2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar alakasız olacak ama çarşaftan vazelin lekesi nasıl geçer ? 2 kere yıkadım hala ıslakmış gibi lekesi duruyo

Canım teşekkürler bilgilendirme için o zaman ben araştırmaya başlıyorum haftaya alıcam karar verdim

Mide ağrısı dediğiniz yanması mı o da beni uyutmuyor doktor 2 kutu gaviscon yazdı tok karnına 3 öğün içebilirsin dedi ona başlayacam bakalım soda bile fayda etmedi.
Evet hem yanması hem ağrımasi ama yanma daha fazla. Ben gaviscon kefir yeşil elma çiğ badem bunları tüketiyorum bir tık etki ediyor ama asla geçmiyor

Bugun ebe okulumu ne dedı oradan aradılar benide . Emzırme dogum eğitimi veriyorlarmış gelin dedi. Gelemem dedim cocugunuzla eşinizle anneniz kayınvalıDenız kım varsa onunla gelin dedi
Yanınızdakıleride eğitime alıyoruz zaten önemli dedi. Ama bana ters yerleri gidemem galiba .

Mama olarak Hipp combiotic içeriği anne sütüyle aynı gibi temiz içerikli ama ihtiyaç halinde bulursun veya hastane veriyor ilk etapta acil gerekirse emzirme pompası da phlips lansinoh olabilir ikiside gğzel ürünler

Bana doktor aptamil al mama için içeriği zengin kilo aldırır demişti ama ben almama rağmen hiç vermedim sonra da eczaneye bağışlamıştık. Sanırım bazı bebek mamaları gaz yapıyormuş ona da dikkat etmek lazım

Oğlumun okul alışverişinden sonra bebek alışverişini halledelim dedik okul alışverişi bizi baya üzdü deterjan aldım yıkayıp ütüleyip yerleştireyim şimdilik çünkü oğlumun daha kıtafet alışverişi var bebiş beklicek biraz

Hastanede bende hipp almıştım ilk etapta sonra kaldı öylece kullanmadık sütüm vardı 3 aylarda tekrar hipp aptamil hepsini denedim kızım sevmedi içmek istemiyodu gaz yapıyodu, bebelac gold küçümsedim biraz açıkcası iyi bi marka gibi gelmiyodu kızıma bunu mu alıyım diye sorguluyodum okuduğum tavsiyelerde, sonra denedim ve 18 ayına kadar kullandık bi sorun yaşamadım gaz kaka sorunumuz olmadı gelişimide çok güzeldi içeriğide temizdi, aklınızda bulunsun ön yargıyla yaklaşmayın benim gibi ama tabi ilk çantaya hipp koymak gerekir bende hipple başlarım ilk aylar

Ben 28.haftada gittiğimde tersti, doktorum dönmesi için 32.haftaya kadar zamanı var sol yanına sürekli yat dedi. 32.haftadan sonra dönecek yeri kalmıyormuş. 30+6 da gittik dönmüştü.

Ben 28.haftada gittiğimde tersti, doktorum dönmesi için 32.haftaya kadar zamanı var sol yanına sürekli yat dedi. 32.haftadan sonra dönecek yeri kalmıyormuş. 30+6 da gittik dönmüştü.
Bana da bugün sağlık ocağındaki ebe 34 e kadar döner dedi .Çok takılmamaya çalışıyorum normal doğum olsun isterim ama her şeyde var bir hayır mantığıyla dönmezse de sezaryen daha sağlıklı hayırlıymış derim bekliyorum bakalım.

Aynen öyle, hangisi hayırlı ve sağlıklı doğum olacaksa o olsun. Önemli olan sağlıkla kucağımıza alalımda

Ben sma kullanmayı düşünüyorum ihtiyaç olursa kızıma :) süt sağma pompası avent elektronik olanlarından var

Biraz önce tiktokta bi videoya denk geldim. E bebek kokusunu benim gibi seven var mı bilmiyorum ama bu kokuyu satıyorlarmiş. Ben de almayı düşünüyorum hatta video da bu. belki isteyen olur diye size de söyleyeyim dedim

Biraz önce tiktokta bi videoya denk geldim. E bebek kokusunu benim gibi seven var mı bilmiyorum ama bu kokuyu satıyorlarmiş. Ben de almayı düşünüyorum hatta video da bu. belki isteyen olur diye size de söyleyeyim dedim

Ben parfüm olanını değil de çubuklu oda kokusunu aldım şaka gibi 3 günde bitti verdiğim paraya yazık oldu evet mükemmel kokuyor ve kalıcı ama verdiğim para 3 günde tükenince birdaha almadım

Merhaba, 30.haftadan selamlar.. Bir süredir sessiz takipteydim. Aranıza katılmaya karar verdim.

Son dönemde mide yanması çeken arkadaşları gördükçe bana iyi gelen şeyi paylaşmak istedim. Sabah, akşam aç karnına birer kaşık tahin çok iyi geliyor. Hatta oldu ya unuttum yemeyi gece yine tuttu. Gecede yiyorum. Tahin sonrası gaviscon, rennie vs hiç kullanmadım. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…