2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Geçmiş olsun Dilkenn benimde sağımdan soluma dönerken inanılmaz bi ağrım oluyordu dün doktor alttan muayene edip vajinal varis olmuşmaya başlamış dedi. Ağrı sebebi o yüzdenmiş. Üstüne çatı ağrım da var benim ayağa kalkarken çok zorlanıyorum özellikle sabahları. Dün araştırdım doğumdan sonra geçiyormuş çoğu kişi de

Son düzenleme:
Ya elimizde olmayan nedenlerden dolayı böyle oldu ama bazen ıyıkıde boyle olmus dıyorum. İçimde yaşamadıgım bişey kalmadı kızım doğunca hiç keşke demedim. Çok bekledıgım için sabrım daha çoktu. Sınandığım herşeye şükrettim şikayet edemedim
Buda öyle oldu ıkıncı kez rabbım nasıp ettı etmese idi hep içimde kalacaktı her hamile gördüğümde içim gidecekti. Bununla birlikte bende defteri kapatıyorum. Rabbim olmayanlara nasip etsin bizlerede hakkıyla büyütmeyi nasip etsin.
Çok güzel bir gebelik yaşı bence annem erkek kardeşimi 38 yaşında doğurdu aramızda 12 yaş vardı şuan iyi ki doğurmuşum diyor
Ay eskınden 38 çok geçti şimdi 40 dan sonra doğuran çok eskiden bu kadar sorunda yoktu kımsede şimdi hamile kalmakta zorlastı. Bazen dengesizler çıkıyor yaşında baya varmış diyen ama takılmıyorum Bende annen gibi iyiki olmuş diyorum hayatımıza renk gelecek

Geçmiş olsun canım öyle böyle gecıyor günler hepımız sag salım zamanında kucagımıza alalım inşallah .
Birşey gecerken dıgerı cıkıyor şartlar zorluyor ama anne olmak zor

Ben senin haftandayken aynı şeyleri yaşadım hatta çıkacak gibi hissediyordum güldüğümde yürüdüğümde. 2 hafta önce 27 hafta iken bana da varis olabilir filan dedi damar gibi bir şey vardı zaten ve elime şişkinlik geliyordu banyoda dokununca filan. Kafası çok aşağıda olduğu için öyleymiş. Ama şimdi yukarı mı çıktı yeri mi genişledi bir şeyler oldu rahatladım o baskıyı hissetmiyorum. İnşallah senin de öyle olur çünkü döneniyordum bile batıyordu. Özellikle sağ vajina bölgesinde rahim ağzı içinse gayet iyi bencede bende bu cumartesi gidicem bakalım neler olmuş

Kesinlikle öyle

Bebeğin dönmüş o yüzden başı aşağıda, ama hala geri dönebilir bu haftalarda oluyormuş. İdrar yolu enfeksiyonun olduğu için öyle çıkmış bence. O da çok değil, pek korkulacak bir şey gelmedi bana

Teşekkür ederim Ya ben de çok okudum geçtiği yazıyor ama bu ağrılar daha şimdiden böyleyse gebelik sonuna kadar bize neler cektirecek ama yine de şükür ne diyeyim bildiğin 1 günde hayat kalitem sıfıra indi

Geçmiş olsun canım öyle böyle gecıyor günler hepımız sag salım zamanında kucagımıza alalım inşallah .
Birşey gecerken dıgerı cıkıyor şartlar zorluyor ama anne olmak zor
Teşekkürler canım evet bu haftaya kadar çok birşeyin yoktu ağrı ile alakalı ama bugün beni yerden yere vurdu resmen ki bu ağrıyla yarın yola cikicam o yol nasıl bitecek bilmiyorum

Amin amin Ben kızımda da ilk bir ay içinde hamile kalmıştım ama uğraştık ovülasyon testleri vitaminler filan. Arada çok zaman olmayınca insan daha çok yıpranıyor sanırım şuan öyle bir yıpranma var bizde. Eşim ben evdeyken bile bakıcı mı bulsak nasıl yapacaksın modunda şuan, çünkü işin sonu ona da dokunacak biliyor. Her akşam parka o götürüyor güya hiç baba yokmuş bilmem ne. Gece uyanmaları ayrı bir kavga sebebi zaten. İnsan hiç uykusundan yine mi uyandı diye ağlayarak uyanır mı, vallahi bunu aylarca yaşadım Çok şükür bu da böyle oldu, iyi ki oldu zaten düşünüyorduk sadece biraz erken geldi. Sağlıkla büyüsün hepsi

Geçmiş olsun ama emin ol acil bir durum olsa doktor asla bırakmaz. İdrarda kan sanırım protein kaçağından ya da taş kum varsa oluşur.içilen ilaçlar bile tetikleyebilir. Vajinal varis de düzenli takip gerektirir onun dışında yapılacak birşey yok. Bebişin boyu kaç olmuş

Ah teşekkür ederim bunu okumak bir nebze rahatlattı beni inşallah benim de geçer doktor da öyle söyledi kafası asagida olduğu için kat kat fazla baskı hissediyorsun döner o dedi inşallah öyle olur. Ben de eve gelince kontrol ettim bildiğin bir parmaktan daha kalın bir şişkinlik var ve benim de sağda

Ah canım inşallah öyledir ogluşa birşey olmasın da ben çekerim el mahkum, her ağrısında şükür ederek çekerim ne yapayım

Ayy inşallah keşke doktordan geldiğimde yazsaymisim buraya, vallahi çok rahatladım ya ben de boyunu sordum ama bu haftalarda artık boyunu ölçemiyoruz katlanmış vaziyette oldukları için dedi ama ben tabiiki ultrason kagidimdan baktım 7ile çarpınca ortalama 33cm çıkıyor

Benim bu ağrılarım 16. Haftamdan beri var artık alıştım. Üstelik bebek hala baş yukarda duruyor dönmemiş, baş aşağı olmasıyla alakalı olduğunu da düşünmüyorum. Onlar sağlıklı olsun da katlanırız bi şekilde canını sıkma. Hatta servikal uzunluğunun artması çok çok güzel

Ay aynısı işte benimde elime geliyordu aynı öyle çok iğrenç bir şey bence iki haftaya düzelecek biraz ağrılı geçiyor ama geçecek inşallah

Evet vallahi en çok servikal uzunluğa sevindim. Ah hala mi geçmedi ağrıların ayy sabır diliyorum vallahi

Kilosunu da hiç kafana takma ben bugün 26+0 dım bebek 35.5 cm kilosu da 925 gibi birşey çıktı. Yani o da normal.

Evet vallahi en çok servikal uzunluğa sevindim. Ah hala mi geçmedi ağrıların ayy sabır diliyorum vallahi
Bizim genetik gibi bişey kardeşimin de böyle çok erken haftalarda başlamıştı hala 600 mg Progestan kullanıyorum geçeceğini bildiğim için sakinleştiriyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…