- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Herkesın dedıgı gıbı gebelıkte kolestrol degerıne bakılmıyor . Bakılmıyor ama bakılıyor neden bakıyorsunuz o zmanKızlar günaydın, geçen sefer kan değerimin fazla yüksek çıkması ve tsh’ın sınırda olması sebebiyle doktor dahiliyede testlerimi tekrarlayıp bir kontrole gitsem iyi olacağını söylemişti. Çok şükür tsh düşük kan değerim de hala yüksek. Ama ilk defa kolestrolüme bakıldı. Anlayan var mu aranızda? Değerlerim sınırların dışında.
Kolestrol 242 ref. Değ. 200
Non Hdl total koesterol 191 ref değ 130
Ldl kolestrol 147 ref değ 130
Kan değerim düşük olduğu için en az 2 günde bir kırmızı et ürünü tüketiyordum. Acaba o mu etkiledi diye düşünüyorum
Çok sağ ol canım, buradaki yorumlardan anladığım dahiliye kafasına göre baktı demek kiHerkesın dedıgı gıbı gebelıkte kolestrol degerıne bakılmıyor . Bakılmıyor ama bakılıyor neden bakıyorsunuz o zman
Doktor gebelıkte kolestrol yuksek cıkar demıstı önemsemiyo kimse onu
Bence güneşte kurutmak daha iyi zaten ütü yapacağız buhar alacak kıyafetler bide küçük parçalar 1 saatte kurur toz tutma ihtimali düşük ben tele astım çünkü balkona asmaya üşeniyorumKızlar bugün çok soru soruyorum amabebeğin kıyafetlerini yıkayacağım inşallah ama benim evde kurutmalık yok, kurutma makinemde şu an için bozuk. Balkona assam ne olur bakıyorum kimse balkona asmamış, o yüzden yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Bir de kaç derecede kaç dk yıkıyoruz ayyy ben güneşe yaklaştıkça hiçbir şey bilmiyor, yetemeyecekmiş hissine kapıldım
Teşekkür ederim canım. Şimdi verilenleri, kendi aldıklarımı ve renklerini ayırıyorum ama hepsinde gözüm dolu dolu. Minnacık yaBence güneşte kurutmak daha iyi zaten ütü yapacağız buhar alacak kıyafetler bide küçük parçalar 1 saatte kurur toz tutma ihtimali düşük ben tele astım çünkü balkona asmaya üşeniyorumama büyük parçaların hepsini bugün balkonda 5 dk kuruttum bitti benim makinamda bebek programı var 2 saat ve 90 derece bana çok geldi bende 40 derece 800 devir 50 dk yıkadım bilmiyorum sizde ne diye geçiyor program kendim ayarladım ısısını devirini
Aslında normal geldi 1 ay sonra çağırması. Benim doktorum da öyleydi 32'den sonra 2 hafaya sonra 10 güne sonra haftaya düşüreceğim dedi.Kizlar doktor bana 1 ay sonra gel diyor ama ben o kadar uzun beklemek istemiyorum 20 günde bir gidiyorum sizler ne durumdasınız ben mi fazla gidiyorum yoksa ? 28+3 üm
HoşbuldumHoşgeldingece yazdığını görüp sabaha tahin pekmez hayaliyle uyudum ahaha bahsettiğin şey pekmezsiz olanı biliyorum ama neyse tahin pekmezde yararlı arkadaşlar not: pekmezi az olsun
Kaç gr yaptırdınız?Arkadaşlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım
Açlık 81
1. Saat 166
2. Saat 116 şeker çıkmış mı oluyor yani ?
Normal sonuçlarınız ♥75 lik
Benimde demir değerim yüksek. İlacı bir ay kadar kullanmıştım. Yüksek görünce Dr kesti. 2 aydır içmiyorum. Hala düşmedi, her seferinde keselim ilacı diyor.Herkesın dedıgı gıbı gebelıkte kolestrol degerıne bakılmıyor . Bakılmıyor ama bakılıyor neden bakıyorsunuz o zman
Doktor gebelıkte kolestrol yuksek cıkar demıstı önemsemiyo kimse onu
Özellikle çoraplarda bi duygu patlaması yaşıyoruz sanırımTeşekkür ederim canım. Şimdi verilenleri, kendi aldıklarımı ve renklerini ayırıyorum ama hepsinde gözüm dolu dolu. Minnacık ya
Teşekkür ederim. Bugün ilk nstmize girdik sıkıntı çıkmadı çok şükür ama korkuyorum erken doğurmaktanSenin de karnım aşağıdason günlerdeki takıntım karnımın aşağıda olması da çok güzel görünüyorsunuz ama
Yok yok korkutmak için de söylemedim benim hiç çıkmadı daha yukarı. Yapısal bir şey benceTeşekkür ederim. Bugün ilk nstmize girdik sıkıntı çıkmadı çok şükür ama korkuyorum erken doğurmaktan
Yağlayıp tuzlayıp fırın kağıdıyla fırında da pişirebilirsniz. Balığı çok severim ama hiç yiyemiyorum hamileliğin başından beri. Zorla yediriyorlar çocuk gibi resmen. Ne mutlu sizeKızlar selam iyi akşamlarben ikidir hamsi balığı tüketiyorum fakat hamsi bildiğiniz üzere ızgarada olmuyor sağlıklı olması açısından fırında da yapamıyorum çünkü küçük kılçıkları ağza çok kötü geliyor. En iyisi kızartarak yani fakat sağlık açısından çok mu zararlı ya kafama takıldı internette tüm besleyici özelliği gider vs vs diyor
Kızlar selam iyi akşamlarben ikidir hamsi balığı tüketiyorum fakat hamsi bildiğiniz üzere ızgarada olmuyor sağlıklı olması açısından fırında da yapamıyorum çünkü küçük kılçıkları ağza çok kötü geliyor. En iyisi kızartarak yani fakat sağlık açısından çok mu zararlı ya kafama takıldı internette tüm besleyici özelliği gider vs vs diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?