2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Şey dio, vajına kurduysa geri atar.. Ucunu hafif ıslatıp geri atın dıo.. Sayısı da az tablette.. Fitil o zmn bozulmaz mı ya
Ay nasıl bi fitil ki şimdi bilemedim progeston fitil zaten yapısı kuru bir fitil değildi öyle ıslatma vs ilkkez duydum sayısı derken bana da verdi dr hafta 1 kez 2 doz şeklinde kutudan 1 tane çıktı

Canim cok gecmis olsun. Ben 23. Haftadan beri serklaj ve erken dogum riski ile yatistayim. Her an suyun gelebilir demisti doktor. Su gelince alttaki bebegi sonlandiracakti disarida yasama sansi olmadigi icin , ustteki bebegi devam ettirmeye calisacakti. 24 hafta bitti, artik ciger gelistirici igne yapilabilir diye sevindim. Simdi 26 bitmesine gun sayiyorum, dogsalar yasama sanslari %90 uzerinde olacak. 28 e ulasirsam insallah doktor ile bir kutlama yapmayi istiyorum senin su an bulundugun durum benim icin bir umut. Uzuldugunu hissettiginde bunu dusun lutfen. Kritik haftalari gectin, doktor zaten daha sıkı takibe baslayacaktir. Insallh 36 lari 39 lari goreceksin. Hem o kadar kuvvetli vuran bebek bence cok gucludur. Erken dogsa bile cabucak toparlar :)

Ay nasıl bi fitil ki şimdi bilemedim progeston fitil zaten yapısı kuru bir fitil değildi öyle ıslatma vs ilkkez duydum sayısı derken bana da verdi dr hafta 1 kez 2 doz şeklinde kutudan 1 tane çıktı

Hap gibi bişey.. Ama hallettim.. Zor oldu ama ya.. Kutudan tabletinde de 5 6 tane var.. Bnde İlk defa boyle bısey yapıorm hiç bilmiyorum valla

Doktorum kontrolde başın genetik büyük ya da küçük çıkabileceğini söylemişti. O yüzden karın çevresini önemsiyoruz dedi. Mesela benimkinin başı ilerde i, bacak boyu geride (kiii ben gövdesi uzun bacakları baya kısa biriyim) ama karın çevresi kendi haftasında. 38+2de 35cm 1198grdı. Hiç kötü düşünme, doktorun tarzına göre bazen ufak şeyler bile büyütülüyor

28+2 olacaktı Alyaliya

Yok bizde öyle değil diğer yerler ilerde sadece karın iki hafta geri.Eşiminde benimde baş çevresi küçük eşim uzun ama ben minicik birşeyim bakalım artık beslenmeme dikkat edip ilaçlarımı düzenli kullanacağım. Bizde su sınırın altında zaten o yüzden korkuyor doktorda

Vallahi helal olsun ben ööğğfff deyip çoktan pes etmiştim
Ahhaha ben sabır insanıyım eşim tam tersi Aklına bişi koy o gün yapılacak yarın yaparız hayır söylemeseydın söyledıysen bugun alacagız yapacagız
Çocuğu olup şuan hamile olan annelerle saygım sonsuz gerçekten Allah güç kuvvet veriyor demek ki
Bosuna demıyorlar ikinci çocuk arada kendı kendıne büyüdü hiç anlamadım diye

Ya inanır mısın 3 kez ıkındım doktoru çağırdı ebe ve bebek doğdu ama bana ebe okunmayı öğretti ki benim de öyle bir spor geçmişim filan yok biraz reformere gitmiştim o kadar. Sancıyı anlayıp kendini yormadan ıkınmak önemli sanırım ben geliyor geliyor diye bağırıp ıkınıyordum eşim doğuma girdiği için doktorla beraber girdiler pandemi de onu da almıştı doktor sağolsun. Gelir gelmez benim karım ıkınırken kaka yapmaktan çok korkuyor dedi ki bu benim rüyama giren bir şeydi gerçekten orda tüm motivasyonumu bozdu ama yine de hallettik. Bir de benek doğunca ıkınmaya devam edersen yırtık olurmuş. Doktor bana ıkınma dediğimde daha ıkınma dedi işte çıktı öyle sonra bacaklarda bir titreme oldu plesanta çıkarken. Sonra da gel seni biraz uyutalım dedi oh mis kafam çok iyi oldu tek kesi vardı onu dikmiş o arada. Kalkınca herkesi öptüm yürüyerek odama giderken bir baktım kapıda annemler. Pandemi vardı ya öyle şaşırıp sevinmiştim ki

Okuldan bir veli bana şey demişti onun iki kızı var ilki 3 4 aylıkken ikinciye hamile kalmış. Bizimkiler kıskançlık nedir bilmediler çünkü kendilerini bilmeden beraberdiler dedi. Bende düşünüyorum ne kadar haklıymış. 28 aylık çocuk bende Umay gibi kucağında durucam diyorsa şimdiden biz yanmışız biraz düzelmeye kendine gelmeye başladı dün akşam çok şükür dün hiç bir şey yapmadım tüm gün onunlaydım fazlasıyla ilgi bekliyorlar bu dönem

Kızlar selam. 32. haftada doktordan aldığımız raporla ilgili sormak istediğim bir şey var. Şimdi raporu alacağımız zaman hastaneye 32+0’da mı gitmek zorundayız? Mesela gidemedik 33+3 oldu diyelim ki vermiyorlar mı mecburen 37. Haftayı mı bekliyoruz?

Benim bildiğim 32 de çalışıp çalışılmayacağı doktor tarafından iş yerine bildirilmek zorunda. Yani 32 den 32+6 a kadar mutlaka rapor alınması gerektiği yönünde. Sonrasında ister 35 de çık ister 37 de

Ben de emin olmamakla beraber 31+5 lerden itibaren doktora bağlı olarak o raporu alabiliyorsun (bazı doktorlar 1-2 gün önce ya da sonrayı dert etmiyormuş) diye biliyorum 32+0 da almak mantıklı çünkü sen 32+3-4 te de alsan sanki 32 +0 da almış muamelesi görüyorsun doğum iznini ya da çalışacaksan o süreyi zaten 32+0 olduğun gün başlatıyolar.Çalışabilir raporu alman ve iş yerine vermen gerekiyor zaten 37 leri görmen için yoksa 32 de doğum iznini başlatırlar

Selam kızlar devlete randevum vardı nst çekiliyormuş 30 haftada şükür sancı vs yok baskı hissediyorum vajinada diyince alttan rahim ağzına baktı çok iyi dedi başıda doğum kanalına uzak dedi ama ağrı için vitaminlerini düzenli kullan dedi bebeğin suyu da çok iyimiş boyunu söylemedi ama kilosu 1650 olmuş şükür yediklerim bana değil ona yaramış 14 günde 560 gram almış

Ah canım benim Allah’ta senin yüzünü evlatlarından güldürsün bi gün çok zorlandım ama iyi ki diyeceksin eminim

Kesinlikle öyle anne daha tecrübeli oluyo bide tabi ama bilmiyorum ya yine zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…