2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hayatım boyunca hiç yaşamadım galiba eşim çok yaşıyo mesela geçmiyo ağrısı kaç gün inşallah
Aslında belkide baskı magnezyum eksikliğindendir kasık ağrısı falan o olabilir işte
Ya eşinizin ağrıları hamilelikle birlikte başlamamıştır umarım. Bizimki maşallah her belirtiyi benden önce yaşıyor da

Günaydın kızlaarrr. Herkes iyidir umarım. Şu popüler olan beyaz sıvı akıntı bende de var. Tahlil yaptırmadım henüz, onun dışında hiiiç bir şey yok şükür. Bakalım haftaya cuma kontrole gidebilirim. Doğum detayları ve fiyat sabitlemesi için.

Ya eşinizin ağrıları hamilelikle birlikte başlamamıştır umarım. Bizimki maşallah her belirtiyi benden önce yaşıyor da
Evlendiğimden beri var galiba hep söylerdi kramp girdi sesimi duydun mu diye falan ama düşünüyorum da kızıma hamileyken daha çok oluyodu

Bence doğal akıntı o akıntı ben 5 yıl tedavi gördüm o 5 yıl içinde kac doktora gıttım hepsı kokusuz akıntıya normal kuru olursa kötü demişti. Ağrısız kokusuz beyaz sarı akıntından korkmayın ben kendmı bıldım bılelı var gebelıktede azcık çişim gelsin bekleyeyım hemen akıntı hıssedıyorum

Valla ben artık uğraşmayı bıraktım. Aylardır geçmeyen mantar var doktorlar açık bir şekilde doğumdan sonra geçecek şimdilik maksimum anlık rahatlatma olur ilaç fitiller vs dedi, Kötü koku, yeşil akıntı yoksa artık takılmıyorum gerçekten

Astral babyden kıyafet yaptıranlar geldimi sizinkiler kimse yazmadı Benim ki yola çıkmış ayy çok heyecanlandım ilk alışverişim ve oğlumun adı ile gelecek
Ayy ben ben geldi benim ki. Beğendim de baya. Her yerinde ismi yazması bir garip geliyor insana o kadar gösterirdim ama bazanın altlarında şimdi kaldıramam

Ayy ben ben geldi benim ki. Beğendim de baya. Her yerinde ismi yazması bir garip geliyor insana o kadar gösterirdim ama bazanın altlarında şimdi kaldıramam
Yaa gelınce göstereyim yazmıstı biri kımseden ses cıkmayınca dedım gelmedımı Neyse benımkı yoldaymıs gelsinde atayım resmini

Günaydın kızlar Hurma yemeye ne zaman başlamalıyız yada şimdiden başlamalımıyım
Hamileliği kolaylaştırmak için

Merhaba bende ıgm 0.92 çıkmış pozitife yakın gibi bir şey söyledi sağlık ocağı doktoru. Ne yapacağım şimdi? Kadın doğumdan randevu aldım hemen

Yaa gelınce göstereyim yazmıstı biri kımseden ses cıkmayınca dedım gelmedımı Neyse benımkı yoldaymıs gelsinde atayım resmini
Yaa o kesin benimdir ama bebem beynimin her kıvrımındaki hafızayı kullandığı için çok zorlanıyorum bir şey hatırlamakta tam bir gebeş aklına sahibim

Yaa o kesin benimdir ama bebem beynimin her kıvrımındaki hafızayı kullandığı için çok zorlanıyorum bir şey hatırlamakta tam bir gebeş aklına sahibim
Al_pi O kişi bende olabilirim benimde geldi ama taşınma telaşındaydım hangi bebek kolisinde şuan bilmiyorum bende beğendim gayet güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…