Eebbs
canım o ödem ayakların salık diye öyle gerçekten bende orda ne kadar uzatmaya çalışsamda hem yolculuk hem bahçede sandalyede oturuyoduk onun etkisi ayaklarım hiç düzelmez sandım ama eve geldim evrim geçirdi eski halinden daha iyi 1 günde düzeldi muhtemelen oturuyosun kendi işiniz ayaklarını hep uzatmaya çalış her fırsatta
Ah çok ihtiyacım var benim yerimede gez son zamanlarda bende çok bunaldım kimse olmadan gitmek istiyorum bi yerlere sonra üşengeçlik geliyor bu göbekle çok iyi yapmışsın insanın kendine vakit ayırması çok iyi geliyor kan içinde dediğin gibi dr en iyisini bilir ben misal hiç kan ilacı içmedim daha
Of kesinlikle öyle ayaklarımın altında baskıdan mı ne nasırlar çıktı şimdi bir ayak merkezine geldim medikal bakıma giricem eşime arada mesaj atıyorum ne yazsam oh yazıyor evet ya artık güvenmekten başka elimizden bir şey gelmiyor
Tansiyonunu kontrol etmelisin devamlı ben öyle yapıyorum ne olur ne olmaz diye, benimde vücuduma yayılmıştı düzendi annemdeyim şuan evdeki gibi uzatarak oturmadım şişmeye başladı sağ ayak ananas çok güzel ödem atrırıyomuş gebeyken yeniyo sanırım kızımda yerdim araştırmamıştım ama sen bak yinede
O acıyı otobüste yaşadım baya mola vermedi uyuşma gibi bişeyler ayağıma iniyodu resmen durutmadı beni hiç deli gibi uykum vaardı uyuyamamıştım düzgün
Tansiyonunu kontrol etmelisin devamlı ben öyle yapıyorum ne olur ne olmaz diye, benimde vücuduma yayılmıştı düzendi annemdeyim şuan evdeki gibi uzatarak oturmadım şişmeye başladı sağ ayak ananas çok güzel ödem atrırıyomuş gebeyken yeniyo sanırım kızımda yerdim araştırmamıştım ama sen bak yinede
O acıyı otobüste yaşadım baya mola vermedi uyuşma gibi bişeyler ayağıma iniyodu resmen durutmadı beni hiç deli gibi uykum vaardı uyuyamamıştım düzgün
Benimkinin sebebi belli resmen mideme tekme atıyor elimle hissediyorum düşünsene mideye bu kadar baskı normal o yüzden yada kafa yukardaysa oda çok zor oluyor ben birazda baharatı ve acıyı çok tükettiğim için bu ağrı yanmayı kat kat fazla yaşıyorum ama yinede vazgeçemiyorum gaviskon denedim mi bi nebzede olsa iyi geliyor bence
Ben gecen gün iğneye gittiğimde doktor bebek artık yukarıya baskı yaptıgı için mide yanmanız olur dedı. Gaviscon yazdı şükür ben iyiyim ama geç saatte yemek yesem sabaha kadar midem bulanıyo.
Aynıyız ellerimi kapatamıyorum doktor sıcaktandır dedı. Kızımda hazıranda dogum yaptıgım ıcın son ay şişmişti ama boyle degıldı yuzuklerim hala gelırdı bunda coktan cıktı yuzukler hatta bılekliklerim de sıkıyor.
Ayaklarım yürüyemiyorum şiş şiş ebe daha cok su ıc dedı
Bana dr bunu yazmıştı 18 haftalarda biraz kullanıp bırakmıştım şimdi tekrar başladım 9 tane kaldı bitince bende ocean veya elenetal istiycem dr bunun ismini ilkkez duydum dr yazdı diye almışım