2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kola kabız yapar. Sonra hemoroid diye gezersin

Kızlar günaydın. Gece çok kötü bir rüya gördüm. Oğlumu sah damarını kesiyoruz ya da kesiliyor. Bebek iyice morarmaya başlıyor. Allah korusun cesetler beyazla mor arası olur ya öyle bir şeye dönüyor. Nefesini kontrol ediyorum. Bu yaşıyor hastaneye götürelim diyorum. Ama hastaneye gidemiyorum bir türlü. O görüntü gözümün önünden gitmiyor. Anlamlarına baktım internetten ölüm demekmiş.

Allah korusun, rüyalar tersine çıkarmış, Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin, size bağışlasın

Allah hayra çevirsin iyi düşün iyi olsun bence son zamanlardaki durumundan dolayı öyle görmüş olabilirsin

iki gün önce ben de bebeğimle ilgili çok kötü bir rüya gördüm. bütün gün etkisinden çıkamadım. hiç araştırma canım unutmaya çalış. allah evlatlarımızı bize bağışlasın

Allah korusun, rüyalar tersine çıkarmış, Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin, size bağışlasın
Allah hayra çevirsin iyi düşün iyi olsun bence son zamanlardaki durumundan dolayı öyle görmüş olabilirsin
Teşekkür ederim kızlar güzel cümlelerinizi için. Allah kimseye öyle bir şey yasatmasin

Kötü rüyayı kimseye anlatmamak lazım.Allah korusun bebeğinizi.Kötü düşünmeyin ve bir an önce rüyayı unutun

Bayadır kimse yazmamış. Ben yazayım oğlum 9 gün sonra 8 aylık olacak..son birkaç gündür aşırı derecede ayrılık kaygısı başladı. O otururken tuvalete bile gitsem aglıyor. Mutfaktan bir şey almaya gidip gelene kadar kıyamet kopuyor çok uyuyormuş gibi bu gece yarım saatte bir uyandı ya kucakta sallanarak ya da 5 dk emerek geri daldı. Hani büyüdükçe kolaylaşıyordu

Bizde bir kaç gün sonra 7 aylık olacağız. Bu saydiklarinizi uzun süredir yaşıyorum. Tek kalmak istemiyor hiçbir işimi yapamıyorum Büyüdükçe daha zorlaşıyor işimiz zor

Bizde 7.5 aylık olduk 3.5 aydır zaten çalışıyorum annem bakıyor gündüzleri alışık ilk defa dün akşam dışarı çıktık eşimle kızım biz gelene kadar ne uyumuş ne de doğru düzgün bişe yemiş huzursuzlanmış nasıl bizi gördü kapıda hemen şakımaya başladı emdirip uyuttum ilk defa ayrılık kaygısını bu kadar hisseti bizimkide işe giderkende artık saklanarak gidicez galiba

Aldığım duyumlar hiç o yönde değil. Hatta tadını çıkarın bu zamanların diyorlar

Ben de işe gidiyorum yarım gün de olsa. Saklanarak giderseniz çocuğunuz kontrolü bıraktığı anda terk edeceği korkuna sahip olabilir. Çocukta güvensizlik oluşturabilir. Ağlasa da veda etmeden gitmemek gerektiğini düşünüyorum. Bazen bugünü kurtarmak yarında çok daha büyük sorun oluşturabilir.

Ayni bizim de öyleydi bir haftadir uyuyamiyorfum west sendromumu diye aman korkmayin bosjna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…