2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Oy maşallah çok şükür 32 oldum. İnşallah erken doğmaz da şu saatten sonra doğsa da hayata tutunma, uyum sağlama daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. İnsanın aklına her ihtimal geliyor

Akşam yemeğinden sonra gözümü açamıyorum benim gibi olan var mı gözlerim yanıyo öyle uyku bastırıyor ki son bir haftadır böyle. Bu da 3. Trimester özelliği mi

Oy maşallah çok şükür 32 oldum. İnşallah erken doğmaz da şu saatten sonra doğsa da hayata tutunma, uyum sağlama daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. İnsanın aklına her ihtimal geliyor
Bazen gününde doğan bebekler bile girebiliyor o yüzden herşeyin hayırlısı olsun üzülme 32 de doğum yapan arkadaşım var kocaman oğluşu var şimdi inanıyorum ki sizde 36 37 göreceksiniz inşallah

Bu arada kızlar bugün doktorum bana artık hareketleri saymaya başlayabilirsin dedi. Günlük en az üç 12 olacak dedi. Siz de dikkat etmeye çalışın

Canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gidicek sağlıkla alıcaksın kucağına Bol bol dinlen kafanada takma lütfen

Ben bunu şöyle düşünüyorum doğumdan önce vücut dinlenmek istiyor misal ben erken kalkamazken uzun süredir erken kalkıyorum vücudum bebeğe hazırlık yapıyor sanki
Bende gece çok uyanıyorum artık hem tuvalete hem sağımdan soluma dönerken olan ağrılarıma sanırım o yüzden halsiz oluyorum akşam. Bide sabah 5 buçuk 6 gibi uyanıp bir saat zor dalıyorum uykuya. Saçma sapan bir düzenim oldu bencede vücut kendini hazırlıyor

okuyorum yazdıklarınızı, demek ki erken doğum yapmaktan korkan bir ben değilmişim diyorum. Ayaklarım sabahları şişmeye başlıyordu, doktoruma göndermiştim resmini bana tuzu kesme ama azalt vücudun sinyal vermeye başlamış, gün içinde şişlik normal ama sabahları şiş uyanman iyi bir haberci değil, böyle devam ederse gebelik zehirlenmesine yol açar ve erken almak zorunda kalırım dedi. O günden beni yani 6. Aydan beri sürekli aklımda, haftalda doğup yaşayan bebeklerin haberlerini okudum baya bi. Çok şükür sabah şişmelari geçti, gün içinde de az şişiyor. Şuan 31. Haftanın içindeyim. Pazar 32 olucaz inşallah. Çarşamba günü de gidicez kontrole bakalım. Rabbim hepimizin bebeklerinin zamanında doğmasını nasip etsin

En az dedi zaten bazen hareketleri azalabilir uyuyabilir endişe etme en az 12 tekmesini hissediyorsan bir gün içine yayılmış şekilde o zaman normal dedi.
Evet bana da bu şekilde söyledi Allah korusun kordon dolanması falan olunca baygın bi şekilde yatar bebekler dedi. Zaten uzun süre haraket etmeyince hemen hissedilir

Ayyy bugun yagmur yagdı hava bırden bır serınledı ben oh oh dıyorum eşim diyor moralim bozuldu ne bu hava kış gelmesin
Cam kapı kapalı şu an bugun yarın böyle sonra gerı sıcak ama ne ıyı geldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…