- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Bende bugün e bebekte eksikleri sepete attım bide baktım ki 1 milyarı geçtiKızlar elinde alınacaklar listesi olan var mı? Acaba gözümden kaçırdığım atladığım birşey var mı diye merak ediyorum.
Bak morlar aldıklarım elimde olanlar kırmızılar alınacak olanlar bu liste belki yardımcı olurKızlar elinde alınacaklar listesi olan var mı? Acaba gözümden kaçırdığım atladığım birşey var mı diye merak ediyorum.
Ben herşeyi yıkadım ütüledim sadece çantaya yerleştirmek kaldı. Bebeğin kıyafetlerini de yıkadım ütüledim keselere koydum.Bende bugün e bebekte eksikleri sepete attım bide baktım ki 1 milyarı geçtihayır çok bişeyde yok çanta hazırlıycam eksikleri tamamlayayım dedim ben liste yapmadım aklıma gelenleri denk geldikçe alıyorum ama artık çanta işini hızlandırmam lazım siz yaptınız mı çanta
Bu listeye göre biberon fırçam bebek bezim yok ama bu listede göremedim mesela hastane için terlik almam gerekiyor. Bir de kızıma isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum ama babası hala isme karar veremedi her gün birşey söylüyorBak morlar aldıklarım elimde olanlar kırmızılar alınacak olanlar bu liste belki yardımcı olurşimdi buldum bende baya eksik var hala
Benimkide o yüzden o zaman başka bişey olmasında korkuyorumBen gecen gün iğneye gittiğimde doktor bebek artık yukarıya baskı yaptıgı için mide yanmanız olur dedı. Gaviscon yazdı şükür ben iyiyim ama geç saatte yemek yesem sabaha kadar midem bulanıyo.
Aynıyız ellerimi kapatamıyorum doktor sıcaktandır dedı. Kızımda hazıranda dogum yaptıgım ıcın son ay şişmişti ama boyle degıldı yuzuklerim hala gelırdı bunda coktan cıktı yuzukler hatta bılekliklerim de sıkıyor.
Ayaklarım yürüyemiyorum şiş şiş ebe daha cok su ıc dedı
Kendine aldın mı peki gecelik falan onları hallettin mi ?Ben herşeyi yıkadım ütüledim sadece çantaya yerleştirmek kaldı. Bebeğin kıyafetlerini de yıkadım ütüledim keselere koydum.
Benim de çoğu şey tamam, kendim hariçBende bugün e bebekte eksikleri sepete attım bide baktım ki 1 milyarı geçtihayır çok bişeyde yok çanta hazırlıycam eksikleri tamamlayayım dedim ben liste yapmadım aklıma gelenleri denk geldikçe alıyorum ama artık çanta işini hızlandırmam lazım siz yaptınız mı çanta
Pudra görüyorum listede, nolur pudra alma. Akciğere yapıştığı kanıtlandı çok zararlıBak morlar aldıklarım elimde olanlar kırmızılar alınacak olanlar bu liste belki yardımcı olurşimdi buldum bende baya eksik var hala
Bende çanta filan yok daha ama sağlık ocağındaki hemşire de çantanı hazırla 32 de hazır olsun isteriz dediBende bugün e bebekte eksikleri sepete attım bide baktım ki 1 milyarı geçtihayır çok bişeyde yok çanta hazırlıycam eksikleri tamamlayayım dedim ben liste yapmadım aklıma gelenleri denk geldikçe alıyorum ama artık çanta işini hızlandırmam lazım siz yaptınız mı çanta
Evet iki tane alt üst takım bir tane de geceliğim var emzirme sütyeni atleti hamile külodu depend göğüs ucu merhemi, avent kalkan hepsi hazır. Sadece orası için terlik alacağım.Kendine aldın mı peki gecelik falan onları hallettin mi ?
Benim terlik bebek bezi deterjan vs eksik göğüs pedi bunları alınca yıkayıp hazırlıycam inşallah oğlum okula başlasın hafta içi rahat rahat hazırlarım terlikte normal hemşireler giyiyor ya onlardan alıcam diğer lohusa terlikleri çok zor oluyor yürümekBu listeye göre biberon fırçam bebek bezim yok ama bu listede göremedim mesela hastane için terlik almam gerekiyor. Bir de kızıma isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum ama babası hala isme karar veremedi her gün birşey söylüyorsanırım başka da eksik yok o zmn. Bugün emzirme yastığı ıslak mendil müslin battaniye aldım.
Hey maşallahEvet iki tane alt üst takım bir tane de geceliğim var emzirme sütyeni atleti hamile külodu depend göğüs ucu merhemi, avent kalkan hepsi hazır. Sadece orası için terlik alacağım.
Benimde ufak tefek eksikler var aşınca hazırlıycam oğlum okula gidince bence yarım paket yerer sana ben doğumdan sonra çok kanama yaşamadım ama eğer senin çok oluyorsa 1 paket daha alırsın zaten en büyük sorun şu ufak tefek eksiklerBende çanta filan yok daha ama sağlık ocağındaki hemşire de çantanı hazırla 32 de hazır olsun isteriz dedibende baya bebek kıyafeti oldu ama çorabı yok 2 tane mi ne var çorap kendime bi gecelik sabahlığı aldım ama gelmedi, depend var ama yarım paket, ıslak mendil ve bez almam gerekli sanırım tek
Olma olma, başlayınca hemen bitiyor aslında. Benim de bi bebek tam, onda da biberon falan yok.Hey maşallahherşeyini hazır etmişsin ben daha kendime hiçbişey bakmadım bebiş için çok az eksiğim kaldı ama daha yıkama ütüleme yapmadım sizi hazırlanmış gördükçe panik oluyorum bir miktar
O kadar haklısın ki.. doğurmak bişey değilde doğurduktan sonra ona iyi bi anne olmak.. uykusuz kalmak ama of dememek, kendinden çok onu düşünmek, senin sevgine, ilgine bakımına, sana ihtiyacı olan bir canlının sorumluluğunu almak gerçekten düşündükçe korkuyor insan ama bir yandan da senden bir parçanın olması koşulsuz sevmek ve sevileceğini bilmek insanı çok mutlu ediyor. Analık zor şeymişTecrübeli anneler siz de var mı bilmiyorum ama beni ufaktan bir korku sardı. Ki ben cidden çok rahat biriyimdir. Böyle içimdekileri anlatmak da kolay değil. Doğumdan değil ama sonrasından korkuyorumher gün kendime yaparsın kızım gibisinden motivasyon cümleleri kuruyorum ama. Böyle ilk kucağıma aldığımda ne yapacağımı bile bilmiyorum
Onu çok istedim çok fazla istedim. İyi ki de var.O kadar haklısın ki.. doğurmak bişey değilde doğurduktan sonra ona iyi bi anne olmak.. uykusuz kalmak ama of dememek, kendinden çok onu düşünmek, senin sevgine, ilgine bakımına, sana ihtiyacı olan bir canlının sorumluluğunu almak gerçekten düşündükçe korkuyor insan ama bir yandan da senden bir parçanın olması koşulsuz sevmek ve sevileceğini bilmek insanı çok mutlu ediyor. Analık zor şeymiş
Benim de çok fazla endişem var ama gün içinde kendime diyorum ki alışacaksın, halledeceksin. Çünkü bir yanım sudan çıkmış balık gibi hissedeceğimi düşünürken bir yanımda çok fazla yardım almadan başarmak istiyorTecrübeli anneler siz de var mı bilmiyorum ama beni ufaktan bir korku sardı. Ki ben cidden çok rahat biriyimdir. Böyle içimdekileri anlatmak da kolay değil. Doğumdan değil ama sonrasından korkuyorumher gün kendime yaparsın kızım gibisinden motivasyon cümleleri kuruyorum ama. Böyle ilk kucağıma aldığımda ne yapacağımı bile bilmiyorum
Ay bende oldu ya baya kanama depend inanılmaz iyi bir şeyBenimde ufak tefek eksikler var aşınca hazırlıycam oğlum okula gidince bence yarım paket yerer sana ben doğumdan sonra çok kanama yaşamadım ama eğer senin çok oluyorsa 1 paket daha alırsın zaten en büyük sorun şu ufak tefek eksikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?