2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Mutlaka sor çok iyi geliyor hatta bana ağrın olunca Progestanı bile 800 mg içebilirsin dedi her gece bi avuç ilaçla intihar ediyormuş gibi hissediyorum ahahahs biz bi doğuraydık sağ Salim ya
Progestanın ağrı ile bağlantısı mı varmış? Bazen çok uykum oluyor gece kullanmadan uyuyakalıyorum. Ağrı yaşadığım günler onların ertesi günümü diye takıldı aklıma şimdi

Bende özellikle yerden bir şey almak zorunda kaldığım zaman, kalkar kalkmaz öyle bir istek ki ama gidiyorsun 3 5 damla

Progestanın ağrı ile bağlantısı mı varmış? Bazen çok uykum oluyor gece kullanmadan uyuyakalıyorum. Ağrı yaşadığım günler onların ertesi günümü diye takıldı aklıma şimdi
Rahim kasılmalarına iyi geldiği için ne zaman ağrım var desem progestanın dozunu arttır diyor doktorum öyle yapıyorum bende

Hdjshshs of valla evet billa evet ya ben de her gece 2 tane 400mglık progestan + demir+magnezyum+ kendi genetik rahatsızlıgim var onun ilacini alıyorum aynı şeyi düşünüyorum tövbe est sanki intihar ediyorum diyorum
Canım yanlış hatırlamıyorsam magnezyum demirin etkisini azaltıyor. İkisini aynı anda almamaya çalış

O markayı bulamadım ebebekte. Unibaby ler 104 TL kampanyalı fiyatları. Unibaby nasıldır? Birde kargoyla geldiğinde akma vs sorun olmuyor mu?
Direk google Siveno yaz en başta e bebek mağazası çıkıyor ben hiç sipariş vemedim e bebekten nasıl gelir bilmiyorum mağazadan direk alıcam hatta şampuan ve deterjan bunu tercih edicem içeriği tamamen organik fiyatı da uygun

O markayı bulamadım ebebekte. Unibaby ler 104 TL kampanyalı fiyatları. Unibaby nasıldır? Birde kargoyla geldiğinde akma vs sorun olmuyor mu?
Ben köpük sabun almıştım gayet iyi geldi, civilden de deterjan almıştım, onun da paketlemesi çok iyiydi. Life by fakir aldım ben bebek için

3saatlik yolda en yakın mağaza. Alacaksam kargo dışında şansım yok. Çok şey aldım ama hiç akacak kırılacak şeyler olmadığı için sorun yaşamadım şükür.

Ben bu markanın genel temizlik ürününü kullanıyorum uzun zamandır. Çamaşır deterjanı da var. İkisinden de memnunum. Sizce bebekte bunu kullanabilir miyim acaba?

Eklentiler

• Screenshot_20230913_205307_Instagram.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar sizin bebeklerin günde hareketi nasıl yani hep kıpır kıpırlarmı
Benim arada bir oynuyor yani belki saatte bir hafiften pıt pıt şeklinde belki birkaç saatte bir anlamıyorum

Benim arada bir oynuyor yani belki saatte bir hafiften pıt pıt şeklinde belki birkaç saatte bir anlamıyorum
Bazen çıldırmış gibi oynuyor bazı günler çok sakin misal bugün aşırı sakin ama hareket ettiği için korkmuyorum artık hareketlerini sayabiliriz tam bilgim yok ama gün içinde belirli hareket sayıları var o zaman normal kabul ediliyor

merhaba kizlar oglum birinci sinifa basladi giremedim hic başladı ela lale günlerimiz herkes gibi mide sıkıntısı geri geldi bel agrisi baski var Allah yardımcımiz olsun. 28+3tu gecen gun 1307 gram olmusuz boyumuz 40 cm 30 haftalik cikiyor neden boyle fark var zayif diyemi acaba normal mi ? sizin bebisler kac kilo oldu ?

Hep değil ama bazen çok hareketli oluyor. Plesantanın konumu da hareketleri hissetmekte önemli bildiğim kadarıyla. Benimki aşağıdaydı son kontrole kadar. Hareketleri hala gayet net hissettiğime göre aynı yerde duruyor

29+2de 1400gr 40 cm di. Haftasıyla uyumlu demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…