Allah işe toplu taşımayla gidenin yardımcısı olsun öldük bittik bugün ya bir de bebek arabasını ben sürdüm takılıp duruyor annem yapamadı tükendim
İlk gördüğüm elbiseyi aldım kızlar ben çok beğendim hamile abiye giymesi gerekenler düşünebilir. Bana 42 beden oldu düşünün iyi ki netten almamışım yoksa bedeni tutturamazdım. Arkasını bağlamalı yaptırdık terzide karnım daha büyürse diye 29+1 ilk civciv
Kızlar doktordan cıktım şimdi. Üç dört gündür bebeğim eskisinden çok daha az hareket ediyor onun için gitmiştim. 26+1’im şu an. Bebek 740 gr olmuş. Karın çevresi vs bir hafta geriden geliyormuş. Doktor biraz minyon bir bebek dedi. Açıkçası üzüldüm biraz modum düştü. Biraz durup içeride neler yaptığını izledi dışarıdan uyarıya tepki veriyor mu diye baktı. Suyum falan iyiymiş ama haftaya tekrar çağırdı. Canım sıkıldı biraz açıkçası.
Kızlar benim minnak sabah ve öğlen çok durgun oluyor, akşam yemeğinden sonra biraz hareketleniyor. Benim gibi olan var mı ? Gelişim geriliği de yoktu, suyudu da normaldı bebişin. Bu az hareket durumu aslında hep var, ya da benim bebiş çok sakin :)
İyi akşamlar hanımlar bende bugün kontrole gittim benim de bebeğim bir hafta öndeydi geçen hafta gittiğimde bugün bir hafta geri düşmüş birde benim bu hafta adet sancıları vardı birde göbeğim sertleşiyor du Dr söyledim şuan hala öyleyim adam hiç birşey söylemedi en azından için rahatlatdi 24 saatlik idrar tahlili istedi onu ver yarın sonuçlar çıkınca konuşuruz dedi bende öyle eve geldim ne bebekle nede benle ilgili hiçbir şey söylemedi bende çok korktum ağladım falan
Kızlar bugün ara ara dinlemeler dışında sürekli ayakta kaldım ödemim hiç olmamasına rağmen ayaklarım şişti valla buzlu suyla filan yıkadım demekki böyle oluncada şişiyor
Kızlar benim minnak sabah ve öğlen çok durgun oluyor, akşam yemeğinden sonra biraz hareketleniyor. Benim gibi olan var mı ? Gelişim geriliği de yoktu, suyudu da normaldı bebişin. Bu az hareket durumu aslında hep var, ya da benim bebiş çok sakin :)
Evet yapmazlarsa ceza alıyorlar hatta. Bence bir uğrasan iyi olur, ya da telefonla da olabilir. Geçen benim devlete kontrole girdiğimi görmüş, beni aradı. Bir sorunun var mı diye? Güncel kilomu sordu, ödem var mı, herhangi bir sıkıntın var mı dedi. Tansiyonumu sordu falan. Bazıları da ekstra ilgili oluyor gerçekten ki bence bu önemli bir şey.
Kızlar bugün ara ara dinlemeler dışında sürekli ayakta kaldım ödemim hiç olmamasına rağmen ayaklarım şişti valla buzlu suyla filan yıkadım demekki böyle oluncada şişiyor
Arkadaşlar ben de 26+1 im ama uzanıp elimi karnıma koymadan hareketlerini açıkçası hissetmiyorum .. Ya cok sakin bir bebek olacak ya da henüz sert hareketleri başlamadı. Ne gece uykudan uyandırma ne uyutmama ne de gün içinde şiddetli hareket yok hele ayakta hiç hissetmiyorum kızımda nasıldı geçen sene olmasina rağmen pek aklımda değil ama sanırım daha sonra yeri dar oldukça hareketleri can yakıp sertleşmeye başlamıştı
Arkadaşlar ben de 26+1 im ama uzanıp elimi karnıma koymadan hareketlerini açıkçası hissetmiyorum .. Ya cok sakin bir bebek olacak ya da henüz sert hareketleri başlamadı. Ne gece uykudan uyandırma ne uyutmama ne de gün içinde şiddetli hareket yok hele ayakta hiç hissetmiyorum kızımda nasıldı geçen sene olmasina rağmen pek aklımda değil ama sanırım daha sonra yeri dar oldukça hareketleri can yakıp sertleşmeye başlamıştı
Ben 3. Lierac a başladım ilkinde de onu kullanmıştım bazen günde iki kez sürüyorum duştan ne zaman çıkarsam o zaman aslında meme, popo, kalça, göbek bi de bikini bölgesinin alt kısmıyla üst bacağa da sürüyorum biz tedbirimizi alalım da genetik aslında bu çatlak işi
Ben geldim iyi haberler ile çok şükür rahim ağzına vajinal baktı riske atmamak adına çok iyi ne kadar götürür dedim baya dedi bebekler iyi suları iyi oğlan 860 kız 838 gr çok şükür gelişimleri iyi yüzlerinide gördük 3 gün kafayı yicektim ama şuan keyfim yerine geldi valla,
şeker yüklemesini konuşabildim sonunda önerdi 75 lik hafta sonu eşim evde olduğunda vericem uzun sürüyo diye darısı herkeze olsun inşallah hep iyi haberler alalım
Ben 3. Lierac a başladım ilkinde de onu kullanmıştım bazen günde iki kez sürüyorum duştan ne zaman çıkarsam o zaman aslında meme, popo, kalça, göbek bi de bikini bölgesinin alt kısmıyla üst bacağa da sürüyorum biz tedbirimizi alalım da genetik aslında bu çatlak işi