2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ee sen hiç kilo almadın mı bebiş nerde

Çok ince ya boruları onu merak ettim video falan izleriz nasıl temizlenir diye ,

İyi akşamlar hanımlar bende bugün kontrole gittim benim de bebeğim bir hafta öndeydi geçen hafta gittiğimde bugün bir hafta geri düşmüş birde benim bu hafta adet sancıları vardı birde göbeğim sertleşiyor du Dr söyledim şuan hala öyleyim adam hiç birşey söylemedi en azından için rahatlatdi 24 saatlik idrar tahlili istedi onu ver yarın sonuçlar çıkınca konuşuruz dedi bende öyle eve geldim ne bebekle nede benle ilgili hiçbir şey söylemedi bende çok korktum ağladım falan

Kaç haftalık tam? Benim de öyleydi ama artık hiç durmuyor diyebilirim. Ben 30u bitiriyorum.
Kızlar sağlık ocağında 3 izlenimde yapılacak bişey oluyor mu yani öyle kilo falan mı bakıyorlar 3 izlenime gidemedim de daha
Evet yapmazlarsa ceza alıyorlar hatta. Bence bir uğrasan iyi olur, ya da telefonla da olabilir. Geçen benim devlete kontrole girdiğimi görmüş, beni aradı. Bir sorunun var mı diye? Güncel kilomu sordu, ödem var mı, herhangi bir sıkıntın var mı dedi. Tansiyonumu sordu falan. Bazıları da ekstra ilgili oluyor gerçekten ki bence bu önemli bir şey.

Kızlar bugün ara ara dinlemeler dışında sürekli ayakta kaldım ödemim hiç olmamasına rağmen ayaklarım şişti valla buzlu suyla filan yıkadım demekki böyle oluncada şişiyor
Zaten hem çok oturunca hem çok ayakta kalınca şişiyor

Arkadaşlar ben de 26+1 im ama uzanıp elimi karnıma koymadan hareketlerini açıkçası hissetmiyorum .. Ya cok sakin bir bebek olacak ya da henüz sert hareketleri başlamadı. Ne gece uykudan uyandırma ne uyutmama ne de gün içinde şiddetli hareket yok hele ayakta hiç hissetmiyorum kızımda nasıldı geçen sene olmasina rağmen pek aklımda değil ama sanırım daha sonra yeri dar oldukça hareketleri can yakıp sertleşmeye başlamıştı

Göbeğimin alt kısmında hafif çatlaklar oluşmuş baya yağlanıyorum aslında. Korkuyorum

Bence normal, genelde bu haftalardan sonra iyice sertleşiyor hareketleri

Göbeğimin alt kısmında hafif çatlaklar oluşmuş baya yağlanıyorum aslında. Korkuyorum
Ben 3. Lierac a başladım ilkinde de onu kullanmıştım bazen günde iki kez sürüyorum duştan ne zaman çıkarsam o zaman aslında meme, popo, kalça, göbek bi de bikini bölgesinin alt kısmıyla üst bacağa da sürüyorum biz tedbirimizi alalım da genetik aslında bu çatlak işi

Ben geldim iyi haberler ile çok şükür rahim ağzına vajinal baktı riske atmamak adına çok iyi ne kadar götürür dedim baya dedi bebekler iyi suları iyi oğlan 860 kız 838 gr çok şükür gelişimleri iyi yüzlerinide gördük 3 gün kafayı yicektim ama şuan keyfim yerine geldi valla,
şeker yüklemesini konuşabildim sonunda önerdi 75 lik hafta sonu eşim evde olduğunda vericem uzun sürüyo diye darısı herkeze olsun inşallah hep iyi haberler alalım

Kızlar puset minderi gerekli bir şey mi? Sert mi geliyor Puset acaba? Yani omurga sağlığı için almak mı daha iyi olur?
Çok uzun süre kalmıyolar ben hastaneye giderkenn falaan kullanıyodum mindere gerek duymadım ama şöyle çukur oluyor bende battaniye ile desteklemiştim

Evet maalesef genetik bende çok fazla yağ kullanıyorum ama olunca oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…