2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
679 tl idi ben aldığımda araştırdığımda organik olduğu için bana uygun geldi ama bilemiyorum ilk olduğu için biraz tecrübesizim bu konularda
Ben de kendi sitesinden baktım seçenek azdı trendyolda daha fazlaymış. Sağlıcakla giysin kuzucuğun

Aa tüh hiç aklıma gelmemişti sitesi var mı diye bakmak neyse sağlık olsun dediğin yerde aklımda bulunsun yenidoğan alışverişi bitti çok şükür darısı diğer ayların başına

Aa tüh hiç aklıma gelmemişti sitesi var mı diye bakmak neyse sağlık olsun dediğin yerde aklımda bulunsun yenidoğan alışverişi bitti çok şükür darısı diğer ayların başına
Amin amin inşallah Bu arada genelde her şey kendi sitesinde daha uygun oluyor bebekler büyüdükçe elbise takım bir şey alacağız ya ben hep trendyoldan alıyordum. Sonra kendi sitesine baktım nerdeyse yarısı şok olmuştum. Lemabelle diye bir site bahsettiğim, harika elbiseler doğum günü kıyafetleri mayolar var büyüdükçe bakarız, sağlıkla gelsinler de

Kızlar sitesinde şöyle bir indirim kodu da var bende kodu da kullanarak bunları aldım

Eklentiler

• IMG_9472.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_9473.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_9474.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_9475.webp
    15 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_9476.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 88
Doğru söylüyorsun Trendyol’da üstüne koyuyor ilk önce kendi sitesi var mı diye bakmak aslında. Ay baktım siteye eridim resmen tütülü elbise baktığımız günler de sağlıkla gelsin

Ben kızıma doğum günü için kıyafeti dediğiniz siteden almıştım herkes bayılmıştı

Doğru söylüyorsun Trendyol’da üstüne koyuyor ilk önce kendi sitesi var mı diye bakmak aslında. Ay baktım siteye eridim resmen tütülü elbise baktığımız günler de sağlıkla gelsin
Gerçekten harika bir site, bende dayısının düğünü için büyük kızıma ordan bir elbise aldım bekliyoruz

Eki Görüntüle 3292566 Bu çantayı begendım bende alanlarda çok memnunmuş. Artık başlıyorum bende eksıklerı almaya . Kalın battaniye bulamadım içime sinen büyük en az 100/120
İstediğin ölçülerde çokta puf puf duruyor çantada güzelmiş benim oğlumdan böyle var maşallah banamısın demedi

Eklentiler

• 180D7EA6-0E53-4DB0-8742-54C60870417E.webp
    29 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar sürekli tuvaleti gelenler el kaldırsın yoksa tek ben değilimdir umarım psikolojim hiç iyi değil bide hareket ettikçe geliyormuş gibi oluyor 2 ay böyle olursak yandık yani
Bennn sırf bu yüzden dışarı çıkmıyorum çünkü bebeğin ayakları mesanemin üstünde

Bennn sırf bu yüzden dışarı çıkmıyorum çünkü bebeğin ayakları mesanemin üstünde
Bugün düğünde bende duramadım kalktık birde evden çıkarken son anda girme olayı var Çıldırcam çok az kaldı dönmedi mi senin bebiş benimkinin baş aşağıda ama bişeyler oluyor çok fena oluyor

Dışarda WC ye girmekten nefret ettiğim için mümkün olduğunca 1 2 saat kalmaya çalışıyorum resmen hayır en son gittiğimde yanlamasına yatıyordu karnımda bu çocuk ne zaman dönecek döner dimi

Dışarda WC ye girmekten nefret ettiğim için mümkün olduğunca 1 2 saat kalmaya çalışıyorum resmen hayır en son gittiğimde yanlamasına yatıyordu karnımda bu çocuk ne zaman dönecek döner dimi
Benim 25 de makat gelişiydi son kontrolümde 28+4 sanırım başı aşağıya dönmüştü 32 haftaya kadar dönmüş oluyolar inşallah döner baş yukardeyen çok zor oluyormuş ben nefes alamıyordum

Benim 25 de makat gelişiydi son kontrolümde 28+4 sanırım başı aşağıya dönmüştü 32 haftaya kadar dönmüş oluyolar inşallah döner baş yukardeyen çok zor oluyormuş ben nefes alamıyordum
Evet öyleymiş bu saatten sonra 2 türlü de zor gibi, benimde kasıklara baskı fazla olduğu için anlık adet ağrılarım oluyor bazen oturup geçmesini bekliyorum dakikalarca. Allah yardımcımız olsun

Kızlar sürekli tuvaleti gelenler el kaldırsın yoksa tek ben değilimdir umarım psikolojim hiç iyi değil bide hareket ettikçe geliyormuş gibi oluyor 2 ay böyle olursak yandık yani
evden çakmadan önce 2 kere peşpeşe tuvalete girdim dışarı çıktım 1 saat sonra tekrar girdim. Vücudu yanken güzel de ayakları aşağıya verince zorluyor canım kızçem

Arkadaşlar bana 10 dkda bi tuvalete gitme güncellemesi geldi….enfeksiyondan olduğunu düşünmüyorum. 29+1
Son aylarda sıklaşır diyorlardı, sanırım artık o son aylardayız 3. trimester ile beraber ben okulda ne yapacağım çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…