- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ben tulum aldım oğluma 70 tl ye nakış işliyor ismini daha uyguna geldi instagrama göreNakış yapan yer bulsam nevresim takımını düz beyaz yastıklı takım alıp yastıklarına nakış yaptırırım ama yine 500 den aşağı yaparlar mı bilemedim.
Süper… Nerede yaptırdınız?Ben tulum aldım oğluma 70 tl ye nakış işliyor ismini daha uyguna geldi instagrama göre
Bir sor istersen belki yapıyordur burasıNakış yapan yer bulsam nevresim takımını düz beyaz yastıklı takım alıp yastıklarına nakış yaptırırım ama yine 500 den aşağı yaparlar mı bilemedim.
Kadın doğumcu mu fıtık teşhisi koyduBu arada olabilir aslında gayet çünkü bel fıtığı kontrolden çıkınca ağrısı genelde bacağa vuruyor. Hatta genelde tek bacağa, bıçak saplanması şeklinde ağrıyla kendini belli ediyor (kasık ağrısı yapar mı bilemedim ama ayağının üzerine basamamana yol açabilir). Normalde fizik tedavi ve sonrasında bel kaslarını güçlendirici bir takım kültür fizik hareketleri, tercihen de pilates ile kontrol altına alınıyor. Doktorlar sonrasında kilo kontrolü, yürüyüş, yüzme ve kontrolsüz hareketten kaçınmayı öneriyor. Tabii gebelikte bunlar ne kadar mümkün, orasını ancak bir doktor değerlendirir ama hatırladığım şöyle bir şey var, fıtık ağrısıysa akut evrede (ilk 48 veya 72 saat galiba) soğuk kompres iyi geliyordu (nereye uygulayacağını biliyorsan masaj aletiyle veya elle masaj da eşlik edebilir) ve kesinlikle ağrı hafifleyene kadar yatakta yatay pozisyonda uzanmak (artık hangi pozisyon rahat ettiriyorsa), gerekirse gün boyu hatta. Tez vakitte hafifler umarım
Anaa, iyi ki sormuşum. Kazıklanacaktık göz göre göre ayak üstüTakip edeyim ben bi süre o halde bu ürünü.
Normal mahallede nakış yapan yerler varya genelde hepsi hemen hemen aynı fiyatı söyledi muhakkak bulursunuzSüper… Nerede yaptırdınız?
Çokmu ayakta kaldın tansiyonun nasıl pekiKızlar acil yardımmtatildeyim ve ayaklarım bu halde ilk defa böyle şiştiğini gördüm 2 gündür şekil bu ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 3295033
Merhaba, 47 ölçmüştü vajinalMer
Merhabalar, kaç mm ölçtü acaba ?
1 haftadır inmedi daha kötü sizinkinden eve gitmeyi bekliyorum vallaKızlar acil yardımmtatildeyim ve ayaklarım bu halde ilk defa böyle şiştiğini gördüm 2 gündür şekil bu ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 3295033
Kuzu 50 tl ama asla bulunmuyor ara ara stok gelıyor alıyorsun hıc ben bulamadım magazalardq gecen haftalarda hepsı buradaya geldı 49.99 aSüperAl_pi de aynısını önermişti. Bilmeyen tek anne ben miyim acaba, kendimi cahil ve pasaklı hissettim şimdi ebebek stoklarında yok gözüküyor, fiyatı 50 tlde kalmış (kim bilir ne zamandan kalmıştır tabii). Hepside bulamadım, trendde 150 tlye buldum. Gerçek fiyatı bu mudur bunun (malum bu siteler borsa gibi ya )? ona göre sipariş vereyim ben de.
Çok geçmiş olsun. Bebeğin iyi olmasına çok sevindim, gebelikle ilgili değil demek ki ama acaba ortopedilik veya fizik tedavilik bir şey olabilir mi diye düşündüm. O tarz ağırlar sinir sıkışması, siyatik ve benzeri şeylerden de olabiliyor ve bazı bünyelerde kilo alımıyla da tetikleniyor. Ben de ilk gebeliğimde doğum sonrası benzer sorunlar yaşamıştım (benim kalçamda bir eklemim çatlamıştı hatta). Tabii hamileyken ortopedi veya fiziktedavi müdahale edebiliyor mu bilemiyorum ama mümkün mertebe dümdüz uzanıp yatmak, (ağrı geçince tabii) iyi geliyorsa uygun ayakkabıyla yavaş tempo yürüyüş yapmak ve ev işi gibi kontrolsüz eğilip kalkma gerektiren ve bele, dize gereksiz ağırlık bindiren işlerden kaçınmak iyi gelebilir.
Sadece sleppy nin bedeninin küçük olduğunu ve biraz sızdırma yaptığını duydum. Bezi çok küçük alırsan hem sıkar hem taşma yapar. Gece belki başka marka kullanabilirsin, özellikle yenidoğan da kakalar baya sıvı oluyor ve gece de kaka yapıyorlar. Ben ilk premium care 6 aydan sonra aktif bebeğe geçicem. Gece de premium care kullandım 2 yaşına kadar. Benim kızım atopik bir cilde sahip onda bile pişik yapmadı çünkü aşırı memnundumOnu da favorime eklemiştim ıslak mendilde. Bezini de merak ediyorum açıkçası
Tansiyonumu düzenli ölçüyorum normal.. sıcaklardan olduğunu düşünmüyorum, çok ayakta kalmıyorum çünküÇokmu ayakta kaldın tansiyonun nasıl peki
Ayy gerçekten banada işkence oldu1 haftadır inmedi daha kötü sizinkinden eve gitmeyi bekliyorum valla
Şampuan heaven on earthKızlar şampuan, bakım yağı, nemlendirici ne tercih ettiniz? Bu akşam eksik listesi yapayım dedim beynim yandı
İnceliyorum, teşekkür ederimŞampuan heaven on earth
Bakım yağı incia ve budger
Losyon mustela nın avokadosuz olanı var. Onu aldım. Çook uzun araştırdım içime bunlar sindi.
Aynen fıtık tarif edıosun dedine alakası var gebelıkle dedi sanki ben cok bılıorm da bılmedgm için senın ilmin için gelıorm akıllı ya fıtık benzeri agrı yasadım ünivde.. İlk spora basladgmda bılıncsız spor yapmaktan dolayı belimde ıkı tane kulunç yani fibrosit cıktı.. Akapunktur ıgneleri Bi sürü tedavı ler fılan en son fızık tedavıyle bitti sukur.. Ama şu an bıldıgın sezeryan dikişim acıo ayaga kalktıkca.. Uyudum, dinlendim eskıye oranla iyiyim ama uzun sure oturayım yine dikiş acıo kalkınca.. Valla haftasonu nası geccek onu gectım okul acılıo pzt.. Nası hareket etcem onu dusunuyorum.. Ya bide Baska devlete mi gitsem.. Bıldıgın asırı zor yuruyorum ya.. Dikişlerim cok acıo.. Acaba plasenta fılan baskı mı yapıo, aklıma Bi sürü sey gelıo sabah gittim hastaneye şimdi Bi daha gidersem de bilemiyorum
Kuzu 50 tl ama asla bulunmuyor ara ara stok gelıyor alıyorsun hıc ben bulamadım magazalardq gecen haftalarda hepsı buradaya geldı 49.99 ahemen aldım keske 2 tane alsaymısım
Bende inan arka planda 50 tane site açıkKızlar şampuan, bakım yağı, nemlendirici ne tercih ettiniz? Bu akşam eksik listesi yapayım dedim beynim yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?