Hay aklınla bin yaşa.. dediklerin çok doğru da adam eve gelse pasliycam çocuğu.. eve gelemio ki.. en erken gelişi 9.. o da ayda 3 bilemedin 4 günYa işine gücüne baksın tabii adamlar da kuma gibi bizim belirtilere ortak olmasınlar, benim öncelikli temennim o. Çoluk çocuk yorucu bir gün geçirip eve geldiğimiz zaman, kendilerini bizden önce koltuğa atıp ay çok yoruldum demesinler mesela
evde kullanılan elektronik ana kucakları varya ondan alıcam gündüz benle onda takılır arada reflü yatağına koyarımAna kucağı arabada giderken veya bebek arabasıyla gezerken kullanılıyor genelde, veya bir yerden bir yere taşımak için. Gündüzleri evde hep baby nestte yatırıyorduk biz uyurken (uyanıkken oyun matında takılıyordu). Altına eğimli bir sünger kestirip reflü yatağı olarak da kullanmıştık biz. Şimdi hala durduğu için kullanacağım ben. Şart mı değil mi bilemedim, bana kullanışlı gelmişti. Tavsiyem, elinden iş gelen anneanne babaanne varsa, onlardan talep edin
Ya işine gücüne baksın tabii adamlar da kuma gibi bizim belirtilere ortak olmasınlar, benim öncelikli temennim o. Çoluk çocuk yorucu bir gün geçirip eve geldiğimiz zaman, kendilerini bizden önce koltuğa atıp ay çok yoruldum demesinler mesela
Evdeyken ben de babasına paslıyorum ama onlar için de zor tabii, işten güçten gelen adam da dinlenmek istiyor haliyle. Tek babayla yürümüyor maalesef bu çocuk işi. Yani tek çocukta bile yürümüyorsa ikinci de ne yapacağız, bilemiyorum. Bakıcı tutma imkanı olmayanlara (benim yok görünüyor) tavsiyem, etrafta akraba mı, komşu mu, arkadaş mı, neyiniz varsa yakınınızda tutun bir süre dahaHay aklınla bin yaşa.. dediklerin çok doğru da adam eve gelse pasliycam çocuğu.. eve gelemio ki.. en erken gelişi 9.. o da ayda 3 bilemedin 4 gün
Aa, ondan alınacaksa babyneste hiç gerek yok zaten tabii. Ben normal anakucağı sanmıştım, biz de babaanneden babynest gelince gerek duymamıştık onlara bakmaya boşa masraf olmasın/yer kaplamasın diye. Güle güle kullansınevde kullanılan elektronik ana kucakları varya ondan alıcam gündüz benle onda takılır arada reflü yatağına koyarım
Teşekkür ederiz teyzemizAa, ondan alınacaksa babyneste hiç gerek yok zaten tabii. Ben normal anakucağı sanmıştım, biz de babaanneden babynest gelince gerek duymamıştık onlara bakmaya boşa masraf olmasın/yer kaplamasın diye. Güle güle kullansın
Evdeyken ben de babasına paslıyorum ama onlar için de zor tabii, işten güçten gelen adam da dinlenmek istiyor haliyle. Tek babayla yürümüyor maalesef bu çocuk işi. Yani tek çocukta bile yürümüyorsa ikinci de ne yapacağız, bilemiyorum. Bakıcı tutma imkanı olmayanlara (benim yok görünüyor) tavsiyem, etrafta akraba mı, komşu mu, arkadaş mı, neyiniz varsa yakınınızda tutun bir süre dahaolmayanlar da edinsin, iki üç ay var önümüzde. Aşure mi yaparsınız, kek mi yaparsınız, naaparsanız yapın, çalın o henüz tanışmadığınız komşunun kapısını şimdiden
Ben 20 gündür istanbuldaydım ailemin yanında 2 gündür de hastaane işleri ve eltim kaybım çaya geleceklermiş eşimde ilk gğn tamam demiş neyse iptal ettim dünde hastanedeyim diye iptal ettim Şuan deli gibi evi temizlemeye çalışıyorum kocam sağolsun sağlam yer yok evde sancımda var üstelik daha hassas olması lazım anlayışlı olması lazım iki tane halı kaldırıp koltuk çekti diye yoruldum demez mi attım evdenAna kucağı arabada giderken veya bebek arabasıyla gezerken kullanılıyor genelde, veya bir yerden bir yere taşımak için. Gündüzleri evde hep baby nestte yatırıyorduk biz uyurken (uyanıkken oyun matında takılıyordu). Altına eğimli bir sünger kestirip reflü yatağı olarak da kullanmıştık biz. Şimdi hala durduğu için kullanacağım ben. Şart mı değil mi bilemedim, bana kullanışlı gelmişti. Tavsiyem, elinden iş gelen anneanne babaanne varsa, onlardan talep edin
Ya işine gücüne baksın tabii adamlar da kuma gibi bizim belirtilere ortak olmasınlar, benim öncelikli temennim o. Çoluk çocuk yorucu bir gün geçirip eve geldiğimiz zaman, kendilerini bizden önce koltuğa atıp ay çok yoruldum demesinler mesela
Ya ben de gaita verdim dun, ishalim 1.5 haftadir suruyor. Şaşkinlar sadece kültür almislar. Üreme gorulmemis, lokosit, erosit cikmamis ama kesin mikroskopik incelemede cikar bir sey. Vallahi yedigim vucudumda 3 4 saat duruyor. Kilo verdim. Ureme olmamasi iyi bir seydir ama herhalde... Sizlere de cok gecmis olsun.Ben son 2ay içinde 2 kere oldum mahvoldum resmen ama sadece antibiyotik aldım yatış falan vermediler bana
Öyleyse kesinlikle gerek yok canım yeni bir babyneste hatta senin için reflü yatağı çok daha iyi olmuşevde kullanılan elektronik ana kucakları varya ondan alıcam gündüz benle onda takılır arada reflü yatağına koyarım
Kabul etmeseydin keşke siz gitseydiniz onlar sizi ağırlasalardı temizlik gerçektenn işkence yapamıyorum bi süpürüyorum onuda yapmıyorum kaç gündür ağrımdanBen 20 gündür istanbuldaydım ailemin yanında 2 gündür de hastaane işleri ve eltim kaybım çaya geleceklermiş eşimde ilk gğn tamam demiş neyse iptal ettim dünde hastanedeyim diye iptal ettim Şuan deli gibi evi temizlemeye çalışıyorum kocam sağolsun sağlam yer yok evde sancımda var üstelik daha hassas olması lazım anlayışlı olması lazım iki tane halı kaldırıp koltuk çekti diye yoruldum demez mi attım evdenbenden çok zorlandı valla sanki o hamile ailesi de ayrı olay çoluk çocuk gelecekler çocuklar zaten ateş gibi hiç durmuyor bu halimle napcam bilmiyorum ev zaten ortada yok sinir küpüyüm
Ayy canım işte oğlum sünnet oldu ya onun için gelecekler yani ne kadar iptal etsemde ama benim sinirlendiğim eşime söylemeleri bana söyleseydi baştan direk 1 hafta sonra derdim şimdi kabul edip iptal ettiğim için erteleyemiyorum da daha fazla ama anlayışlı olmaları gerekti ben 2 gündür akşama kadar hastanedeyim görüyor da halbuki ne bileyim ya napcamı şaşırdım belim ağrıdı şimdi uzandım valla artık yapabildiğim kadar yapayımKabul etmeseydin keşke siz gitseydiniz onlar sizi ağırlasalardı temizlik gerçektenn işkence yapamıyorum bi süpürüyorum onuda yapmıyorum kaç gündür ağrımdaneşim yardım eder güzelde yapar o halıları süpürüp kaldırıp öyle yapar sağolsun ama ben iyi olmadığım zamanlar yada hamileyken ben çalışırken hafta sonu banyo mutfak bana aitti silmek süpürmek ondaydı ama doğumdan bi süre sonra bıraktı şimdi tekrar yapıyo annesi gil gelicek çağırmıcaz eşim gerek yok dedi sağolsun biz ineriz aşağı dedi bende hemen inmem dedim oda 1 hafta sonra falan dedi yine inmem ama kızımı görmeleri hakları yinede eşim üzülmesin onuda bensiz onlarla görüştürmesine karşıyım o yüzden mecbur inicem
Ben geçenlerde kocama çıkıştım bu yüzden daha da sormadan kimseye bir şey diyemiyor. Çok kızıyorum çok. Hamile kadının evine misafir gelinmemeli ya, bir de çoluk çocukla. Ben artık bana iş yaptıracak kimseyi kabul etmiyorum. Gelen de dağıttığını toplasın diyorum açık açık.Ayy canım işte oğlum sünnet oldu ya onun için gelecekler yani ne kadar iptal etsemde ama benim sinirlendiğim eşime söylemeleri bana söyleseydi baştan direk 1 hafta sonra derdim şimdi kabul edip iptal ettiğim için erteleyemiyorum da daha fazla ama anlayışlı olmaları gerekti ben 2 gündür akşama kadar hastanedeyim görüyor da halbuki ne bileyim ya napcamı şaşırdım belim ağrıdı şimdi uzandım valla artık yapabildiğim kadar yapayım
Ayy sitres yaptım böyle anlayışlı olsalar neyse dicem çocuklar resmen tavana çıkıyor ne annesi nede babası dur demiyor eşim peşlerinde dolaşıyor akşamı nasıl atlatcam bilmiyorum bide dedğim gibi uzun süredir evde yoktum biraz zaman tanısalardı işimizi gücümüzü halletseydikBen geçenlerde kocama çıkıştım bu yüzden daha da sormadan kimseye bir şey diyemiyor. Çok kızıyorum çok. Hamile kadının evine misafir gelinmemeli ya, bir de çoluk çocukla. Ben artık bana iş yaptıracak kimseyi kabul etmiyorum. Gelen de dağıttığını toplasın diyorum açık açık.
Anladım canım oda doğru sünnet için geliyolarsa ne denir anlayışlı olmaları lazım onlarında dinlene dinlene yap kendini çok yormaAyy canım işte oğlum sünnet oldu ya onun için gelecekler yani ne kadar iptal etsemde ama benim sinirlendiğim eşime söylemeleri bana söyleseydi baştan direk 1 hafta sonra derdim şimdi kabul edip iptal ettiğim için erteleyemiyorum da daha fazla ama anlayışlı olmaları gerekti ben 2 gündür akşama kadar hastanedeyim görüyor da halbuki ne bileyim ya napcamı şaşırdım belim ağrıdı şimdi uzandım valla artık yapabildiğim kadar yapayım
Öyle canım 1 hafta geçseydi bi sorun olmazdı ev evlikten çıkmışAnladım canım oda doğru sünnet için geliyolarsa ne denir anlayışlı olmaları lazım onlarında dinlene dinlene yap kendini çok yorma
Ben 20 gündür istanbuldaydım ailemin yanında 2 gündür de hastaane işleri ve eltim kaybım çaya geleceklermiş eşimde ilk gğn tamam demiş neyse iptal ettim dünde hastanedeyim diye iptal ettim Şuan deli gibi evi temizlemeye çalışıyorum kocam sağolsun sağlam yer yok evde sancımda var üstelik daha hassas olması lazım anlayışlı olması lazım iki tane halı kaldırıp koltuk çekti diye yoruldum demez mi attım evdenbenden çok zorlandı valla sanki o hamile ailesi de ayrı olay çoluk çocuk gelecekler çocuklar zaten ateş gibi hiç durmuyor bu halimle napcam bilmiyorum ev zaten ortada yok sinir küpüyüm
Strese girme olan olmuş artık, annesi babası dur demiyorsa sen de. Evin içine ederler yoksa, yaramaz çocuğa hiç tahammülüm yok. Aslında kötüye kötü olmak lazım da neyse işte. Allah kolaylık versin şimdiden. Ben eş tarafını eve bile almıyorum sinirlenmeyeyim diyeAyy sitres yaptım böyle anlayışlı olsalar neyse dicem çocuklar resmen tavana çıkıyor ne annesi nede babası dur demiyor eşim peşlerinde dolaşıyor akşamı nasıl atlatcam bilmiyorum bide dedğim gibi uzun süredir evde yoktum biraz zaman tanısalardı işimizi gücümüzü halletseydik
Ben 20 gündür istanbuldaydım ailemin yanında 2 gündür de hastaane işleri ve eltim kaybım çaya geleceklermiş eşimde ilk gğn tamam demiş neyse iptal ettim dünde hastanedeyim diye iptal ettim Şuan deli gibi evi temizlemeye çalışıyorum kocam sağolsun sağlam yer yok evde sancımda var üstelik daha hassas olması lazım anlayışlı olması lazım iki tane halı kaldırıp koltuk çekti diye yoruldum demez mi attım evdenbenden çok zorlandı valla sanki o hamile ailesi de ayrı olay çoluk çocuk gelecekler çocuklar zaten ateş gibi hiç durmuyor bu halimle napcam bilmiyorum ev zaten ortada yok sinir küpüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?