Geçmiş olsunKızlar dün geceden beri vajinada baskı ve karında ağrı hissediyordum geçer diye bekledim ama sabaha kadar ağrıdı. sabah doktoruma gittim izinliymis başka bir doktora gittim çok şükür bebeğim iyi bir sıkıntı yok 25+4 850 grammiş ( haftasına göre bana biraz fazla geldi ama doktor birşey demedigine göre normaldir herhalde) serviks kısalık vardı 26 mme kadar düşmüştü çok şükür 31.5 çıktı oda iyi ama maalesef alttan kontrol ederken doktor vajinal varisin var o yüzden karın agrisi ve baskı hissediyorsun ve de kafası aşağıda o yüzden baskı yapıyor dedi kendi doktorum olmadığı için çok ayrıntılı konuşamadık ben de salak gibi ee bu bir sorun mu bile demedimneyse idrar ve kan verdim kanın sonuçları daha çıkmamış ama idrarda kan görülmüş sizce bebeğe Bir zararı var mıdır? @Hooops canım mümkünse senden de yorum rica ediyorum cuma günü perinatologumda randevum var bir de ona danisacagim bakalım of vallahi Çilemiz bitmiyor sağlıkla zamanında dogsunlar bugün de bir sürü stres yüklendik çok şükür...
Ya elimizde olmayan nedenlerden dolayı böyle olduEn güzelini sen yapmışsın bence en güzel zamanların keyfini çıkarmışsın iştebenim planım da bu kadar erken ikinci çocuğa hamile kalmak değildi ilkini ders gibi çalıştık o çok planlıydı da şu dolandırıcı amh testi ve ilk gittiğim doktor zaten olmaz moduna sokmuşlardı beni
Bazen çocuğum olmadığını düşünerek hiç bir şey düşünmeden bir kahve içmek film izlemek bir yere gitmek istiyorum. Geçen anneme dedim bunu artık sana rahat yok böyle boş hayaller kurma dedibende tabii kızım bi kaç saat takıl demesini hayal etmiştim halbuki
Ay eskınden 38 çok geçti şimdi 40 dan sonra doğuran çok eskiden bu kadar sorunda yoktu kımsede şimdi hamile kalmakta zorlastı. Bazen dengesizler çıkıyor yaşında baya varmış diyen ama takılmıyorumÇok güzel bir gebelik yaşı benceannem erkek kardeşimi 38 yaşında doğurdu aramızda 12 yaş vardı şuan iyi ki doğurmuşum diyor
Geçmiş olsun canım öyle böyle gecıyor günler hepımız sag salım zamanında kucagımıza alalım inşallah .Kızlar dün geceden beri vajinada baskı ve karında ağrı hissediyordum geçer diye bekledim ama sabaha kadar ağrıdı. sabah doktoruma gittim izinliymis başka bir doktora gittim çok şükür bebeğim iyi bir sıkıntı yok 25+4 850 grammiş ( haftasına göre bana biraz fazla geldi ama doktor birşey demedigine göre normaldir herhalde) serviks kısalık vardı 26 mme kadar düşmüştü çok şükür 31.5 çıktı oda iyi ama maalesef alttan kontrol ederken doktor vajinal varisin var o yüzden karın agrisi ve baskı hissediyorsun ve de kafası aşağıda o yüzden baskı yapıyor dedi kendi doktorum olmadığı için çok ayrıntılı konuşamadık ben de salak gibi ee bu bir sorun mu bile demedimneyse idrar ve kan verdim kanın sonuçları daha çıkmamış ama idrarda kan görülmüş sizce bebeğe Bir zararı var mıdır? @Hooops canım mümkünse senden de yorum rica ediyorum cuma günü perinatologumda randevum var bir de ona danisacagim bakalım of vallahi Çilemiz bitmiyor sağlıkla zamanında dogsunlar bugün de bir sürü stres yüklendik çok şükür...
Ben senin haftandayken aynı şeyleri yaşadım hatta çıkacak gibi hissediyordum güldüğümde yürüdüğümde. 2 hafta önce 27 hafta iken bana da varis olabilir filan dedi damar gibi bir şey vardı zaten ve elime şişkinlik geliyordu banyoda dokununca filan. Kafası çok aşağıda olduğu için öyleymiş. Ama şimdi yukarı mı çıktı yeri mi genişledi bir şeyler oldu rahatladım o baskıyı hissetmiyorum. İnşallah senin de öyle olur çünkü döneniyordum bile batıyordu. Özellikle sağ vajina bölgesindeKızlar dün geceden beri vajinada baskı ve karında ağrı hissediyordum geçer diye bekledim ama sabaha kadar ağrıdı. sabah doktoruma gittim izinliymis başka bir doktora gittim çok şükür bebeğim iyi bir sıkıntı yok 25+4 850 grammiş ( haftasına göre bana biraz fazla geldi ama doktor birşey demedigine göre normaldir herhalde) serviks kısalık vardı 26 mme kadar düşmüştü çok şükür 31.5 çıktı oda iyi ama maalesef alttan kontrol ederken doktor vajinal varisin var o yüzden karın agrisi ve baskı hissediyorsun ve de kafası aşağıda o yüzden baskı yapıyor dedi kendi doktorum olmadığı için çok ayrıntılı konuşamadık ben de salak gibi ee bu bir sorun mu bile demedimneyse idrar ve kan verdim kanın sonuçları daha çıkmamış ama idrarda kan görülmüş sizce bebeğe Bir zararı var mıdır? @Hooops canım mümkünse senden de yorum rica ediyorum cuma günü perinatologumda randevum var bir de ona danisacagim bakalım of vallahi Çilemiz bitmiyor sağlıkla zamanında dogsunlar bugün de bir sürü stres yüklendik çok şükür...
Kesinlikle öyleYa elimizde olmayan nedenlerden dolayı böyle olduama bazen ıyıkıde boyle olmus dıyorum. İçimde yaşamadıgım bişey kalmadı kızım doğunca hiç keşke demedim. Çok bekledıgım için sabrım daha çoktu. Sınandığım herşeye şükrettim şikayet edemedim
Buda öyle oldu ıkıncı kez rabbım nasıp ettı etmese idi hep içimde kalacaktı her hamile gördüğümde içim gidecekti. Bununla birlikte bende defteri kapatıyorum. Rabbim olmayanlara nasip etsin bizlerede hakkıyla büyütmeyi nasip etsin.
Ay eskınden 38 çok geçti şimdi 40 dan sonra doğuran çok eskiden bu kadar sorunda yoktu kımsede şimdi hamile kalmakta zorlastı. Bazen dengesizler çıkıyor yaşında baya varmış diyen ama takılmıyorumBende annen gibi iyiki olmuş diyorum hayatımıza renk gelecek
Bebeğin dönmüş o yüzden başı aşağıda, ama hala geri dönebilir bu haftalarda oluyormuş. İdrar yolu enfeksiyonun olduğu için öyle çıkmış bence. O da çok değil, pek korkulacak bir şey gelmedi banaKızlar dün geceden beri vajinada baskı ve karında ağrı hissediyordum geçer diye bekledim ama sabaha kadar ağrıdı. sabah doktoruma gittim izinliymis başka bir doktora gittim çok şükür bebeğim iyi bir sıkıntı yok 25+4 850 grammiş ( haftasına göre bana biraz fazla geldi ama doktor birşey demedigine göre normaldir herhalde) serviks kısalık vardı 26 mme kadar düşmüştü çok şükür 31.5 çıktı oda iyi ama maalesef alttan kontrol ederken doktor vajinal varisin var o yüzden karın agrisi ve baskı hissediyorsun ve de kafası aşağıda o yüzden baskı yapıyor dedi kendi doktorum olmadığı için çok ayrıntılı konuşamadık ben de salak gibi ee bu bir sorun mu bile demedimneyse idrar ve kan verdim kanın sonuçları daha çıkmamış ama idrarda kan görülmüş sizce bebeğe Bir zararı var mıdır? @Hooops canım mümkünse senden de yorum rica ediyorum cuma günü perinatologumda randevum var bir de ona danisacagim bakalım of vallahi Çilemiz bitmiyor sağlıkla zamanında dogsunlar bugün de bir sürü stres yüklendik çok şükür...
Teşekkür ederimGeçmiş olsunDilkenn benimde sağımdan soluma dönerken inanılmaz bi ağrım oluyordu dün doktor alttan muayene edip vajinal varis olmuşmaya başlamış dedi. Ağrı sebebi o yüzdenmiş. Üstüne çatı ağrım da var benim ayağa kalkarken çok zorlanıyorum özellikle sabahları. Dün araştırdım doğumdan sonra geçiyormuş çoğu kişi de
Ah çok geçmiş olsun, bir bilgim yok ama şifa diliyorumKızlar bende amipli dizanteri çıktı…Doktor yatış verebiliriz dedi bu durumu yaşayan oldu mu ?
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım öyle böyle gecıyor günler hepımız sag salım zamanında kucagımıza alalım inşallah .
Birşey gecerken dıgerı cıkıyor şartlar zorluyor ama anne olmak zor
Amin aminYa elimizde olmayan nedenlerden dolayı böyle olduama bazen ıyıkıde boyle olmus dıyorum. İçimde yaşamadıgım bişey kalmadı kızım doğunca hiç keşke demedim. Çok bekledıgım için sabrım daha çoktu. Sınandığım herşeye şükrettim şikayet edemedim
Buda öyle oldu ıkıncı kez rabbım nasıp ettı etmese idi hep içimde kalacaktı her hamile gördüğümde içim gidecekti. Bununla birlikte bende defteri kapatıyorum. Rabbim olmayanlara nasip etsin bizlerede hakkıyla büyütmeyi nasip etsin.
Geçmiş olsun ama emin ol acil bir durum olsa doktor asla bırakmaz. İdrarda kan sanırım protein kaçağından ya da taş kum varsa oluşur.içilen ilaçlar bile tetikleyebilir. Vajinal varis de düzenli takip gerektirir onun dışında yapılacak birşey yok. Bebişin boyu kaç olmuşKızlar dün geceden beri vajinada baskı ve karında ağrı hissediyordum geçer diye bekledim ama sabaha kadar ağrıdı. sabah doktoruma gittim izinliymis başka bir doktora gittim çok şükür bebeğim iyi bir sıkıntı yok 25+4 850 grammiş ( haftasına göre bana biraz fazla geldi ama doktor birşey demedigine göre normaldir herhalde) serviks kısalık vardı 26 mme kadar düşmüştü çok şükür 31.5 çıktı oda iyi ama maalesef çokalttan kontrol ederken doktor vajinal varisin var o yüzden karın agrisi ve baskı hissediyorsun ve de kafası aşağıda o yüzden baskı yapıyor dedi kendi doktorum olmadığı için çok ayrıntılı konuşamadık ben de salak gibi ee bu bir sorun mu bile demedimneyse idrar ve kan verdim kanın sonuçları daha çıkmamış ama idrarda kan görülmüş sizce bebeğe Bir zararı var mıdır? @Hooops canım mümkünse senden de yorum rica ediyorum cuma günü perinatologumda randevum var bir de ona danisacagim bakalım of vallahi Çilemiz bitmiyor sağlıkla zamanında dogsunlar bugün de bir sürü stres yüklendik çok şükür...
Ah teşekkür ederim bunu okumak bir nebze rahatlattı beni inşallah benim de geçerBen senin haftandayken aynı şeyleri yaşadım hatta çıkacak gibi hissediyordum güldüğümde yürüdüğümde. 2 hafta önce 27 hafta iken bana da varis olabilir filan dedi damar gibi bir şey vardı zaten ve elime şişkinlik geliyordu banyoda dokununca filan. Kafası çok aşağıda olduğu için öyleymiş. Ama şimdi yukarı mı çıktı yeri mi genişledi bir şeyler oldu rahatladım o baskıyı hissetmiyorum. İnşallah senin de öyle olur çünkü döneniyordum bile batıyordu. Özellikle sağ vajina bölgesinderahim ağzı içinse gayet iyi bencede bende bu cumartesi gidicem bakalım neler olmuş
Ah canım inşallah öyledir ogluşa birşey olmasın da ben çekerim el mahkum, her ağrısında şükür ederek çekerim ne yapayımBebeğin dönmüş o yüzden başı aşağıda, ama hala geri dönebilir bu haftalarda oluyormuş. İdrar yolu enfeksiyonun olduğu için öyle çıkmış bence. O da çok değil, pek korkulacak bir şey gelmedi bana
Ayy inşallah keşke doktordan geldiğimde yazsaymisim buraya, vallahi çok rahatladımGeçmiş olsun ama emin ol acil bir durum olsa doktor asla bırakmaz. İdrarda kan sanırım protein kaçağından ya da taş kum varsa oluşur.içilen ilaçlar bile tetikleyebilir. Vajinal varis de düzenli takip gerektirir onun dışında yapılacak birşey yok. Bebişin boyu kaç olmuş
Benim bu ağrılarım 16. Haftamdan beri var artık alıştım. Üstelik bebek hala baş yukarda duruyor dönmemiş, baş aşağı olmasıyla alakalı olduğunu da düşünmüyorum. Onlar sağlıklı olsun da katlanırız bi şekilde canını sıkma. Hatta servikal uzunluğunun artması çok çok güzelTeşekkür ederimYa ben de çok okudum geçtiği yazıyor ama bu ağrılar daha şimdiden böyleyse gebelik sonuna kadar bize neler cektirecek ama yine de şükür ne diyeyim bildiğin 1 günde hayat kalitem sıfıra indi
Ay aynısı işte benimde elime geliyordu aynı öyle çok iğrenç bir şeyAh teşekkür ederim bunu okumak bir nebze rahatlattı beni inşallah benim de geçerdoktor da öyle söyledi kafası asagida olduğu için kat kat fazla baskı hissediyorsun döner o dedi inşallah öyle olur. Ben de eve gelince kontrol ettim bildiğin bir parmaktan daha kalın bir şişkinlik var ve benim de sağda
Evet vallahi en çok servikal uzunluğa sevindim. Ah hala mi geçmedi ağrılarınBenim bu ağrılarım 16. Haftamdan beri var artık alıştım. Üstelik bebek hala baş yukarda duruyor dönmemiş, baş aşağı olmasıyla alakalı olduğunu da düşünmüyorum. Onlar sağlıklı olsun da katlanırız bi şekilde canını sıkma. Hatta servikal uzunluğunun artması çok çok güzel
Kilosunu da hiç kafana takma ben bugün 26+0 dım bebek 35.5 cm kilosu da 925 gibi birşey çıktı. Yani o da normal.Ayy inşallah keşke doktordan geldiğimde yazsaymisim buraya, vallahi çok rahatladımya ben de boyunu sordum ama bu haftalarda artık boyunu ölçemiyoruz katlanmış vaziyette oldukları için dedi ama ben tabiiki ultrason kagidimdan baktım 7ile çarpınca ortalama 33cm çıkıyor
Bizim genetik gibi bişey kardeşimin de böyle çok erken haftalarda başlamıştı hala 600 mg Progestan kullanıyorumEvet vallahi en çok servikal uzunluğa sevindim. Ah hala mi geçmedi ağrılarınayy sabır diliyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?