HoşgeldinMerhaba, 30.haftadan selamlar.. Bir süredir sessiz takipteydim. Aranıza katılmaya karar verdim.
Son dönemde mide yanması çeken arkadaşları gördükçe bana iyi gelen şeyi paylaşmak istedim. Sabah, akşam aç karnına birer kaşık tahin çok iyi geliyor. Hatta oldu ya unuttum yemeyi gece yine tuttu. Gecede yiyorum. Tahin sonrası gaviscon, rennie vs hiç kullanmadım. Tavsiye ederim.
Senin de karnım aşağıdaDoğum korkusu yükleniyor
Aynen keşke bir liste olsa. Ben netten liste buldum ama ya eksik çoktu ya da gereksiz şeyler fazlaydı. E bebek ve LCW hiç kullanmadım onlarla ilgili bilgim yok ama H&M bir tık boydan uzun geliyordu öyle hatırlıyorum.Günaydın güzel anneler ben alışverişi neredeyse bitirdim ama kıyafet yok denecek kadar az elinde iyi bir liste olan var mı acaba bilemiyorum hangi aydan kaç tane alacağımıyarın topluca bitirmek istiyorum kıyafet işini de e bebek LCW H&M kalıpları nasıldır acaba tecrübeli anneler de yardımcı olabilir mi
LCW hm iyi ama e bebek baya baya küçük kalıp olarakAynen keşke bir liste olsa. Ben netten liste buldum ama ya eksik çoktu ya da gereksiz şeyler fazlaydı. E bebek ve LCW hiç kullanmadım onlarla ilgili bilgim yok ama H&M bir tık boydan uzun geliyordu öyle hatırlıyorum.
Kalıpları e bebek kadar küçük değil ama şöyle bir şey var her ürünün beden aynı olsa da kalıbı aynı olmuyor yenidoğan çok alma LCW 1.3 ay var onlardan al yenidoğan bi kaç alt üst takım yeter hm den yine 3,6 alabilirsin en çok giydireceğin aylar bunlar yeni doğan kıyafetler zaten boy olarak bile 50 cm yazıyor ortalama bir bebek 50 doğuyor herhalde 2 hafta giyer Max çok küçük doğmazsaGünaydın güzel anneler ben alışverişi neredeyse bitirdim ama kıyafet yok denecek kadar az elinde iyi bir liste olan var mı acaba bilemiyorum hangi aydan kaç tane alacağımıyarın topluca bitirmek istiyorum kıyafet işini de e bebek LCW H&M kalıpları nasıldır acaba tecrübeli anneler de yardımcı olabilir mi
Canım et etkiler bide testi vermeden önceki akşam geç saatte yemek yediysen veya hamur işi yediysen oda sonucu etkiliyor eşimde de aynı şekilde olmuştu dr bizzat anlatırken duydumKızlar günaydın, geçen sefer kan değerimin fazla yüksek çıkması ve tsh’ın sınırda olması sebebiyle doktor dahiliyede testlerimi tekrarlayıp bir kontrole gitsem iyi olacağını söylemişti. Çok şükür tsh düşük kan değerim de hala yüksek. Ama ilk defa kolestrolüme bakıldı. Anlayan var mu aranızda? Değerlerim sınırların dışında.
Kolestrol 242 ref. Değ. 200
Non Hdl total koesterol 191 ref değ 130
Ldl kolestrol 147 ref değ 130
Kan değerim düşük olduğu için en az 2 günde bir kırmızı et ürünü tüketiyordum. Acaba o mu etkiledi diye düşünüyorum
Etten şüphelendim açıkçası.Canım et etkiler bide testi vermeden önceki akşam geç saatte yemek yediysen veya hamur işi yediysen oda sonucu etkiliyor eşimde de aynı şekilde olmuştu dr bizzat anlatırken duydum
Bende bir kaç liste bakındım ama içime sinen olmadı hiçAynen keşke bir liste olsa. Ben netten liste buldum ama ya eksik çoktu ya da gereksiz şeyler fazlaydı. E bebek ve LCW hiç kullanmadım onlarla ilgili bilgim yok ama H&M bir tık boydan uzun geliyordu öyle hatırlıyorum.
Çok teşekkür ederim bilgilendirici oldu böyle ilerleyeyim bendeKalıpları e bebek kadar küçük değil ama şöyle bir şey var her ürünün beden aynı olsa da kalıbı aynı olmuyor yenidoğan çok alma LCW 1.3 ay var onlardan al yenidoğan bi kaç alt üst takım yeter hm den yine 3,6 alabilirsin en çok giydireceğin aylar bunlar yeni doğan kıyafetler zaten boy olarak bile 50 cm yazıyor ortalama bir bebek 50 doğuyor herhalde 2 hafta giyer Max çok küçük doğmazsakendimden örnek gidersem 5 takım yenidoğan alt üst 1 takım isimli 1 normal tulum bütünnyenidoğan bu kadar gerisi de 3,6 tulumlar kıyafetler 6,9 vs şekilde
Yok canım o etki etmez bencede etten kaynaklıdır eşime de eti azalt dedi doktoruEtten şüphelendim açıkçası.
Akşam yemeğini baya erken yemiştik, sadece çekirdek yemiştim sahilde otururken o bu kadar etkilemiş midir emin olamadım. Hatta sabah baya aç uyandımaçlık şekerim düşük çıkmış
Hoşgeldingece yazdığını görüp sabaha tahin pekmez hayaliyle uyudum ahaha bahsettiğin şey pekmezsiz olanı biliyorum ama neyse tahin pekmezde yararlı arkadaşlar not: pekmezi az olsun
Lcw kalıpları türkiye standartlarına göre tam oluyor genelde. H m de üründen ürüne değiştiğini gözlemliyorum. Ebebek in kendi markaları çok dar kalıp. Tchibo ve marks n spencer avrupa standartına göre tam, ortalama veya ortalamadan düşük kilolular için yarım ölçü büyük gelebilir. Bence en güzeli ebebek gibi çeşitli markalar satan bir dükkana gidip farklı markaların aynı ölçüdeki giysilerini karşılaştırmak. (Boynerde falan bebek giysisi satılıyorsa orası da olur)Günaydın güzel anneler ben alışverişi neredeyse bitirdim ama kıyafet yok denecek kadar az elinde iyi bir liste olan var mı acaba bilemiyorum hangi aydan kaç tane alacağımıyarın topluca bitirmek istiyorum kıyafet işini de e bebek LCW H&M kalıpları nasıldır acaba tecrübeli anneler de yardımcı olabilir mi
Kızlar günaydın, geçen sefer kan değerimin fazla yüksek çıkması ve tsh’ın sınırda olması sebebiyle doktor dahiliyede testlerimi tekrarlayıp bir kontrole gitsem iyi olacağını söylemişti. Çok şükür tsh düşük kan değerim de hala yüksek. Ama ilk defa kolestrolüme bakıldı. Anlayan var mu aranızda? Değerlerim sınırların dışında.
Kan değerim düşük olduğu için en az 2 günde bir kırmızı et ürünü tüketiyordum. Acaba o mu etkiledi diye düşünüyorum
Doktorum yükselen kolestrol değerini pek önemsemiyor çünkü gebelikte yükseliyor diyor. Benimde sürekli referans dışı çıkıyor doktoruna danış tabii ama önemli bişey olduğunu sanmıyorumKızlar günaydın, geçen sefer kan değerimin fazla yüksek çıkması ve tsh’ın sınırda olması sebebiyle doktor dahiliyede testlerimi tekrarlayıp bir kontrole gitsem iyi olacağını söylemişti. Çok şükür tsh düşük kan değerim de hala yüksek. Ama ilk defa kolestrolüme bakıldı. Anlayan var mu aranızda? Değerlerim sınırların dışında.
Doktorum yükselen kolestrol değerini pek önemsemiyor çünkü gebelikte yükseliyor diyor. Benimde sürekli referans dışı çıkıyor doktoruna danış tabii ama önemli bişey olduğunu sanmıyorum
Çok güzel miss gibi kokusu geldi, kolay gelsinBir cesaret yıkadım herşeyini diğer parçaları yıkanıyor toplu ütü töreni yaparım akşamgidip gelip seviyorum bu arada
Teşekkür ederim canımÇok güzel miss gibi kokusu geldi, kolay gelsinbende bugün son eksikleri tamamlayıp haftaiçi bitircem
Haftalardır çanta diye yırtınan ben hala yapamadım. Oluyor öyle şeyler. Babası dün dolaplarını falan getirdi anca odaya benzedi yarın artık yıkama seansına başlarım inşallahTeşekkür ederim canımGözümde baya büyümeye başlamıştı dedim yap yoksa senin yapacağın yok hazır ütülü dursun çanta için eksiklerim var benimde çantayıda ilerleyenler günlerde artık dün depend aldım gelsin onlarda bakalım
Benimde çanta eksiklerim kaldı her gün yeni bir eksik keşfediyorum çoğu bitti neyse kiTeşekkür ederim canımGözümde baya büyümeye başlamıştı dedim yap yoksa senin yapacağın yok hazır ütülü dursun çanta için eksiklerim var benimde çantayıda ilerleyenler günlerde artık dün depend aldım gelsin onlarda bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?