Detaylı yapıldı sıkıntı yok şükür.Yani iki kere detaylı yapıldı birşey söylemedi doktorum. Hatta devlet hastanesinde radyolog da baktı normaldi.Yazdıysanız görmedim ama bebeğin mesane ve böbreklerine detaylı bakıldı mı?
Olabilir kızım çok bir çocuk. Beni çok yordu ama en çok sıcaklar beni mahvetti. Ne olduysa bence sıcaktan oldu. İnşallah ben de o haftaları görürürm.Sizin çocuğunuz küveze girmiş miydi?Belki o yorucu düzende farketmeden vucudun strese sokmuştur kendını.. Hamıleyken cocukla ılgılenmek cidden zor.. Yazın canım cıktı benımde.. Cunku mesela bende hastaneye yattgm gun su sevıyem cok cok iyiydi.. Noolduysa yattıktan sonra olmustu.. O an mesela yatışlıyken farketmıorum stres durumunu, gayet iyiyim.. Ama sureklı bişeyler duyuyorum, doktorlar her sabah gelıyor fılan, hastane ortamı işte.. Yani sankı biz o an farkında olmadan stres uretmıs olabılırız gibime geliyor.. Tabi benım tezim bu..
Bi de canım eğer erken dogum olursa hiç üzülme, emin ol ki yiyecek ekmekleri varsa önunde kimse duramazinşallah 30ları görürsün tek duam o olcak.. Bende 33de dogum yapmıstm.. Sadece kendını akışa ve Allaha bırak.. Sana dua edicem
Bulunduğum yerde havuç armut kalmadı her gün iki kilo sıkıp içiyorumCanım havuç suyu ve deveci armudu denedin mi benim de alt sınırın altına düşmüştu kızımda hatta gelişimi yavaşlamaya başlamıştı bunları kullanınca düzelmisti Allah a şükür
Dün 29+0 dım 1230 kg 38,5 cm di. Evet doğum yapacağım hastanede herşey var.Ee kilosu falsn nasıl peki ? Gittiğin hastanede yoğun bakım var dimi ?
Çok çok geçmiş olsun. Allah dermanı olan dertler versin. İnşallah canına gelmesin de ameliyatını olur çıkar sağlıcakla inşallah.İnşallah iyi olur, elimden gelen desteği vermeye çalışıyorum sadece, yapabileceğim çok bir şey de olmuyor ki işte. Çaresizlik çok kötü.
Çok çok geçmiş olsun canım dua ederiz elbette inşalllah çok iyi olacak herşey bebeğinizde iyi gelecektir moral çok önemli bu hastalıkta teyzem rahim kanseri olduğunu öğrendi benimde annemin yanında tedavi görüyor bi kaç aydır ve geçen hafta temiz geldi tahlilleri ama hiç kimse hasta gibi davranmadı ona oda kabul etmedi gerçekten psikoloji çok önemli sizde hep yanında olun gülün eğlenin bol bol moral motivasyonGünaydın kızlar. Dün hayatımın en kötü haberini aldım. Anneme inanılmaz düşkünümdür ve annem 1 aydır kanserle mücadele ediyormuş. Hamileyim diye bana bir şey söylememişler, suyum sınırda bebeğe bir şey olur diye. Yakın bir zamanda ameliyat olup iki göğsü de alınacak. Soğukkanlı karşıladım ama ruh gibiyim. Hamilelerin duaları kabul olur derler, dualarınızda anneme de yer verir misiniz?. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Canım Benım gecmıs olsun Rabbım sifasını versın en kısa zamanda ınsallah o illetten kurtulsun ..Günaydın kızlar. Dün hayatımın en kötü haberini aldım. Anneme inanılmaz düşkünümdür ve annem 1 aydır kanserle mücadele ediyormuş. Hamileyim diye bana bir şey söylememişler, suyum sınırda bebeğe bir şey olur diye. Yakın bir zamanda ameliyat olup iki göğsü de alınacak. Soğukkanlı karşıladım ama ruh gibiyim. Hamilelerin duaları kabul olur derler, dualarınızda anneme de yer verir misiniz?. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Çok şükür, detaylı bakıldıysa korkma sağlıkla kucağına al inşallahDetaylı yapıldı sıkıntı yok şükür.Yani iki kere detaylı yapıldı birşey söylemedi doktorum. Hatta devlet hastanesinde radyolog da baktı normaldi.
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin annenize tez zamanda atlatsın inşallahGünaydın kızlar. Dün hayatımın en kötü haberini aldım. Anneme inanılmaz düşkünümdür ve annem 1 aydır kanserle mücadele ediyormuş. Hamileyim diye bana bir şey söylememişler, suyum sınırda bebeğe bir şey olur diye. Yakın bir zamanda ameliyat olup iki göğsü de alınacak. Soğukkanlı karşıladım ama ruh gibiyim. Hamilelerin duaları kabul olur derler, dualarınızda anneme de yer verir misiniz?. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Çok geçmiş olsun, tez zamanda sağlığına kavuşması için dualarımı göndereceğim.Günaydın kızlar. Dün hayatımın en kötü haberini aldım. Anneme inanılmaz düşkünümdür ve annem 1 aydır kanserle mücadele ediyormuş. Hamileyim diye bana bir şey söylememişler, suyum sınırda bebeğe bir şey olur diye. Yakın bir zamanda ameliyat olup iki göğsü de alınacak. Soğukkanlı karşıladım ama ruh gibiyim. Hamilelerin duaları kabul olur derler, dualarınızda anneme de yer verir misiniz?. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Allah'ım tez zamanda şifasını versin inşallahGünaydın kızlar. Dün hayatımın en kötü haberini aldım. Anneme inanılmaz düşkünümdür ve annem 1 aydır kanserle mücadele ediyormuş. Hamileyim diye bana bir şey söylememişler, suyum sınırda bebeğe bir şey olur diye. Yakın bir zamanda ameliyat olup iki göğsü de alınacak. Soğukkanlı karşıladım ama ruh gibiyim. Hamilelerin duaları kabul olur derler, dualarınızda anneme de yer verir misiniz?. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Rabbim acil şifalar versin inşallahGünaydın kızlar. Dün hayatımın en kötü haberini aldım. Anneme inanılmaz düşkünümdür ve annem 1 aydır kanserle mücadele ediyormuş. Hamileyim diye bana bir şey söylememişler, suyum sınırda bebeğe bir şey olur diye. Yakın bir zamanda ameliyat olup iki göğsü de alınacak. Soğukkanlı karşıladım ama ruh gibiyim. Hamilelerin duaları kabul olur derler, dualarınızda anneme de yer verir misiniz?. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bencede iyi ya ilk gebelikteki notları buldum9 kilo çok normalbir haftadır annem var, yemek yememin de maşallahı var o yüzden korkuyorum bakmaya ama ben hala öyle çok iştahlı değilim sanırım yani eskinine göre bir tık gazla diyelim
Sizin için hayırlısını diliyorumDün 29+0 dım 1230 kg 38,5 cm di. Evet doğum yapacağım hastanede herşey var.
Ben olmadımAranızda tetenoz aşısı olmayan var mı?
Bana tek doz yapıldı ilk hamileliğimde de tek doz yapılmıştıAranızda tetenoz aşısı olmayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?