- 10 Ekim 2019
- 3.077
- 2.455
- 133
- 35
Bende denedim memeye gelmeyince susmuyorBen denedim ama çok uzun süre ağlıyor, uyumuyor kıyamadım
Kola kabız yapar. Sonra hemoroid diye gezersin@yesilcan86 canım ben çok kola içiyorum (içmemeliyim biliyorum) ve mandalina portakal veriyorum pişik olmadı. kaka yaptıkça poposu kızarıyor ama öyle günler süren pişik olmuyor yani bunlarla ilgili olduğunu sanmıyorum. bizim yazın boynumuz pişik olmuştu çok kötü yaraya çevirmişti o zaman 2 tane krem yazdı doktor 4-5 günde geçti eğer çok ilerlediyse başka şeyler denemek yerine doktora götürebilirsin
Allah korusun, rüyalar tersine çıkarmış, Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin, size bağışlasınKızlar günaydın. Gece çok kötü bir rüya gördüm. Oğlumu sah damarını kesiyoruz ya da kesiliyor. Bebek iyice morarmaya başlıyor. Allah korusun cesetler beyazla mor arası olur ya öyle bir şeye dönüyor. Nefesini kontrol ediyorum. Bu yaşıyor hastaneye götürelim diyorum. Ama hastaneye gidemiyorum bir türlü. O görüntü gözümün önünden gitmiyor. Anlamlarına baktım internetten ölüm demekmiş.
Allah hayra çevirsin iyi düşün iyi olsun bence son zamanlardaki durumundan dolayı öyle görmüş olabilirsinKızlar günaydın. Gece çok kötü bir rüya gördüm. Oğlumu sah damarını kesiyoruz ya da kesiliyor. Bebek iyice morarmaya başlıyor. Allah korusun cesetler beyazla mor arası olur ya öyle bir şeye dönüyor. Nefesini kontrol ediyorum. Bu yaşıyor hastaneye götürelim diyorum. Ama hastaneye gidemiyorum bir türlü. O görüntü gözümün önünden gitmiyor. Anlamlarına baktım internetten ölüm demekmiş.
iki gün önce ben de bebeğimle ilgili çok kötü bir rüya gördüm. bütün gün etkisinden çıkamadım. hiç araştırma canım unutmaya çalış. allah evlatlarımızı bize bağışlasınKızlar günaydın. Gece çok kötü bir rüya gördüm. Oğlumu sah damarını kesiyoruz ya da kesiliyor. Bebek iyice morarmaya başlıyor. Allah korusun cesetler beyazla mor arası olur ya öyle bir şeye dönüyor. Nefesini kontrol ediyorum. Bu yaşıyor hastaneye götürelim diyorum. Ama hastaneye gidemiyorum bir türlü. O görüntü gözümün önünden gitmiyor. Anlamlarına baktım internetten ölüm demekmiş.
Allah korusun, rüyalar tersine çıkarmış, Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin, size bağışlasın
Allah hayra çevirsin iyi düşün iyi olsun bence son zamanlardaki durumundan dolayı öyle görmüş olabilirsin
Teşekkür ederim kızlar güzel cümlelerinizi için. Allah kimseye öyle bir şey yasatmasiniki gün önce ben de bebeğimle ilgili çok kötü bir rüya gördüm. bütün gün etkisinden çıkamadım. hiç araştırma canım unutmaya çalış. allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Kötü rüyayı kimseye anlatmamak lazım.Allah korusun bebeğinizi.Kötü düşünmeyin ve bir an önce rüyayı unutunKızlar günaydın. Gece çok kötü bir rüya gördüm. Oğlumu sah damarını kesiyoruz ya da kesiliyor. Bebek iyice morarmaya başlıyor. Allah korusun cesetler beyazla mor arası olur ya öyle bir şeye dönüyor. Nefesini kontrol ediyorum. Bu yaşıyor hastaneye götürelim diyorum. Ama hastaneye gidemiyorum bir türlü. O görüntü gözümün önünden gitmiyor. Anlamlarına baktım internetten ölüm demekmiş.
Bizde bir kaç gün sonra 7 aylık olacağız. Bu saydiklarinizi uzun süredir yaşıyorum. Tek kalmak istemiyor hiçbir işimi yapamıyorumBayadır kimse yazmamış. Ben yazayımoğlum 9 gün sonra 8 aylık olacak..son birkaç gündür aşırı derecede ayrılık kaygısı başladı. O otururken tuvalete bile gitsem aglıyor. Mutfaktan bir şey almaya gidip gelene kadar kıyamet kopuyor çok uyuyormuş gibi bu gece yarım saatte bir uyandı ya kucakta sallanarak ya da 5 dk emerek geri daldı. Hani büyüdükçe kolaylaşıyordu
Bizde 7.5 aylık olduk 3.5 aydır zaten çalışıyorum annem bakıyor gündüzleri alışık ilk defa dün akşam dışarı çıktık eşimle kızım biz gelene kadar ne uyumuş ne de doğru düzgün bişe yemiş huzursuzlanmış nasıl bizi gördü kapıda hemen şakımaya başladı emdirip uyuttum ilk defa ayrılık kaygısını bu kadar hisseti bizimkide işe giderkende artık saklanarak gidicez galibaBayadır kimse yazmamış. Ben yazayımoğlum 9 gün sonra 8 aylık olacak..son birkaç gündür aşırı derecede ayrılık kaygısı başladı. O otururken tuvalete bile gitsem aglıyor. Mutfaktan bir şey almaya gidip gelene kadar kıyamet kopuyor çok uyuyormuş gibi bu gece yarım saatte bir uyandı ya kucakta sallanarak ya da 5 dk emerek geri daldı. Hani büyüdükçe kolaylaşıyordu
Hiç bilmiyordum. Anlatilmamasini gerektiğini buraya yazınca biraz rahatladım acikcasiKötü rüyayı kimseye anlatmamak lazım.Allah korusun bebeğinizi.Kötü düşünmeyin ve bir an önce rüyayı unutun
Aldığım duyumlar hiç o yönde değil. Hatta tadını çıkarın bu zamanların diyorlarBayadır kimse yazmamış. Ben yazayımoğlum 9 gün sonra 8 aylık olacak..son birkaç gündür aşırı derecede ayrılık kaygısı başladı. O otururken tuvalete bile gitsem aglıyor. Mutfaktan bir şey almaya gidip gelene kadar kıyamet kopuyor çok uyuyormuş gibi bu gece yarım saatte bir uyandı ya kucakta sallanarak ya da 5 dk emerek geri daldı. Hani büyüdükçe kolaylaşıyordu
Bizde 7.5 aylık olduk 3.5 aydır zaten çalışıyorum annem bakıyor gündüzleri alışık ilk defa dün akşam dışarı çıktık eşimle kızım biz gelene kadar ne uyumuş ne de doğru düzgün bişe yemiş huzursuzlanmış nasıl bizi gördü kapıda hemen şakımaya başladı emdirip uyuttum ilk defa ayrılık kaygısını bu kadar hisseti bizimkide işe giderkende artık saklanarak gidicez galiba
Nasıl kıpırdanmalar acaba? Bazen hala moro refleksi gibi sıçrıyor oğlum içime kurt düşüyorMerhaba benim bebis kac gecedir kipirdiyordu uykusunda eeg cektirdik temiz cikti elhamdullzllah
Gözünüz aydınMerhaba benim bebis kac gecedir kipirdiyordu uykusunda eeg cektirdik temiz cikti elhamdullzllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?