2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben de ilk önce ona bağladım ama artık evdeyken bile geçmiyor. İşin kötüsü ellerimi de ödemden hareket ettiremiyorum çok fazla acıyor ve şişler.

Of kesinlikle öyle ayaklarımın altında baskıdan mı ne nasırlar çıktı şimdi bir ayak merkezine geldim medikal bakıma giricem eşime arada mesaj atıyorum ne yazsam oh yazıyor evet ya artık güvenmekten başka elimizden bir şey gelmiyor

Ben de ilk önce ona bağladım ama artık evdeyken bile geçmiyor. İşin kötüsü ellerimi de ödemden hareket ettiremiyorum çok fazla acıyor ve şişler.
Tansiyonunu kontrol etmelisin devamlı ben öyle yapıyorum ne olur ne olmaz diye, benimde vücuduma yayılmıştı düzendi annemdeyim şuan evdeki gibi uzatarak oturmadım şişmeye başladı sağ ayak ananas çok güzel ödem atrırıyomuş gebeyken yeniyo sanırım kızımda yerdim araştırmamıştım ama sen bak yinede
O acıyı otobüste yaşadım baya mola vermedi uyuşma gibi bişeyler ayağıma iniyodu resmen durutmadı beni hiç deli gibi uykum vaardı uyuyamamıştım düzgün

Ananas rahim kasılmasını arttırıyo diye de biliyorum ödem dışında bakarım yine de. Her gün düzenli tansiyon ölçüyorum Allahtan düşük çıkıyor

A Aycee09 canım iyi düşün iyi olsun, sen ne kadar üstüne düşsen de olacağına varıyor her şey. Merak etme, çok iyi olacak her şey

Kızlar bu leke çıkarıcı ile sizin aldığınız arasında fark var mı sıvı olması dışında?

Ananas rahim kasılmasını arttırıyo diye de biliyorum ödem dışında bakarım yine de. Her gün düzenli tansiyon ölçüyorum Allahtan düşük çıkıyor
Aaa bilmiyodum valla kızımda bilmeden yemiştim alıp yemeyi düşünüyodum hatta öğrendiğim iyi oldu, inşallah yükselmez böyle devam eder

Aaa bilmiyodum valla kızımda bilmeden yemiştim alıp yemeyi düşünüyodum hatta öğrendiğim iyi oldu, inşallah yükselmez böyle devam eder
Hamilelikte 36. haftadan sonra öneriliyor genelde, çok da kalmadı o haftalara artık :) İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle atlatırız bu evreleri

Bu aralar bende baya yukarılarda tekmeler fslan hissediyorum heralde ondan bu ağrılar ya gaviskon denemedim olmadı onu bi deniyim ya

Hareketlerim kısıtlandı artık ödemler yüzünden, en çok da buna üzülüyorum. Yürümek bile zulüm oldu
Aslında yürümek de iyi gelir
Ananas yeme canım önerilmiyor

Dün sütte içtim nexium içtim yok bir türlü rahatlayamadım p.tesi kontrolüm var bi sorucam bakayım nedir bu mide ağrısı pozisyonuyla mı alakalı acaba
Ben gecen gün iğneye gittiğimde doktor bebek artık yukarıya baskı yaptıgı için mide yanmanız olur dedı. Gaviscon yazdı şükür ben iyiyim ama geç saatte yemek yesem sabaha kadar midem bulanıyo.
Hareketlerim kısıtlandı artık ödemler yüzünden, en çok da buna üzülüyorum. Yürümek bile zulüm oldu
Aynıyız ellerimi kapatamıyorum doktor sıcaktandır dedı. Kızımda hazıranda dogum yaptıgım ıcın son ay şişmişti ama boyle degıldı yuzuklerim hala gelırdı bunda coktan cıktı yuzukler hatta bılekliklerim de sıkıyor.
Ayaklarım yürüyemiyorum şiş şiş ebe daha cok su ıc dedı

Kizlar düzenli balık yemediğim için multuvitamim mineral ve balık yağı için ocean mummy aldım sizden kullanan var mı umarım doğru almisimdir
Bana dr bunu yazmıştı 18 haftalarda biraz kullanıp bırakmıştım şimdi tekrar başladım 9 tane kaldı bitince bende ocean veya elenetal istiycem dr bunun ismini ilkkez duydum dr yazdı diye almışım

Eklentiler

• 2DA1FC7A-A5CE-46F7-9CDE-A5FE32A6F33D.webp
    105,4 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…