2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yazdıysanız görmedim ama bebeğin mesane ve böbreklerine detaylı bakıldı mı?
Detaylı yapıldı sıkıntı yok şükür.Yani iki kere detaylı yapıldı birşey söylemedi doktorum. Hatta devlet hastanesinde radyolog da baktı normaldi.

Olabilir kızım çok bir çocuk. Beni çok yordu ama en çok sıcaklar beni mahvetti. Ne olduysa bence sıcaktan oldu. İnşallah ben de o haftaları görürürm.Sizin çocuğunuz küveze girmiş miydi?

İnşallah iyi olur, elimden gelen desteği vermeye çalışıyorum sadece, yapabileceğim çok bir şey de olmuyor ki işte. Çaresizlik çok kötü.
Çok çok geçmiş olsun. Allah dermanı olan dertler versin. İnşallah canına gelmesin de ameliyatını olur çıkar sağlıcakla inşallah.

Çok çok geçmiş olsun canım dua ederiz elbette inşalllah çok iyi olacak herşey bebeğinizde iyi gelecektir moral çok önemli bu hastalıkta teyzem rahim kanseri olduğunu öğrendi benimde annemin yanında tedavi görüyor bi kaç aydır ve geçen hafta temiz geldi tahlilleri ama hiç kimse hasta gibi davranmadı ona oda kabul etmedi gerçekten psikoloji çok önemli sizde hep yanında olun gülün eğlenin bol bol moral motivasyon

Canım Benım gecmıs olsun Rabbım sifasını versın en kısa zamanda ınsallah o illetten kurtulsun ..
Dualarım annecıgınle

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin annenize tez zamanda atlatsın inşallah

Çok geçmiş olsun, tez zamanda sağlığına kavuşması için dualarımı göndereceğim. İnşallah her şeyi geride bırakır sağlıkla torununu kucaklasın, hepiniz çok çok iyi olun

Allah'ım tez zamanda şifasını versin inşallah

Rabbim acil şifalar versin inşallah
Dua edecm Annen için Annelerimiz bizim baş tacımz

Kızlar bana magnezyum ve kalsiyum için önereceğiniz marka var mı ? Doktorumun verdiği magnezyum hap formunda ve yutamıyorum

9 kilo çok normal bir haftadır annem var, yemek yememin de maşallahı var o yüzden korkuyorum bakmaya ama ben hala öyle çok iştahlı değilim sanırım yani eskinine göre bir tık gazla diyelim
Bencede iyi ya ilk gebelikteki notları buldum tek dezavantajı hastanede Ayakkabı ve kıyafetle ölçüp hiç düşmüyorlar bizde hemen hemen aynı gitmişiz aslında

Eklentiler

• IMG_9737.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_9738.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_9739.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_9740.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar dün misafirim vardı pek anlamadım ama bugün oğlumu çok özledim yeri nasıl belli anlatamam hormonlardan mıdır bana öyle bir bakıyor ki giderken kedi yavrusu gibi dolu dolu gel öpeyim diyor çiçeğimsin diyor gelde ağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…