- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ay eşin dua ederken hamişleride düşünsün lütfenAyyy bugun yagmur yagdı hava bırden bır serınledı ben oh oh dıyorum eşim diyor moralim bozuldu ne bu hava kış gelmesin
Cam kapı kapalı şu an bugun yarın böyle sonra gerı sıcak ama ne ıyı geldiii
Yaa sizler nerdesiniz böyle. Benim bulunduğum yerde 10 gün yağış görünmüyor hava sıcaklığı da hep 33 32. Şu an her yer açık ama esmiyor.Kendimi buzluğa kapatmak istiyorumAy eşin dua ederken hamişleride düşünsün lütfenve artık bu havalar çok güzel yaz gelmesin
Ben bursadayım Şuan hava 24 derece gün içinde öğlen 26 27 yarın için bide ben 3 kattayım camları açınca üşüyorum akşamYaa sizler nerdesiniz böyle. Benim bulunduğum yerde 10 gün yağış görünmüyor hava sıcaklığı da hep 33 32. Şu an her yer açık ama esmiyor.Kendimi buzluğa kapatmak istiyorum
cnm 30+4 benim de oyle. kasiklarimda resmen o tekmelerBebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Son kontrolde makat duruş olduğu için ayaklar eller aşağıda toplanmış. Bu kadar aşağıda hissedince tedirgin oluyorum. Sizlerin nasıl kızlar ?
Bir tekirdağlı olarak ardahanda sıramı bekliyorumtekirdağlılar el kaldırsınBenim şafak Bartın Sizler koklarken inşallah biz sıramızı bekleyecegız amin
Ah inşallah canım ben de hiç olmazsa 33-24e kadar dayansın diyorumAnladım canım çok bilgim yok zaten en azından sormuşsun için rahatlamış benim ilk oğlumda hem suyu az hemde yüksek sancılarım vardı o şekilde 4,5 hafta tuttuk üzülme inşallah duracak annesi içerde kilosunun önde gitmesi de senin için büyğk avantaj iğnelerini ne zaman yapacak 2 doz mu vuracak
Akşam yemeğinden sonra gözümü açamıyorum benim gibi olan var mı gözlerim yanıyo öyle uyku bastırıyor ki son bir haftadır böyle. Bu da 3. Trimester özelliği mi
Ay canım insaallaahhAhhh dilken canım dilkenAz kaldı az sabredecek oğluşun inanaıyorum 36 ları bıle görecegız inşallah
Sen bol dinlen bolcada ye iç tadını çıkar hamılelıgın ınsallah hersey yoluna girecek inanıyorum.
Sonucta acıklık yok o yuzden zamanın var demektır .
Vallahi helal olsun ben ööğğfff deyip çoktan pes etmiştim@soyasosu canım şükür yapıldı iğneEşim diyor ki hesabına 2 bin lira yolladım sen bunu hakettın
Arka fonda bosver devletı bosver bısuna kan verme ben senın yerınde olsam asla burda beklemem dıyen bir kocaya ınat sabırla azimle bedavaya yaptırdım iğneyi .
28. Aydan bildiriyorum yenidoğan bebeğin kıymetini bilelimkardeş kıskançlığı da başladı, azı dişler de çıkıyor, hastalıkta etkili oldu bir haftadır benim kanımı emdi. Sürekli yerlere yatıp beni kucağıma al yürüyemiyorum. Bende Umay gibi karnında olacağım. Annem tuvalete götürsün. Dışarda bile sürekli benim kucağımda yani bu hafta doğurmazsam ya da rahim ağzı kısalmazsa daha bir şey olmaz o kadar zor zamanlardan geçiyorum ki
Eskiden uykusuzluğu dert ederdim, yani şimdi sessiz olsun ağlamasında uyumasın modundayım. O kadar sinirlerim harap oldu ki oturup hüngür hüngür ağlıyorum. 2 yaş sendromu bize kardeş kıskançlığıyla beraber geldi. Dün markete gitti camda açık bir çığlık sesi duydum camdan baktım ki benim kızım yere yatmış debeleniyor. Eve geldi noldu neden ağladın dedim sütünün poşetini kaybetmiş mesela. Ya da bazen dalıyorum muzunu soyuyorum orda bir kıyamet. İnsan çocuğundan korkar mı krize girmesin diye korkuyorum. Komşulara rezil olduk her şeyi atıp fırlatıyor. Bir haftadır bu şekilde ilaç mı yan etki yaptı dişten mi gerçekten bilmiyorum ama yenidoğan hiç bir şeymiş ya
Ha toplanmaya bana da normal dedi sadece aralığı sık olup ağrı yaparsa haberim olsun dedi. Bu arada benimkinin ayakları yukarıda başı asagidaydi ama ben asla yukarıya tekme hissetmedim hep göbek deliğinin sağına vuruyordu ben de orayı gösterdim orda totosu var sana tekme değil bildiğin Toto atıyor oğlun dediBenim de bebek karnımda top gibi oluyordu. Kontrolde sordum normal dedicümlenin başını yazmamışım ki gebeşlik beyin bırakmadı bende.
4.5 duyduğum için sezaryen düşünüyorum şu an
Aynen canım önlem almak bizden gerisi Allah'tan artıkCanım içini ferah tut sen mümkün olduğunca yerinden çok kalkma 34 35 lere kadar dinlen. Servikal benim ilk gebelikte 20. Haftada 25 di düşün çok şükür sen baya yol geldin. Ciğer geliştiriciyi ol ama bende olmuştum, inşallah 36 a kadar bekler beklemezse de önlemini almış olursunBence bekleyebilir ama hiç belli olmuyor aşıklık yok çok şükür
Of of gerçekten sabır sabır dudağımda uçuk çıktı o kadar kötü durumdayız kidaha güzel günleri beklerken daha da kötüsü geliyor. İnşallah geçer, inşallah
Ay Allahtan klozete aparat koyduk oraya yapıyor bir bakıyor eğilip sonra sifonu çekiyoruzlazımlık temizlemekte dünyanın en iğrenç şeyiydi
Kardeş olayı ve bu sendrom çok kötü oldu ne alırsak ona da alıyoruz. Evde bir dakika yanından ayrılamıyorum ama yine de yetmiyor. Bugün yardımcı abla geldi doğduğundan beri tanıyor, sabırlar diliyorum sana resmen parmağında oynatıyor diyor. Oyun kuruyorum, söylüyorum çok acıktım hemen yiyip geliyorum diye. Tosttan bi ısırık alıp yutmama fırsat vermeden ya eşyaları atıyor yanından gittim diye ya beni bağırarak çağırıyor. Kendini yere attığında eşim eğilme ben veriyim öyle kucağına al diyo tekrar kendini yere atıp hayır anne alacak beni yerden diyor.
Ben video çekmeyi denedim çektiğimi anladı ve iyice sinirlenip beni tekmelemeye başladı. Sürekli konuşuyoruz sakin kalmaya çalışıyorum ama çok zormuş. Bir de benim hadi iki saat annaneye götüreyim gibi durumumda yok. Bir kere bıraktım annem mahvetti bizi diye 6 kez görüntülü aradı gittik aldık. Şu fedakar torunlarına bakan büyüklere gerçekten özeniyorum. Annem sadece tavsiye verip mesaj atar, o verdiği tavsiyeleri bıraktığımda uygulanamadı ama neyseHepimize bol sabırlı günler diliyorum, işten ayrılmayın arkadaşlar ek gıdaya geçin devam edin. Bakıcılar sonuna kadar hak ediyormuş aldıkları parayı, bugünlerde iyice bunu anladım
Evet evet ben de öyle biliyorum bizim dikiş atma evresi geçti. Ben de pıhtılaşma yatkınlığı olduğu için doktor sürekli istirahat önermedi bu sefer de kanın pıhtılaşır dedi valla hep muallak bakalım..Eğer açıklık ya da kısalık 14 20 haftalık gibi olursa sanırım o işlem uygulanıyor. Bizim artık zaten yavaş yavaş doğum zamanımız geldi dinlenmeyle önlenebilir. Ben 2 hafta kıpırdamadan yatmıştım yani sadece yemek ısıtmaya banyo yapmaya filan kalkıyordum. Makineye bulaşık bile atmıyordum öyle çocuk yukarı çıktı
Canım çok teşekkürlerCanım çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gidicek sağlıkla alıcaksın kucağınaBol bol dinlen kafanada takma lütfen
Persentilde karın çevresi iki hafta küçük kalmış bakalım ne olacak suyu ondan az çok kritik dedisabah akşam 0.4 oksapar yapıyordum şimdi 0.6 ya çıkardı. Acaba prematüre tulum falan alsam mı şimdiden
Çocuğu olup şuan hamile olan annelerle saygım sonsuz gerçekten Allah güç kuvvet veriyor demek kiBen gece delıksız uyuyorumtmm uyku guzel de, gunduz asırı yoruldugum için gözümü açamamakla birlikte, sabaha kadar midem deliniyor
Evet canım vajina içine ittir geri gelmesin hemenKızlar bu vajınal fitil nasıl kullanılıyor.. Okudum ama bıldıgın vajına içine yolluyorsun dimi.. Donaxyl dıye bı fitil.
Çocuğu olup şuan hamile olan annelerle saygım sonsuz gerçekten Allah güç kuvvet veriyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?