2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim de öyle sürekli tuvalete gitmeye başladım bebek döndü herhalde başı o tarafta baskı yapıyor diye düşünüyorum ama ayağı da olabilir mi acaba emin değilim

Magnimore plus hamilelik öncesi kullanıyordum. Hala da var yarım kutu falan. O kalsın dedi bu yeni olanı verdi. Sadece magnezyum yok içinde ondan sanırım.

Eklentiler

• 20230913_094433.webp
    52 KB · Görüntüleme: 34
Safra asitleri olarak bir şeyler baktırdı bir öncekinde bişey çıkmadı şükür.

Bende magnimore kullanıyorum çok memnunum kasılmam artınca doktorum günde iki taneye çıkarttı. Bu arada iyi ki geçen seneden kalmış şuan ki fiyatını görmek istemezsin

Kızlar bende gece size yazacaktım bi çoğumuz aynı şeyleri yaşıyor anladığım kadarıyla. Bende çok aşağıda hissediyorum ve sürekli tuvalete gitme hissim var. Gece sağımdan soluma dönerken çok zorlanıyorum. Gebeliğin en zorlayıcı zamanları başlıyor sanırım

Gündüz sorun yok da gece sağıma soluma dönerken zorlanıyorum aslında karnım büyük olduğundan değil hangi yana dönersem bebek oraya toplanıyor geri dönmek çok zor oluyor . Kızımda geçen sene hiç böyle şeyler yaşamadım deliksiz uyudum ama bu sefer gece tuvalet ile yatak arası mekik dokuyorum cidden her gebelik farklıymis kızımda hiç gece tuvalete gittim uykusuzluğa alıştım yoktu bunda sürekli tuvaletteyim gidince de ıkırarak çok az yapıyorum hani enfeksiyon mu var diyeceğim her gittiğimde idrar tahlili veriyorum temiz geliyor baskıdan sanırım az az zorlanarak yapabiliyorum

Bende 29 haftalık oldum fakat normal yememe rağmen her yediğim ağzıma geliyor kusuyorum sürekli. Midem mi sıkıştı noldu anlamadım bende çok kötüyüm
Bende bir gün iyiyim bir gün kötü gerçekten zorlamaya başladı
Magnimore plus hamilelik öncesi kullanıyordum. Hala da var yarım kutu falan. O kalsın dedi bu yeni olanı verdi. Sadece magnezyum yok içinde ondan sanırım.
olabilir bende içiyim bir tane bugün bari ya hala bacağım ağrıyor kramp giren yer bende presti positive kullanıyorum normalde vitamin olarak
Bende magnimore kullanıyorum çok memnunum kasılmam artınca doktorum günde iki taneye çıkarttı. Bu arada iyi ki geçen seneden kalmış şuan ki fiyatını görmek istemezsin
Ay evet ben evde yok sanıyordum fiyatına bakmıştım geçenlerde, sonra bulunca çok sevindim bir tane içiyorum ben o zaman ya 40. Haftalara da hiç kalmak istemiyorum doğum için artık. 36 dan sonra bir an önce gelsin istiyorum daraldım

Bence iç o ağrıları çekme berbat bi ağrı gerçekten. Bende bu konuyu sorucam haftaya doktoruma, sanırım sancı gelirse onu hissedemeyiz diye içmek istemedim öyle anladım doğru mu anladım biliyorum da

Ben de dün gece 5 defa krampa uyandım dediğin gibi ağlayacak derecede acı verdi ama ben magnezyum kullanıyorum ona rağmen böyle kullanmadan daha kötü olacaktı herhalde magnezyumun bir sınırı mı var ben onu bilmiyordum bilen biri yazarsa çok iyi olur valla

Bence iç o ağrıları çekme berbat bi ağrı gerçekten. Bende bu konuyu sorucam haftaya doktoruma, sanırım sancı gelirse onu hissedemeyiz diye içmek istemedim öyle anladım doğru mu anladım biliyorum da
Biraz okudum da magnezyum genelde erken doğum riskinde veriliyormuş ağrılardan ziyade kasılmaları önlesin diye. Benim ilkinde öyle bir öyküm vardı bir de şimdi hatırladım asıl verme sebebi migren ataklarım içindi. İlkinde çok migrenim tutuyordu.

Bende kasılmaları çok önler doğumu geciktirir mi diye bir düşündüm o yüzden sormak istedim size
Sen kullan muhakkak canım erken doğumu engeller kasılmaları azaltır filan yazıyor ama günde kaç kez alınır bilmiyorum Bende içcem şimdi yarın da bir sorarım

Bende kramp 20. Haftadan beri var. 2 3 günde bir içiyordum magnezyum. Ama bel ağrısı da çoğalınca bende doktor her gün düzenli kullan dedi.

Ha öyleyse ben günde 5-6 tane içeyim hahahah şu an günde bir alıyorum ama doktoruma sorucam sabah akşam alayım mı diye

Ha öyleyse ben günde 5-6 tane içeyim hahahah şu an günde bir alıyorum ama doktoruma sorucam sabah akşam alayım mı diye
Mutlaka sor çok iyi geliyor hatta bana ağrın olunca Progestanı bile 800 mg içebilirsin dedi her gece bi avuç ilaçla intihar ediyormuş gibi hissediyorum ahahahs biz bi doğuraydık sağ Salim ya

Mutlaka sor çok iyi geliyor hatta bana ağrın olunca Progestanı bile 800 mg içebilirsin dedi her gece bi avuç ilaçla intihar ediyormuş gibi hissediyorum ahahahs biz bi doğuraydık sağ Salim ya

Ben kan ilacını, decaviti filan hiç düzenli kullanmıyorum ya. Birşey olur mu acaba

Ben kan ilacını, decaviti filan hiç düzenli kullanmıyorum ya. Birşey olur mu acaba
Doktorunuz gerekli gördüyse bence kullanın, benim demirim hep düşüktür hamilelik ayrı hamilelik sorasını da düşündüğüm için düzenli kullanıyorum. Halsizlik, yorgunluk yaşamamak için çünkü kan kaybı yaşıcaz

Kızlar bu arada siveno bebek çamaşır detarjanı trendyolda iki al bir öde olmuş. Bize dayanmadığı için aldım şimdi yine gerçi en son 15 gün önce 159 a almışım tanesini şimdi o teklisi 184 olmuş. İkili alımda 229 tl diye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…