2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Boyunu bacağından hesaplıyorlar tam boyunu ölçmüyolarki niye söylemiyorlar acaba ilginç banada söylemedi ama bacak boyunu ultrason kağıdına girseydi hesaplacaktım onuda girmemiş uğraşmıyorlar sanırım sizde yazıyor mu Fl

Yani uyluk kemiğini ölçmek çok zor olmamalı ama üşendiyse demek ki
Neyseki fl değeri yazıyordu da kendim hesapladım.eski ölçümlerde haftasına göre kilo boy öndeydi şimdi normal haftasına göre uyumlu fit bebek olmuş. tek eksik bıraktığım süt içemiyordum bu ara ona bağladımdemek ki düzenli süt içmek bayağı etkili

Maşallah boyunu neden söylemiyor bu dr yaa geçen banada söylemediler bende aslında 34 yapayım diyordum yıkama ütüleme çanta vs eşim sürekli yap yap diyor başlıycam bu hafta

Kizlar benim karnım acayip aşağı indi üst tamamen bosaldi doğuma yakın olur ama Allah korusun bilemedim sizin de öyle mi üst mide kaburga tarafi dümdüz alt acayip şiş

Kizlar benim karnım acayip aşağı indi üst tamamen bosaldi doğuma yakın olur ama Allah korusun bilemedim sizin de öyle mi üst mide kaburga tarafi dümdüz alt acayip şiş
panik yapma bence vücut yapinla alakalidir belki. erkek bebek mi ? onlar birazdaha asagida oluyorlar iki oglumda öyleydi benim zor tasirdim asagida oldugu icin

+1 ciğer geliştirici vurulduğu günden beri böyleyim

Mide ağrısı dediğiniz yanması mı o da beni uyutmuyor doktor 2 kutu gaviscon yazdı tok karnına 3 öğün içebilirsin dedi ona başlayacam bakalım soda bile fayda etmedi.
Bana rennie verdi iki kutu kendime eziyet ediyomuşum yok geçmiyor soda ile daha iyi sabah kalktığımda bile geyirme oluyor gebeliğin başından beri bu böyle kullandım daha rahatım dünden beri geyirme oluyor ama gaz yaparmış bunlarda ezcacı öyle söyledi

Bende çok düzensiz içiyordum ama kalsiyum gerçekten çok faydalı düzenli içince faydasını gördüm. Sende bırakma bugün tekrar başla

Benim hiç yukarı çıkmadı aynı senin dediğin gibi hep göbek deliğinin altında, kaburga tarafında en ufak bir çıkıntım yok. doktor bana normal dedi yani çok şükür şu an için bir açıklığım yok sadece servikal uzunluğum kısa ama o da uzun zamandır kısa zaten. Bi doktoruna yaz istersen canım yine de için rahat etsin

Ya erimiyor mu diye ben de düşündüm tek değilmişim ben de green cleanle biberon emzik kaşık biberon vs hepsini dezenfekte edip yıkadım hazırladım ama bilin bakalım ne eksik ? Bunları nasıl kullanacağımi bilmiyorum hahahah

Ya ben de birkaç gündür bu konuyu düşünüyordum. Acaba online gebe okulundan bi eğitim alsam nasıl olur diyorum ama bir yanım da acaba fazla mı evham yapıyorsun önceden gebe okulu mu varmis diyor ve kendimle çelişiyorum bildiğin ya da duyduğun bir yer var mı ?

Canım ilk yardımı almayı düşündüğün yeri benimle de paylaşır mısın ?

Tüh, senden çok ümitliydim
Yorumlarda eski lekeleri çıkarmadığını yazan çok olmuş. Bilemedim. Şeytan diyo perwolle giriş sandık lekelerine
Perwol iş yapmaz ya ariel toz yada çamasır suyuna basman lazım
Cidden ben ilk arıele basıp geceden sabaha bekletırdım sonra bı tur bıs bır tur bebek detreyanı ıle yıkardım hıc leke olmazdı
Geldi çiçeğimin hastane çıkışları aşk yaşıyorum sabahtan beri Allahım üstünde de görelim sağlıkla mutlulukla inşallahhhhh
Yaaaaa Güzel günlerde giysin prenses

Ben daha yıkamadım yıkayıp kaldırmıştım ama duruyor bir bakayım bende bir de süt sağma makinesinin aparatları var bende onları da yıkamak lazım. Ben şu haftaya cumartesi düğün geçsin de halledicem 34 de başlıcam ya

Direkt leke çıkarıcının ham maddesini almam leke çıkarıcı işini de halletmiş oldum

Eklentiler

• IMG_6957.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 59

Yok, vallahi evhamla hiç alakası yok. Biz ninelerimizin dedelerimizin yaşadığı gibi yaşamıyoruz maalesef, o yüzden onlara gerekmeyen çok şey bize gerekiyor.

Özellikle emzirme ve doğum konusunda eğitim almanı şiddetle öneririm, çünkü yanlış emzirme yüzünden çoğu anne sütü geldiği veya doğru emzirse geleceği halde ya emziremiyor veya o emzirme sürecini sancılı geçirebiliyor. Aynı şekilde doğal doğum düşünenler için doğum hakkında eğitim de çok faydalı oluyor.

Ben online eğitim almadım, hep yüz yüze aldım (yakınlarındaki özel veya devlet hastanelerini arayıp sorabilirsin, sizde yoksa ankarada kesin vardır bence). soyasosu nun dediği gibi, ilkyardım eğitimi de çok önemli. Ben alamadım hala ama gebe eğitimlerinden birinde bebeğe temel ilk yardım bilgisi edinmiştim, onunla idare ettim. yine de tam teşekküllü bir kurs almak (tercihen yüz yüze) bence hepimiz için şart.

Ay perwol nereden çıkmış, kosla diyecektim. Sabah mahmurluğu, yanlış yazmışım çamaşır suyuna çok kılım ben, temizlik için bile klorsuz olanı kullanıyorum. Nedense eve çamaşır suyunun kokusu girse, benim giysilerin bi yeri muhakkak beyazlıyor.

Kızlar hastane çantaları yavaş yavaş hazırlanmaya başlamış anlaşılan. Her ihtimale karşı yanımda mama bulundurmak istiyorum bazen süt hemen gelmeyebiliyor. Hangi mama markası iyidir, ve süt sağıcı hangi marka iyidir önerilerinizi bekliyorum :)

Benimde bebiş hep aşağılarda karnım aşağıda geziyor. Rahim ağzımda haftalardır 26-27 sınırlarında. Bir sıkıntı olmadı ama insan geriliyor bu kadar aşağılarda olunca .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…