2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bugün çok soru soruyorum ama bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım inşallah ama benim evde kurutmalık yok, kurutma makinemde şu an için bozuk. Balkona assam ne olur bakıyorum kimse balkona asmamış, o yüzden yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Bir de kaç derecede kaç dk yıkıyoruz ayyy ben güneşe yaklaştıkça hiçbir şey bilmiyor, yetemeyecekmiş hissine kapıldım

Herkesın dedıgı gıbı gebelıkte kolestrol degerıne bakılmıyor . Bakılmıyor ama bakılıyor neden bakıyorsunuz o zman
Doktor gebelıkte kolestrol yuksek cıkar demıstı önemsemiyo kimse onu

Herkesın dedıgı gıbı gebelıkte kolestrol degerıne bakılmıyor . Bakılmıyor ama bakılıyor neden bakıyorsunuz o zman
Çok sağ ol canım, buradaki yorumlardan anladığım dahiliye kafasına göre baktı demek ki için rahatladı artık. Ben kırmızı et yemeye devam, yoksa değerlerim düşer

Bence güneşte kurutmak daha iyi zaten ütü yapacağız buhar alacak kıyafetler bide küçük parçalar 1 saatte kurur toz tutma ihtimali düşük ben tele astım çünkü balkona asmaya üşeniyorum ama büyük parçaların hepsini bugün balkonda 5 dk kuruttum bitti benim makinamda bebek programı var 2 saat ve 90 derece bana çok geldi bende 40 derece 800 devir 50 dk yıkadım bilmiyorum sizde ne diye geçiyor program kendim ayarladım ısısını devirini

Teşekkür ederim canım. Şimdi verilenleri, kendi aldıklarımı ve renklerini ayırıyorum ama hepsinde gözüm dolu dolu. Minnacık ya

Eklentiler

• image.webp
    44 KB · Görüntüleme: 78
Kizlar doktor bana 1 ay sonra gel diyor ama ben o kadar uzun beklemek istemiyorum 20 günde bir gidiyorum sizler ne durumdasınız ben mi fazla gidiyorum yoksa ? 28+3 üm

Kizlar doktor bana 1 ay sonra gel diyor ama ben o kadar uzun beklemek istemiyorum 20 günde bir gidiyorum sizler ne durumdasınız ben mi fazla gidiyorum yoksa ? 28+3 üm
Aslında normal geldi 1 ay sonra çağırması. Benim doktorum da öyleydi 32'den sonra 2 hafaya sonra 10 güne sonra haftaya düşüreceğim dedi.

Hoşgeldin gece yazdığını görüp sabaha tahin pekmez hayaliyle uyudum ahaha bahsettiğin şey pekmezsiz olanı biliyorum ama neyse tahin pekmezde yararlı arkadaşlar not: pekmezi az olsun
Hoşbuldum benim pekmezle pek aram olmadığından hiç eksikliğini hissetmedim inşallah pekmezli halide aynı etkiyi veriyordur mideye..

Arkadaşlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım
Açlık 81
1. Saat 166
2. Saat 116 şeker çıkmış mı oluyor yani ?

Benimde demir değerim yüksek. İlacı bir ay kadar kullanmıştım. Yüksek görünce Dr kesti. 2 aydır içmiyorum. Hala düşmedi, her seferinde keselim ilacı diyor.

D vitaminini de yükseltemedik gitti. Sadece bu ikisi bende problem olan. İnşallah başka sorunlara sebep olmaz.

Kolesterole hiç bakılmadı diye biliyorum.

Kızlar selam iyi akşamlar ben ikidir hamsi balığı tüketiyorum fakat hamsi bildiğiniz üzere ızgarada olmuyor sağlıklı olması açısından fırında da yapamıyorum çünkü küçük kılçıkları ağza çok kötü geliyor. En iyisi kızartarak yani fakat sağlık açısından çok mu zararlı ya kafama takıldı internette tüm besleyici özelliği gider vs vs diyor

Yağlayıp tuzlayıp fırın kağıdıyla fırında da pişirebilirsniz. Balığı çok severim ama hiç yiyemiyorum hamileliğin başından beri. Zorla yediriyorlar çocuk gibi resmen. Ne mutlu size

Aa hamsi mi çıktı bayılırım. besleyici özelliğini bilemiyorum ama evde kızartma yapmadığım için ben genelde fırın ızgara yaparım, gayet de güzel olur. Ama hamsinin cinsi de önemli tabii, kulağına kar suyu kaçınca yağlanıyorlar genelde. hamsi küçük ve yağı azsa fırın işe yaramayabilir. Ama hamsiyle çok güzel buğulama da yapılır (tencerede veya fırında, limonlu domatesli soğanlı). Veya ayıklayan babayiğit varsa, beyaz pirinç veya bulgurla hamsili pilav yapılabilir, çok daha şahane olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…