2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim de kafam karışık farklı yorumlara denk geliyorum karar veremiyorum o yüzden
Pusetlerde tam bebek cenin c pozisyonu var bel kısmında içinde özel bir minderi oluyor hatta onu 3 aylık falan olunca çıkarıyorsun. Minderlerde bu c pozisyonu ve bel çukuru kayboluyor bebek için konforlu bir şey gibi görünse de aslında tam tersi yanlış yani ben almadım isteyen alabilir kızıma kullanmadım simdi de almicam

Oto koltuğu olarak da ilk 6 ay onu kullanacağım ben. Ondan kafam karıştı.
Biz de oto koltuğu kullandık avm hastanede söküp bebek arabasına taktik geri arabaya bağladık ben kızımı hiç kucağımda taşımadım arabada çok sakıncalı hep pusette gitti suŕdan şuraya bile . Ama 6 aylık olunca ayakları sığmıyor oturmak istiyor bu yüzden oto koltuğu aldık ona geçtik

Nasılsınız kızlar? Ben aşırı sinirli ve stresli geçirdiğim ve hiç uyuyamadığım iki günden sonra ağrılı, kusmalı bulantılı kasık sancılı bir akşam geçiriyorum. Çok şükür bebeğim hareketli ama ara ara karnım kasılıyor. Daha önceki gebeliklerden tanıdığım sancı şeklinde geliyor. Sıklığı şu an azaldı ama yarın ve öbürgün de beni hareketli günler bekliyor. Pazar günü de 8 günlük bir tatile gideceğiz 5-6 saat sürer yolculuk önceden planlamıştık. Üzgün ve endişeli fiziksel olarak da yıpratıcı bu süreçte sizden iyi dilekler bekliyorum. Bebeğim daha 26 haftalık. Ona çok güveniyorum Allahıma sığınıyorum.

Geçenlerde 1.5 aydır kilom sabit dedim nazar değdi. Sabah 2 kilo almış olarak uyandım. Gerçi lavaboya gitmedim onun da etkisi var sanırım. Sürekli acıkıyorum a dostlaaar.

Bnm sureklı yemem lazım.. Aç kalınca kusuyorum.. Gece uyanamıorm ya, sabaha öyle zor Kı o mıdeyı toparlamak bugun mesela erkenden hastaneye gıttık, kahvaltı edemedim, geldım kahvaltı yaptım 12 gibi.. 2bucukta dırekt cıkarttım.. Uzun sure aç kalmak bana yaramıyor.. Mesela sımdı saat 7den beri kase kase getırıom yanıma, yogurt semızotu fılan ekmeksiz yıyorum.. Baska turlu mıdem alt ust.. Acıkmaktan zıyade benımkı midesel bir mevzu

Hobbit yemek yeme usulu kahvaltı + 2.kahvaltı

Bnmkı de öyleydi, şimdi şimdi arada ama cidden az gun ıcınde ayakta iş yaparken fılan da hıssetmeye basladım..

Cnm bnm İlk gebelikte ben oğlumu doguma kadar hissetmedim.. Kac kere gittim doktora hareket etmıo dıye... Gıdıyorum hersey normal, hareket edıo, hersey yerinde.. Benımkı fazla kılo da etkendi... Ama oğlumda mizaç olarak sakin Bi bebekti.. Bak mesela bunda yıne kıloluyum, ama bunu hıssedıorm.. Mizacı sanrm bunların böyle

M minikkalpp nasılsın? Az kaldıkça heyecanlanıyorum. Sen bugün 30u da bitirmiş olmalısın
30+3 günlük hamileyim canım. Pazartesiden pazartesiye hafta dönüyor benim hamileliğin son demlerini yaşıyoruz evet. Heyecan merak biraz korku endişe ne ararsan var 30. Haftadan itibaren bir farklı oluyormuş ya. Bebek hareketleri bile değişti. Yatarken sanki o da yanımda yatıyor gibi hissediyorum ki benim kız minyon olacak galiba. İlk defa bu kadar net hissettim desem yeri. Elimi nereye koysam elimin altına gelmeye başladı. Daha bir bilinçlendi gibi. Yani kısaca bol bol bebeğimi dinliyorum. Sağ salim de kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allah senin nasıl gidiyor? Sen de dinliyor musun seninkini

Kızlar puset minderi gerekli bir şey mi? Sert mi geliyor Puset acaba? Yani omurga sağlığı için almak mı daha iyi olur?
Ya bebeği pusete koyuncada iki büklüm kalıyor altına bişey desteklemeden ona koymakta olmuyor ama önerilmiyor da bilmiyom bende çok kararsız kaldım bu konuda

Yaa aslında sadece çocuklara yaptırabilirsin özel sağlık Ataşehir Acıbadem i ekstra tavsiye ederim bedava oyun alanı ve atlı karınca var biz bi yarım saat oyalanıyoruz Playland gibi

Bilmem ki.. Eşim yaptırmadı pek.. Aslnda mali müşavir, kafa basıo para işine de.. Pek yaptırmadık.. Bide bizim doktor zaten aniden medıpolden cıkıp devlete gecınce gerek duymadık.. Ama sımdı bu cocugun huyu hastalık durumu nası olur endişeliyim, Eymen cok hasta olan Bı cocuk olmadı sukur ki.. Hastane işi az oldu.. Ama işte aslnda maddiyattan da ziyade güvenebilcegm doktor bulmak istiyorum

Benimki de öyle, sürekli geziniyor karnımın içinde. Dışardan da iyice görünüyor pıt pıt artık. Müzik dinletiyorum bol bol ona, konuşuyorum Sağ salim ve zamanında kucağımıza alırız umarım

Ya bebeği pusete koyuncada iki büklüm kalıyor altına bişey desteklemeden ona koymakta olmuyor ama önerilmiyor da bilmiyom bende çok kararsız kaldım bu konuda
Sert olması gerektiği konusunda haklılar ama bana çok yetersiz geliyor ya. Ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Biraz daha araştırma yapacağım ama sanırım kullanmayacağım.

Oto koltuğu olarak da ilk 6 ay onu kullanacağım ben. Ondan kafam karıştı.

1 yasına kadar bıle kullanılır.. Buyuyunce mınderı cıkarabılırsın.. Ama yenıdogan döneminde kemıkler hassas oluyo, kemıgı batabılır... Ama bu dedıgım konforsuz puset için gecerli.. Ben pahalı bişey almamstm, dıkkat de etmedm alırken arabayı.. Sonradan anladık gıttık mınder aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…