2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Herkese güzel Hafta Diliyorum..
Devlette randevum vardı bugün gittim kan verdim sonucuna göre kan uyusmazlıgı ıgnesını yapacak. Tabi ne kagıt ne bilgi sadece duydugum kilosu 1387 dedı haftasıyla uyumlu . Çok şükür uzun süre gitmeyince insan çok kuruyor ama maşallah bebek kilo alıyor benim küçülen göbek normalmiş yani

Ya bundan istemiyorum organık fılan yazıyor ama böyle bişey degıl ıstedıgım . İnce ama kalın ha görünce heh bu dıyecegım
Canım müslini de vardı bunun, ben kalınlığını ve kalitesini çok beğendim. Baya da kocaman, farklı desen ve renkleri de var

Eklentiler

• IMG_6906.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 109
Tam altta imzanda yazan kiloda. Maşallah Alp kuzusuna
İnşallah ben de cumartesi bunları duyarım, bu sabah göbeğim karnıma iyice küçük geldi.
Geçen gün müdürüm benim yemek yedikten sonraki karnım ile senin karnın aynı dedi. İlk hoşuma gitti sonra başladım takmaya

Maşallah tosuncuk olmuş

Yok yok takma vakıt uzayınca kurgu başlıyor ama artık hızlı kılo alıyorlar ve kontrollerde sıklaşıyor. Ben kiloyu baştan aldım göbeği baştan yaptım bak kac aydır sabitim ama maşallah bebek iyi kilosuda güzel Ctesi benimde özelde randevum bebegımı görecegım inşallah ekrandan guzelgörünüyor çıktımız olmasada
Maşallah tosuncuk olmuş
Yaa artık kılolara geçtik şükür

İğneni vurdular mı

Tamam tamam takmayacağım çünkü ben de ilk başlarda aldım sonra sabitledim. Demek ki olabiliyor
İğneni olabildin mi

Eki Görüntüle 3292566 Bu çantayı begendım bende alanlarda çok memnunmuş. Artık başlıyorum bende eksıklerı almaya . Kalın battaniye bulamadım içime sinen büyük en az 100/120
Çok güzelmiş canım güle güle kullan ben de bunu tercih ettim boyutu baya büyük hoşuma gitti

Eklentiler

• 1000029319.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 100
Oh oh maşallah çok sevindim kuşum

Kızlar hastane çantamı geçen hafta hazırlayamadım eksiklerim vardı diye. Bugün de bir niyet ettim son eksikleri tamamlayayım diye. Ama detaylı olarak ne lazım olur sizce? Tecrübeli olanlar, hazırlayanlar bi liste atabilir mi? Gümüş kapak almadım kullanmam diye göğüs koruyucu vs de koymak lazım mı? Kaşık biberon düşünüyorum bir de meme reddi olmasın diye ama bilemedim. İş çıkışı son eksikliklerimi halletmeye çalışacağım da.

Selam kızlar umarım herkes iyidir Sabahtan beri iki kolum ve ayaklarım dayak yemişim gibi mi desem uzun süre ağır iş yapmışım gibi mi desem bi değişik şekilde ağrıyor. Özellikle kollarım. Sol kolum hele gitti gidecek gibi yani hissetmiyorum sanki ama kullanabiliyorum. Aşı falan olmadım. Neden oluyordur bu ya?

Herkese merhaba, bugün (28+2) kontrole gittim, merak içindeydim. Neyse ki her şey yolunda görünüyor.
Bebek 1513 gr. olmuş. İki hafta kadar önden gidiyor ve suyu hala biraz fazlaymış. Şeker yükleme testimin iyi çıktığını düşünüyordum ama doktorum ikinci saat tavan değeri 153 olmasına rağmen 140 üstü (benimki 142) takip gerektirir dedi. Şekeri kesmemi, diyete girmemi ve bol bol yürümemi önerdi. Dahiliyeye gitmem ve Açlık tokluk baktırıp (birinci saat 140 altı olmalıymış) kontrol ettirmem iyi olabilirmiş. Doktorundan benzer bir öneri alan oldu mu acaba hiç?

İlk gebeliğimde de bebek hemen hemen aynı ölçülerde olduğu için pek endişelenesim gelmedi açıkçası ama doktorum gizli şekerin olası sonuçlarından söz edince biraz tırsmadım değil. Neyse, zaten gebelikte şeker tüketmemek gerektiğini biliyoruz tabii ben jübilemi yapmaya gideyim bari

İçeriklerle ilgili de şöyle bilgiler iliştireyim buraya

Eklentiler

• image.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 68
Göğüs kalkanı oluyormuş böyle şeffaf belki görmüşsündür. Ondan tavsiye ettiler, göğüs ucu hava aldığı için iyileşmesi daha hızlı oluyormuş. Kaşık biberon benim de listemde henüz almadım. Gördüklerim büyükmüş gibi geldi aynısı mı kullanacağız yeni doğanda?
Benim şekerim çıkmadı ama doktorum şekersiz beslenmemi söylüyor ben de tüketmiyorum :) düzenli beslenmeyle hemen kontrol altına giriyor ama şekerin yüksek değil zaten :) senin doktorun da benimki gibi hassassa demek

Hastane çantasına gümüş kapak koymaya gerek yok bence ama meme yarası çok beter bir şey. Lansinosh kremle 34 36 dan sonra sürsek ve belki o kremi hastane çantasına eklesek uygun olur.

Kalık biberon da aşınması gerekenlerden ama hastane çantasına koymaya gerek yok. Çünkü süt o kadar az geliyor ki o bebeğe yetecek ama sağılması ya da kalık biberonla verilecek kadar çıkmaz bence. Bende hemşire eliyle kadeh dedikleri küçük kaplara sağdı emzirme çok başarılı geçmeyince. Kadehi de o içirdi bebeğe zaten 5 cc mi öyle bir şeyler çıkıyor. O da ilk gün için bebeğe yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…