Ben 20 gündür istanbuldaydım ailemin yanında 2 gündür de hastaane işleri ve eltim kaybım çaya geleceklermiş eşimde ilk gğn tamam demiş neyse iptal ettim dünde hastanedeyim diye iptal ettim Şuan deli gibi evi temizlemeye çalışıyorum kocam sağolsun sağlam yer yok evde sancımda var üstelik daha hassas olması lazım anlayışlı olması lazım iki tane halı kaldırıp koltuk çekti diye yoruldum demez mi attım evdenbenden çok zorlandı valla sanki o hamile ailesi de ayrı olay çoluk çocuk gelecekler çocuklar zaten ateş gibi hiç durmuyor bu halimle napcam bilmiyorum ev zaten ortada yok sinir küpüyüm
Neyse neyse siz söz verip tutmayın ben gelince paylaşırım (paylaşırım dedı paylaşmadı)Al_pi O kişi bende olabilirim benimde geldi ama taşınma telaşındaydım hangi bebek kolisinde şuan bilmiyorum bende beğendim gayet güzeller
Hahaha amin inşallahNeyse neyse siz söz verip tutmayın ben gelince paylaşırım (paylaşırım dedı paylaşmadı)
Ay sevindim güzel olsun saglıkla gıysınler ınsallah
Ben Eda Sünnetçiye götürüyorum Acıbadem Ataşehir e geçti çok memnunumKızlar sabah oğlumu çocuk doktoruna götürdük.. doktorumuz ilk medipoldeydi, sonra Göztepe eğitim ve araştırmaya geçti.. zaten ona ayrı yıkılmıştım randevu bulamicam diye.. şimdide adam profesör olmuş.. tahmin etmiştim profluk için geçiş yaptgini o zmnlar.. ama artık poliklinik hiç yapmaz.. naapcam neetcem kara yaslardayim.. guvenebilcegim çocuk doktoru bulmak çok zor.. Fırat bey aynı bizden biri gibiydi, çok üzüldüm ya
Hadi hayırlı olsun düğünden önce gördük elbisenideAllah işe toplu taşımayla gidenin yardımcısı olsunöldük bittik bugün ya bir de bebek arabasını ben sürdüm takılıp duruyor annem yapamadı tükendim
İlk gördüğüm elbiseyi aldım kızlarben çok beğendim hamile abiye giymesi gerekenler düşünebilir. Bana 42 beden oldu düşünün iyi ki netten almamışım yoksa bedeni tutturamazdım. Arkasını bağlamalı yaptırdık terzide karnım daha büyürse diye 29+1 ilk civciv
Ay çok teşekkür ederim 16 Eylül de düğün az kaldı, bende rengini çok sevdimHadi hayırlı olsun düğünden önce gördük elbisenideMaşallah bu karınla 42 beden ben 50 mi alacagım abiye alsaydım acaba
Çok yakısmıs rengıne de bayıldım
İnşallah en az hasarla atlatırız diyelimStrese girme olan olmuş artık, annesi babası dur demiyorsa sen de. Evin içine ederler yoksa, yaramaz çocuğa hiç tahammülüm yok. Aslında kötüye kötü olmak lazım da neyse işte. Allah kolaylık versin şimdiden. Ben eş tarafını eve bile almıyorum sinirlenmeyeyim diye
Ayy yok ya biz öyle olamayız ama öyle olanlar daha bir katmetlı olurUff valla kimseyi kaldıramıyorum.. gelcez diyen olursa da reddetcem valla açık açık.. bu zmna kadar o kadar çok misafir ağırladım ki artık yeter.. kimse gelsin istemiyorum.. kendimle cebellesirken bı de başkasını agirlayamam.. oğlumda ağırladım, hatta bir hafta yatılı ver ardından üst üste 3 misafir.. imanım gevredi ve ardından erken doğum oldu.. şimdi evimin işini yapip yemek yapabiliosam benden iyisi yok..
Valla keşke açık açık kabul etmeseydin.. kimse için rahatını bozmaya değmiyor.. bı tanıdık var, hamileyken ve de ilk aylariydi.. gelen herkesi reddetti, ben olsam yapamam demiştim.. iyi de yaptı, ne kendini yorcak.. bak şimdi kimse gitmiyo ona, nam mi yaptı bilemem ama en azından kafası rahat
Ayy valla hem çok yakışmış hemde hiç belli değildi göbüşün söylemediğin müddetçe anlaşılmazkiAllah işe toplu taşımayla gidenin yardımcısı olsunöldük bittik bugün ya bir de bebek arabasını ben sürdüm takılıp duruyor annem yapamadı tükendim
İlk gördüğüm elbiseyi aldım kızlarben çok beğendim hamile abiye giymesi gerekenler düşünebilir. Bana 42 beden oldu düşünün iyi ki netten almamışım yoksa bedeni tutturamazdım. Arkasını bağlamalı yaptırdık terzide karnım daha büyürse diye 29+1 ilk civciv
Ben çok beğendimAllah işe toplu taşımayla gidenin yardımcısı olsunöldük bittik bugün ya bir de bebek arabasını ben sürdüm takılıp duruyor annem yapamadı tükendim
Ayy valla hem çok yakışmış hemde hiç belli değildi göbüşün söylemediğin müddetçe anlaşılmazki
Çok teşekkür ederimBen çok beğendimrengi de modeli de çok yakışmış
Allah işe toplu taşımayla gidenin yardımcısı olsunöldük bittik bugün ya bir de bebek arabasını ben sürdüm takılıp duruyor annem yapamadı tükendim
Dibimde hemencikBen Eda Sünnetçiye götürüyorum Acıbadem Ataşehir e geçti çok memnunumdiğerini de ona götürürüm
İnşallah en az hasarla atlatırız diyelimeşim peşlerinde arada amcası olarak kulaklarını çekiyor
Ayy yok ya biz öyle olamayız ama öyle olanlar daha bir katmetlı oluray canım yatılı daha zor olmuştur senin için cidden evde çocukla sanki herşey x2 katı zor gibi
Kızlar doktordan cıktım şimdi. Üç dört gündür bebeğim eskisinden çok daha az hareket ediyor onun için gitmiştim. 26+1’im şu an. Bebek 740 gr olmuş. Karın çevresi vs bir hafta geriden geliyormuş. Doktor biraz minyon bir bebek dedi. Açıkçası üzüldüm biraz modum düştü. Biraz durup içeride neler yaptığını izledi dışarıdan uyarıya tepki veriyor mu diye baktı. Suyum falan iyiymiş ama haftaya tekrar çağırdı. Canım sıkıldı biraz açıkçası.
O kadar çok minyon bebek yada haftasıından geride okudum ki bende hepsi sağlıklı doğumlar yapmış yemene dikkat edersen aradaki fark kapanır eminim ki endişe etme hiç çok farkı yok gibiKızlar doktordan cıktım şimdi. Üç dört gündür bebeğim eskisinden çok daha az hareket ediyor onun için gitmiştim. 26+1’im şu an. Bebek 740 gr olmuş. Karın çevresi vs bir hafta geriden geliyormuş. Doktor biraz minyon bir bebek dedi. Açıkçası üzüldüm biraz modum düştü. Biraz durup içeride neler yaptığını izledi dışarıdan uyarıya tepki veriyor mu diye baktı. Suyum falan iyiymiş ama haftaya tekrar çağırdı. Canım sıkıldı biraz açıkçası.
Haftaya perşembe gideceğim tekrar o güne kadar kaşar, balık, et, muz bol bol yemeye çalışacağımPes etmek yok, kaşarlar muzlar havalarda uçuşcak, tiz bebemize kilo aldirila
Canım canını sıkma, kimi anne karnında zayıf oluyo, bak bnm oğlan 1800kg doğdu, şimdi gören hayatta prematüre demez.. bı yerinde bişey yok yavrunun elhamdülillah, sadece biraz kilo aldırmak lazım, o da yediğin halde olmuyorsa onun vücudu bu şekildedir demekki.. Allah başka keder vermesin, bol bol kaşar ye bakalım ne olcak
İnşallah iyi kilodadırlar, sağlıklıdırlar.O kadar çok minyon bebek yada haftasıından geride okudum ki bende hepsi sağlıklı doğumlar yapmış yemene dikkat edersen aradaki fark kapanır eminim ki endişe etme hiç çok farkı yok gibi
bende çok merak ediyorum kiloları ne oldu acaba akşam gidicem bakalım aynı sayılır günlerimizde
Beni endokrinoloji ve diyetisyene gönderdi. Ben endokrinoloji gittim. Egzersiz ve diyetisyen önerdi. Şeker ölçüm cihazı ile sabah ve akşam kontrol ediyorum. Normal çıkıyor o yüzden diyestiyene gitmedim. Yediklerime kendim dikkat ediyorum. Diyestisyenin verdiği liste coo farklı mı acaba? Gitmedigime pişman olur muyum?soyasosu bir sorum olabilir mi acaba şekerim çıkınca diyetisyene yönlendirildim öğle yemeğinde sebze çorba ya da sebze tam buğday ekmeği var ama sıcakta her gün böyle beslenmek zor yulaf yiyebilir miyim diye sordum ama hayır dedi acaba neden ki yulaf yiyemeyecek miyim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?