Benimki de sivri değil aslında, büyük sadeceBeni görende erkek mi diyor sivri karnın dıyor ama benim karnım asla sivri degilyanlarda dolu kızımdada böyleydım .
Ay çok güldüm.Benimki de sivri değil aslında, büyük sadecedoktorum taktı kafaya zaten, her seferinde valla sekiz aylık gibisin deyip duruyordu. üç hafta sonraki randevuma gidince doğuma geldim sanmaz inşallah
Cift canim, tup bebek zaten.İnşallah canım aynıymış seninde erken başlamış ama normal sayılıyor tek gebelerde bile 2 hafta gerilik normalmiş benim doktorumda önemsemedi kötü konuşmadı ben taktım kafama çok açılırsa fark diye inşallah açılmaz farkları senin tek yumurta mıydı çift yumurta mı ?
34 görürsün şuan riskin yok dedi bana o yüzden biraz rahatım ama 6 hafta var ne yaşıcağımı bilemiyosun ki o zaman içinde tek isteğim devlette denk gelmemek
Canım Şuan 28+1 im günlükte 1 2 geri kaydetmişim 29. İçinde kilo farklı oluyor oğlumun normal kilosu irilik yok önde değil yani, evet kızlar daha minyon olur genelde benim kızımda 2,5 kilo doğdu 37+3 te belki benden kaynaklıdır,İkiz gebelikle ilgili bilgim yok ne yazık ki ama mantık gereği kız fetüs ile erkek fetüs arasında kilo farkı olması bir ölçüde normal olmalı diye düşündüm, bir de hamilelik günlüğüne göre de normali 1050 gr. gözüküyor. Belki oğlan iridir? Belki bir görüş daha almak iyi gelir, hiç değilse boşuna stres yapmazsın.
Yalnız doğum konusunda bence şimdiden kaygılanmana hiç gerek yok. Hepimiz kendimizce imkanlarımız doğrultusunda en iyi doğum hizmetini alacağımız hastaneyi ve doktoru seçip ayarlamaları yapıyoruz ama bazen işler beklediğimiz gibi gitmiyor (ve bu ihtimal hepimiz için geçerli, gebeliği en sorunsuz ilerleyenlerimiz için bile) ve erken doğum gibi beklenmedik durumlarda güvendiğimiz hastaneden veya doktordan da beklediğimizi bulamayabiliyoruz. Böyle bir durumda işimiz şansa kalıyor biraz. Devlette doğum (özellikle sezaryen) çoğu kişi gibi benim de korkulu rüyam ama acil bir durumda her şey şansımıza denk geleceğimiz hekime/asistana/ebeye vs. Bağlı biraz da. Yine de çok endişeleniyorsan 34. Haftadan önce kabul eden başka bir özel hastane araştır şimdiden, yedek planın olsun derim ben. Ama lütfen nasıl ve ne zaman olacağını bilmediğimiz doğum anını düşünerek üzme kendini. Her şey yolunda gider umarım
Yaa harikasınCift canim, tup bebek zaten.
Doktor onemsemediyse hiiic kurma bak ne guzel risk yok bile demis.
Benim doktorum "iyi bu hafta da dogurmadin 26. Haftaya geldik" modunda, 3 haftadir hic kalkmadan yatiyorum. Ona ragmen diyorum ki kasima kadar duracaklarbebisleri seviyorum, internetten onlara ciciler bakiyorum, kitap okuyorum premature bakim ile ilgili vs. Ben elimden geleni yapiyorum, doktora guveniyorum dediklerini harfiyen uyguluyorum. Gerisi Allaha kalmis. Ben pozitifim
Ayy evet seninki daha kötü olmuş resmen seni görmüş salmışEe ben ne yapayım benim eşim 9 yıl ailesinden ayrı yaşamış bekar evinde tek başına. Evine gittiğim zaman o kadar ama o kadar duzenliydi ki acaba ben geliyorum diye mi derdim çat kapı giderdim yine muntazam düzen vardı ( bütün kıyafetler renk renk dizili çarşaflar ütülü mutfak toplu vs) gördükçe oh deyip içim rahat ediyordu. E evlendik yastığının altından giyilmiş çorabı çıkıyor ben asla simartmadim ama kendiliğinden bir rahata eriyor bu herifler evlenince, valla benim de canıma tak etti artık kavga etmekten yılmadım 5 yıldır ama yılmak üzereyim yani
Ben suanda gözlerime inanamıyorum 30 tl aldığım çay mı buDaha pahalıları da var ben kızımda hipp içmiştim o biraz daha insaflı
Haklısın canım inan hep aklımdasın korktuğum şeyi yaşıyosun hep dua ediyorum senin için inanıyorum ki 34 görüceksin o zamana gel gerisi çok kolay küvöz 36 bile ihtimal arkadaşımın ikizleri 1 hafta kaldılar yani tek gibi değil illaki giricekler diye bakıyorum bende 34 sonrası daha kolay geçicek bizim için, doktor zaten gerekli bütün önlemleri almıştır ne güzel pozitifsin maşallah banada yüklendiCift canim, tup bebek zaten.
Doktor onemsemediyse hiiic kurma bak ne guzel risk yok bile demis.
Benim doktorum "iyi bu hafta da dogurmadin 26. Haftaya geldik" modunda, 3 haftadir hic kalkmadan yatiyorum. Ona ragmen diyorum ki kasima kadar duracaklarbebisleri seviyorum, internetten onlara ciciler bakiyorum, kitap okuyorum premature bakim ile ilgili vs. Ben elimden geleni yapiyorum, doktora guveniyorum dediklerini harfiyen uyguluyorum. Gerisi Allaha kalmis. Ben pozitifim
Kızında zayıf dogmus demekkı bu kızçende ablaya çekmişCanım Şuan 28+1 im günlükte 1 2 geri kaydetmişim 29. İçinde kilo farklı oluyor oğlumun normal kilosu irilik yok önde değil yani, evet kızlar daha minyon olur genelde benim kızımda 2,5 kilo doğdu 37+3 te belki benden kaynaklıdır,
Evet gerçekten öyle şans işi ikiz olduğu için her hastane kabul etmiyor devlette bile inşallah 34 görürüm medipole gidiyorum çevremde daha iyisi yok diye biliyorum evime yakın olası bi küvöz durumu için iyiydi benim için tabi araştırmak lazım inşallah hepimiz için Herşey yolunda gider
Benim çok oluyor gaviskon içiyorum çok ağrı yanma olursa eğer daha hafifse soğuk süt iyi geliyorKızlar bişey sorucam size. Benim mide ağrım oldu dün gece hem midem ağrıdı hemde yanmam çok fazlaydı sizde de mide ağrısı oluyor mu ? Bütün gece dolandım evde uykum var midemden uyuyamadımYatağa yattım bi ara sağa sola dönemedim midemin ağrısına neyseki bugün geçti ama korkuyorum tekrar olucak diye
Dün sütte içtim nexium içtim yok bir türlü rahatlayamadımBenim çok oluyor gaviskon içiyorum çok ağrı yanma olursa eğer daha hafifse soğuk süt iyi geliyor
Canım Şuan 28+1 im günlükte 1 2 geri kaydetmişim 29. İçinde kilo farklı oluyor oğlumun normal kilosu irilik yok önde değil yani, evet kızlar daha minyon olur genelde benim kızımda 2,5 kilo doğdu 37+3 te belki benden kaynaklıdır,
Evet gerçekten öyle şans işi ikiz olduğu için her hastane kabul etmiyor devlette bile inşallah 34 görürüm medipole gidiyorum çevremde daha iyisi yok diye biliyorum evime yakın olası bi küvöz durumu için iyiydi benim için tabi araştırmak lazım inşallah hepimiz için Herşey yolunda gider
1 ayda 1,5 kilo almışım oda bebekler almış zaten buna çok sevindim işte103,6 olmuşum kızımda 18 kiloya yakın almıştım 107 doğuma girmiştim ikizlerde de 107. Ulaşırsam sorun yok gördüğüm değer sonra 10 kilosu gidiyor zaten ikizlerle uğraşırken daha çok veririm heralde eski halimden daha zayıf oluyomuşum bide
Benimkinin sebebi belli resmen mideme tekme atıyorDün sütte içtim nexium içtim yok bir türlü rahatlayamadımp.tesi kontrolüm var bi sorucam bakayım nedir bu mide ağrısı pozisyonuyla mı alakalı acaba
İnşallah kendimizi kandırmıyoruz durİnanır mısın bende bunun hayalini kuruyorum sanrmcocuklarla ugrasırken kılo verırım dıye düşlüyorum off yaa some dobişkoluk problems
Ah çok ihtiyacım var benim yerimede gezBugün sabah evden bir çıktım 11 de hala sokaklardayımKızım öyle bunaltmıştı ki beni bakıcak birini bulunca hemen arkadaşımla buluştum, şimdi ayak bakımına gidicem saatin gelmesini bekliyorum 16 00 a buldum kendime soğuk bir limonata söyledim resmen yaşadığımı hissediyorum ya çocuksuz gürültüsüz. Allahım ben neler yaşamışım şu son iki haftadır
Bu arada doktora mesaj attım dedim ferritin çok mu düşük napsakdediği gebelikten kaynaklanıyor ekstra ilaca gerek yok ocean a devam adam ölüyorum doktorcum desem normal iki canlı olmak kolay mı diyecek öyle bir tarz inşallah doğumda çok kan kaybetmem gerçi onu hesaplıyorlar öyle bir rapor vermişlerdi
İnşallah canım inşallahCnm yine o hastane içine sindiyse orada yaparsın doğumu.. Ama ambulansla nerde boş yogun bakım boşsa oraya sevk ederler.. Ama şunu diyim.. Bize devlette bile kagıt imzalattılar, sevk esnasında herhangi Bi oksıjen alamama durumunda olabılcek rıskleri sıralayan kagıdı imzaladık.. Özelde de bu durumda kagıt ımzalarsnz buyuk ıhtımal..
Bence kötü düşünme.. Bak bnm arkadas da ikizdi sanrm 36dan snra dogum yaptı.. Kafanı bulandırma, devam et doktoruna, panik yapma kuvozle ilgili.. Zaten dogum oldugu zmn basımıza ne gelceni bilmiyoruz, olmamış bişey için şimdiden yasını tutma emibence yolunda gider hersey, sen yapman gerekeni yap gerisini Allaha bırak
Kızımda da kurmuştum ters tepti ama sütüm azaldı diye e bebekteki içecekler incirler falan o kadar çok tükettim ki 6 kilosu kalmıştı bende alıştım kiloma aslında eski halimden bi tık olsa yinede sevinirimİnanır mısın bende bunun hayalini kuruyorum sanrmcocuklarla ugrasırken kılo verırım dıye düşlüyorum off yaa some dobişkoluk problems
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?