Evet canım vajina içine ittir geri gelmesin hemen
Ay nasıl bi fitil ki şimdi bilemedim progeston fitil zaten yapısı kuru bir fitil değildi öyle ıslatma vs ilkkez duydum sayısı derken bana da verdi dr hafta 1 kez 2 doz şeklinde kutudan 1 tane çıktıŞey dio, vajına kurduysa geri atar.. Ucunu hafif ıslatıp geri atın dıo.. Sayısı da az tablette.. Fitil o zmn bozulmaz mı ya
Canim cok gecmis olsun. Ben 23. Haftadan beri serklaj ve erken dogum riski ile yatistayim. Her an suyun gelebilir demisti doktor. Su gelince alttaki bebegi sonlandiracakti disarida yasama sansi olmadigi icin , ustteki bebegi devam ettirmeye calisacakti. 24 hafta bitti, artik ciger gelistirici igne yapilabilir diye sevindim. Simdi 26 bitmesine gun sayiyorum, dogsalar yasama sanslari %90 uzerinde olacak. 28 e ulasirsam insallah doktor ile bir kutlama yapmayi istiyorumAy canım insaallaahhvallahi buraya yazınca o kadar rahatlıyorum ki anlatamam benim iyice totom korktu yarın annem gelecek direkt doğum çantasını hazırlayıp bitireceğiz zaten hepsini yıkayıp hazırlamıştım sadece yerleştirilecek bari onu yapayım da elim ayagima dolaşmasın
Ay nasıl bi fitil ki şimdi bilemedim progeston fitil zaten yapısı kuru bir fitil değildi öyle ıslatma vs ilkkez duydum sayısı derken bana da verdi dr hafta 1 kez 2 doz şeklinde kutudan 1 tane çıktı
Doktorum kontrolde başın genetik büyük ya da küçük çıkabileceğini söylemişti. O yüzden karın çevresini önemsiyoruz dedi. Mesela benimkinin başı ilerde i, bacak boyu geride (kiii ben gövdesi uzun bacakları baya kısa biriyim) ama karın çevresi kendi haftasında. 38+2de 35cm 1198grdı. Hiç kötü düşünme, doktorun tarzına göre bazen ufak şeyler bile büyütülüyorSanırım persentil önemli oluyor bunda. Yani her yeri ilerde veya geride olsa iki haftanın pek önemi olmuyor sanırım. Ama sadece karın çevresinde böyle bir durum olunca sıkıntı olabiliyor. İnşallah sağlıklı elle tutulur olsun da gerisi önemli değil
28+2 olacaktıDoktorum kontrolde başın genetik büyük ya da küçük çıkabileceğini söylemişti. O yüzden karın çevresini önemsiyoruz dedi. Mesela benimkinin başı ilerde i, bacak boyu geride (kiii ben gövdesi uzun bacakları baya kısa biriyim) ama karın çevresi kendi haftasında. 38+2de 35cm 1198grdı. Hiç kötü düşünme, doktorun tarzına göre bazen ufak şeyler bile büyütülüyor
Yok bizde öyle değil diğer yerler ilerde sadece karın iki hafta geri.Eşiminde benimde baş çevresi küçükDoktorum kontrolde başın genetik büyük ya da küçük çıkabileceğini söylemişti. O yüzden karın çevresini önemsiyoruz dedi. Mesela benimkinin başı ilerde i, bacak boyu geride (kiii ben gövdesi uzun bacakları baya kısa biriyim) ama karın çevresi kendi haftasında. 38+2de 35cm 1198grdı. Hiç kötü düşünme, doktorun tarzına göre bazen ufak şeyler bile büyütülüyor
Ahhaha ben sabır insanıyım eşim tam tersi Aklına bişi koy o gün yapılacak yarın yaparız hayır söylemeseydın söyledıysen bugun alacagız yapacagızVallahi helal olsun ben ööğğfff deyip çoktan pes etmiştim
Bosuna demıyorlar ikinci çocuk arada kendı kendıne büyüdü hiç anlamadım diyeÇocuğu olup şuan hamile olan annelerle saygım sonsuz gerçekten Allah güç kuvvet veriyor demek ki
Ya inanır mısın 3 kez ıkındım doktoru çağırdı ebe ve bebek doğduValla kızım 2700 doğdu ona rağmen çıkana kadar maf oldum oğlan çocuğu daha iri olur diyorlar bi de geç doğarmış ne bileyim 39 40 li haftalarda doğar bir de üstüne 4 kilo ve üzeri olursa ben doğurabilir miyim bilmiyorum çıkmaz bencebenim ciğerlerim de çok zayıftır hiç güzel ıkınamiyorum ebeler göbekten basıp destek olmuştu itemeyince sagolsunlar bi suru de dikisim vardi yirtilma olmasin diye kesmisti dr , düşünüyorum 39 lu haftalar 3,900 4 kilo uzeri ooovvvv halim harap
Okuldan bir veli bana şey demişti onun iki kızı var ilki 3 4 aylıkken ikinciye hamile kalmış. Bizimkiler kıskançlık nedir bilmediler çünkü kendilerini bilmeden beraberdiler dedi. Bende düşünüyorum ne kadar haklıymış. 28 aylık çocuk bende Umay gibi kucağında durucam diyorsa şimdiden biz yanmışızYa kardeş olayı cidden etkılıo.. Ben mesela Eymen anlamaz etmez diodum.. Gayet farkında herseyın.. Tabi konustm anlattm bişiler ama.. Gecen oyuncak aldm, bak bunu sana kardesın göndermiş, ben gelene kadar oynasın dedı dedım.. Çok hosuna gitti, o arabayı bırakmıyorbide kardes olayını anladgndan beri bana daha da düşkün oldu.. Sanki tahtının sarsılcanı anladı gibi
Ben maraştayım yanıyoruzAlyaliya canım ben sıcagın başkentindeyim aydındayım ama bugun de serın
Şimdi saglık ocagına gıdıcem oh yürüye yürüye
Herkes soruyor 30 haftalık diyorum kaç ay diyorlarne 7 ne 8 7 bucuk
Benim bildiğim 32 de çalışıp çalışılmayacağı doktor tarafından iş yerine bildirilmek zorunda. Yani 32 den 32+6 a kadar mutlaka rapor alınması gerektiği yönünde. Sonrasında ister 35 de çık ister 37 deKızlar selam. 32. haftada doktordan aldığımız raporla ilgili sormak istediğim bir şey var. Şimdi raporu alacağımız zaman hastaneye 32+0’da mı gitmek zorundayız? Mesela gidemedik 33+3 oldu diyelim ki vermiyorlar mı mecburen 37. Haftayı mı bekliyoruz?
Ya bende sinir olurdum 45 aylık cocugum dıyene yok 28 haftalık hamıleyım dıyeneHerkes soruyor 30 haftalık diyorum kaç ay diyorlar
Ben de emin olmamakla beraber 31+5 lerden itibaren doktora bağlı olarak o raporu alabiliyorsun (bazı doktorlar 1-2 gün önce ya da sonrayı dert etmiyormuş) diye biliyorum 32+0 da almak mantıklı çünkü sen 32+3-4 te de alsan sanki 32 +0 da almış muamelesi görüyorsun doğum iznini ya da çalışacaksan o süreyi zaten 32+0 olduğun gün başlatıyolar.Çalışabilir raporu alman ve iş yerine vermen gerekiyor zaten 37 leri görmen için yoksa 32 de doğum iznini başlatırlarKızlar selam. 32. haftada doktordan aldığımız raporla ilgili sormak istediğim bir şey var. Şimdi raporu alacağımız zaman hastaneye 32+0’da mı gitmek zorundayız? Mesela gidemedik 33+3 oldu diyelim ki vermiyorlar mı mecburen 37. Haftayı mı bekliyoruz?
Ah canım benim Allah’ta senin yüzünü evlatlarından güldürsün bi gün çok zorlandım ama iyi ki diyeceksin eminimYa cidden hiç kolay değil değilmiş.. 2.yi düşünürken lütfen çok düşününiyi düşünün, kendinizi tanımadan adım atmayın bence.. Ben mesela tek başıma zorlanıyorum hemde çok, taa en basından beri zorlanıyorum.. Ne pohpohlandım ne elimden tutan oldu.. Çok hata yaptım cok bocaladım.. Yanımda bir desteğim olsa çok Baska olurdu.. Eşim bile yok düşünsene.. Sabah 8de çıkıo gece 11 12de gelıo gene iyi dayandım o zmnlar.. Şimdi bazen evde yemek olmuyo, yemek yapacak gücüm kalmıo, saatlerce açlık çekiyorum.. Annem ne dio bilio musun 'önce yemegını koycam ocaga, sonra oturcan' akıl veren bol da elınden tutan olmuyo.. Cidden 2.yi Yardımsız atlatabilecek olanlar düşünmesin ardı ardına yapsın hatta, ama kendini bilip yapamam diyenler cok cok sonra atılsın bu maceraya.. Hiç öyle toz pembe değil yani.. Karnımdaki büyüyosa yemın ederm benden dolayı degıl, bakamıorm bıle.. Saatlerce açlık çekıorm.. O kendı kendıne büyüyor.. Allah herkese hayır versin, bu dünyada da öbür dünyada da hayırlarla karşılaştırsın.. Yalnızlık zor
Kesinlikle öyle anne daha tecrübeli oluyo bide tabi ama bilmiyorum ya yine zorAhhaha ben sabır insanıyım eşim tam tersi Aklına bişi koy o gün yapılacak yarın yaparız hayır söylemeseydın söyledıysen bugun alacagız yapacagız
Bosuna demıyorlar ikinci çocuk arada kendı kendıne büyüdü hiç anlamadım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?