Oto koltuğu olarak da ilk 6 ay onu kullanacağım ben. Ondan kafam karıştı.Çok uzun süre kalmıyolar ben hastaneye giderkenn falaan kullanıyodum mindere gerek duymadım ama şöyle çukur oluyor bende battaniye ile desteklemiştim
Pusetlerde tam bebek cenin c pozisyonu var bel kısmında içinde özel bir minderi oluyor hatta onu 3 aylık falan olunca çıkarıyorsun. Minderlerde bu c pozisyonu ve bel çukuru kayboluyor bebek için konforlu bir şey gibi görünse de aslında tam tersi yanlış yani ben almadım isteyen alabilir kızıma kullanmadım simdi de almicamBenim de kafam karışık farklı yorumlara denk geliyorum karar veremiyorum o yüzden
Biz de oto koltuğu kullandık avm hastanede söküp bebek arabasına taktik geri arabaya bağladık ben kızımı hiç kucağımda taşımadım arabada çok sakıncalı hep pusette gitti suŕdan şuraya bile . Ama 6 aylık olunca ayakları sığmıyor oturmak istiyor bu yüzden oto koltuğu aldık ona geçtikOto koltuğu olarak da ilk 6 ay onu kullanacağım ben. Ondan kafam karıştı.
Muhtemelen kullanmıcam ama yine de dursun bi kenarda içim rahat etsinBenim de kafam karışık farklı yorumlara denk geliyorum karar veremiyorum o yüzden
Vallahi sefillikten ilkinde 14 kilo almıştım yatıp yuvarlanıyordum evde yemek bile yapmıyordum öğrenci evi gibiydikHem de 6-7 kilo dediğini kimse duymasın
Geçenlerde 1.5 aydır kilom sabit dedim nazar değdi. Sabah 2 kilo almış olarak uyandım. Gerçi lavaboya gitmedim onun da etkisi var sanırım. Sürekli acıkıyorum a dostlaaar.
Sürekli açııııım diye dolanıyorumve bu 3. Trimester girdiğim gibi otomatik yüklendi resmen. Sabah aç uyanıyorum kahvaltı yapıyorum . 1-2 aaat geliyor ikinci kahvaltıyı yapıyorum öğlen ve akşam araları saymıyorum. Şimdiye kadar ikş öğün beslenerek çok iyi idare ettim. 28+5 3,800 gram aldım. Ama şu bir kiloyu bir haftada almışımdır korkuyorum bu kadar acıkmak hiç iyi değil
Valla o kadar fit gözüküyorsun ki ben şokAlmaz olur muyum en az 6 7 kilo aldım hemdebenim iç karnım geniş herhalde ya ama akşamları daha büyük oluyor bu fotoğraf öğlen çekildi
Banada aynısı oluyorKızlar bugün ara ara dinlemeler dışında sürekli ayakta kaldım ödemim hiç olmamasına rağmen ayaklarım şişti valla buzlu suyla filan yıkadım demekki böyle oluncada şişiyor
Kızlar benim minnak sabah ve öğlen çok durgun oluyor, akşam yemeğinden sonra biraz hareketleniyor. Benim gibi olan var mı ? Gelişim geriliği de yoktu, suyudu da normaldı bebişin. Bu az hareket durumu aslında hep var, ya da benim bebiş çok sakin :)
30+3 günlük hamileyim canım. Pazartesiden pazartesiye hafta dönüyor benim
Ya bebeği pusete koyuncada iki büklüm kalıyor altına bişey desteklemeden ona koymakta olmuyor ama önerilmiyor da bilmiyom bende çok kararsız kaldım bu konudaKızlar puset minderi gerekli bir şey mi? Sert mi geliyor Puset acaba? Yani omurga sağlığı için almak mı daha iyi olur?
Yaa aslında sadece çocuklara yaptırabilirsin özel sağlıkAtaşehir Acıbadem i ekstra tavsiye ederim bedava oyun alanı ve atlı karınca var biz bi yarım saat oyalanıyoruz Playland gibi
Benimki de öyle, sürekli geziniyor karnımın içinde. Dışardan da iyice görünüyor pıt pıt artık. Müzik dinletiyorum bol bol ona, konuşuyorum30+3 günlük hamileyim canım. Pazartesiden pazartesiye hafta dönüyor benimhamileliğin son demlerini yaşıyoruz evet. Heyecan merak biraz korku endişe ne ararsan var 30. Haftadan itibaren bir farklı oluyormuş ya. Bebek hareketleri bile değişti. Yatarken sanki o da yanımda yatıyor gibi hissediyorum ki benim kız minyon olacak galiba. İlk defa bu kadar net hissettim desem yeri. Elimi nereye koysam elimin altına gelmeye başladı. Daha bir bilinçlendi gibi. Yani kısaca bol bol bebeğimi dinliyorum. Sağ salim de kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allah senin nasıl gidiyor? Sen de dinliyor musun seninkini
Sert olması gerektiği konusunda haklılar ama bana çok yetersiz geliyor ya. Ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Biraz daha araştırma yapacağım ama sanırım kullanmayacağım.Ya bebeği pusete koyuncada iki büklüm kalıyor altına bişey desteklemeden ona koymakta olmuyor ama önerilmiyor da bilmiyom bende çok kararsız kaldım bu konuda
Kızlar puset minderi gerekli bir şey mi? Sert mi geliyor Puset acaba? Yani omurga sağlığı için almak mı daha iyi olur?
Bende çevremdekilere bi sorucam bakayım onlar ne yapmışSert olması gerektiği konusunda haklılar ama bana çok yetersiz geliyor ya. Ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Biraz daha araştırma yapacağım ama sanırım kullanmayacağım.
Oto koltuğu olarak da ilk 6 ay onu kullanacağım ben. Ondan kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?