2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende var sıvı leke çıkarıcı. Eh işte diyeyim. Beklemiş lekede pek etkisi yok ama bi gece önce kovaya sıcak su ile bunu döküp basıp bekletip ertesi gün yikarsaniz beklemiş leke de daha iyi sonuç veriyor ama direk çamaşır makinadina at pek bi sey göremedim . Ha ilk kaka vb den bahsetmiyorum benim bahsettiğim beklemiş ek gıdaya geçilmiş kaka lekesi , ek gıda yerken oluşan yemek lekeleri

Günaydın kızlar,
Dün akşam yine fenaydım, yine istifra ettim agzım bogazım zehir gibiydi.. Neden kusuyorum anlamıyorum, kolestaz desem degerlerim sımdılık gayet iyi.. Bilmiyorum valla

Elit home da çok önerdiler ama tahminimce onda da bekletmek gerekir eski lekeler için

Günaydınn herkesee, sabah bilin bakalım kim yine sancılar ve baskılarla uyandıııııı. Bizim sıpa tersti ama döndü galiba üst karnım bomboş kaldı. Perşembe günü doktorumuzla görüşeceğiz, sancım ve baskımın olduğunu söyleyeceğim ona göre tam bir muayene etsin. Çatı ağrısı gibi ama ağrı da değil çok garip :/

Günaydın Melek anneler,
Dün akşam neler yaşadım bir makarna yemeği yedim karnım şişti ağrıdı ağrısından uyuyamadm , balkonda yatıyoruz hava güzel diye bu sefer de bi tane sivrisinek beni buldu bırakmadı heryerimi ısırdı kaşınmaktan mahvoldum bir sağa bir sola döndüm yok anacm rahatlık yok üstelik her kaç dakika da bir lavaboya da gidiyordum eşim de uyuyordu pofur pofur oh ne güzel içimden sayikladm ona ve şuan uykusuzm ben yatmaya gidiyorum

Bişi yoktur inşallah canm gönlünü ferah tut

Sabaha kadar tuvalete gitmekten Şuan yüzüm gözüm şiş uykumu tam alamıyorum oturup ağlıycam birde daha nerden baksan doğuma 2 ay var böyle mi devam edecek tuvalette uyurum artık

Günaydın kızlar,
Dün akşam yine fenaydım, yine istifra ettim agzım bogazım zehir gibiydi.. Neden kusuyorum anlamıyorum, kolestaz desem degerlerim sımdılık gayet iyi.. Bilmiyorum valla

günaydın canım,
bende bu hafta tuhaf şeyler yaşıyorum. 26+2 den beri kusmalarım geri geldi. 5.ve6. ay rahat etmiştim ama başa döndük bu hafta. yinede şükür. ama bugün doktora gidicem öğlen. dünden beri hareketlerde de azalma var. canım sıkıldı iyice

Günaydın hanımlarrrr. 33. Hafta itibariyle bu sabah bebişin kıyafetlerini sonunda makineye attım. Yarın da ütülerim sanırım eğer kurursa. Bazıları geç kaldım sanırım demiş de ayıptır söylemesi bebeğin eşyalarını da daha salı günü doktor randevusundan sonra toplu şekilde bir yerden aldım . Oluyor yani tedirgin olmayın. 32+1 1750 gram. Boyunu sordum onu söyleyemiyoruz maalesef dedi . Suyu güzel plasenta arkada. Çocuğun pozisyonu hakkında da bir şey demedi. Ben de sormayı unutmuşum. Nstye girdim. Orda da sorun yok. D vitamini biraz eksik sadece. Bir sonraki kontrol 34 ya da 35 gelin dedi de sıkıntı olmazsa 35te giderim sanırım. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıklı şekilde dünyaya gelirler. A bir de 32+1de 1750 gram nasıl iyi mi?

Geldi çiçeğimin hastane çıkışları aşk yaşıyorum sabahtan beri Allahım üstünde de görelim sağlıkla mutlulukla inşallahhhhh

Eklentiler

• 5D5DD4D8-6744-480B-8A06-E0F5960FC150.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 1D888C79-FAA9-4E08-ACB2-8AD6D0EB30E1.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 86
Ben de bugün devlete gittim iki büklüm boyunu hesaplayamayız dedi ama hep iki büklüm değil mi aslında bu arada 30+0 ım yan duruyormuş hala ne zamana kadar dönme ihtimali var .Gaviscon yazdı bir de midem yanıyor akşamları

Yani uyluk kemiğini ölçmek çok zor olmamalı ama üşendiyse demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…