2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende bu hamilelikte hiç yürüyüş yapmadım evden markete dahi çıkmıyorum artık bende öyle bira bardağıyla içiyorum suyu ölçüsüne bakarak hesaplıyorum artık
Allah yar ve yardımcın olsun
haha Allahtan annem de binecek ben bin diyince ona güveniyorum

Aynı durumdayım pilatese falan yazılırım diyordum ama sıcaklar bastırınca gözüm yemedi sokağa çıkmaya doktorda çıkma dedi zaten o yüzden genelde evdeyim arada akşamları eşimle çıkıyorum
Annen olmadan çıkma zaten nolur nolmaz hem gebe hem çocuk hemde toplu taşıma

Benim akşama pilim bitmiş oluyor banyo ve uyutma merasimi zaten beni mahvediyor

Ay evet bakalım nasıl olacak bir kez toplantıya gitmiştim Marmara’yla bu sene, kimse yer vermemişti. Bu sefer umutluyum babamın iş yeri de Nişantaşı’nda aslında onun yanına gidiyoruz abiyeyi bedavaya getiricem bulabilirsem bir şey o ödemek istedi. Bir de annem tek asla bir şeye karar veremez ben almış olsam bile onun için gidecektik

Bana 50 lik yapıldı sadece 1 saat sonra kan aldılar 1 saat sonraki değer 146 başka almadılar hiç bilmiyorum bu testi oğlumda yaptırmamıştım glikoza göre değişiyor mu acaba
Bana da 75 lik içirdiler ama içmeden önce bir kan alındı. İçtikten bir saat sonra ikinci kan bir saat sonra da üçüncü kan alındı.

Bana da 75 lik içirdiler ama içmeden önce bir kan alındı. İçtikten bir saat sonra ikinci kan bir saat sonra da üçüncü kan alındı.
Ay bilmiyorum ki acaba 50 lik yaptıran arkadaşlar varmı benim gibi onların nasıl olmuş 100 lük istedi ama yaptıramam onu bunu zor yaptırdım bari en ilk 75 lik yaptırsaydı yani ne gerek var şimdi bi daha aynı şeye

Çokta yüksek değil gibi geldi bana bu kadar şiddetli ağrı olucak kadar sonuçlaro kadın doğuma göstermedim eşim yarın kendi doktorumuza gideriz dedi ama bilemedim

Eklentiler

• IMG_4902.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 71
İkinci hamilelikte sanırım ayrı bir bıkkınlık mı oluyor bende yapmıyorum eşim geçen zorla götürdü yürüyelim diye eve baygın düştüm oda toplasan 10 dk yürümedim ama kesinlikle iyi geliyor özellikle ben yemek yedikten sonra kaburgamda çok ağrı oluyor yürüdüğümde o ağrı baya az oldu keşke sürekli yapsak

Çokta yüksek değil gibi geldi bana bu kadar şiddetli ağrı olucak kadar sonuçlaro kadın doğuma göstermedim eşim yarın kendi doktorumuza gideriz dedi ama bilemedim
Benim sonucumda eritrosit 1 bakteri 3 yazıyor canım dr bakteri enfeksiyon yok dedi ama akıntı ondan da kaynaklanabilir biz yinede fitil verelim dedi akıntılar için ama o ara asistanı sanırım yazmayı unuttu eczacı yazılmamış dedi

Vallahi öyle galiba motivasyon sıfır doğuramıcam diye korkuyorum yürüyüş çok iyi geliyordu ama yok nefes zor aşınıyor zaten ilkinde yürüyünce çok sertleşme kasılma olurdu ona rağmen yürürdüm. İlkinde doğru düzgün ev işi ve yemekte yapmazdım ama ben baya rahattım şimdi zaten o işlerden sıra gelmiyor.

Hamileliği daha özlemem ben korunma yöntemlerini en üst düzeyde uygulayacağım artık. Zaten şu aralar hayatım karardı napıcam ben modundayım 31 yaşında hiç bir akranımın iki çocuğu yok ya bekar ya tek çocuklu. Allah yardımcımız olsun

Bizde büyütüp rahat ederiz onlar çocuk bakarken kendimi avutma şeklim ayy ben ilk gebeliğimde prensesmişim prenses şimdi çok sefil rezil bir haldeyim inliyorum oturduğum yer vallahi bide karnım çok yok varya karnım olsa ben naparım herhalde yerimden kalkmazdım bence bizi sıcaklar çok etkiliyor bu arada o yüzden böyleyiz

Herkes böyle motive ediyor haha inşallah rahat büyütürüz haha benim de çok yok ama akşamları baya şiş ve gergin oluyorum. Of bende öyleymişim ya bir de o zaman doktor 2 hafta yat dediğinde o anların köylerini bilememişim şimdi hiç bir şey düşünmeden 2 hafta yatsam bir kendime gelirim

Ya siz böyle konusunca kendimi yaşlı hissettim Ben 32 de kızımı kucagıma aldım 37.9 da da oğlumu kucagıma alacagım O dogduktan sonra 38 olacağım ama yaşıtlarımın ilerisindeyim Sıcaklar bezdirdi evet yinede güzel göbüşün içindeki tekmeler koca göbüşle gezmeler en kötüsü burnum büyüdü bak ona üzüldüm yoksa herşey mük

Ben dün gece evdeki monuolu kullandım oda düşürmüş olabilir canım görünürde bişey yok yarın kendi doktoruma gidicem ama çok zorlandım gidip gelirken yürümekte inşallah bişey çıkmaz
Kendi doktoruna gidicektin dimi söylersin durumu ona göre yazar belki oda

Benimki sizinkine benziyor bugün yaptırdım daha. Suya karışan tek doz tozlardan verdi bi de fitil verdi.

İnşallah bulursun abiye hem aradan çıkar hem de cepten para çıkmaz gittiğine değsin hakkını ver

En güzelini sen yapmışsın bence en güzel zamanların keyfini çıkarmışsın işte benim planım da bu kadar erken ikinci çocuğa hamile kalmak değildi ilkini ders gibi çalıştık o çok planlıydı da şu dolandırıcı amh testi ve ilk gittiğim doktor zaten olmaz moduna sokmuşlardı beni

Bazen çocuğum olmadığını düşünerek hiç bir şey düşünmeden bir kahve içmek film izlemek bir yere gitmek istiyorum. Geçen anneme dedim bunu artık sana rahat yok böyle boş hayaller kurma dedi bende tabii kızım bi kaç saat takıl demesini hayal etmiştim halbuki

Kızlar dün geceden beri vajinada baskı ve karında ağrı hissediyordum geçer diye bekledim ama sabaha kadar ağrıdı. sabah doktoruma gittim izinliymis başka bir doktora gittim çok şükür bebeğim iyi bir sıkıntı yok 25+4 850 grammiş ( haftasına göre bana biraz fazla geldi ama doktor birşey demedigine göre normaldir herhalde) serviks kısalık vardı 26 mme kadar düşmüştü çok şükür 31.5 çıktı oda iyi ama maalesef alttan kontrol ederken doktor vajinal varisin var o yüzden karın agrisi ve baskı hissediyorsun ve de kafası aşağıda o yüzden baskı yapıyor dedi kendi doktorum olmadığı için çok ayrıntılı konuşamadık ben de salak gibi ee bu bir sorun mu bile demedim neyse idrar ve kan verdim kanın sonuçları daha çıkmamış ama idrarda kan görülmüş sizce bebeğe Bir zararı var mıdır? Hooops canım mümkünse senden de yorum rica ediyorum cuma günü perinatologumda randevum var bir de ona danisacagim bakalım of vallahi Çilemiz bitmiyor sağlıkla zamanında dogsunlar bugün de bir sürü stres yüklendik çok şükür...

Eklentiler

• 1000028619.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 54
Çok güzel bir gebelik yaşı bence annem erkek kardeşimi 38 yaşında doğurdu aramızda 12 yaş vardı şuan iyi ki doğurmuşum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…