Benim doktor gram altın değerinde bi tane vıtamın önerdi bende ona sormadan bunu aldım hala kullanıyorum bunu 12. Haftadan sonra basladım. Dogumdan sonrada kullanmayı dusunuyorum. En az 3 ay
Benim doktor gram altın değerinde bi tane vıtamın önerdi bende ona sormadan bunu aldım hala kullanıyorum bunu 12. Haftadan sonra basladım. Dogumdan sonrada kullanmayı dusunuyorum. En az 3 ay
Ahahaha kız ilahi cidden Vitaminler çok pahalı ben de ilk gebelikte imom doğum sonrası da elenatal kullandım bu sefer bunu kullanayım dedim ama dr a sormadım o yüzden acaba doğru mu aldım bi sormak istedim size hani doktoru bilip kullanan varsa kullanılıyor mu doğru mu diye
Kesinlike artık çok kolay ulaşılabilecek eğitimler var. Zoom üzerinden online şekilde. Ben yarın için bir emzirme eğitimi aldım mesela.
Sonra mutlaka bir ilkyardım eğitimi düşünüyorum. Çok çok önemli çünkü.
Eğitimleri nerden alıyorsun acaba bende bakınıyorum şuan ama memnun kalınınan gerçekten bilgi verici neresi var burdan önerebiliyor muyuz acaba onu da bilmiyorum ama
Eğitimleri nerden alıyorsun acaba bende bakınıyorum şuan ama memnun kalınınan gerçekten bilgi verici neresi var burdan önerebiliyor muyuz acaba onu da bilmiyorum ama
Ben dün gittim eğitime, özel bir kadın doğum hastanesinin ücretsiz eğitimini gördüm instagramdan hemen kayıt yaptırdım. Saat 1 de başladı 4 te bitti. İlk önce anestezi doktoru geldi epidurali anlattı, ardından emzirme hemşiresi, çocuk doktoru ve en son doğum koçu geldi. Ben çok memnun kaldım.
gunaydin kizlar nasılsınız baya sayfa birikmis bizim dugun dernek derken giremedim hepinizi ozledim. insallah bütün bebisler iyidir.bizim kontrolumuz bu hafta pazartesi gibi bakalim 28 hafta dolu dolu olacak galiba kilo aldimi nasıl merak ediyorum
Ahahaha kız ilahi cidden Vitaminler çok pahalı ben de ilk gebelikte imom doğum sonrası da elenatal kullandım bu sefer bunu kullanayım dedim ama dr a sormadım o yüzden acaba doğru mu aldım bi sormak istedim size hani doktoru bilip kullanan varsa kullanılıyor mu doğru mu diye
Ben 1 ay önce magnezyum aldım doktor yazdı. Gebeliğimin başından beri aldığım tek ilaç magnezyum. Burda ilaç vermiyorlar kolay kolay. Ama zaten kan alıyorlar sürekli ihtiyaç olsa yazardı doktor
Acıbadem in de ücretsiz eğitimleri oluyordu ben onlardan birine girmiştim iki yıl önce belki bakarsınız
Çocuk doktoru çok önemli geçen ben kızımın sadece boğazı şiş diye doktora götürdüm medicalpark Pendik şubesini denedik. Kadın direk antibiyotik yazmış, ne bana sordu ne alerjisi var mı dedi. Eczanede öğrendim zaten 48 saat sonra alerjisi olduğunu fark edip doktora ulaşmaya çalıştık. O hastanede muhatapta bulunmuyor, doktorun mesaisi bitmiş numarada vermiyorlar. Nöbetçi doktora ulaşıp bize zaditen diye bir alerji damlası verdi. Sonra başka hastanenin aciline gittik güvenmeyip filan rezillikti. Daha medicalpark a da gitmem. Bizim doktor gitmesen bile soru sorunca cevaplıyor, hiç antibiyotikte yazmamıştı bugüne kadar boşuna çile çektik