2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Nakış yapan yer bulsam nevresim takımını düz beyaz yastıklı takım alıp yastıklarına nakış yaptırırım ama yine 500 den aşağı yaparlar mı bilemedim.
Ben tulum aldım oğluma 70 tl ye nakış işliyor ismini daha uyguna geldi instagrama göre

Aynen fıtık tarif edıosun dedi ne alakası var gebelıkle dedi sanki ben cok bılıorm da bılmedgm için senın ilmin için gelıorm akıllı ya fıtık benzeri agrı yasadım ünivde.. İlk spora basladgmda bılıncsız spor yapmaktan dolayı belimde ıkı tane kulunç yani fibrosit cıktı.. Akapunktur ıgneleri Bi sürü tedavı ler fılan en son fızık tedavıyle bitti sukur.. Ama şu an bıldıgın sezeryan dikişim acıo ayaga kalktıkca.. Uyudum, dinlendim eskıye oranla iyiyim ama uzun sure oturayım yine dikiş acıo kalkınca.. Valla haftasonu nası geccek onu gectım okul acılıo pzt.. Nası hareket etcem onu dusunuyorum.. Ya bide Baska devlete mi gitsem.. Bıldıgın asırı zor yuruyorum ya.. Dikişlerim cok acıo.. Acaba plasenta fılan baskı mı yapıo, aklıma Bi sürü sey gelıo sabah gittim hastaneye şimdi Bi daha gidersem de bilemiyorum

Süper… Nerede yaptırdınız?
Normal mahallede nakış yapan yerler varya genelde hepsi hemen hemen aynı fiyatı söyledi muhakkak bulursunuz onun dışında da bulamazsanız instagram da bir sayfa var görsel ekliyim fiyat bilgisi de almıştım onuda atıyorum

Eklentiler

• B23E4E70-0525-4BAC-A76F-F25F1AA08BE0.webp
    18 KB · Görüntüleme: 73
  • A8EB6A07-42AC-447A-B402-1C391C506D90.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 94
Kuzu 50 tl ama asla bulunmuyor ara ara stok gelıyor alıyorsun hıc ben bulamadım magazalardq gecen haftalarda hepsı buradaya geldı 49.99 a hemen aldım keske 2 tane alsaymısım

Onu da favorime eklemiştim ıslak mendilde. Bezini de merak ediyorum açıkçası
Sadece sleppy nin bedeninin küçük olduğunu ve biraz sızdırma yaptığını duydum. Bezi çok küçük alırsan hem sıkar hem taşma yapar. Gece belki başka marka kullanabilirsin, özellikle yenidoğan da kakalar baya sıvı oluyor ve gece de kaka yapıyorlar. Ben ilk premium care 6 aydan sonra aktif bebeğe geçicem. Gece de premium care kullandım 2 yaşına kadar. Benim kızım atopik bir cilde sahip onda bile pişik yapmadı çünkü aşırı memnundum

Kızlar şampuan, bakım yağı, nemlendirici ne tercih ettiniz? Bu akşam eksik listesi yapayım dedim beynim yandı
Şampuan heaven on earth
Bakım yağı incia ve budger
Losyon mustela nın avokadosuz olanı var. Onu aldım. Çook uzun araştırdım içime bunlar sindi.

Sen kendini daha iyi bilirsin tabii ama oğlun dört yaşındaydı galiba, hala sorun yaratır mı dikişler, onu bir sormak lazım doktora. Ben de sanki ara ara rahmimde iğne batması gibi bir şeyler hissedip acaba beş yıllık dikişlerim mi acıyor diyorum kendi kendime ama uZun sürmediği için sormak gelmedi aklıma doktora. Yalnız beklenmedik erken doğum falan olursa dikişler belki sorun yaratabilir minvalinde bir şeyler demişti benim doktorum (sezaryan sonrası kesin sezaryen olmalısın kafasında benimki) gebelikte sorun yaratabileceğini söylemedi hiç (bir tek erken dönemde kesenin o dikiş kısmına yerleşmesi sorun olabiliyor bildiğim kadarıyla ama geçtik o aşamaları biz). Daha iyiye gidiyor gibiysen tekrar acile gitmek fayda etmeyebilir. Haftasonu mümkün mertebe dinlenip haftaiçi poliklinik randevusu almak daha iyi olabilir.

Bir de vücutlarımızın ağrı sistematiği biraz karışık galiba, gerçekten fıtık veya sinir sıkışması ağrısı da vuruyor olabilir. (Nasıl soğuk algınlığı, grip vb. dişlere vuruyorsa mesela) her halükarda dinlen dinlenebildiğin kadar. (Artık ne kadar mümkünse tabii)

Kızlar şampuan, bakım yağı, nemlendirici ne tercih ettiniz? Bu akşam eksik listesi yapayım dedim beynim yandı
Bende inan arka planda 50 tane site açık bi sayfa da bez bi sayfa ıslak mendil emzirme çamaşırı doğum çantası yani bi tane doğurdum evet ama çanta hazırlamadım onda acil doğum olduğu için bunda çantaya ne kpycam ne yapcam bi sürü eksik var tek tek bakınca kafam şişti bugün bakım ürünlerini de inceliyorum ne alsam ne etsem zor işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…