- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Kendi doktorum yazmayı unutmuş canım aslında arayabilirim ama enfeksiyon yok tedbir amaçlı yazalım dediği için çok üstelemedim açıkçasıBen dün gece evdeki monuolu kullandım oda düşürmüş olabilir canım görünürde bişey yok yarın kendi doktoruma gidicem ama çok zorlandım gidip gelirken yürümekte inşallah bişey çıkmaz
Kendi doktoruna gidicektin dimi söylersin durumu ona göre yazar belki oda
Bugün 30.haftaya girdimHamile günlüğün yok , kaç haftaliksin?
Geçmiş olsun canımKızlar dün geceden beri vajinada baskı ve karında ağrı hissediyordum geçer diye bekledim ama sabaha kadar ağrıdı. sabah doktoruma gittim izinliymis başka bir doktora gittim çok şükür bebeğim iyi bir sıkıntı yok 25+4 850 grammiş ( haftasına göre bana biraz fazla geldi ama doktor birşey demedigine göre normaldir herhalde) serviks kısalık vardı 26 mme kadar düşmüştü çok şükür 31.5 çıktı oda iyi ama maalesef alttan kontrol ederken doktor vajinal varisin var o yüzden karın agrisi ve baskı hissediyorsun ve de kafası aşağıda o yüzden baskı yapıyor dedi kendi doktorum olmadığı için çok ayrıntılı konuşamadık ben de salak gibi ee bu bir sorun mu bile demedimneyse idrar ve kan verdim kanın sonuçları daha çıkmamış ama idrarda kan görülmüş sizce bebeğe Bir zararı var mıdır? Hooops canım mümkünse senden de yorum rica ediyorum cuma günü perinatologumda randevum var bir de ona danisacagim bakalım of vallahi Çilemiz bitmiyor sağlıkla zamanında dogsunlar bugün de bir sürü stres yüklendik çok şükür...
Yanlış olmasin yine araştır ben 34 hafta itibari ile az az 36 hafta itibari ile sayı artarak ve egzersiz vb başlanıyor diye biliyorumBugün 30.haftaya girdim
Benimki koşuyor ya bende peşine koşunca korkuyorum o yüzden bu görev babasındaBen hergun en az 3 kere caddeye gidiorum ve o yokuşu in çık yapiorm.. oğlan beni yiyo yoksa
Bizimde vardı artık yok tulum verdik işlenecek isim yok diye bekliyor kadın soruyormuş anneme karar verdilermi diyeBizim daha ismimiz yok
Kişiye göre değişir ama ben çok kullandım hiç koltukta filan yatırmadım onun üzerinde oldu daha hijyenik geldi ona ait olduğu için yatağının içinde de kullanıyorduk 5,6 elimizde perişan olana kadar kullandıkTecrübeli analar sizce şu babynestlerden almak gereklimi ana kucağı alıcaz zaten illa olmalı mı buda ?
Bulalım valla akşam kontrol iyi geçsin hayırlısıyla bu hafta isim düşünücem hep Karar veremedik daha danışıcam sizeAhh kıyamam neden yok bulalım .
Karar vermek zor dimi kızımda direk belliydi erkek olursa çınar kız olursa arya dı bu bebeler kafa karıştırdıBizimde vardı artık yok tulum verdik işlenecek isim yok diye bekliyor kadın soruyormuş anneme karar verdilermi diye
Bnmkinin umrunda değil valla.. bı kere bile hastaneye gelmediYa eşinizin ağrıları hamilelikle birlikte başlamamıştır umarım. Bizimki maşallah her belirtiyi benden önce yaşıyor da
Bnmkinin umrunda değil valla.. bı kere bile hastaneye gelmediYa eşinizin ağrıları hamilelikle birlikte başlamamıştır umarım. Bizimki maşallah her belirtiyi benden önce yaşıyor da
Bence doğal akıntı o akıntı ben 5 yıl tedavi gördüm o 5 yıl içinde kac doktora gıttım hepsı kokusuz akıntıya normal kuru olursa kötü demişti. Ağrısız kokusuz beyaz sarı akıntından korkmayın ben kendmı bıldım bılelı var gebelıktede azcık çişim gelsin bekleyeyım hemen akıntı hıssedıyorum
Benimki koşuyor ya bende peşine koşunca korkuyorum o yüzden bu görev babasında
Ben kızımda kullanmadım ama yataş juno yatak bana çok daha mantıklı geliyor onu alacağım bebişime.mutlaka incele yorumlarına da bak. Alıp pişman olan görmedimTecrübeli analar sizce şu babynestlerden almak gereklimi ana kucağı alıcaz zaten illa olmalı mı buda ?
Reflü yatağı hediye geldi onuda bu amaç için kullanabilirim mantıklııKişiye göre değişir ama ben çok kullandım hiç koltukta filan yatırmadım onun üzerinde oldu daha hijyenik geldi ona ait olduğu için yatağının içinde de kullanıyorduk 5,6 elimizde perişan olana kadar kullandıkama daha sonra reflü yatağı babynestler çıktı onlarda mantıklı gibi
Bana da aynı şekilde hediye geldi. Ben de o yüzden baby nest düşünmedim aynı mantık olduğu için. Baktım çook ihtiyaç duydum ( ki sanmıyorum) alırım diye düşündümReflü yatağı hediye geldi onuda bu amaç için kullanabilirim mantıklııbeni aydınlattın teşekkür ederim
Aynen bende öyle yapıcam boşa para vermiyim şimdi başka bi ihtiyacımızı görürüzBana da aynı şekilde hediye geldi. Ben de o yüzden baby nest düşünmedim aynı mantık olduğu için. Baktım çook ihtiyaç duydum ( ki sanmıyorum) alırım diye düşündüm
Tecrübeli analar sizce şu babynestlerden almak gereklimi ana kucağı alıcaz zaten illa olmalı mı buda ?
Bnmkinin umrunda değil valla.. bı kere bile hastaneye gelmediher cinsiyet için gelmişti gerçi onda da umduğunu bulamadı bnm koca için iş herşeyden muhim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?