Yaa biliyordum çok sevindim muz ceviz kaşar aşkınaaaSelam kızlar devlete randevum vardı nst çekiliyormuş 30 haftada şükür sancı vs yok baskı hissediyorum vajinada diyince alttan rahim ağzına baktı çok iyi dedi başıda doğum kanalına uzak dedi ama ağrı için vitaminlerini düzenli kullan dedi bebeğin suyu da çok iyimiş boyunu söylemedi ama kilosu 1650 olmuş şükür yediklerim bana değil ona yaramış14 günde 560 gram almış
Hiç sorma ama artık görmeye tahammülüm kalır mı bilmiyorumYaa biliyordum çok sevindim muz ceviz kaşar aşkınaaa
Aradaki farkı kapattık ya buna şükürHiç sorma ama artık görmeye tahammülüm kalır mı bilmiyorumama işe yaradığı kesin
Ayy evet 2 tane çok ben 1 gün yiyorsam bi iki gün yemiyorumAradaki farkı kapattık ya buna şüküriyi senin yediklerin sadece sana yarıyo benim yediklerim ikimizede yaramış günde 2 muzu 1 e falan düşürcem ben artık yoksa çok hızlı kilo almaya başladım bebek tam gününde gitse benim için yeterli
Keşke öyle hamile kalsaydımAyy evet 2 tane çok ben 1 gün yiyorsam bi iki gün yemiyorumhayır bide zaten kilo alacak yerim yok kiloluyum zayıf çıtı pıtı hamile kalmadım ama eğer sen zayıf hamile kaldıysan çok önemseme verirsin aldıklarını
Oy maşallah kilolara bak senSelam kızlar devlete randevum vardı nst çekiliyormuş 30 haftada şükür sancı vs yok baskı hissediyorum vajinada diyince alttan rahim ağzına baktı çok iyi dedi başıda doğum kanalına uzak dedi ama ağrı için vitaminlerini düzenli kullan dedi bebeğin suyu da çok iyimiş boyunu söylemedi ama kilosu 1650 olmuş şükür yediklerim bana değil ona yaramış14 günde 560 gram almış
Hemen hemen aynı kilolarda hamile kalmışızKeşke öyle hamile kalsaydımben 4 yıla yakın tedavi gördüm o kadar çok hormon ilacı kullandım ki kalabileceğim en kilolu halimle hamile kaldım 77 kg ile Allahtan boyum var belli olmuyor
Benim doktorum 32+0da raporunu vereceğim riske atmayalım dedi. Sen de iş yerine vereceksin raporunu onlar muhasebeye, muhasebe sgkya derken böyle oluyor. :) 32 haftan biterse eğer herhangi bir rapor almadan, çalışabilir/çalışamaz gibi rapor paranızı sgk yatırmıyorKızlar selam. 32. haftada doktordan aldığımız raporla ilgili sormak istediğim bir şey var. Şimdi raporu alacağımız zaman hastaneye 32+0’da mı gitmek zorundayız? Mesela gidemedik 33+3 oldu diyelim ki vermiyorlar mı mecburen 37. Haftayı mı bekliyoruz?
Aslında ultrason kağıdında ölçümler yazıyordu ben kendim çarpıyordum veya söylüyordu bugün söylemeyi unuttu sanırım çünkü bu dr bi kaç kez gittim ben ultrason kağıdında da yazmıyor bu sefer bende ekranda takip ediyordum 32 w yazıyprdu ölçüm alırken karnı da 30 hatta keşke kağıtta yazıyor olsaydıOy maşallah kilolara bak senHepsı saglıkla haftasıyla uyumlu zamanında gelsin inşallah..
Bana dün 1500 kusur dedı ama ancak bunu aklımda tuttum bugune kadar kimse boyunu söylemedi bana hep fl 29 +3 le uyumlu gıbı söylüyorlar dünde öyle dedi.
Hayırlısıyla doğuralım da veririz inşallah hepsini burdan birbirimize destek oluruzHemen hemen aynı kilolarda hamile kalmışız
Ah canım mesajına o kadar motive oldum ki anlatamam tüylerim diken diken olduCanim cok gecmis olsun. Ben 23. Haftadan beri serklaj ve erken dogum riski ile yatistayim. Her an suyun gelebilir demisti doktor. Su gelince alttaki bebegi sonlandiracakti disarida yasama sansi olmadigi icin , ustteki bebegi devam ettirmeye calisacakti. 24 hafta bitti, artik ciger gelistirici igne yapilabilir diye sevindim. Simdi 26 bitmesine gun sayiyorum, dogsalar yasama sanslari %90 uzerinde olacak. 28 e ulasirsam insallah doktor ile bir kutlama yapmayi istiyorumsenin su an bulundugun durum benim icin bir umut. Uzuldugunu hissettiginde bunu dusun lutfen. Kritik haftalari gectin, doktor zaten daha sıkı takibe baslayacaktir. Insallh 36 lari 39 lari goreceksin. Hem o kadar kuvvetli vuran bebek bence cok gucludur. Erken dogsa bile cabucak toparlar :)
Oy maşallah kilolara bak senHepsı saglıkla haftasıyla uyumlu zamanında gelsin inşallah..
Bana dün 1500 kusur dedı ama ancak bunu aklımda tuttum bugune kadar kimse boyunu söylemedi bana hep fl 29 +3 le uyumlu gıbı söylüyorlar dünde öyle dedi.
Herkese merhaba,
Benim midem bu aralar biraz kötü (bebeğin makat gelişli olmasından sebep büyük ihtimal.) ben normalde demir ve multivitamini yatmadan önce içiyorum ama unutunca da sabah 4-5 gibi uyanınca içiyordum. En son birkaç gün önce sabah içtiğimde mideme olanları anlatmayayım burada ama o günden beri gece yatarken de içmeye korkar oldum. Bu konuda önerisi olan var mı?
soyasosu senin de makat gelişti en son, miden nasıl? İçebiliyor musun takviyeleri?
Geçen hafta benimkinin fl 29+2yle uyumlu çıktı 5.57 cm yazıyordu yanında da, o da 38 cm civarına tekabül ediyor. 1.5 kg 38 cm diyebilirsin yani gönül rahatlığıyla(bir gün önde seninki gerçi, belki 39 cmdir o yüzden)
Sadece bir kaç gün mide problemi yaşadım ben. Çok şaşkınım çünkü normalde midem hassastır. Hamilelikten önce bile azcık baharatlı yesem hemen acırdı. Makat geliş ama iyi gidiyor mide durumum şimdilik. Sadece çok fazla yiyemiyorum çok rahatız ediyor. Demiri gece uyumadan önce alıyorum ama multivitamini tok içsen daha iyi. Kahvaltıdan sonra alıyorum benumarım geçer senin de
Benim karnımda bazen düzenli aralıklarla hoppidik ediyor ve hıçkırma olduğunu tahmin ediyorum ama çok emin değilim.Bebişleriniz hıçkırmaya başladı mı kızlar
Ritmik olarak aynı saniye ve hızla pit pit ediyorsa hıçkırıkBenim karnımda bazen düzenli aralıklarla hoppidik ediyor ve hıçkırma olduğunu tahmin ediyorum ama çok emin değilim.
Ay benim benimBebişleriniz hıçkırmaya başladı mı kızlar
Ahahha aynı benim de öyle ama işte kilo almaya devamBen de çok şaşkınım çünkü benim de normalde midem baya dayanıklıdırmultivitaminimde az da olsa demir olduğu için onu da aç almaya çalışıyordum ama ben de tok alayım cidden. İki mg demirin hesabını yapıcam diye diğerlerinden olacağım yoksa
Bu arada ben de çok yiyemiyorum, hemen doluyor midem. bedavadan mide küçültme ameliyatı olmuş gibiyim. Hamile olmasam diyet için şahane fırsattı gerçi, tüh.
Evet günde 2 3 kere hissediyorum ya çok tatlıBebişleriniz hıçkırmaya başladı mı kızlar
Valla ben düzenli olarak bebişten dayak yiyorum sanırım. Hiç sizinkiler gibi pıt pıt değil intikam alır gibi hareketleri var. O yüzden hissedemiyorum hıçkırık mıBebişleriniz hıçkırmaya başladı mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?