2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok çok geçmiş olsun.. Acil şifalar dilerim anneciğine.. İnşallah herşey yolunda gidecek ve bebiş annene şifa olacaktır..

Kızlar bana magnezyum ve kalsiyum için önereceğiniz marka var mı ? Doktorumun verdiği magnezyum hap formunda ve yutamıyorum
Şu an ikisini de içeren vicium tablet kullanıyorum. Ama magnezyum diasporal var suda eriyen kullanabildiğimiz. Kalsiyum için yine suda eriyen vardır hamileliğe uygun olan. Eczaneye danışabilirsin.

Ben de vaktinde gelsin istiyorum ama durum kritik. Bakalım neler bekliyor beni.inşallah sağlıklı bir şekilde doğar
İnşallah vaktinde gelir bebiş canım gerçekten alnimizda ne yazdıysa onu gorecez bende bugün sağlık ocağına gittim ciğer geliştirici ignem için ama tansiyonum yüksek olduğu için drum bir iki gün sonra yapalım dedi çünkü iğne de tansiyon u yükseltiyormus benim bu aralar tansiyonum çok oynamaya başladı banada tansiyon 14 e 10 olunca gel dediler inşallah sağlıkla evladımızi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Geçmiş olsun siz kaçıncı haftadasınız

Allah tez zamanda şifa versin inşallah

Bana tek doz yapıldı ilk hamileliğimde de tek doz yapılmıştı

Bende tek doz oldum

Sokak hayvanlarıyla haşır neşir olduğumdan 2017 ve 2020 de birer doz aşım vardı. Olmak istemedim ama Asm ısrarla 3.yü yaptı

Ben de geçen sene doğurdum malum o yüzden o zaman 2 doz olmuştum hani aradan sadece 1 yıl geçince olmam diye düşündüm ama bu gittiğimde doktora sordum bir doz olman iyi olur dedi tek doz olacağım bakalım yarın veya öbür gün ararım tetenoz stokta sıkıntı var diye duymuştum sorar öyle giderim ama benim kolum 2 gün ağrımış bebeğin hareketleri azalmıştı inşallah olmaz yine . Kurtulamadım ya geçen sene olunca gerek yok der diye düşünmüştüm

Daha öncekilerde bu kadar ağrım olmadı gibi hatırlıyorum ama bu seferki uyutmayacak kadar ağrıdı 3 gün. Buz falan koydum ara ara. Ama bebeğin hareketlerine bir etkisi olmadı bende. Aynen devam etti.

Sizinde mi suyunuz azdı hatırlayamadım. Rabbim şifa versin hepimize. Tansiyon benimde oynamaya başladı bu aralar.Bana ciğer geliştirici yapılmadı erkenden kortizon yüklemeyelim dediler. Zaten devamlı kontrolde olduğum için acil durumda yapılacak. İnşallah bir süre daha kalırlar içerde

Bende protein kaçağı var ondan tansiyon oynuyor canım drum ani bir yükselme olursa diye yapalım dedi Allah'a emanetiz inşallah

Kızlar sizler daha tecrübelisinz diye buralara yazayım istedim.yumurtlaama günü veya ateş takibi yapanlar olmuştur içinizde.Benin yumurtlama ertesi ateşim 36.7 dir hep yumurtalamanın 8.günü ateşim 36.5a düştü.Donraki günler 36. 7 36.8 ve 36.9 arasındaydı.Dün yumurtlamanın 13.gümi ve ateşim yine 36.5a düştü.Bu gün ise 36.9a çıktı. İlk kez böyle dalgalanıyor ateş aylardır ölçerim hiç böyle olmamıştı.haziranda düşük yapınca ateşim 36.9 un altına inmedi hiç

Kızlar 32.haftadayım
Doğumu kolaylaştırma (merdiven inip çıkma plates topuyla pelvik kaslarını çalıştırma hurma yada vb.) sporları ne zaman başlamalıyım ilk bebeğim tecrübeli değilim bu konuda

Hanımlar merhaba son mesajları pek okuyamadım konuşuldu mu bilmiyorum ama doğum için hediyelik cikolata ya da küçük hatıraliklar için onerebileceginiz güvenilir site var mı?

En erken 35 den sonra başlanmalı hatta 36 itibariyle

Bende olmadım şükür ki sağlık ocağı da ısrar etmedi. Gerçi etsede olmazdım.
Bence doktor ne önerirse o yönde yapılmalı, Allah korusun bir deprem bekleniyor. Gerekli hijyen sağlanamazsa diye aslında tetanoz oluyoruz. İlkinde de covid vardı mesela bende, covid olursan özeller almaz gibi söylentiler vardı onda da olmuştum. Ama yine de karar sizin tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…