2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Daha onceden yasamadigin bir durum acaba kan mi karisiyor diye degisik dusunceye girdim :)) yarib kontrolum var doktoruma da sorarim

Tabii doktorunuz en doğru yönlendirmeyi yapar. Ama bu arada aldığımız bazı vitaminler de normalden koyu yapabiliyor idrarımızı. İçinizi rahat tutun bence tahlil yaptırana kadar.

Demirin maşallahı var en son 6 ydı 4 lere kadar düşmüş

Eklentiler

• IMG_9596.webp
    32 KB · Görüntüleme: 74
O kadar haplar iciyoruz bebisler emiyor sanirim bizi :))) benim de ayni
Benim hep düşüktü aslında ama iyice tükenmişim ilk gebelikte doktor günde iki tane içtiriyordu o da baya kabızlık yaptırıyordu. Bu sefer ocean verdi bazen unuttuğum oluyor ama genelde içiyorum ona rağmen düşmüş

Sabah sabah eşimi boğazlamak istedim resmen, hem de inanılmaz kırıldım. Bu erkekler niye böyle ya. Haftaya izne çıkıyorum diyorum çok erken değil mi erkenden çıkıp ne yapacaksın diyor. Kendi işimiz olduğu için bunu söylüyor, işler aksayacak ben gidince çünkü. Yerime birini bulamadı hala beyefendi. İnsan biraz üzülür, elim ayağım şiş zaten, Oturmaktan her yerim ağrıyor. Ama nerde

Kontrol den geldim bende şeker yüklemesinin zamanı geçtiği içün muane olmam gerekiyodu tekrar giriş yaptı c.tesi vericem testi,
Oğlum 1141 kızım 992 gram kızım 1 hafta geriden gelmeye başladı 2 hafta önce fark 60 gramdı minyon olabilir her hangi bi sorun görünmüyor dedi doktor 2 haftada bir gelin siz dedi, galiba kızım da gelişim geriliği olucak inşallah fark artmaz fazla
20. Haftada gittiğim perinatoloji doktoru çok iyi bi doktordu o zamandan söylemişti nokta atışları var adamın resmen

İkizler için kiloları normal değil mi ki ultrason o kadar hassas da değil zaten bence hala yakın kiloları. ki şöyle düşün zaten doğunca o fark hiç kalmayacak ikisi aynı büyüyecek. Kendini üzme

Evet ama erken başladı çok okudum 1 kilo fark ile doğan ikizleri olabiliyor ama tek yumurta da daha fazla oluyor çift olduğu için riskim daha azdı inşallah ilerlemez şuan için iyi zaten, hastane 34 hafta öncesi doğumu kabul etmiyomuş küvöze girme durumundan 3. Basamak yoğunbakım değilmiş oda moralimi bozdu devlette doğum yapmak istemiyorum kesinlikle çam sakurada asistanlar dikiyomuş ay kafamda kurmaya başladıım ben

İkizler için kiloları normal değil mi ki ultrason o kadar hassas da değil zaten bence hala yakın kiloları. ki şöyle düşün zaten doğunca o fark hiç kalmayacak ikisi aynı büyüyecek. Kendini üzme
Evet ama erken başladı çok okudum 1 kilo fark ile doğan ikizleri olabiliyor ama tek yumurta da daha fazla oluyor çift olduğu için riskim daha azdı inşallah ilerlemez şuan için iyi zaten, hastane 34 hafta öncesi doğumu kabul etmiyomuş küvöze girme durumundan 3. Basamak yoğunbakım değilmiş oda moralimi bozdu devlette doğum yapmak istemiyorum kesinlikle çam sakurada asistanlar dikiyomuş ay kafamda kurmaya başladıım ben

Sakin olmaya çalışın, sizi hissediyorlar. Belki beslenme vs gibi şeylerle kilolarını yakalarlar daha vakit var. Her şey yoluna girer umarım. ♥

Her şey yolunda gidecek kafanda kurup hem kendini hem bebekleri üzme. Bazen hangi hastanenin daha iyi olacağını bilemezsin, hani hayırlısı dedikleri vardır ya yeterki sağlıkla gelsinler

Canim benim de gecen hafta fark 10 gr idi. 8 gun sonra fark 140 gram oldu 26+3 de. Doktor hic onemsemedi simdilik. zaten her hafta kontrole gidiyorum acilma ve serklajdan dolayi. ozelde perinatologa gidiyorum surekli takip icin.

Ben de 3. Basamak kuvoz sebebiyle hastanemi secmistim. 26. Haftadan itibaren yasatiyoruz bebekleri dediler. Maalesef ikizler icin kritik bir kriter.

Beni görende erkek mi diyor sivri karnın dıyor ama benim karnım asla sivri degil yanlarda dolu kızımdada böyleydım .

İkiz gebelikle ilgili bilgim yok ne yazık ki ama mantık gereği kız fetüs ile erkek fetüs arasında kilo farkı olması bir ölçüde normal olmalı diye düşündüm, bir de hamilelik günlüğüne göre de normali 1050 gr. gözüküyor. Belki oğlan iridir? Belki bir görüş daha almak iyi gelir, hiç değilse boşuna stres yapmazsın.

Yalnız doğum konusunda bence şimdiden kaygılanmana hiç gerek yok. Hepimiz kendimizce imkanlarımız doğrultusunda en iyi doğum hizmetini alacağımız hastaneyi ve doktoru seçip ayarlamaları yapıyoruz ama bazen işler beklediğimiz gibi gitmiyor (ve bu ihtimal hepimiz için geçerli, gebeliği en sorunsuz ilerleyenlerimiz için bile) ve erken doğum gibi beklenmedik durumlarda güvendiğimiz hastaneden veya doktordan da beklediğimizi bulamayabiliyoruz. Böyle bir durumda işimiz şansa kalıyor biraz. Devlette doğum (özellikle sezaryen) çoğu kişi gibi benim de korkulu rüyam ama acil bir durumda her şey şansımıza denk geleceğimiz hekime/asistana/ebeye vs. Bağlı biraz da. Yine de çok endişeleniyorsan 34. Haftadan önce kabul eden başka bir özel hastane araştır şimdiden, yedek planın olsun derim ben. Ama lütfen nasıl ve ne zaman olacağını bilmediğimiz doğum anını düşünerek üzme kendini. Her şey yolunda gider umarım

İnşallah canım aynıymış seninde erken başlamış ama normal sayılıyor tek gebelerde bile 2 hafta gerilik normalmiş benim doktorumda önemsemedi kötü konuşmadı ben taktım kafama çok açılırsa fark diye inşallah açılmaz farkları senin tek yumurta mıydı çift yumurta mı ?
34 görürsün şuan riskin yok dedi bana o yüzden biraz rahatım ama 6 hafta var ne yaşıcağımı bilemiyosun ki o zaman içinde tek isteğim devlette denk gelmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…