2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim de aynı pozisyonda ve poposuymus o cikinti

Kızlar bir sorum daha olacak. Yavaştan hastane çantası için benimle ilgili olan son hazırlıklara başladım. Benim göğüs ucum çökük, göğüs kalkanı yine de almam gerekir mi?

Haftalardır çanta diye yırtınan ben hala yapamadım. Oluyor öyle şeyler. Babası dün dolaplarını falan getirdi anca odaya benzedi yarın artık yıkama seansına başlarım inşallah
Hayatımda çamaşır yıkarken ilkkez mutlu oldum en sevmediğim iş bide oğlumda yıkamamıştım hiç bişey böyle ilk heyecan gibi oldu sanada kolay gelsin canım huzurla sağlıkla kullansınlar

Benimde çanta eksiklerim kaldı her gün yeni bir eksik keşfediyorum çoğu bitti neyse ki 33 e kadar biter her şey inşallah az kaldı
Yaaa dimi eşime dün dedim ki 5 parça eksiğim var çanta için dün bi kaç şeyi siparış verdim kahvaltıda diyorum ki 6,7 parça eksik kaldı aldıkça artıyor mu eksik anlamadım annem pijamalarım için sabahlık almış bugün Bursa’ya gelecek getir dedim napcan diyo doğuma gelicem ya yok yok olmaz o çanta eksiksiz hazırlancak kafayı yemişim gibi bakıyor bide bana

Kızlar bir sorum daha olacak. Yavaştan hastane çantası için benimle ilgili olan son hazırlıklara başladım. Benim göğüs ucum çökük, göğüs kalkanı yine de almam gerekir mi?
Bence al canım kendiliğinden emzirince çıkabilir çıkmayadabilir çantaya at dursun zararı olmaz

Hahaha bende aynıyım eşime 4. Kez son eksikler diyip e bebeğe götürüşüm olacak kıyafet askısı almayı unutmuşum bu önemli bi detay

Ya kızlar benim sinirlerim çok bozuk hamileliğimin ilk dönemleri gibi oldum yine alınganlık hassaslık aşırı derece fazla birde normalde 3 hafta daha çalışmam gerekiyordu müdür senin yerine sonra kimseyi bulamam rapor al dedi zorla rapora zorladı beni zaten erkenden. Evdeyim yani ve hiç bana göre değil. Bütün gün bunaldım birde yeni şehir kimseyi tanımıyorum, eşimden çıkarıyorum tartışıyoruz bu sefer moralim çok bozuldu sanki bir hayata koydular beni çıkmaya çalışıyorum çıkamıyor gibiyim ya niye böyle oldu ki

Gebelik kafası çok güzel bir şey cidden, kahvaltıya yaptım rahatladım tahinli sufleyi de bazen pekmezle yapıyorum ben, baya da güzel oluyor

Müdürünün yaptığı mobbinge girer ama şehirde kimseyi tanımasan bile şöyle bir yürüyüş yapsan, bir yerlere kahve içmeye bile gitsen rahatlarsın aslında.

Kızlar ebebek leke çıkarıcı gelmiş stoklara bekleyene duyurulur
Ayy süpersin

bak ben en az 1 aydır duygu gelgitlerini çok fazla yaşıyorum. Üzerine kp vefatı, tam anlamıyla kombo oldu bende ve ne yazıkki yaptığımın mantıksız olduğunu bile bile istemsiz eşime yükleniyorum. Kendime geldiğim anda da ona anlatıyorum, yaptığım şey yanlış ama istemsiz oluyor, takılma lütfen diye. O da sen bu süreçte sağlıklı düşünemiyorsun deyip ben onu idare edip destek olacağıma bir şekilde o beni idare ediyor.

Ah keşke kabul etmeseydin rapor almayıYeni bir şehire tayin olmak başlı başına zorken bir de eve hapsolma hissi gerçekten çok kötü. Ben okul açılınca resmen kendime geldim. Müdürün senin yerine gayet kolay ücretli ya da görevlendirme öğretmen bulurdu ama uğraşmak istememiş. SiNir oluyorum böyle bencil tiplere, kiiiii hakkını gasp etmiş resmen. Ben de eğer ağır gelirse ay sonu olmadan ayrılacağım ama o vakte kadar da yeni müdüre söyledim, çocukların düzenini oturtmak için başladığımı.

Benim de okulumda 3 haftam kaldı ama kimse beni zorlamadı istersen rapor al ister alma dediler hatta ders programımı da aldım. O nasıl bir müdürmüş öyle niye senin yerine birini bulamasın ki bir sürü ücretli öğretmen var bekleyen.

Gebelik kafası çok güzel bir şey cidden, kahvaltıya yaptım rahatladım tahinli sufleyi de bazen pekmezle yapıyorum ben, baya da güzel oluyor
Evdeki olgun muzları da katıp tahinli pekmezli yaptım az önce ama tutturamadım kıvamı (ilk denemem), sufle değil muffin oldu neyse ki evdeki dört buçuk yaş hiç sesini çıkarmadan hüpletti

Benim bu değerlerim gebelikten itibaren hep yüksek çıkıyor, refaransin baya üzerinde ama doktor hiç onemsemedi ben de üzerine düşmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…