Bende bu hamilelikte hiç yürüyüş yapmadım evden markete dahi çıkmıyorum artıkGerçekten yaz hamileliği zor geçiyor bide bu aşırı sıcaklar beni tüketti elimden geldiğince sokağa çıkmıyorum valla evde de sürekli klimada oturmak kötü oluyor ama artık bu sıcaklar düzelene kadar böyle devamburda sürekli bebeğin suyuyla ilgili konuşulunca bende su alımımı falan arttırdım insan ister istemez etkileniyor
haha Allahtan annem de binecek ben bin diyince ona güveniyorumAllah yar ve yardımcın olsun
Aynı durumdayım pilatese falan yazılırım diyordum ama sıcaklar bastırınca gözüm yemedi sokağa çıkmayaBende bu hamilelikte hiç yürüyüş yapmadım evden markete dahi çıkmıyorum artıkbende öyle bira bardağıyla içiyorum suyu ölçüsüne bakarak hesaplıyorum artık
haha Allahtan annem de binecek ben bin diyince ona güveniyorum
Normalde de hiç oturmadan yapardım ama hamileyken o da zor oluyorO kadar iyi anlıyorum ki senibende yazlıkta giremedim devlet hastanesi aciliydi babam en son git engelliler tuvaletine yap dedi isyan etti orada hallettim
Benim akşama pilim bitmiş oluyor banyo ve uyutma merasimi zaten beni mahvediyorAynı durumdayım pilatese falan yazılırım diyordum ama sıcaklar bastırınca gözüm yemedi sokağa çıkmayadoktorda çıkma dedi zaten o yüzden genelde evdeyim arada akşamları eşimle çıkıyorum
Annen olmadan çıkma zaten nolur nolmaz hem gebe hem çocuk hemde toplu taşıma
Bana da 75 lik içirdiler ama içmeden önce bir kan alındı. İçtikten bir saat sonra ikinci kan bir saat sonra da üçüncü kan alındı.Bana 50 lik yapıldı sadece 1 saat sonra kan aldılar 1 saat sonraki değer 146 başka almadılar hiç bilmiyorum bu testi oğlumda yaptırmamıştım glikoza göre değişiyor mu acaba
Ay bilmiyorum ki acaba 50 lik yaptıran arkadaşlar varmı benim gibi onların nasıl olmuş 100 lük istedi ama yaptıramam onu bunu zor yaptırdımBana da 75 lik içirdiler ama içmeden önce bir kan alındı. İçtikten bir saat sonra ikinci kan bir saat sonra da üçüncü kan alındı.
İkinci hamilelikte sanırım ayrı bir bıkkınlık mı oluyor bende yapmıyorum eşim geçen zorla götürdü yürüyelim diye eve baygın düştüm oda toplasan 10 dk yürümedimBende bu hamilelikte hiç yürüyüş yapmadım evden markete dahi çıkmıyorum artıkbende öyle bira bardağıyla içiyorum suyu ölçüsüne bakarak hesaplıyorum artık
haha Allahtan annem de binecek ben bin diyince ona güveniyorum
Benim sonucumda eritrosit 1 bakteri 3 yazıyor canım dr bakteri enfeksiyon yok dedi ama akıntı ondan da kaynaklanabilir biz yinede fitil verelim dedi akıntılar için ama o ara asistanı sanırım yazmayı unuttu eczacı yazılmamış dediÇokta yüksek değil gibi geldi bana bu kadar şiddetli ağrı olucak kadar sonuçlaro kadın doğuma göstermedim eşim yarın kendi doktorumuza gideriz dedi ama bilemedim
Vallahi öyle galiba motivasyon sıfırİkinci hamilelikte sanırım ayrı bir bıkkınlık mı oluyor bende yapmıyorum eşim geçen zorla götürdü yürüyelim diye eve baygın düştüm oda toplasan 10 dk yürümedimama kesinlikle iyi geliyor özellikle ben yemek yedikten sonra kaburgamda çok ağrı oluyor yürüdüğümde o ağrı baya az oldu keşke sürekli yapsak
Bizde büyütüp rahat ederiz onlar çocuk bakarkenVallahi öyle galiba motivasyon sıfırdoğuramıcam diye korkuyorum yürüyüş çok iyi geliyordu ama yok nefes zor aşınıyor zaten ilkinde yürüyünce çok sertleşme kasılma olurdu ona rağmen yürürdüm. İlkinde doğru düzgün ev işi ve yemekte yapmazdım ama ben baya rahattım şimdi zaten o işlerden sıra gelmiyor.
Hamileliği daha özlemem ben korunma yöntemlerini en üst düzeyde uygulayacağım artık. Zaten şu aralar hayatım karardı napıcam ben modundayım31 yaşında hiç bir akranımın iki çocuğu yok ya bekar ya tek çocuklu. Allah yardımcımız olsun
Herkes böyle motive ediyor haha inşallah rahat büyütürüzBizde büyütüp rahat ederiz onlar çocuk bakarkenkendimi avutma şeklim ayy ben ilk gebeliğimde prensesmişim prenses şimdi çok sefil rezil bir haldeyim inliyorum oturduğum yer vallahi bide karnım çok yok varya karnım olsa ben naparım herhalde yerimden kalkmazdım bence bizi sıcaklar çok etkiliyor bu arada o yüzden böyleyiz
Ben dün gece evdeki monuolu kullandım oda düşürmüş olabilir canım görünürde bişey yok yarın kendi doktoruma gidicem ama çok zorlandım gidip gelirken yürümekte inşallah bişey çıkmazBenim sonucumda eritrosit 1 bakteri 3 yazıyor canım dr bakteri enfeksiyon yok dedi ama akıntı ondan da kaynaklanabilir biz yinede fitil verelim dedi akıntılar için ama o ara asistanı sanırım yazmayı unuttu eczacı yazılmamış dedi
Benimki sizinkine benziyor bugün yaptırdım daha. Suya karışan tek doz tozlardan verdi bi de fitil verdi.Çokta yüksek değil gibi geldi bana bu kadar şiddetli ağrı olucak kadar sonuçlaro kadın doğuma göstermedim eşim yarın kendi doktorumuza gideriz dedi ama bilemedim
İnşallah bulursun abiyeBenim akşama pilim bitmiş oluyor banyo ve uyutma merasimi zaten beni mahvediyor
Ay evet bakalım nasıl olacak bir kez toplantıya gitmiştim Marmara’yla bu sene, kimse yer vermemişti. Bu sefer umutluyumbabamın iş yeri de Nişantaşı’nda aslında onun yanına gidiyoruz abiyeyi bedavaya getiricem bulabilirsem bir şey o ödemek istedi. Bir de annem tek asla bir şeye karar veremez ben almış olsam bile onun için gidecektik
En güzelini sen yapmışsın bence en güzel zamanların keyfini çıkarmışsın işteYa siz böyle konusunca kendimi yaşlı hissettimBen 32 de kızımı kucagıma aldım 37.9 da da oğlumu kucagıma alacagım O dogduktan sonra 38 olacağım ama yaşıtlarımın ilerisindeyim Sıcaklar bezdirdi evet yinede güzel göbüşün içindeki tekmeler koca göbüşle gezmeler en kötüsü burnum büyüdü bak ona üzüldüm yoksa herşey mük
O tozdan vardı gece kullandım faydası olmadı fitilde var aslında ama bi gün daha dayanıcam farklı bişey olabilir bu ağrıBenimki sizinkine benziyor bugün yaptırdım daha. Suya karışan tek doz tozlardan verdi bi de fitil verdi.
Çok güzel bir gebelik yaşı benceYa siz böyle konusunca kendimi yaşlı hissettimBen 32 de kızımı kucagıma aldım 37.9 da da oğlumu kucagıma alacagım O dogduktan sonra 38 olacağım ama yaşıtlarımın ilerisindeyim Sıcaklar bezdirdi evet yinede güzel göbüşün içindeki tekmeler koca göbüşle gezmeler en kötüsü burnum büyüdü bak ona üzüldüm yoksa herşey mük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?