Canım bu ilk kan değeri mi bana 75 lik yükleme yapıldı. İlk 70 2.100 3.146 çıktı normal denildiŞekerin kaç çıktı canım peki bana bugün dr sınır 140 dedi benim 146 100 lük yapalım dedi ama yapamam ya dün zar zor dayandım ona
İsterse görebilir ama benim doktor kendi sistemine bakıyor kaydedıyor sadece. Saglık ocagına gıdınce tek tek sayıyor banaBende şeyi çok merak ediyorum biz şimdi arada devlete gidiyoruz ya kendi doktorumuz bunu görüyor musize bişey söyledimi
Ayy hadı bakalım benımde işim rastgıtsın sana da bebegıne de şifa olsun iğneAl_pi canım iğnemi vuruldum bugün dün testi verdim bugün iğnemi yaptılar 1 saat kadar iğnenin gelmesini bekledim sadece hemen çıktım darısı sana
Bana 50 lik yapıldı sadece 1 saat sonra kan aldılar 1 saat sonraki değer 146 başka almadılar hiç bilmiyorum bu testi oğlumda yaptırmamıştım glikoza göre değişiyor mu acabaCanım bu ilk kan değeri mi bana 75 lik yükleme yapıldı. İlk 70 2.100 3.146 çıktı normal denildi
Bakteri diye yazmıyor ama değerler böyleİdrarda bakteri olan kısımda mı yazıyor canım kaç çıkmıştı acaba ?
Aynı şeyi geçen haftalarda bende yaşadım hatta iki kez üst üste çamaşır değiştirdim ilkinde şortumu ıslatacak kadar oldu hemde. Ertesi gün kontrolüm vardı söyledim gayet normal dedi. Gebelikte akıntı oluyor ama çok sarı yeşil ya da ağrı eşlik ediyorsa enfeksiyon olabilir tabii. Benim suyum iyiydi o zaman ama şimdi iki gündür böyle okuyunca biraz endişelendim bende yaz hamileliği berbat bir şeymişBenimde tam olarak böyle bi akıntım var 1 hafta önce doktor suyu iyi demişti haftaya kontrole gidicem tekrar bi sorayım bakayım suyu azalmaz inşallahama kiloda aldık biraz terde olabilir yani bence normal bide gebelikte akıntının artmadı çok normal bi durum siz böyle şeyler konuşunca benimde endişem artıyo
İdrarın ilk kısmını klozete yaptın dimi canım sadece orta kısmı kaba konuluyor. Son kısmı da karıştırmamak lazım akıntı oluyor çünkü bana acildeki doktor da hastanedeki kendi doktorum da sadece orta kısmı örnek kabına koy demiştiBakteri diye yazmıyor ama değerler böyle
Yarın bizde ilk kez Marmara’ya binip abiye bakmaya gidicezBugün ilk defa metroda yer verdiler .28. Haftamda sonunda hamile olduğumu anlayan birileri çıktı
Yeşilse enfeksiyon olma riski çok yüksek bence hemen doktora bildirip test yaptırın içiniz rahat etsinKizlar yeşil akıntı geliyor her idrar sonrası.. enfeksiyon mu var acaba doktora gitmem gerekir mi bunun için?
Bunu bilmeme rağmen öyle yapamadım, hiç temiz değildi . Çok dardı. Neyse anlatmayayım da daha fazlaİdrarın ilk kısmını klozete yaptın dimi canım sadece orta kısmı kaba konuluyor. Son kısmı da karıştırmamak lazım akıntı oluyor çünkü bana acildeki doktor da hastanedeki kendi doktorum da sadece orta kısmı örnek kabına koy demişti
Yeşil olunca hemen gitmek gerekir diye biliyorum enfeksiyondur muhtemelenKizlar yeşil akıntı geliyor her idrar sonrası.. enfeksiyon mu var acaba doktora gitmem gerekir mi bunun için?
Yüksek canım ben bu değerleri görmemiştim sadece tuvaletin etkisi değildir lökasit 20 leri görmüştüm galiba en yüksekBunu bilmeme rağmen öyle yapamadım, hiç temiz değildi . Çok dardı. Neyse anlatmayayım da daha fazlaonun etkisi olmuş olabilir ama bu kadar yükseltmez bence. Hemoglobin çıkmasına çok şaşırdım ben
Evet monurol verdi tek kullanımlık bu gece içicem. İçtikten sonra 4 5 saat idrar yapmamamız gerekiyor bana daha önce çok iyi gelmişti, inşallah sana da iyi gelirBence de git ama sırf için rahatlasın diyeilaç anca etki edecektir belki de
Benim de aynısımonurol mu verdi doktorun? Tek kullanımlık mı o?
Ben ilk defa bu kadar yüksek değer gördüm enfeksiyon olarak
Gerçekten yaz hamileliği zor geçiyor bide bu aşırı sıcaklar beni tüketti elimden geldiğince sokağa çıkmıyorum valla evde de sürekli klimada oturmak kötü oluyor ama artık bu sıcaklar düzelene kadar böyle devamAynı şeyi geçen haftalarda bende yaşadım hatta iki kez üst üste çamaşır değiştirdim ilkinde şortumu ıslatacak kadar oldu hemde. Ertesi gün kontrolüm vardı söyledim gayet normal dedi. Gebelikte akıntı oluyor ama çok sarı yeşil ya da ağrı eşlik ediyorsa enfeksiyon olabilir tabii. Benim suyum iyiydi o zaman ama şimdi iki gündür böyle okuyunca biraz endişelendim bende yaz hamileliği berbat bir şeymiş
Bir de benim tecrübem çok ayakta kalındıysa akıntı çok geliyor. Ben o gün hiç oturmadım diyebilirim öğleden sonra birden öyle gelmişti
Yeşil akıntın varsa mutlaka doktora gitmelisin enfeksiyon göstergesi o canımKizlar yeşil akıntı geliyor her idrar sonrası.. enfeksiyon mu var acaba doktora gitmem gerekir mi bunun için?
Enfeksiyonun varya o yüzden hemoglobinin pozitif çıkması normal endişelenmeBunu bilmeme rağmen öyle yapamadım, hiç temiz değildi . Çok dardı. Neyse anlatmayayım da daha fazlaonun etkisi olmuş olabilir ama bu kadar yükseltmez bence. Hemoglobin çıkmasına çok şaşırdım ben
Allah yar ve yardımcın olsunYarın bizde ilk kez Marmara’ya binip abiye bakmaya gidicezbebek arabası ve hamile halimle nasıl bir yolculuk bizi bekliyor bakalım. Umarım kızım çişim geldi demez olur olmadık yerlerde
Teşekkür ederim yorumun içinEnfeksiyonun varya o yüzden hemoglobinin pozitif çıkması normal endişelenme
O kadar iyi anlıyorum ki seniBunu bilmeme rağmen öyle yapamadım, hiç temiz değildi . Çok dardı. Neyse anlatmayayım da daha fazlaonun etkisi olmuş olabilir ama bu kadar yükseltmez bence. Hemoglobin çıkmasına çok şaşırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?