2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kendi doktorum yazmayı unutmuş canım aslında arayabilirim ama enfeksiyon yok tedbir amaçlı yazalım dediği için çok üstelemedim açıkçası

Geçmiş olsun canım Şuan nasılsın İyimisin

Tecrübeli analar sizce şu babynestlerden almak gereklimi ana kucağı alıcaz zaten illa olmalı mı buda ?
Kişiye göre değişir ama ben çok kullandım hiç koltukta filan yatırmadım onun üzerinde oldu daha hijyenik geldi ona ait olduğu için yatağının içinde de kullanıyorduk 5,6 elimizde perişan olana kadar kullandık ama daha sonra reflü yatağı babynestler çıktı onlarda mantıklı gibi

Ahh kıyamam neden yok bulalım .
Bulalım valla akşam kontrol iyi geçsin hayırlısıyla bu hafta isim düşünücem hep Karar veremedik daha danışıcam size
Bizimde vardı artık yok tulum verdik işlenecek isim yok diye bekliyor kadın soruyormuş anneme karar verdilermi diye
Karar vermek zor dimi kızımda direk belliydi erkek olursa çınar kız olursa arya dı bu bebeler kafa karıştırdı

Ya eşinizin ağrıları hamilelikle birlikte başlamamıştır umarım. Bizimki maşallah her belirtiyi benden önce yaşıyor da
Bnmkinin umrunda değil valla.. bı kere bile hastaneye gelmedi her cinsiyet için gelmişti gerçi onda da umduğunu bulamadı bnm koca için iş herşeyden muhim

Ya eşinizin ağrıları hamilelikle birlikte başlamamıştır umarım. Bizimki maşallah her belirtiyi benden önce yaşıyor da
Bnmkinin umrunda değil valla.. bı kere bile hastaneye gelmedi her cinsiyet için gelmişti gerçi onda da umduğunu bulamadı bnm koca için iş herşeyden muhim

AA bak bende farkettim bunu.. tuvalete geç gittgmde akıntı oluyo bende de.. normalde de öyleydi gebelikte de ayni

Benimki koşuyor ya bende peşine koşunca korkuyorum o yüzden bu görev babasında

Bnmki de.. ama bnm eşim gece geldiği için ben artık mecburen cikariorum dışarı.. zaptolmuyo, bide üzülüyorum, zaten kışın dışarı cikamio bu yaz da çıkarmasam üzülürüm.. valla daha bu salı cekmekoye gittim, yarısı otobüs yarısı metro şeklinde ama canım çıktı yollarda.. sırf o mutlu olsun diye

Tecrübeli analar sizce şu babynestlerden almak gereklimi ana kucağı alıcaz zaten illa olmalı mı buda ?
Ben kızımda kullanmadım ama yataş juno yatak bana çok daha mantıklı geliyor onu alacağım bebişime.mutlaka incele yorumlarına da bak. Alıp pişman olan görmedim

Reflü yatağı hediye geldi onuda bu amaç için kullanabilirim mantıklıı beni aydınlattın teşekkür ederim

Reflü yatağı hediye geldi onuda bu amaç için kullanabilirim mantıklıı beni aydınlattın teşekkür ederim
Bana da aynı şekilde hediye geldi. Ben de o yüzden baby nest düşünmedim aynı mantık olduğu için. Baktım çook ihtiyaç duydum ( ki sanmıyorum) alırım diye düşündüm

Kızlar sabah oğlumu çocuk doktoruna götürdük.. doktorumuz ilk medipoldeydi, sonra Göztepe eğitim ve araştırmaya geçti.. zaten ona ayrı yıkılmıştım randevu bulamicam diye.. şimdide adam profesör olmuş.. tahmin etmiştim profluk için geçiş yaptgini o zmnlar.. ama artık poliklinik hiç yapmaz.. naapcam neetcem kara yaslardayim.. guvenebilcegim çocuk doktoru bulmak çok zor.. Fırat bey aynı bizden biri gibiydi, çok üzüldüm ya

Bana da aynı şekilde hediye geldi. Ben de o yüzden baby nest düşünmedim aynı mantık olduğu için. Baktım çook ihtiyaç duydum ( ki sanmıyorum) alırım diye düşündüm
Aynen bende öyle yapıcam boşa para vermiyim şimdi başka bi ihtiyacımızı görürüz zaten ihtiyaçlar hiç bitmiyor…

Ana kucağı arabada giderken veya bebek arabasıyla gezerken kullanılıyor genelde, veya bir yerden bir yere taşımak için. Gündüzleri evde hep baby nestte yatırıyorduk biz uyurken (uyanıkken oyun matında takılıyordu). Altına eğimli bir sünger kestirip reflü yatağı olarak da kullanmıştık biz. Şimdi hala durduğu için kullanacağım ben. Şart mı değil mi bilemedim, bana kullanışlı gelmişti. Tavsiyem, elinden iş gelen anneanne babaanne varsa, onlardan talep edin

Ya işine gücüne baksın tabii adamlar da kuma gibi bizim belirtilere ortak olmasınlar, benim öncelikli temennim o. Çoluk çocuk yorucu bir gün geçirip eve geldiğimiz zaman, kendilerini bizden önce koltuğa atıp ay çok yoruldum demesinler mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…