2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Yok hatta azaldı benim ilk zamanın o sütten sızlayan memeleri gitti ama şükür emiyor sağmıyorum da greçi ne kadar çıkıyor bilmiyorum .maşallah sütlerine
Bu sıralar memeye ayrı düşkün oldu bebeğim, ben ağzından çıkarmazsam çıkarmıyor.Belli bir süre sonra ben çekiyorum memeyi o çekiyor Afrika kabilesi kadınlarının memesine döndü
Sanırım çok emdiği için oldu

Benim memeler ilk aylara döndü, birini emzirirken ötekinden süt akıyor. Nemli kalacak kış günü diye ped de koymuyorum ama üstüm başım süt oluyor, sizde de var mı böyle bir durum
Benimde oyle, digeri pit pit damlıyor yada,sızı yapiyor

Ben denedim ama çok uzun süre ağlıyor, uyumuyor kıyamadım
Ben daha önceleri memesiz uyutuyordum,öyle alışmıştı,o yüzden başladım.15-20 gün önce denemiştim,gece 1,5 saat uyumamıştı.Son günler uykusu,düzenimiz çok kötüydü,gece 12,1de uykuya geçiyordu,gece sık sık uyanıyordu,çok bitikdim,ben daha önce bir hastalık geçirdim, bağışıklığım düşerse,o hastalığım nüks ede bilir, o yüzden 3-4 gün önce gece yine başladım,sık-sık uyansa da,geri yatırdım,ben uykusuz kaldım tabii.2 gün önce akşam erken yatırmak istediğimde yarım saat dayanmadan ağladı(bu da normal),10 dk sonra da uykuya geçti.Dün gündüz uykularına ve gece uykusuna geçerken de ağladı.Gece uyanmalarıbu gece azaldı.Zor tabii, ama ikimizin de sağlığı için yapmak zorundaydım.

benim oğlum bir kaç gecedir sürekli uykusunda mızmız
sarılsamda emzirsemde 5-10 dk sonra yine aynı
bırakayım emzirme vs yapmayayım uykusuna döner dediğimde durum ağlamaya ilerliyor.
kaç geceder saat başı bazen yarım saatte bir böyle
yoruyor bu durum.

Benim memeler ilk aylara döndü, birini emzirirken ötekinden süt akıyor. Nemli kalacak kış günü diye ped de koymuyorum ama üstüm başım süt oluyor, sizde de var mı böyle bir durum
Çok ya da sık emiyor,o da süt üretimini arttırmıştır.Benim sütyenime 1,2 damla bulaşır arada.
ped,bez ya da peçete koyup sık-sık değiştire bilirsin.
Yok hatta azaldı benim ilk zamanın o sütten sızlayan memeleri gitti ama şükür emiyor sağmıyorum da greçi ne kadar çıkıyor bilmiyorum .maşallah sütlerine
3 aydan sonra hiperlaktasyon dönemi bitiyor,o yüzden azalmış sanıyoruz,aslında artık bebeğimizin ihtiyacına göre salgılanıyor

Osman doktor öyle diyor,ama çok az verin,abartmayın diyor,,çünki naringiyeler asitli ve popoda pişik yapa biliyor,o kısmı daha dün tekrar dinledim.1 yaştan önce vere biliriz,ama gözlemleyerek ve az vermekte fayda var sanırım.Neredeyse bütün meyveler,sebzeler ilaçlı,bu da etkili ola bilir

huzursuzluğu dişden ola bilir.Bizde de geceleri bir süredir sık-sık uyanma var.Benim gibi kötü,alışmadığı alışkanlık oluşturmayın.Her uyandığında acıkmış ya da diş sancısı deyip emzirdim,şimdi bunu düzeltmeye çalışıyorum.Ben çok ağlamasa kucağıma almıyorum,gece 3-4 saatden önce de emzirmemeye başladım.

ya bilmiyorum ki nereye kadar böyle.
belim de ağrıyor, yatarak emziriyorum ben çünkü.
önceden temas etmem kolumun elimin değmesi yetiyordu.
şimdi yok yetmiyor illa meme istiyor ama emdiğinden de değil.
sanki huzursuz, bir şey var ve ancak öyle güvende hissediyor gibi.
çözemedim.

bir de regl olmuşum. 1,5 ay öncede olmuştum.
belim ağrıyor, karnım ağrıyor, gece de böyle olunca.

Ben de bana ihtiyacı var diye düşünüyorum . Gece 4 e kadar sorun yok. 4 ten sonra 30-45 dk bir uyanıyor. 6 da artık uyutmadım , biraz oyaladım belki uyur diye . 7 :30 gibi uyudu. 8 de uyandı. Şimdi de çok uykusu var söyleniyor ama uyumak istemiyor.

Yediklerinden olabilir ben kızımda bi gün mandalina yemiştim hep pişik olmuştu asitten olmuştu yani o zamnlar öle denmişti sonra denemiştim gerçkten tekrar olmuştu

Ben de bezleri değiştirdim hiç pişik olmadı. Bebeğinizin cildi hassas demek ki. Ben daha hiç aldığım pişik kremlerini açmadım bile.
evet canım doktor da öyle söylemişti. sabunla yıkayıp nemlendiriyorum yine de sürününce bacakları soyuluyor biraz hassas

dün ne yedin? ben bulgur yiyince sütüm artıyor. yoksa memelerim sönük bir de bebiş başka şeyler yediği için daha uzun süre emmiyor ya ondan olabilir

bir hafta kadar aynı böyleydik uyumuyordu gece uyanıp. bugün yattı çok şükür o mutlu ben mutlu. diyeceğim o ki bir derdi oluyor genelde benimki dişten dolayı oluyor eğer hasta değilse sebep diştir. gerçekten çok canları acıyormuş. inşallah kolaylıkla çıkarırlar canım allah yardımcımız olsun

Benim bebeğim memeye çok düşkün oldu bu sıralar, ben zorla ayırıyorum memeden sanırım ondan oldu, yoksa benim beslenme düzenim aynı

Baya geride kalmış ama bizim de olmuştu. Kıpkırmızı saglikocaginda hekim flagly diye bir krem yazdı ikinci gün kayboldu.
Bizim yeme miktarı çoğaldı ondan sanırım. İstekli yemek istiyor sürekli
Benimkide öyle ver diye ağlıyor. Bugün ne kadar yediğini ölçtüm . Havuçlu patatesli pirinçli zeytinyağlı pırasa yemeği yapmıştım. Biberonla ölçtüm 130 ml yemiş. Benim gözüme çok geliyor. Bide obez olur diye de korkuyorum. Eğer herşey yolundaysa masaAllah diyelim evlatlarımıza

Benim bebeğim de çok yemek istiyor. Veriyorum ama aklıma da geliyor obez olur mu diye

Ben de obez olmasından korkuyorum. Yanında su bile içsem şahlanıyor istiyor. Karninda iken hep konuşur derdim kızım iştahlı ol diye sözümü tutuyor herhalde

Benim hiç bi zaman emzirirken damlamadı diğerinden ama sütyen takmadığımda eğildiğim zaman damlıyor ya da kucağıma aldığımda tüm tişörtüm ıslanıyor sütyenliyken olmuyor tuhaf

Benimki de emmeyi bırakırken acayip sündürüyor bırakmadan tekrar emip yine sündürüp öyle bırakıyor dibini sıyırıyor galiba

Ben de memede rahatlıyor deyip yarım saatte bir,1 saate bir emziriyordum,ama artık öyle yapmıyorum,uyanınca şşş deyip beline hafifce vurup sakinlleştirmeye çalışıyorum,uyanmaları azalmış durumda.

1 çay bardağı 125 ml,günde 2 çay bardağı kafar yiye bilir.Ben de bir defa ölçtüm,gün içinde 1 çay bardağı kadar veriyorum neredeyse.Benimki de iştahlı maşallah,ben de fazla vermeye korkuyorum,halbuki 2 öğün veriyorum ve 1 öğünü yarım çay bardağı kadar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…