikodumu yapıyor. Tavır alıyorlar bana. Ben aileme bir şey anlatmam normalde. Ama arkadaş dertlesiyormus ailesiyle. Beni. Gerzek kaynanam da niye gelip anlatıyorsun demez.
Ben de kuzu kıymaya başlayacağım hiç de sevmem kuzu ama doktor onu önerdiKizlar ben almanyain planina göre ek gidamiza kuyma/ et eklemeye basladim. Koyun et daha saglikli diye koyun eti eklilrum siz kac ögük ek gida veriyorsunuz? Ne zormus
Ayy en tehlikeli erkek modeli, benim kaynimda öyle, karisi ne derse anasına aktarmış, anası ne derse karısına aktarmış şuan, annesiyle karısı kanlı bıçaklı, doldular doldular patladılar, Allah ima bin şükür kardeşler ama eşimle çok zit karakterdeler, ben 17 senedir kaynanamla beraber oturuyorum, kavgada ettik tartistikda, yeri geldi eşime anasıyla ilgili bir sürü şey söyledim, kesin anasida bana demiştir ama 1 tek kelime ne bana söylemiştir ne anasına, sinirimiz geçince gül gibi geçiniyoruzCanım duysalar da duzelmezler. Benimki gidoyor evdeki kavgayı onlara aktarıyor. Onlar da bir güzel dedikodumu yapıyor. Tavır alıyorlar bana. Ben aileme bir şey anlatmam normalde. Ama arkadaş dertlesiyormus ailesiyle. Beni. Gerzek kaynanam da niye gelip anlatıyorsun demez.
Goon ve baby turco kullandım ben hep çokta memnundum hiç pişik olmadı bu zamana kadar, bi paket sleepy aldım 96 li paketti, başlarken korktum ama oda pişik yapmadı 1 ay kullandım, sleepy bitti goon açtım bi iki tane kullandım yavaştan pişik başladı şimdi komple sardı poposunu çocuğun, denkmi geldi bilmiyorum, portakal mandalinayi kestim zaten, bende tursu yemistim, bikac gun ust uste fanta içmiştim, onlarda yapmis olabilir diyorum, dikkat ediyoruz yeşillerimize geçmezse bez değişimi yapicam birde öyle deneyimBen 2 bezi karışık kullanmıştım,pişik olmamıştı.Bezi değişin,yine bakın azalma oluyormu,oluyorsa bezdendir,yoksa yedikleri yapmıştır,bu mantığı siz de bilirsiniz.Deneyin bakalım hangisi yaptığını bu yolla bulursunuz ancak. Ben sudocrem kullanıyorum,içeriği temiz değil biliyorum,amma çabuk etki ediyor.Bir de son günler daha kalın giydirmediniz değilmi?Ben kalın giydirmiştim 3 ay önce,ilk defa onda bacağının pipisinin yanlarına yakın kısımları pişik olmuştu.
Öylemi osman gönülal dinliyorum hep, tadımlardan sonra hiç birşey yasak değil, sadece inek sütü ve bal yasak onun dışında yumurta beyazı bile yiyebilir dedi, ne biliyim mevsim meyve sebzelerini kullanıyorummandalina,portakal 9ay+ diye verilmeli diye biliyorum.Dr.Yavuz Dizdarın bir videosu var,diyor ki, kongrede bilim adamlar zehirlenmiş,araşdırmışlar,portakaldan olduğu anlaşılmış.Mevsiminde olan yiyecekler bile sağllklı değil,çok kötü zamandayız
Ben günde 3 öğün veriyorum, kahvaltı, öğlen ve akşam olarak, genelde yarım çay bardağı ölçüsünde ancak yiyor, kıymaya ben epeydir başladım 30 mayıs doğumlu kızım, dana kıyma kullanıyorum ben, hatta bugün akşam 1 tatlı kaşığı kadar kıymayı yağsız tavada kavurdum, üzerine sıcak su koydum, kaynayan suya bi tatli kasigida pirinç attim, bi dis sarmisak, bi tutam havuc rendeledim güzelce pişirip çatalla ezdim severek yedi, ben böyle aklıma eseni karıştırıyorum tabi birbirine uygun olanlari, kahvaltıda yarım yumurta sarısı yarım cevizi iyice eziyorum, azcik su damlatiyorum yoksa boğazını alıyor yumurta, karıştırıp yediriyorum, salcasiz bi yemek, yada corba yapacaksam kendimize tuzsuz pisiriyorum kizimin corbasini ayirip oyle tuz atiyorum tencereye, hic bisey bulamazsam yogursa salatalik rendeliyorum, boyle kafama gore biseyler yapiyorumKizlar ben almanyain planina göre ek gidamiza kuyma/ et eklemeye basladim. Koyun et daha saglikli diye koyun eti eklilrum siz kac ögük ek gida veriyorsunuz? Ne zormus
Anne sütünden geçmez diye düşünüyorum. Bebeğe , antibiyotik filan kullandıysanız o yapmıştır. Bu kadar dirençliyse mantar olmuştur kuzucuk, bence aile hekiminize başvurun mantar kremi ile hemen iyiileşirIslak mendili arıtma suyuyla yıkayıp siliyorum, altını 5 10 dk açık bırakıyorum, her kakada kızarıyor, sudocrem de kimyasal fazla diye duymuştum o yüzden bündchen diye bi marka aldım, penaten aldim, olmadi dr a giderim geçmezse
Ya evet olabilir, mandalina portakal seviyor, birde ben bi kac gün üst-üste fanta içmiştim, acaba sütten onun asiti geçmiş olabilirmi
Ben de bezleri değiştirdim hiç pişik olmadı. Bebeğinizin cildi hassas demek ki. Ben daha hiç aldığım pişik kremlerini açmadım bile.dönem dönem bez de pişik yapabiliyor ya da pakette bir farklılık mı oluyor bilmiyorum. sünnet olduğunda 3 aylıkken molfix mavi paket almıştık pişik olmamıştı sonra aynı bez pişik yaptı
Yok hatta azaldı benim ilk zamanın o sütten sızlayan memeleri gitti ama şükür emiyor sağmıyorum da greçi ne kadar çıkıyor bilmiyorum .maşallah sütlerineBenim memeler ilk aylara döndü, birini emzirirken ötekinden süt akıyor. Nemli kalacak kış günü diye ped de koymuyorum ama üstüm başım süt oluyor, sizde de var mı böyle bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?