2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu değil mi ben doktor demeden kafama göre aldım çünkü emin olamadım hamilelikte kullanılan bu muydu diye önceki gebeligimde imom kullanıyordum
Benim doktor gram altın değerinde bi tane vıtamın önerdi bende ona sormadan bunu aldım hala kullanıyorum bunu 12. Haftadan sonra basladım. Dogumdan sonrada kullanmayı dusunuyorum. En az 3 ay

Benim doktor gram altın değerinde bi tane vıtamın önerdi bende ona sormadan bunu aldım hala kullanıyorum bunu 12. Haftadan sonra basladım. Dogumdan sonrada kullanmayı dusunuyorum. En az 3 ay
Ahahaha kız ilahi cidden Vitaminler çok pahalı ben de ilk gebelikte imom doğum sonrası da elenatal kullandım bu sefer bunu kullanayım dedim ama dr a sormadım o yüzden acaba doğru mu aldım bi sormak istedim size hani doktoru bilip kullanan varsa kullanılıyor mu doğru mu diye

Eğitimleri nerden alıyorsun acaba bende bakınıyorum şuan ama memnun kalınınan gerçekten bilgi verici neresi var burdan önerebiliyor muyuz acaba onu da bilmiyorum ama

Eğitimleri nerden alıyorsun acaba bende bakınıyorum şuan ama memnun kalınınan gerçekten bilgi verici neresi var burdan önerebiliyor muyuz acaba onu da bilmiyorum ama
Yasak mı bilmiyorum ama sanmıyorum. Bir arkadaşım önerdi. Kızının doktoruymuş. Hesabı paylaşıyorum. 11 eylülmüş bu arada

Ben dün gittim eğitime, özel bir kadın doğum hastanesinin ücretsiz eğitimini gördüm instagramdan hemen kayıt yaptırdım. Saat 1 de başladı 4 te bitti. İlk önce anestezi doktoru geldi epidurali anlattı, ardından emzirme hemşiresi, çocuk doktoru ve en son doğum koçu geldi. Ben çok memnun kaldım.

Kızlar bu gözden kaçtı sanırım toz olanla bir farkı var mı acaba

Ben 1 ay önce magnezyum aldım doktor yazdı. Gebeliğimin başından beri aldığım tek ilaç magnezyum. Burda ilaç vermiyorlar kolay kolay. Ama zaten kan alıyorlar sürekli ihtiyaç olsa yazardı doktor

Bu doktorla birlikte çalıştım sakın gitmeyin değişiğin teki kendisinede hiç güvenmem
Dünya ne kadar küçük aslında, ben Anadolu Yakasında oturduğum için bana ters kalıyor zaten yeri ama sadece eğitim için düşünmüştüm neyseki.

Ay ben bunu ilk defa gördüm kullanan varsa yazarsa bizde kullanırız yeni bebemize

Tüh, senden çok ümitliydim
Yorumlarda eski lekeleri çıkarmadığını yazan çok olmuş. Bilemedim. Şeytan diyo perwolle giriş sandık lekelerine

Acıbadem in de ücretsiz eğitimleri oluyordu ben onlardan birine girmiştim iki yıl önce belki bakarsınız

Çocuk doktoru çok önemli geçen ben kızımın sadece boğazı şiş diye doktora götürdüm medicalpark Pendik şubesini denedik. Kadın direk antibiyotik yazmış, ne bana sordu ne alerjisi var mı dedi. Eczanede öğrendim zaten 48 saat sonra alerjisi olduğunu fark edip doktora ulaşmaya çalıştık. O hastanede muhatapta bulunmuyor, doktorun mesaisi bitmiş numarada vermiyorlar. Nöbetçi doktora ulaşıp bize zaditen diye bir alerji damlası verdi. Sonra başka hastanenin aciline gittik güvenmeyip filan rezillikti. Daha medicalpark a da gitmem. Bizim doktor gitmesen bile soru sorunca cevaplıyor, hiç antibiyotikte yazmamıştı bugüne kadar boşuna çile çektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…