2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayyy bugun yagmur yagdı hava bırden bır serınledı ben oh oh dıyorum eşim diyor moralim bozuldu ne bu hava kış gelmesin
Cam kapı kapalı şu an bugun yarın böyle sonra gerı sıcak ama ne ıyı geldiii
Ay eşin dua ederken hamişleride düşünsün lütfen ve artık bu havalar çok güzel yaz gelmesin

Ay eşin dua ederken hamişleride düşünsün lütfen ve artık bu havalar çok güzel yaz gelmesin
Yaa sizler nerdesiniz böyle. Benim bulunduğum yerde 10 gün yağış görünmüyor hava sıcaklığı da hep 33 32. Şu an her yer açık ama esmiyor.Kendimi buzluğa kapatmak istiyorum

Yaa sizler nerdesiniz böyle. Benim bulunduğum yerde 10 gün yağış görünmüyor hava sıcaklığı da hep 33 32. Şu an her yer açık ama esmiyor.Kendimi buzluğa kapatmak istiyorum
Ben bursadayım Şuan hava 24 derece gün içinde öğlen 26 27 yarın için bide ben 3 kattayım camları açınca üşüyorum akşam işte en sevdiğim aylar bunlar yağmur yağıyor birde aşk yaşıyorum

Bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Son kontrolde makat duruş olduğu için ayaklar eller aşağıda toplanmış. Bu kadar aşağıda hissedince tedirgin oluyorum. Sizlerin nasıl kızlar ?
cnm 30+4 benim de oyle. kasiklarimda resmen o tekmeler

Kızlar bu vajınal fitil nasıl kullanılıyor.. Okudum ama bıldıgın vajına içine yolluyorsun dimi.. Donaxyl dıye bı fitil.

Ah inşallah canım ben de hiç olmazsa 33-24e kadar dayansın diyorum iğne 2 doz seklinde 1 gün ara ile 2 kez vurulacak bugün eşim ilk 2 dozunu vurdu yarın da 2dozu vuracak inşallah

Akşam yemeğinden sonra gözümü açamıyorum benim gibi olan var mı gözlerim yanıyo öyle uyku bastırıyor ki son bir haftadır böyle. Bu da 3. Trimester özelliği mi

Ben gece delıksız uyuyorum tmm uyku guzel de, gunduz asırı yoruldugum için gözümü açamamakla birlikte, sabaha kadar midem deliniyor

Ay canım insaallaahh vallahi buraya yazınca o kadar rahatlıyorum ki anlatamam benim iyice totom korktu yarın annem gelecek direkt doğum çantasını hazırlayıp bitireceğiz zaten hepsini yıkayıp hazırlamıştım sadece yerleştirilecek bari onu yapayım da elim ayagima dolaşmasın

Vallahi helal olsun ben ööğğfff deyip çoktan pes etmiştim

2 2.5 arası en zor dönem.. Cidden cok zorlanıyo insan.. Geçecek öyle düşün.. Ama 2.5 sonrası 3 yaşa dogru da daha Bi rahat olacaksın..
Sabret, başka yapacak bişey yok zamanla hersey daha Bi oturuyo, akışa bırak

Benim de bebek karnımda top gibi oluyordu. Kontrolde sordum normal dedi cümlenin başını yazmamışım ki gebeşlik beyin bırakmadı bende.

4.5 duyduğum için sezaryen düşünüyorum şu an
Ha toplanmaya bana da normal dedi sadece aralığı sık olup ağrı yaparsa haberim olsun dedi. Bu arada benimkinin ayakları yukarıda başı asagidaydi ama ben asla yukarıya tekme hissetmedim hep göbek deliğinin sağına vuruyordu ben de orayı gösterdim orda totosu var sana tekme değil bildiğin Toto atıyor oğlun dedi yani tamam bizim gibi anne babadan ben normal bir çocuk beklemiyordum ama bu kadarı da şov be oğlum dedim

Aynen canım önlem almak bizden gerisi Allah'tan artık pilatesi sordum devam edebilirsin sadece pelvik egzersizi yapma zaten sen gerisini biliyosun dedi ben de zaten sadece üst vücut çalışıyorum agrilarimdan dolayı o yüzden ona içim rahatladi çünkü oturmak beni daha çok strese sokacakti

Ya kardeş olayı cidden etkılıo.. Ben mesela Eymen anlamaz etmez diodum.. Gayet farkında herseyın.. Tabi konustm anlattm bişiler ama.. Gecen oyuncak aldm, bak bunu sana kardesın göndermiş, ben gelene kadar oynasın dedı dedım.. Çok hosuna gitti, o arabayı bırakmıyor bide kardes olayını anladgndan beri bana daha da düşkün oldu.. Sanki tahtının sarsılcanı anladı gibi

Evet evet ben de öyle biliyorum bizim dikiş atma evresi geçti. Ben de pıhtılaşma yatkınlığı olduğu için doktor sürekli istirahat önermedi bu sefer de kanın pıhtılaşır dedi valla hep muallak bakalım..

Canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gidicek sağlıkla alıcaksın kucağına Bol bol dinlen kafanada takma lütfen
Canım çok teşekkürler kesinlikle stres yapmamaya çalışıyorum bol bol olumlama yapıyorum iyi düşünüyorum iyi olsun diyorum bakalım bizim hiperaktif beyefendi inşallah biraz daha durur içeride

Öyle düşünme ya, hiç belli olmaz.. Bence tedaviyle toparlarsınız.. Erken doğum filan olmasın, iyi düşünün

Bende ne zmna gidicem doktora Allah bilir, hop oturup jop kalkıom.. Dikişler ağrıo, sanrm enfeksiyon arttı bayagı.. İçim rahat değil bnmde ama Allaha emanetler Bi yerde

Çocuğu olup şuan hamile olan annelerle saygım sonsuz gerçekten Allah güç kuvvet veriyor demek ki

Ya cidden hiç kolay değil değilmiş.. 2.yi düşünürken lütfen çok düşünün iyi düşünün, kendinizi tanımadan adım atmayın bence.. Ben mesela tek başıma zorlanıyorum hemde çok, taa en basından beri zorlanıyorum.. Ne pohpohlandım ne elimden tutan oldu.. Çok hata yaptım cok bocaladım.. Yanımda bir desteğim olsa çok Baska olurdu.. Eşim bile yok düşünsene.. Sabah 8de çıkıo gece 11 12de gelıo gene iyi dayandım o zmnlar.. Şimdi bazen evde yemek olmuyo, yemek yapacak gücüm kalmıo, saatlerce açlık çekiyorum.. Annem ne dio bilio musun 'önce yemegını koycam ocaga, sonra oturcan' akıl veren bol da elınden tutan olmuyo.. Cidden 2.yi Yardımsız atlatabilecek olanlar düşünmesin ardı ardına yapsın hatta, ama kendini bilip yapamam diyenler cok cok sonra atılsın bu maceraya.. Hiç öyle toz pembe değil yani.. Karnımdaki büyüyosa yemın ederm benden dolayı degıl, bakamıorm bıle.. Saatlerce açlık çekıorm.. O kendı kendıne büyüyor.. Allah herkese hayır versin, bu dünyada da öbür dünyada da hayırlarla karşılaştırsın.. Yalnızlık zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…