İsterse görebilir ama benim doktor kendi sistemine bakıyor kaydedıyor sadece. Saglık ocagına gıdınce tek tek sayıyor bana Şuna gıtmıssın şunu yazmıs buna gıtmıssın bunu demiş
Bana 50 lik yapıldı sadece 1 saat sonra kan aldılar 1 saat sonraki değer 146 başka almadılar hiç bilmiyorum bu testi oğlumda yaptırmamıştım glikoza göre değişiyor mu acaba
Benimde tam olarak böyle bi akıntım var 1 hafta önce doktor suyu iyi demişti haftaya kontrole gidicem tekrar bi sorayım bakayım suyu azalmaz inşallah ama kiloda aldık biraz terde olabilir yani bence normal bide gebelikte akıntının artmadı çok normal bi durum siz böyle şeyler konuşunca benimde endişem artıyo
Aynı şeyi geçen haftalarda bende yaşadım hatta iki kez üst üste çamaşır değiştirdim ilkinde şortumu ıslatacak kadar oldu hemde. Ertesi gün kontrolüm vardı söyledim gayet normal dedi. Gebelikte akıntı oluyor ama çok sarı yeşil ya da ağrı eşlik ediyorsa enfeksiyon olabilir tabii. Benim suyum iyiydi o zaman ama şimdi iki gündür böyle okuyunca biraz endişelendim bende yaz hamileliği berbat bir şeymiş
Bir de benim tecrübem çok ayakta kalındıysa akıntı çok geliyor. Ben o gün hiç oturmadım diyebilirim öğleden sonra birden öyle gelmişti
İdrarın ilk kısmını klozete yaptın dimi canım sadece orta kısmı kaba konuluyor. Son kısmı da karıştırmamak lazım akıntı oluyor çünkü bana acildeki doktor da hastanedeki kendi doktorum da sadece orta kısmı örnek kabına koy demişti
Yarın bizde ilk kez Marmara’ya binip abiye bakmaya gidicez bebek arabası ve hamile halimle nasıl bir yolculuk bizi bekliyor bakalım. Umarım kızım çişim geldi demez olur olmadık yerlerde
İdrarın ilk kısmını klozete yaptın dimi canım sadece orta kısmı kaba konuluyor. Son kısmı da karıştırmamak lazım akıntı oluyor çünkü bana acildeki doktor da hastanedeki kendi doktorum da sadece orta kısmı örnek kabına koy demişti
Bunu bilmeme rağmen öyle yapamadım, hiç temiz değildi . Çok dardı. Neyse anlatmayayım da daha fazla onun etkisi olmuş olabilir ama bu kadar yükseltmez bence. Hemoglobin çıkmasına çok şaşırdım ben
Bunu bilmeme rağmen öyle yapamadım, hiç temiz değildi . Çok dardı. Neyse anlatmayayım da daha fazla onun etkisi olmuş olabilir ama bu kadar yükseltmez bence. Hemoglobin çıkmasına çok şaşırdım ben
Yüksek canım ben bu değerleri görmemiştim sadece tuvaletin etkisi değildir lökasit 20 leri görmüştüm galiba en yüksek
Benimde en son ayın 10 unda yatsı kristal görülmüş böbrek taşı diyo ama az miktarda taş kum falan mı var acaba bende
Evet monurol verdi tek kullanımlık bu gece içicem. İçtikten sonra 4 5 saat idrar yapmamamız gerekiyor bana daha önce çok iyi gelmişti, inşallah sana da iyi gelir
Aynı şeyi geçen haftalarda bende yaşadım hatta iki kez üst üste çamaşır değiştirdim ilkinde şortumu ıslatacak kadar oldu hemde. Ertesi gün kontrolüm vardı söyledim gayet normal dedi. Gebelikte akıntı oluyor ama çok sarı yeşil ya da ağrı eşlik ediyorsa enfeksiyon olabilir tabii. Benim suyum iyiydi o zaman ama şimdi iki gündür böyle okuyunca biraz endişelendim bende yaz hamileliği berbat bir şeymiş
Bir de benim tecrübem çok ayakta kalındıysa akıntı çok geliyor. Ben o gün hiç oturmadım diyebilirim öğleden sonra birden öyle gelmişti
Gerçekten yaz hamileliği zor geçiyor bide bu aşırı sıcaklar beni tüketti elimden geldiğince sokağa çıkmıyorum valla evde de sürekli klimada oturmak kötü oluyor ama artık bu sıcaklar düzelene kadar böyle devam burda sürekli bebeğin suyuyla ilgili konuşulunca bende su alımımı falan arttırdım insan ister istemez etkileniyor
Yarın bizde ilk kez Marmara’ya binip abiye bakmaya gidicez bebek arabası ve hamile halimle nasıl bir yolculuk bizi bekliyor bakalım. Umarım kızım çişim geldi demez olur olmadık yerlerde
O kadar iyi anlıyorum ki seni bende yazlıkta giremedim devlet hastanesi aciliydi babam en son git engelliler tuvaletine yap dedi isyan etti orada hallettim