Ben de ilk önce ona bağladım ama artık evdeyken bile geçmiyor. İşin kötüsü ellerimi de ödemden hareket ettiremiyorum çok fazla acıyor ve şişler.E ebbs canım o ödem ayakların salık diye öyle gerçekten bende orda ne kadar uzatmaya çalışsamda hem yolculuk hem bahçede sandalyede oturuyoduk onun etkisi ayaklarım hiç düzelmez sandım ama eve geldim evrim geçirdi eski halinden daha iyi 1 günde düzeldi muhtemelen oturuyosun kendi işiniz ayaklarını hep uzatmaya çalış her fırsatta
Of kesinlikle öyleAh çok ihtiyacım var benim yerimede gezson zamanlarda bende çok bunaldım kimse olmadan gitmek istiyorum bi yerlere sonra üşengeçlik geliyor bu göbekle çok iyi yapmışsın insanın kendine vakit ayırması çok iyi geliyor kan içinde dediğin gibi dr en iyisini bilir ben misal hiç kan ilacı içmedim daha
Tansiyonunu ölçüyormusun düzenli canımBen de ilk önce ona bağladım ama artık evdeyken bile geçmiyor. İşin kötüsü ellerimi de ödemden hareket ettiremiyorum çok fazla acıyor ve şişler.
Evet ölçüyorum 10/5 genelde, idrarda protein de yok ama benim ödemler baya varTansiyonunu olmuyormusun düzenli canım
Tansiyonunu kontrol etmelisin devamlı ben öyle yapıyorum ne olur ne olmaz diye, benimde vücuduma yayılmıştı düzendi annemdeyim şuan evdeki gibi uzatarak oturmadım şişmeye başladı sağ ayakBen de ilk önce ona bağladım ama artık evdeyken bile geçmiyor. İşin kötüsü ellerimi de ödemden hareket ettiremiyorum çok fazla acıyor ve şişler.
Ananas rahim kasılmasını arttırıyo diye de biliyorum ödem dışında bakarım yine de. Her gün düzenli tansiyon ölçüyorum Allahtan düşük çıkıyorTansiyonunu kontrol etmelisin devamlı ben öyle yapıyorum ne olur ne olmaz diye, benimde vücuduma yayılmıştı düzendi annemdeyim şuan evdeki gibi uzatarak oturmadım şişmeye başladı sağ ayakananas çok güzel ödem atrırıyomuş gebeyken yeniyo sanırım kızımda yerdim araştırmamıştım ama sen bak yinede
O acıyı otobüste yaşadım baya mola vermedi uyuşma gibi bişeyler ayağıma iniyodu resmen durutmadı beni hiç deli gibi uykum vaardı uyuyamamıştım düzgün
Genetik büyük ihtimalle.Evet ölçüyorum 10/5 genelde, idrarda protein de yok ama benim ödemler baya var
Hareketlerim kısıtlandı artık ödemler yüzünden, en çok da buna üzülüyorum. Yürümek bile zulüm olduGenetik büyük ihtimalle.
Aaa bilmiyodum valla kızımda bilmeden yemiştimAnanas rahim kasılmasını arttırıyo diye de biliyorum ödem dışında bakarım yine de. Her gün düzenli tansiyon ölçüyorum Allahtan düşük çıkıyor
Hamilelikte 36. haftadan sonra öneriliyor genelde, çok da kalmadı o haftalara artık :) İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle atlatırız bu evreleriAaa bilmiyodum valla kızımda bilmeden yemiştimalıp yemeyi düşünüyodum hatta öğrendiğim iyi oldu, inşallah yükselmez böyle devam eder
Bu aralar bende baya yukarılarda tekmeler fslan hissediyorum heralde ondan bu ağrılar yaBenimkinin sebebi belli resmen mideme tekme atıyorelimle hissediyorum düşünsene mideye bu kadar baskı normal o yüzden yada kafa yukardaysa oda çok zor oluyor ben birazda baharatı ve acıyı çok tükettiğim için bu ağrı yanmayı kat kat fazla yaşıyorum ama yinede vazgeçemiyorum gaviskon denedim mi bi nebzede olsa iyi geliyor bence
Aslında yürümek de iyi gelirHareketlerim kısıtlandı artık ödemler yüzünden, en çok da buna üzülüyorum. Yürümek bile zulüm oldu
Ananas yeme canım önerilmiyorAaa bilmiyodum valla kızımda bilmeden yemiştimalıp yemeyi düşünüyodum hatta öğrendiğim iyi oldu, inşallah yükselmez böyle devam eder
Yürüyebilsem rahatlarım muhakkak ama hem çok baskım oluyor bebiş sağolsun, hem de ayaklarım acıyor. Dokunduğumda bile acıyorlar artıkAslında yürümek de iyi gelir
Ananas yeme canım önerilmiyor
Ben gecen gün iğneye gittiğimde doktor bebek artık yukarıya baskı yaptıgı için mide yanmanız olur dedı. Gaviscon yazdı şükür ben iyiyim ama geç saatte yemek yesem sabaha kadar midem bulanıyo.Dün sütte içtim nexium içtim yok bir türlü rahatlayamadımp.tesi kontrolüm var bi sorucam bakayım nedir bu mide ağrısı pozisyonuyla mı alakalı acaba
Aynıyız ellerimi kapatamıyorum doktor sıcaktandır dedı. Kızımda hazıranda dogum yaptıgım ıcın son ay şişmişti ama boyle degıldı yuzuklerim hala gelırdı bunda coktan cıktı yuzukler hatta bılekliklerim de sıkıyor.Hareketlerim kısıtlandı artık ödemler yüzünden, en çok da buna üzülüyorum. Yürümek bile zulüm oldu
Bana dr bunu yazmıştı 18 haftalarda biraz kullanıp bırakmıştım şimdi tekrar başladım 9 tane kaldı bitince bende ocean veya elenetal istiycem dr bunun ismini ilkkez duydum dr yazdı diye almışımKizlar düzenli balık yemediğim için multuvitamim mineral ve balık yağı için ocean mummy aldım sizden kullanan var mı umarım doğru almisimdir
Ben de onu kullanıyorum uzun zamandır. Etkili olduğunu düşünüyorumKizlar düzenli balık yemediğim için multuvitamim mineral ve balık yağı için ocean mummy aldım sizden kullanan var mı umarım doğru almisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?