2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Beni görende erkek mi diyor sivri karnın dıyor ama benim karnım asla sivri degil yanlarda dolu kızımdada böyleydım .
Benimki de sivri değil aslında, büyük sadece doktorum taktı kafaya zaten, her seferinde valla sekiz aylık gibisin deyip duruyordu. üç hafta sonraki randevuma gidince doğuma geldim sanmaz inşallah

Benimki de sivri değil aslında, büyük sadece doktorum taktı kafaya zaten, her seferinde valla sekiz aylık gibisin deyip duruyordu. üç hafta sonraki randevuma gidince doğuma geldim sanmaz inşallah
Ay çok güldüm.
Beni her gittiğimde tartıyor, evdeki ile doktordakinde hep aynı çıkıyorum. Son kontrolde hem tuvalet sıkıntım vardı hem de kahvaltıdan kalkıp gitmiştim. Haliyle olduğumdan fazla çıktım. Hemen açıklamaya giriştim. Bana diyor ki neden gebe tribine girdin ben senin kilonu öylesine ölçüyorum zaten iyi gidiyorsun
Tüm gebeler aynı şeyi yapıyor heralde tartıya çıktığında

Cift canim, tup bebek zaten.
Doktor onemsemediyse hiiic kurma bak ne guzel risk yok bile demis.
Benim doktorum "iyi bu hafta da dogurmadin 26. Haftaya geldik" modunda, 3 haftadir hic kalkmadan yatiyorum. Ona ragmen diyorum ki kasima kadar duracaklar bebisleri seviyorum, internetten onlara ciciler bakiyorum, kitap okuyorum premature bakim ile ilgili vs. Ben elimden geleni yapiyorum, doktora guveniyorum dediklerini harfiyen uyguluyorum. Gerisi Allaha kalmis. Ben pozitifim

Canım Şuan 28+1 im günlükte 1 2 geri kaydetmişim 29. İçinde kilo farklı oluyor oğlumun normal kilosu irilik yok önde değil yani, evet kızlar daha minyon olur genelde benim kızımda 2,5 kilo doğdu 37+3 te belki benden kaynaklıdır,
Evet gerçekten öyle şans işi ikiz olduğu için her hastane kabul etmiyor devlette bile inşallah 34 görürüm medipole gidiyorum çevremde daha iyisi yok diye biliyorum evime yakın olası bi küvöz durumu için iyiydi benim için tabi araştırmak lazım inşallah hepimiz için Herşey yolunda gider

Yaa harikasın pozitif olmak çok önemli. Psikolojinin bir çok şeyi değiştirdiğine inanıyorum zamanında ve sağlıkla gelecekler.

Ayy evet seninki daha kötü olmuş resmen seni görmüş salmış
Daha pahalıları da var ben kızımda hipp içmiştim o biraz daha insaflı
Ben suanda gözlerime inanamıyorum 30 tl aldığım çay mı bu

Haklısın canım inan hep aklımdasın korktuğum şeyi yaşıyosun hep dua ediyorum senin için inanıyorum ki 34 görüceksin o zamana gel gerisi çok kolay küvöz 36 bile ihtimal arkadaşımın ikizleri 1 hafta kaldılar yani tek gibi değil illaki giricekler diye bakıyorum bende 34 sonrası daha kolay geçicek bizim için, doktor zaten gerekli bütün önlemleri almıştır ne güzel pozitifsin maşallah banada yüklendi

1 ayda 1,5 kilo almışım oda bebekler almış zaten buna çok sevindim işte 103,6 olmuşum kızımda 18 kiloya yakın almıştım 107 doğuma girmiştim ikizlerde de 107. Ulaşırsam sorun yok gördüğüm değer sonra 10 kilosu gidiyor zaten ikizlerle uğraşırken daha çok veririm heralde eski halimden daha zayıf oluyomuşum bide

Kızında zayıf dogmus demekkı bu kızçende ablaya çekmiş
Görürsün görürsün 34 de görürsün 36 da sonuna kadar da gıdersin . Hayırlısıyla saglıkla gelsınler inşallah .

Kızlar bişey sorucam size. Benim mide ağrım oldu dün gece hem midem ağrıdı hemde yanmam çok fazlaydı sizde de mide ağrısı oluyor mu ? Bütün gece dolandım evde uykum var midemden uyuyamadım Yatağa yattım bi ara sağa sola dönemedim midemin ağrısına neyseki bugün geçti ama korkuyorum tekrar olucak diye

Benim çok oluyor gaviskon içiyorum çok ağrı yanma olursa eğer daha hafifse soğuk süt iyi geliyor

Cnm yine o hastane içine sindiyse orada yaparsın doğumu.. Ama ambulansla nerde boş yogun bakım boşsa oraya sevk ederler.. Ama şunu diyim.. Bize devlette bile kagıt imzalattılar, sevk esnasında herhangi Bi oksıjen alamama durumunda olabılcek rıskleri sıralayan kagıdı imzaladık.. Özelde de bu durumda kagıt ımzalarsnz buyuk ıhtımal..

Bence kötü düşünme.. Bak bnm arkadas da ikizdi sanrm 36dan snra dogum yaptı.. Kafanı bulandırma, devam et doktoruna, panik yapma kuvozle ilgili.. Zaten dogum oldugu zmn basımıza ne gelceni bilmiyoruz, olmamış bişey için şimdiden yasını tutma emi bence yolunda gider hersey, sen yapman gerekeni yap gerisini Allaha bırak

İnanır mısın bende bunun hayalini kuruyorum sanrm cocuklarla ugrasırken kılo verırım dıye düşlüyorum off yaa some dobişkoluk problems

Dün sütte içtim nexium içtim yok bir türlü rahatlayamadım p.tesi kontrolüm var bi sorucam bakayım nedir bu mide ağrısı pozisyonuyla mı alakalı acaba
Benimkinin sebebi belli resmen mideme tekme atıyor elimle hissediyorum düşünsene mideye bu kadar baskı normal o yüzden yada kafa yukardaysa oda çok zor oluyor ben birazda baharatı ve acıyı çok tükettiğim için bu ağrı yanmayı kat kat fazla yaşıyorum ama yinede vazgeçemiyorum gaviskon denedim mi bi nebzede olsa iyi geliyor bence

İnanır mısın bende bunun hayalini kuruyorum sanrm cocuklarla ugrasırken kılo verırım dıye düşlüyorum off yaa some dobişkoluk problems
İnşallah kendimizi kandırmıyoruz dur ben çok zayıf değildim ama 60 65 üstüne çıkmamıştım 1,70 boyum ne olduysa doğumdan sonra çok kilo aldım daha sonra tekrar verdim ama hamile kalmadan önce ufak bir depresyona girdim geceleri sürekli yemek yedim sigrayı bırakmıştım bide onun psikolojik açlığı filan derken ben bi anda çok kilo aldım üstüne de hamile kaldım diyeceklerim bu kadar veririz inşallah inan hamilelikte çok kilo almadım ama ilkkez bu kilolara çıktım ve kendimi çok mutsuz enerjisiz ağır hissediyorum çok özledim zayıf hallerimi şimdiden tek düşüncem zayıflayabilmek doğumdan sonra

Bugün sabah evden bir çıktım 11 de hala sokaklardayım Kızım öyle bunaltmıştı ki beni bakıcak birini bulunca hemen arkadaşımla buluştum, şimdi ayak bakımına gidicem saatin gelmesini bekliyorum 16 00 a buldum kendime soğuk bir limonata söyledim resmen yaşadığımı hissediyorum ya çocuksuz gürültüsüz. Allahım ben neler yaşamışım şu son iki haftadır

Bu arada doktora mesaj attım dedim ferritin çok mu düşük napsak dediği gebelikten kaynaklanıyor ekstra ilaca gerek yok ocean a devam adam ölüyorum doktorcum desem normal iki canlı olmak kolay mı diyecek öyle bir tarz inşallah doğumda çok kan kaybetmem gerçi onu hesaplıyorlar öyle bir rapor vermişlerdi

Ah çok ihtiyacım var benim yerimede gez son zamanlarda bende çok bunaldım kimse olmadan gitmek istiyorum bi yerlere sonra üşengeçlik geliyor bu göbekle çok iyi yapmışsın insanın kendine vakit ayırması çok iyi geliyor kan içinde dediğin gibi dr en iyisini bilir ben misal hiç kan ilacı içmedim daha

İnşallah canım inşallah
Kızımda da kurmuştum ters tepti ama sütüm azaldı diye e bebekteki içecekler incirler falan o kadar çok tükettim ki 6 kilosu kalmıştı bende alıştım kiloma aslında eski halimden bi tık olsa yinede sevinirim 3 çocuklu olucam bu sefer gerçi bakalım nasıl olucak

E ebbs canım o ödem ayakların salık diye öyle gerçekten bende orda ne kadar uzatmaya çalışsamda hem yolculuk hem bahçede sandalyede oturuyoduk onun etkisi ayaklarım hiç düzelmez sandım ama eve geldim evrim geçirdi eski halinden daha iyi 1 günde düzeldi muhtemelen oturuyosun kendi işiniz ayaklarını hep uzatmaya çalış her fırsatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…