Yok yok erimiyor yani bende hiç erimedi en azındanOlma olma, başlayınca hemen bitiyor aslında. Benim de bi bebek tam, onda da biberon falan yok.
Ya ben emzik ile biberonu nasıl sterilize edeceğimi bile bilemiyorum. Kaynatınca erimiyor mu
Ay süper çok teşekkür ederimYok yok erimiyor yani bende hiç erimedi en azındanbende kaynayan suda servis maşası varya onunla tutup sterilize etmiştim. Bir de organik biberon emzik temizleyiciler var, benim ki Green clean baby mi öyle bir şeydi sanki onunla tıkayıp kaynamış su da halletmiştim
Bu korkular hepimizde vardı hala da var ama kucagına geldıgı an analık yükleniyor. Sanki herşey kendılıgınden gelısıyor.Tecrübeli anneler siz de var mı bilmiyorum ama beni ufaktan bir korku sardı. Ki ben cidden çok rahat biriyimdir. Böyle içimdekileri anlatmak da kolay değil. Doğumdan değil ama sonrasından korkuyorumher gün kendime yaparsın kızım gibisinden motivasyon cümleleri kuruyorum ama. Böyle ilk kucağıma aldığımda ne yapacağımı bile bilmiyorum
Güncelleme alcaz yani doğunca çok şükürBu korkular hepimizde vardı hala da var ama kucagına geldıgı an analık yükleniyor. Sanki herşey kendılıgınden gelısıyor.
Ben dıyordum kı bezını nasıl baglayacagım hele yeni doğdugunda göbek kordonuda varken. Kızım dogdu kımselere guvenemeyıp herseyını ben yaptım
Korkular çok normal ama doğunca hayatına renk gelıyor mis koku gelıyır
Sen panik olma ben her an doğurabilirmişim o yüzden hızlandımHey maşallahherşeyini hazır etmişsin ben daha kendime hiçbişey bakmadım bebiş için çok az eksiğim kaldı ama daha yıkama ütüleme yapmadım sizi hazırlanmış gördükçe panik oluyorum bir miktar
Ben de oysho da gördüm bir tane sanırım onu alacağım. Sonrasında da giyerim.Benim terlik bebek bezi deterjan vs eksik göğüs pedi bunları alınca yıkayıp hazırlıycam inşallah oğlum okula başlasın hafta içi rahat rahat hazırlarım terlikte normal hemşireler giyiyor ya onlardan alıcam diğer lohusa terlikleri çok zor oluyor yürümek
Diğer arkadaşların da dediği gibi, güncelleme hemen yükleniyor hissi anlamda ama ben imkan varsa doğumdan önce gebelik eğitimi alınmasını şiddetle öneriyorum. Doğumdan tut bebeği nasıl tutacağına, hangi tekniklerle emzireceğime kadar her konuda uzmanlardan bilgiye ulaşmak çok kıymetli ve doğum sonrasında çok yol gösterici oluyor.Tecrübeli anneler siz de var mı bilmiyorum ama beni ufaktan bir korku sardı. Ki ben cidden çok rahat biriyimdir. Böyle içimdekileri anlatmak da kolay değil. Doğumdan değil ama sonrasından korkuyorumher gün kendime yaparsın kızım gibisinden motivasyon cümleleri kuruyorum ama. Böyle ilk kucağıma aldığımda ne yapacağımı bile bilmiyorum
Yok yok ben hiç kullanmadım oğlumda da bu listeyi netten indirmiştimBenim de çoğu şey tamam, kendim hariçama çantayı yapmadım. Beni biraz geriyor çantayı hazır tutmak acil durum olursa hepsi temiz ütülü. Hazırlanır diye düşünüyorum
Pudra görüyorum listede, nolur pudra alma. Akciğere yapıştığı kanıtlandı çok zararlı
KesinlikeDiğer arkadaşların da dediği gibi, güncelleme hemen yükleniyor hissi anlamda ama ben imkan varsa doğumdan önce gebelik eğitimi alınmasını şiddetle öneriyorum. Doğumdan tut bebeği nasıl tutacağına, hangi tekniklerle emzireceğime kadar her konuda uzmanlardan bilgiye ulaşmak çok kıymetli ve doğum sonrasında çok yol gösterici oluyor.
Onu kucağına aldığında çok tecrübeli hissedeceksin kendini sanki yıllardır ona bakıyormuşsun gibi bir hisTecrübeli anneler siz de var mı bilmiyorum ama beni ufaktan bir korku sardı. Ki ben cidden çok rahat biriyimdir. Böyle içimdekileri anlatmak da kolay değil. Doğumdan değil ama sonrasından korkuyorumher gün kendime yaparsın kızım gibisinden motivasyon cümleleri kuruyorum ama. Böyle ilk kucağıma aldığımda ne yapacağımı bile bilmiyorum
Ben bu konuda yorum yapmak istemiyorumTecrübeli anneler siz de var mı bilmiyorum ama beni ufaktan bir korku sardı. Ki ben cidden çok rahat biriyimdir. Böyle içimdekileri anlatmak da kolay değil. Doğumdan değil ama sonrasından korkuyorumher gün kendime yaparsın kızım gibisinden motivasyon cümleleri kuruyorum ama. Böyle ilk kucağıma aldığımda ne yapacağımı bile bilmiyorum
Ya kıyamamOlma olma, başlayınca hemen bitiyor aslında. Benim de bi bebek tam, onda da biberon falan yok.
Ya ben emzik ile biberonu nasıl sterilize edeceğimi bile bilemiyorum. Kaynatınca erimiyor mu
Bide insan böyle düşününce bi tık kendinide suçluyor ama bencede normal bu duygular. İnsan ister istemez endişe ediyor yetememekten. Herşey güzel olucak kucağımıza alınca dünya güzelleşicek bunu hissediyorum ve heycanlanıyorum o anı düşününceOnu çok istedim çok fazla istedim. İyi ki de var.
Biliyorum bu korkularım da normal ve yalnız değilim bu hislerimde. Umarım her anlamda yetebilirim kızıma
Green clean iyi marka ben çok araştırmıştım bebek deterjanını aldım bende onunAy süper çok teşekkür ederimben de aldım temiz içerikli biberon emzik temizleyici aynı senin taktiği deneyeceğim
Ay benimde erken doğum riskim ondan şaaptımSen panik olma ben her an doğurabilirmişim o yüzden hızlandım
O zmn hemen eksikleri tamamla canım. En azından kafan rahat olurAy benimde erken doğum riskim ondan şaaptım
Hastane çıkışının siparişini verdim haftaya p.tesi fakan gelir diye tahmin ediyorum o da gelsin sonra aldıklarımı hemen yıkıycam ütülüycem haftaya halletmiş olurum en azından kızımınkileri sonrada kendime bakarımO zmn hemen eksikleri tamamla canım. En azından kafan rahat olur
Bu değil mi ben doktor demeden kafama göre aldım çünkü emin olamadım hamilelikte kullanılan bu muydu diye önceki gebeligimde imom kullanıyordumBen de onu kullanıyorum uzun zamandır. Etkili olduğunu düşünüyorum
Ah ben deBide insan böyle düşününce bi tık kendinide suçluyor ama bencede normal bu duygular. İnsan ister istemez endişe ediyor yetememekten. Herşey güzel olucak kucağımıza alınca dünya güzelleşicek bunu hissediyorum ve heycanlanıyorum o anı düşününce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?