2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Pusetler o kadar büyük mü ya benim gözüme çok küçük geliyor benimki bebek arabasının puseti . İlk ellediğimde iyi gelmişti ama şimdi sert ve yetersiz geliyor. Mağazaya gidip diğer pusetleri elleyeceğim

Bak bir de sadece böyle bel destekli olanı varmış. Daha mantıklı olabilir
Bak bu tam o bel çukur gelen kısmı doldurmak için çok mantıklı. Biz bebekleri pusete koyarken mutlaka altına battaniye koyuyorduk çünkü çok çukur battaniyeyle doldurmazsan bu sefer başı çenesine yapışıyor çocuğun iki büklüm kalıyor bana o yüzden konforsuz geliyordu açıkçası ama bu minder hoşuma gitti bakıcam buna

Benim de hoşuma gitti. E bebek de varmış. Bakma şansın olursa bana da söyler misin? Bu ara iş yoğunluğundan hiç bir yere kıpırdayamıyorum

Bilmem ki.. Benmkı prematüre diye de o kadar kullanmış olabılırm ama etrafımdakılerde genelde 1 yasında oto koltuguna gecmıstı.. Tabi erken geçende oluyodur

Bendeki böyle kızlar kemer yerlerinden geçmeli gibi bişey zaten çok kalın değil kullanışlı duruyor bide ilk doğduklarında içine gömülüyor bel kısımları ve baya kötü duruyor beli çocuğun bende başka ince minder atardım bu kullanışlı olacak gibi

Eklentiler

• E8AD4A9A-16C5-49DE-A131-45747C9315D3.webp
    65 KB · Görüntüleme: 81
Ayy maşallah aman hasta olmasınlar da Özelin tek avantaji aklına bir şey geldiğinde bile whatsappdan mesaj atıp soruyorsun ya da arıyorsun o çok iyi oluyor. Mesela benim kızım doğdu 2 ya da 3 günlük adet olmuş böyle bir şey varmış yenidoğan kız bebeklerinde anneden geçen hormonla. Bende aç kaldı sanmıştım nette öyle yazıyordu. Bezinin fotosunu atmıştık doktora hemen, işte ne biliyim düştü 44 günlük ilk onu aradım filan ulaşılabilir olması güzel

Bu arada bizde sağlık sigortası bedava eşimin şirketi yapıyor. Sadece doğum dahil kısmı önceden belirtip biraz ödemen lazımdı biz onu kaçırdık. Öyle bir şey olsaydı sizde de harika olurdu

Sizinde adet ağrısı gibi mi acaba

Kızlar puset minderi gerekli bir şey mi? Sert mi geliyor Puset acaba? Yani omurga sağlığı için almak mı daha iyi olur?
Ya ben kızımda almıstım pusetımız hedıyeydı oda takımının o yuzden begenmemıstım serttı ondan almıstım . Şimdikiler cok guzel bence gerek yok gıbı.
soyasosu Al_pi hastane çıkışlarınız nasıl geldi paylaşın görelim bizede fikir olsun
Gelınce hemen paylaşacagım yolda canım .
Bak bir de sadece böyle bel destekli olanı varmış. Daha mantıklı olabilir
Heh benımkı bundan aynısı. Icıne koyunca dumduz oluyor puset ama ıste dedıgım gıbı bence puset zararlı olsa idi bebege böyle üretilmezdi.

Bizim doktor wp kullanmazdı, yani bizlere vermezdi.. Ben bunu gayet haklı ve anlasılabilir buluyorum.. Adamın zaten 4 cocugu var, bide doktorun Bi ağırlığı olmalı gibime geliyor hep Bi de yani özel hayat diye bişey var.. ama her gittiğimde içim rahat ayrıldım.. Her dedıgını yaptım ve ters Bi durum görmedm.. Hakketti zaten proflugu cidden guvenılır doktor bulmak bu devirde zor bence

Kızlar yumurtlama ağrısı olur ya hani onun gibi bi ağrı oluyor yumurtalığımda acaba üşütmüş olabilirmiyim yoksa hamilelikte olabilen birşeymi yaşayan varmı

Ben o kadar alışmamışım ki doktorun numara vermesine geçen dr vermiş meğer ben atmışım numaram yokmu diyor yok dedim geçen nst sonucu içinde beni aradı gitmişti ben indiğimde şaşırdım valla bi garip gelmedi desem yalan olur

Çok haklısın ama ilk annelik deneyimi ve acil bir şey olabilir bence o para provizyondan geçiyorsa vermesi gerekir zaten o yüzden tercih ediyoruz zaten sen istemiyorsun ilk gidince kartını veriyor hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…