- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Boyunu bacağından hesaplıyorlar tam boyunu ölçmüyolarki niye söylemiyorlar acaba ilginç banada söylemedi ama bacak boyunu ultrason kağıdına girseydi hesaplacaktım onuda girmemiş uğraşmıyorlar sanırımBen de bugün devlete gittim iki büklüm boyunu hesaplayamayız dedi ama hep iki büklüm değil mi aslındabu arada 30+0 ım yan duruyormuş hala ne zamana kadar dönme ihtimali var .Gaviscon yazdı bir de midem yanıyor akşamları
Neyseki fl değeri yazıyordu da kendim hesapladım.eski ölçümlerde haftasına göre kilo boy öndeydi şimdi normal haftasına göre uyumlu fit bebek olmuş.Yani uyluk kemiğini ölçmek çok zor olmamalı ama üşendiyse demek ki
MaşallahGünaydın hanımlarrrr. 33. Hafta itibariyle bu sabah bebişin kıyafetlerini sonunda makineye attım. Yarın da ütülerim sanırım eğer kurursa. Bazıları geç kaldım sanırım demiş de ayıptır söylemesi bebeğin eşyalarını da daha salı günü doktor randevusundan sonra toplu şekilde bir yerden aldım. Oluyor yani tedirgin olmayın. 32+1 1750 gram. Boyunu sordum onu söyleyemiyoruz maalesef dedi . Suyu güzel plasenta arkada. Çocuğun pozisyonu hakkında da bir şey demedi. Ben de sormayı unutmuşum. Nstye girdim. Orda da sorun yok. D vitamini biraz eksik sadece. Bir sonraki kontrol 34 ya da 35 gelin dedi de sıkıntı olmazsa 35te giderim sanırım. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıklı şekilde dünyaya gelirler. A bir de 32+1de 1750 gram nasıl iyi mi?
panik yapma bence vücut yapinla alakalidir belki. erkek bebek mi ? onlar birazdaha asagida oluyorlar iki oglumda öyleydi benim zor tasirdim asagida oldugu icinKizlar benim karnım acayip aşağı indi üst tamamen bosaldi doğuma yakın olur ama Allah korusun bilemedim sizin de öyle mi üst mide kaburga tarafi dümdüz alt acayip şiş
+1Kızlar bişey sorucam size. Benim mide ağrım oldu dün gece hem midem ağrıdı hemde yanmam çok fazlaydı sizde de mide ağrısı oluyor mu ? Bütün gece dolandım evde uykum var midemden uyuyamadımYatağa yattım bi ara sağa sola dönemedim midemin ağrısına neyseki bugün geçti ama korkuyorum tekrar olucak diye
Mide ağrısı dediğiniz yanması mı o da beni uyutmuyor doktor 2 kutu gaviscon yazdı tok karnına 3 öğün içebilirsin dedi ona başlayacam bakalım soda bile fayda etmedi.+1ciğer geliştirici vurulduğu günden beri böyleyim
Bana rennie verdi iki kutu kendime eziyet ediyomuşum yok geçmiyor soda ile daha iyi sabah kalktığımda bile geyirme oluyor gebeliğin başından beri bu böyle kullandım daha rahatım dünden beri geyirme oluyor ama gaz yaparmış bunlarda ezcacı öyle söylediMide ağrısı dediğiniz yanması mı o da beni uyutmuyor doktor 2 kutu gaviscon yazdı tok karnına 3 öğün içebilirsin dedi ona başlayacam bakalım soda bile fayda etmedi.
Bende çok düzensiz içiyordum ama kalsiyum gerçekten çok faydalı düzenli içince faydasını gördüm. Sende bırakma bugün tekrar başlaNeyseki fl değeri yazıyordu da kendim hesapladım.eski ölçümlerde haftasına göre kilo boy öndeydi şimdi normal haftasına göre uyumlu fit bebek olmuş.tek eksik bıraktığım süt içemiyordum bu ara ona bağladım demek ki düzenli süt içmek bayağı etkili
Benim hiç yukarı çıkmadı aynı senin dediğin gibi hep göbek deliğinin altında, kaburga tarafında en ufak bir çıkıntım yok. doktor bana normal dedi yani çok şükür şu an için bir açıklığım yok sadece servikal uzunluğum kısa ama o da uzun zamandır kısa zaten. Bi doktoruna yaz istersen canım yine de için rahat etsinKizlar benim karnım acayip aşağı indi üst tamamen bosaldi doğuma yakın olur ama Allah korusun bilemedim sizin de öyle mi üst mide kaburga tarafi dümdüz alt acayip şiş
Büyüyorlar ondan dolayı muhtemelen yeni yeni şeyler çıkıyo+1ciğer geliştirici vurulduğu günden beri böyleyim
Ya erimiyor mu diye ben de düşündüm tek değilmişimYok yok erimiyor yani bende hiç erimedi en azındanbende kaynayan suda servis maşası varya onunla tutup sterilize etmiştim. Bir de organik biberon emzik temizleyiciler var, benim ki Green clean baby mi öyle bir şeydi sanki onunla tıkayıp kaynamış su da halletmiştim
Ya ben de birkaç gündür bu konuyu düşünüyordum. Acaba online gebe okulundan bi eğitim alsam nasıl olur diyorum ama bir yanım da acaba fazla mı evham yapıyorsun önceden gebe okulu mu varmis diyor ve kendimle çelişiyorumDiğer arkadaşların da dediği gibi, güncelleme hemen yükleniyor hissi anlamda ama ben imkan varsa doğumdan önce gebelik eğitimi alınmasını şiddetle öneriyorum. Doğumdan tut bebeği nasıl tutacağına, hangi tekniklerle emzireceğime kadar her konuda uzmanlardan bilgiye ulaşmak çok kıymetli ve doğum sonrasında çok yol gösterici oluyor.
Canım ilk yardımı almayı düşündüğün yeri benimle de paylaşır mısın ?Kesinlikeartık çok kolay ulaşılabilecek eğitimler var. Zoom üzerinden online şekilde. Ben yarın için bir emzirme eğitimi aldım mesela.
Sonra mutlaka bir ilkyardım eğitimi düşünüyorum. Çok çok önemli çünkü.
Perwol iş yapmaz ya ariel toz yada çamasır suyuna basman lazımTüh, senden çok ümitliydim
Yorumlarda eski lekeleri çıkarmadığını yazan çok olmuş. Bilemedim. Şeytan diyo perwolle giriş sandık lekelerine
YaaaaaGeldi çiçeğimin hastane çıkışları aşk yaşıyorum sabahtan beriAllahım üstünde de görelim sağlıkla mutlulukla inşallahhhhh
Ben daha yıkamadım yıkayıp kaldırmıştım ama duruyor bir bakayım bendeYa erimiyor mu diye ben de düşündüm tek değilmişimben de green cleanle biberon emzik kaşık biberon vs hepsini dezenfekte edip yıkadım hazırladım ama bilin bakalım ne eksik ? Bunları nasıl kullanacağımi bilmiyorum hahahah
Direkt leke çıkarıcının ham maddesini almamPerwol iş yapmaz ya ariel toz yada çamasır suyuna basman lazım
Cidden ben ilk arıele basıp geceden sabaha bekletırdım sonra bı tur bıs bır tur bebek detreyanı ıle yıkardım hıc leke olmazdı
YaaaaaGüzel günlerde giysin prenses
Ya ben de birkaç gündür bu konuyu düşünüyordum. Acaba online gebe okulundan bi eğitim alsam nasıl olur diyorum ama bir yanım da acaba fazla mı evham yapıyorsun önceden gebe okulu mu varmis diyor ve kendimle çelişiyorumbildiğin ya da duyduğun bir yer var mı ?
Perwol iş yapmaz ya ariel toz yada çamasır suyuna basman lazım
Cidden ben ilk arıele basıp geceden sabaha bekletırdım sonra bı tur bıs bır tur bebek detreyanı ıle yıkardım hıc leke olmazdı
YaaaaaGüzel günlerde giysin prenses
Benimde bebiş hep aşağılarda karnım aşağıda geziyor. Rahim ağzımda haftalardır 26-27 sınırlarında. Bir sıkıntı olmadı ama insan geriliyor bu kadar aşağılarda olunca .Kizlar benim karnım acayip aşağı indi üst tamamen bosaldi doğuma yakın olur ama Allah korusun bilemedim sizin de öyle mi üst mide kaburga tarafi dümdüz alt acayip şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?