Bak bir de sadece böyle bel destekli olanı varmış. Daha mantıklı olabilirBende çevremdekilere bi sorucam bakayım onlar ne yapmış
Pusetler o kadar büyük mü ya benim gözüme çok küçük geliyor1 yasına kadar bıle kullanılır.. Buyuyunce mınderı cıkarabılırsın.. Ama yenıdogan döneminde kemıkler hassas oluyo, kemıgı batabılır... Ama bu dedıgım konforsuz puset için gecerli.. Ben pahalı bişey almamstm, dıkkat de etmedm alırken arabayı.. Sonradan anladık gıttık mınder aldık
Bak bu tam o bel çukur gelen kısmı doldurmak için çok mantıklı. Biz bebekleri pusete koyarken mutlaka altına battaniye koyuyorduk çünkü çok çukur battaniyeyle doldurmazsan bu sefer başı çenesine yapışıyor çocuğun iki büklüm kalıyor bana o yüzden konforsuz geliyordu açıkçası ama bu minder hoşuma gitti bakıcam bunaBak bir de sadece böyle bel destekli olanı varmış. Daha mantıklı olabilir
Ayy yormayalım o güzel ayacıkları o zamanZaten hem çok oturunca hem çok ayakta kalınca şişiyor
Bilmiyorum ama annem almış kullancamKızlar puset minderi gerekli bir şey mi? Sert mi geliyor Puset acaba? Yani omurga sağlığı için almak mı daha iyi olur?
Hahahaha yaaa ama olmasın gaz zorBanada aynısı oluyorama buzlu suyla yıkama bir hurafe inancı diyor ki çocuk gazlı olur
Benim de hoşuma gitti. E bebek de varmış. Bakma şansın olursa bana da söyler misin? Bu ara iş yoğunluğundan hiç bir yere kıpırdayamıyorumBak bu tam o bel çukur gelen kısmı doldurmak için çok mantıklı. Biz bebekleri pusete koyarken mutlaka altına battaniye koyuyorduk çünkü çok çukur battaniyeyle doldurmazsan bu sefer başı çenesine yapışıyor çocuğun iki büklüm kalıyor bana o yüzden konforsuz geliyordu açıkçası ama bu minder hoşuma gitti bakıcam buna
Pusetler o kadar büyük mü ya benim gözüme çok küçük geliyorbenimki bebek arabasının puseti . İlk ellediğimde iyi gelmişti ama şimdi sert ve yetersiz geliyor. Mağazaya gidip diğer pusetleri elleyeceğim
Bak bir de sadece böyle bel destekli olanı varmış. Daha mantıklı olabilir
Uygun olan hiçbir şey kalmadı vallaBendeki sevi bebenin gri üzerine yıldızlı puset minderiydi... Şu an 250 260tl gibi bişey
Ayy maşallah aman hasta olmasınlar daBilmem ki.. Eşim yaptırmadı pek.. Aslnda mali müşavir, kafa basıo para işine de.. Pek yaptırmadık.. Bide bizim doktor zaten aniden medıpolden cıkıp devlete gecınce gerek duymadık.. Ama sımdı bu cocugun huyu hastalık durumu nası olur endişeliyim, Eymen cok hasta olan Bı cocuk olmadı sukur ki.. Hastane işi az oldu.. Ama işte aslnda maddiyattan da ziyade güvenebilcegm doktor bulmak istiyorum
Sizinde adet ağrısı gibi mi acabaNasılsınız kızlar? Ben aşırı sinirli ve stresli geçirdiğim ve hiç uyuyamadığım iki günden sonra ağrılı, kusmalı bulantılı kasık sancılı bir akşam geçiriyorum. Çok şükür bebeğim hareketli ama ara ara karnım kasılıyor. Daha önceki gebeliklerden tanıdığım sancı şeklinde geliyor. Sıklığı şu an azaldı ama yarın ve öbürgün de beni hareketli günler bekliyor. Pazar günü de 8 günlük bir tatile gideceğiz 5-6 saat sürer yolculuk önceden planlamıştık. Üzgün ve endişeli fiziksel olarak da yıpratıcı bu süreçte sizden iyi dilekler bekliyorum. Bebeğim daha 26 haftalık. Ona çok güveniyorum Allahıma sığınıyorum.
Ya ben kızımda almıstım pusetımız hedıyeydı oda takımının o yuzden begenmemıstım serttı ondan almıstım . Şimdikiler cok guzel bence gerek yok gıbı.Kızlar puset minderi gerekli bir şey mi? Sert mi geliyor Puset acaba? Yani omurga sağlığı için almak mı daha iyi olur?
Gelınce hemen paylaşacagım yolda canım .
Heh benımkı bundan aynısı. Icıne koyunca dumduz oluyor puset ama ıste dedıgım gıbı bence puset zararlı olsa idi bebege böyle üretilmezdi.Bak bir de sadece böyle bel destekli olanı varmış. Daha mantıklı olabilir
Ayy maşallah aman hasta olmasınlar daÖzelin tek avantaji aklına bir şey geldiğinde bile whatsappdan mesaj atıp soruyorsun ya da arıyorsun o çok iyi oluyor. Mesela benim kızım doğdu 2 ya da 3 günlük adet olmuş böyle bir şey varmış yenidoğan kız bebeklerinde anneden geçen hormonla. Bende aç kaldı sanmıştım nette öyle yazıyordu. Bezinin fotosunu atmıştık doktora hemen, işte ne biliyim düştü 44 günlük ilk onu aradım filan ulaşılabilir olması güzel
Bu arada bizde sağlık sigortası bedava eşimin şirketi yapıyor. Sadece doğum dahil kısmı önceden belirtip biraz ödemen lazımdı biz onu kaçırdık. Öyle bir şey olsaydı sizde de harika olurdu
Ben o kadar alışmamışım ki doktorun numara vermesine geçen dr vermiş meğer ben atmışımBizim doktor wp kullanmazdı, yani bizlere vermezdi.. Ben bunu gayet haklı ve anlasılabilir buluyorum.. Adamın zaten 4 cocugu var, bide doktorun Bi ağırlığı olmalı gibime geliyor hepBi de yani özel hayat diye bişey var.. ama her gittiğimde içim rahat ayrıldım.. Her dedıgını yaptım ve ters Bi durum görmedm.. Hakketti zaten proflugu cidden guvenılır doktor bulmak bu devirde zor bence
Çok haklısın ama ilk annelik deneyimi ve acil bir şey olabilir bence o para provizyondan geçiyorsa vermesi gerekir zaten o yüzden tercih ediyoruzBizim doktor wp kullanmazdı, yani bizlere vermezdi.. Ben bunu gayet haklı ve anlasılabilir buluyorum.. Adamın zaten 4 cocugu var, bide doktorun Bi ağırlığı olmalı gibime geliyor hepBi de yani özel hayat diye bişey var.. ama her gittiğimde içim rahat ayrıldım.. Her dedıgını yaptım ve ters Bi durum görmedm.. Hakketti zaten proflugu cidden guvenılır doktor bulmak bu devirde zor bence
Tabikide uğrayınca söylerim sanadaBenim de hoşuma gitti. E bebek de varmış. Bakma şansın olursa bana da söyler misin? Bu ara iş yoğunluğundan hiç bir yere kıpırdayamıyorum
Benim adet ağrım dh çok yukarılarda olur m bu çok alt bölgede. Nerdeyse vajinamda diyeceğim ve kasıklarda. Ama ağrı olarak benziyor mu derseniz evet benziyorSizinde adet ağrısı gibi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?