2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Uff valla kimseyi kaldıramıyorum.. gelcez diyen olursa da reddetcem valla açık açık.. bu zmna kadar o kadar çok misafir ağırladım ki artık yeter.. kimse gelsin istemiyorum.. kendimle cebellesirken bı de başkasını agirlayamam.. oğlumda ağırladım, hatta bir hafta yatılı ver ardından üst üste 3 misafir.. imanım gevredi ve ardından erken doğum oldu.. şimdi evimin işini yapip yemek yapabiliosam benden iyisi yok..

Valla keşke açık açık kabul etmeseydin.. kimse için rahatını bozmaya değmiyor.. bı tanıdık var, hamileyken ve de ilk aylariydi.. gelen herkesi reddetti, ben olsam yapamam demiştim.. iyi de yaptı, ne kendini yorcak.. bak şimdi kimse gitmiyo ona, nam mi yaptı bilemem ama en azından kafası rahat

Al_pi O kişi bende olabilirim benimde geldi ama taşınma telaşındaydım hangi bebek kolisinde şuan bilmiyorum bende beğendim gayet güzeller
Neyse neyse siz söz verip tutmayın ben gelince paylaşırım (paylaşırım dedı paylaşmadı)
Ay sevindim güzel olsun saglıkla gıysınler ınsallah

Allah işe toplu taşımayla gidenin yardımcısı olsun öldük bittik bugün ya bir de bebek arabasını ben sürdüm takılıp duruyor annem yapamadı tükendim

İlk gördüğüm elbiseyi aldım kızlar ben çok beğendim hamile abiye giymesi gerekenler düşünebilir. Bana 42 beden oldu düşünün iyi ki netten almamışım yoksa bedeni tutturamazdım. Arkasını bağlamalı yaptırdık terzide karnım daha büyürse diye 29+1 ilk civciv

Eklentiler

• 5457b6de-d76c-4994-bdbc-df9547a29576.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 117
Ben Eda Sünnetçiye götürüyorum Acıbadem Ataşehir e geçti çok memnunum diğerini de ona götürürüm

Hadi hayırlı olsun düğünden önce gördük elbisenide Maşallah bu karınla 42 beden ben 50 mi alacagım abiye alsaydım acaba
Çok yakısmıs rengıne de bayıldım

Hadi hayırlı olsun düğünden önce gördük elbisenide Maşallah bu karınla 42 beden ben 50 mi alacagım abiye alsaydım acaba
Çok yakısmıs rengıne de bayıldım
Ay çok teşekkür ederim 16 Eylül de düğün az kaldı, bende rengini çok sevdim iki yandan yırtmacı var eşim kapatsan mı biraz dedi göbek büyüdükçe yırtmaç yukarı çekeceği için bir denedik ama tüm havası gitti. Bende olmuyormuş öyle çok rahatsız ederse bakarız dedim inşallah çok daha fazla şişmem galiba abiyelerde beden küçük anneme de 44 beden aldık ki normalde 38 oluyor

İnşallah en az hasarla atlatırız diyelim eşim peşlerinde arada amcası olarak kulaklarını çekiyor
Ayy yok ya biz öyle olamayız ama öyle olanlar daha bir katmetlı olur ay canım yatılı daha zor olmuştur senin için cidden evde çocukla sanki herşey x2 katı zor gibi

Ayy valla hem çok yakışmış hemde hiç belli değildi göbüşün söylemediğin müddetçe anlaşılmazki

Ben çok beğendim rengi de modeli de çok yakışmış

Vuhuuuuuuuu renk elbise çok beğendim, bizimlesin güle güle giyin inşallah

Kızlar doktordan cıktım şimdi. Üç dört gündür bebeğim eskisinden çok daha az hareket ediyor onun için gitmiştim. 26+1’im şu an. Bebek 740 gr olmuş. Karın çevresi vs bir hafta geriden geliyormuş. Doktor biraz minyon bir bebek dedi. Açıkçası üzüldüm biraz modum düştü. Biraz durup içeride neler yaptığını izledi dışarıdan uyarıya tepki veriyor mu diye baktı. Suyum falan iyiymiş ama haftaya tekrar çağırdı. Canım sıkıldı biraz açıkçası.

Sorma univden arkadaşımdı ama bekar insan ne anlasin halimden.. baktım olmuyor evde sürekli dışarı çıkardım napim hayır aptal kafama doymiyim kız gittikten sonra 3 posta misafir ne agirlarsin..

Valla aynen öyleleri bı kıymetli ki, daha kaynanası evine gitmedi 3 yıllık evli, kocası her dediğini de yapıyor.. böylelerini şiddetle kınıyorum şiddetle

Pes etmek yok, kaşarlar muzlar havalarda uçuşcak, tiz bebemize kilo aldirila

Canım canını sıkma, kimi anne karnında zayıf oluyo, bak bnm oğlan 1800kg doğdu, şimdi gören hayatta prematüre demez.. bı yerinde bişey yok yavrunun elhamdülillah, sadece biraz kilo aldırmak lazım, o da yediğin halde olmuyorsa onun vücudu bu şekildedir demekki.. Allah başka keder vermesin, bol bol kaşar ye bakalım ne olcak

O kadar çok minyon bebek yada haftasıından geride okudum ki bende hepsi sağlıklı doğumlar yapmış yemene dikkat edersen aradaki fark kapanır eminim ki endişe etme hiç çok farkı yok gibi
bende çok merak ediyorum kiloları ne oldu acaba akşam gidicem bakalım aynı sayılır günlerimizde

Haftaya perşembe gideceğim tekrar o güne kadar kaşar, balık, et, muz bol bol yemeye çalışacağım

İnşallah iyi kilodadırlar, sağlıklıdırlar.

Beni endokrinoloji ve diyetisyene gönderdi. Ben endokrinoloji gittim. Egzersiz ve diyetisyen önerdi. Şeker ölçüm cihazı ile sabah ve akşam kontrol ediyorum. Normal çıkıyor o yüzden diyestiyene gitmedim. Yediklerime kendim dikkat ediyorum. Diyestisyenin verdiği liste coo farklı mı acaba? Gitmedigime pişman olur muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…