- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Çok çok geçmiş olsun.. Acil şifalar dilerim anneciğine.. İnşallah herşey yolunda gidecek ve bebiş annene şifa olacaktır..Günaydın kızlar. Dün hayatımın en kötü haberini aldım. Anneme inanılmaz düşkünümdür ve annem 1 aydır kanserle mücadele ediyormuş. Hamileyim diye bana bir şey söylememişler, suyum sınırda bebeğe bir şey olur diye. Yakın bir zamanda ameliyat olup iki göğsü de alınacak. Soğukkanlı karşıladım ama ruh gibiyim. Hamilelerin duaları kabul olur derler, dualarınızda anneme de yer verir misiniz?. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bende tek doz oldumAranızda tetenoz aşısı olmayan var mı?
Şu an ikisini de içeren vicium tablet kullanıyorum. Ama magnezyum diasporal var suda eriyen kullanabildiğimiz. Kalsiyum için yine suda eriyen vardır hamileliğe uygun olan. Eczaneye danışabilirsin.Kızlar bana magnezyum ve kalsiyum için önereceğiniz marka var mı ? Doktorumun verdiği magnezyum hap formunda ve yutamıyorum
Sokak hayvanlarıyla haşır neşir olduğumdan 2017 ve 2020 de birer doz aşım vardı. Olmak istemedim ama Asm ısrarla 3.yü yaptıAranızda tetenoz aşısı olmayan var mı?
İnşallah vaktinde gelir bebiş canım gerçekten alnimizda ne yazdıysa onu gorecez bende bugün sağlık ocağına gittim ciğer geliştirici ignem için ama tansiyonum yüksek olduğu için drum bir iki gün sonra yapalım dedi çünkü iğne de tansiyon u yükseltiyormus benim bu aralar tansiyonum çok oynamaya başladı banada tansiyon 14 e 10 olunca gel dediler inşallah sağlıkla evladımızi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızBen de vaktinde gelsin istiyorum ama durum kritik. Bakalım neler bekliyor beni.inşallah sağlıklı bir şekilde doğar
Geçmiş olsun siz kaçıncı haftadasınızİnşallah vaktinde gelir bebiş canım gerçekten alnimizda ne yazdıysa onu gorecez bende bugün sağlık ocağına gittim ciğer geliştirici ignem için ama tansiyonum yüksek olduğu için drum bir iki gün sonra yapalım dedi çünkü iğne de tansiyon u yükseltiyormus benim bu aralar tansiyonum çok oynamaya başladı banada tansiyon 14 e 10 olunca gel dediler inşallah sağlıkla evladımızi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Allah tez zamanda şifa versin inşallahGünaydın kızlar. Dün hayatımın en kötü haberini aldım. Anneme inanılmaz düşkünümdür ve annem 1 aydır kanserle mücadele ediyormuş. Hamileyim diye bana bir şey söylememişler, suyum sınırda bebeğe bir şey olur diye. Yakın bir zamanda ameliyat olup iki göğsü de alınacak. Soğukkanlı karşıladım ama ruh gibiyim. Hamilelerin duaları kabul olur derler, dualarınızda anneme de yer verir misiniz?. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bende 28+2 canım çok sağolGeçmiş olsun siz kaçıncı haftadasınız
Ben olmadım
Bana tek doz yapıldı ilk hamileliğimde de tek doz yapılmıştı
Bende tek doz oldum
Sokak hayvanlarıyla haşır neşir olduğumdan 2017 ve 2020 de birer doz aşım vardı. Olmak istemedim ama Asm ısrarla 3.yü yaptı
Daha öncekilerde bu kadar ağrım olmadı gibi hatırlıyorum ama bu seferki uyutmayacak kadar ağrıdı 3 gün. Buz falan koydum ara ara. Ama bebeğin hareketlerine bir etkisi olmadı bende. Aynen devam etti.Ben de geçen sene doğurdum malum o yüzden o zaman 2 doz olmuştum hani aradan sadece 1 yıl geçince olmam diye düşündüm ama bu gittiğimde doktora sordum bir doz olman iyi olur dedi tek doz olacağım bakalım yarın veya öbür gün ararım tetenoz stokta sıkıntı var diye duymuştum sorar öyle giderim ama benim kolum 2 gün ağrımış bebeğin hareketleri azalmıştı inşallah olmaz yine . Kurtulamadım ya geçen sene olunca gerek yok der diye düşünmüştüm
Sizinde mi suyunuz azdı hatırlayamadım. Rabbim şifa versin hepimize. Tansiyon benimde oynamaya başladı bu aralar.Bana ciğer geliştirici yapılmadı erkenden kortizon yüklemeyelim dediler. Zaten devamlı kontrolde olduğum için acil durumda yapılacak. İnşallah bir süre daha kalırlar içerdeİnşallah vaktinde gelir bebiş canım gerçekten alnimizda ne yazdıysa onu gorecez bende bugün sağlık ocağına gittim ciğer geliştirici ignem için ama tansiyonum yüksek olduğu için drum bir iki gün sonra yapalım dedi çünkü iğne de tansiyon u yükseltiyormus benim bu aralar tansiyonum çok oynamaya başladı banada tansiyon 14 e 10 olunca gel dediler inşallah sağlıkla evladımızi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Bende protein kaçağı var ondan tansiyon oynuyor canım drum ani bir yükselme olursa diye yapalım dedi Allah'a emanetiz inşallahSizinde mi suyunuz azdı hatırlayamadım. Rabbim şifa versin hepimize. Tansiyon benimde oynamaya başladı bu aralar.Bana ciğer geliştirici yapılmadı erkenden kortizon yüklemeyelim dediler. Zaten devamlı kontrolde olduğum için acil durumda yapılacak. İnşallah bir süre daha kalırlar içerde
Ben bunu eşime gösterince ona o kadar para verilir mi, ben her gün çöpe atarım bosver dediArkadaşlar, e-bebekte satılan koku yapmayan çöp kovalarından alan var mı? Çok alasım var ama 550 tl değer mi bilemedim?
En erken 35 den sonra başlanmalı hatta 36 itibariyleKızlar 32.haftadayım
Doğumu kolaylaştırma (merdiven inip çıkma plates topuyla pelvik kaslarını çalıştırma hurma yada vb.) sporları ne zaman başlamalıyım ilk bebeğim tecrübeli değilim bu konuda
İkisi de güzel ama karar vermek zor tabi . Bende henüz karar veremedimKızlar günaydın 32 haftalık olduk ama hala oğlumuzun ismine karar veremedik sizce ayaz mı daha güzel ege mi
Bende olmadım şükür ki sağlık ocağı da ısrar etmedi. Gerçi etsede olmazdım.Aranızda tetenoz aşısı olmayan var mı?
Bence doktor ne önerirse o yönde yapılmalı, Allah korusun bir deprem bekleniyor. Gerekli hijyen sağlanamazsa diye aslında tetanoz oluyoruz. İlkinde de covid vardı mesela bende, covid olursan özeller almaz gibi söylentiler vardı onda da olmuştum. Ama yine de karar sizin tabiiBende olmadım şükür ki sağlık ocağı da ısrar etmedi. Gerçi etsede olmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?