2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaa biliyordum çok sevindim muz ceviz kaşar aşkınaaa

Hiç sorma ama artık görmeye tahammülüm kalır mı bilmiyorum ama işe yaradığı kesin
Aradaki farkı kapattık ya buna şükür iyi senin yediklerin sadece sana yarıyo benim yediklerim ikimizede yaramış günde 2 muzu 1 e falan düşürcem ben artık yoksa çok hızlı kilo almaya başladım bebek tam gününde gitse benim için yeterli

Ayy evet 2 tane çok ben 1 gün yiyorsam bi iki gün yemiyorum hayır bide zaten kilo alacak yerim yok kiloluyum zayıf çıtı pıtı hamile kalmadım ama eğer sen zayıf hamile kaldıysan çok önemseme verirsin aldıklarını

Keşke öyle hamile kalsaydım ben 4 yıla yakın tedavi gördüm o kadar çok hormon ilacı kullandım ki kalabileceğim en kilolu halimle hamile kaldım 77 kg ile Allahtan boyum var belli olmuyor

Oy maşallah kilolara bak sen Hepsı saglıkla haftasıyla uyumlu zamanında gelsin inşallah..
Bana dün 1500 kusur dedı ama ancak bunu aklımda tuttum bugune kadar kimse boyunu söylemedi bana hep fl 29 +3 le uyumlu gıbı söylüyorlar dünde öyle dedi.

Benim doktorum 32+0da raporunu vereceğim riske atmayalım dedi. Sen de iş yerine vereceksin raporunu onlar muhasebeye, muhasebe sgkya derken böyle oluyor. :) 32 haftan biterse eğer herhangi bir rapor almadan, çalışabilir/çalışamaz gibi rapor paranızı sgk yatırmıyor Ben de bunu yeni öğrendim sgkdan.

Aslında ultrason kağıdında ölçümler yazıyordu ben kendim çarpıyordum veya söylüyordu bugün söylemeyi unuttu sanırım çünkü bu dr bi kaç kez gittim ben ultrason kağıdında da yazmıyor bu sefer bende ekranda takip ediyordum 32 w yazıyprdu ölçüm alırken karnı da 30 hatta keşke kağıtta yazıyor olsaydı bide baskı var dediğim için çok uğraşmadı direk alttan bakayım dedi senin bebişede maşallah zamanında sağlıcakla gelsin heps

Ah canım mesajına o kadar motive oldum ki anlatamam tüylerim diken diken oldu tabiiki halime yine de binlerce şükür senin bana verdiğin güzel enerjileri inan bütün kalbimle sana gönderiyorum inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde en risksiz döneme kadar kalır bebişlerin

Herkese merhaba,

Benim midem bu aralar biraz kötü (bebeğin makat gelişli olmasından sebep büyük ihtimal.) ben normalde demir ve multivitamini yatmadan önce içiyorum ama unutunca da sabah 4-5 gibi uyanınca içiyordum. En son birkaç gün önce sabah içtiğimde mideme olanları anlatmayayım burada ama o günden beri gece yatarken de içmeye korkar oldum. Bu konuda önerisi olan var mı?

soyasosu senin de makat gelişti en son, miden nasıl? İçebiliyor musun takviyeleri?

Geçen hafta benimkinin fl 29+2yle uyumlu çıktı 5.57 cm yazıyordu yanında da, o da 38 cm civarına tekabül ediyor. 1.5 kg 38 cm diyebilirsin yani gönül rahatlığıyla (bir gün önde seninki gerçi, belki 39 cmdir o yüzden)

Sadece bir kaç gün mide problemi yaşadım ben. Çok şaşkınım çünkü normalde midem hassastır. Hamilelikten önce bile azcık baharatlı yesem hemen acırdı. Makat geliş ama iyi gidiyor mide durumum şimdilik. Sadece çok fazla yiyemiyorum çok rahatız ediyor. Demiri gece uyumadan önce alıyorum ama multivitamini tok içsen daha iyi. Kahvaltıdan sonra alıyorum ben umarım geçer senin de

Ben de çok şaşkınım çünkü benim de normalde midem baya dayanıklıdırmultivitaminimde az da olsa demir olduğu için onu da aç almaya çalışıyordum ama ben de tok alayım cidden. İki mg demirin hesabını yapıcam diye diğerlerinden olacağım yoksa

Bu arada ben de çok yiyemiyorum, hemen doluyor midem. bedavadan mide küçültme ameliyatı olmuş gibiyim. Hamile olmasam diyet için şahane fırsattı gerçi, tüh.

Bebişleriniz hıçkırmaya başladı mı kızlar
Ay benim benim minicik ritmik pıt pıtlar
Ahahha aynı benim de öyle ama işte kilo almaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…