Benim de öyle sürekli tuvalete gitmeye başladım bebek döndü herhalde başı o tarafta baskı yapıyor diye düşünüyorum ama ayağı da olabilir mi acaba emin değilimKızlar gece bu saat oldu uyuyamıyorum lavaboya çıkmaktan 32.haftamdayım vajınama baskı hısedıyorum agırlık lavaboya gidiyorum bişey de yok çıkacak gibi sanki randevuma 2 gün kaldı korkuyorum bişey olurmu?
Magnimore plus hamilelik öncesi kullanıyordum. Hala da var yarım kutu falan. O kalsın dedi bu yeni olanı verdi. Sadece magnezyum yok içinde ondan sanırım.Bende de magnimore Plus var ilk gebelikten kalma ama yarın bir sorup ona göre kullanırım Kasım 2025 miş son kullanmasıİlkinde baya kullanmıştım bunu, son haftalarda kasılmaları engellediği ve doğumu geciktirdiği ile ilgili bir bir bilgi kalmış aklımda belki yanlış hatırlıyorumdur
Safra asitleri olarak bir şeyler baktırdı bir öncekinde bişey çıkmadı şükür.Kolestazla alakalı degerlerden biri.. Benım İlk dogum erken oldu 33haftada.. Kolestazdan dolayı.. O yuzden şu deger git gide yukselıo ona ayar oluyorumgerçi AST alt degerleri dusuk allahtan ama Baska tetikleyen bişey var demekki
Bende magnimore kullanıyorum çok memnunum kasılmam artınca doktorum günde iki taneye çıkarttı. Bu arada iyi ki geçen seneden kalmış şuan ki fiyatını görmek istemezsinBende de magnimore Plus var ilk gebelikten kalma ama yarın bir sorup ona göre kullanırım Kasım 2025 miş son kullanmasıİlkinde baya kullanmıştım bunu, son haftalarda kasılmaları engellediği ve doğumu geciktirdiği ile ilgili bir bir bilgi kalmış aklımda belki yanlış hatırlıyorumdur
Bende bir gün iyiyim bir gün kötü gerçekten zorlamaya başladıBende 29 haftalık oldum fakat normal yememe rağmen her yediğim ağzıma geliyor kusuyorum sürekli. Midem mi sıkıştı noldu anlamadım bende çok kötüyüm
olabilir bende içiyim bir tane bugün bari ya hala bacağım ağrıyor kramp giren yerMagnimore plus hamilelik öncesi kullanıyordum. Hala da var yarım kutu falan. O kalsın dedi bu yeni olanı verdi. Sadece magnezyum yok içinde ondan sanırım.
Ay evet ben evde yok sanıyordum fiyatına bakmıştım geçenlerde, sonra bulunca çok sevindimBende magnimore kullanıyorum çok memnunum kasılmam artınca doktorum günde iki taneye çıkarttı. Bu arada iyi ki geçen seneden kalmış şuan ki fiyatını görmek istemezsin
Bence iç o ağrıları çekme berbat bi ağrı gerçekten. Bende bu konuyu sorucam haftaya doktoruma, sanırım sancı gelirse onu hissedemeyiz diye içmek istemedim öyle anladım doğru mu anladım biliyorum daBende bir gün iyiyim bir gün kötü gerçekten zorlamaya başladı
olabilir bende içiyim bir tane bugün bari ya hala bacağım ağrıyor kramp giren yerbende presti positive kullanıyorum normalde vitamin olarak
Ay evet ben evde yok sanıyordum fiyatına bakmıştım geçenlerde, sonra bulunca çok sevindimbir tane içiyorum ben o zaman ya 40. Haftalara da hiç kalmak istemiyorum doğum için artık. 36 dan sonra bir an önce gelsin istiyorum daraldım
Ben de dün gece 5 defa krampa uyandım dediğin gibi ağlayacak derecede acı verdi ama ben magnezyum kullanıyorum ona rağmen böyle kullanmadan daha kötü olacaktı herhaldeGünaydın kızlar bende 32. Haftaya girdim yarın kontrolüm var. Dün akşam annemlerdeydim o kadar şişmişim ki sağa sola zor döndüm bütün gece çok çok kötü oldum daha böyle yemem. Bir de gece bacak krampları iyice arttı bende acı içinde uyanıyorum, 3 4 kez en az oluyor gözümden yaş geliyor o kadar yanıyor canım. Magnezyum hiç içmedim bu gebelikte ama son zamanlarda sanki kullanılmıyor muydu öyle bir şeyler hatırlıyorum
Biraz okudum da magnezyum genelde erken doğum riskinde veriliyormuş ağrılardan ziyade kasılmaları önlesin diye. Benim ilkinde öyle bir öyküm vardı bir de şimdi hatırladım asıl verme sebebi migren ataklarım içindi. İlkinde çok migrenim tutuyordu.Bence iç o ağrıları çekme berbat bi ağrı gerçekten. Bende bu konuyu sorucam haftaya doktoruma, sanırım sancı gelirse onu hissedemeyiz diye içmek istemedim öyle anladım doğru mu anladım biliyorum da
Sen kullan muhakkak canım erken doğumu engeller kasılmaları azaltır filan yazıyor ama günde kaç kez alınır bilmiyorumBen de dün gece 5 defa krampa uyandım dediğin gibi ağlayacak derecede acı verdi ama ben magnezyum kullanıyorum ona rağmen böyle kullanmadan daha kötü olacaktı herhaldemagnezyumun bir sınırı mı var ben onu bilmiyordum bilen biri yazarsa çok iyi olur valla
Günaydın kızlar bende 32. Haftaya girdim yarın kontrolüm var. Dün akşam annemlerdeydim o kadar şişmişim ki sağa sola zor döndüm bütün gece çok çok kötü oldum daha böyle yemem. Bir de gece bacak krampları iyice arttı bende acı içinde uyanıyorum, 3 4 kez en az oluyor gözümden yaş geliyor o kadar yanıyor canım. Magnezyum hiç içmedim bu gebelikte ama son zamanlarda sanki kullanılmıyor muydu öyle bir şeyler hatırlıyorum
Ha öyleyse ben günde 5-6 tane içeyim hahahahBiraz okudum da magnezyum genelde erken doğum riskinde veriliyormuş ağrılardan ziyade kasılmaları önlesin diye. Benim ilkinde öyle bir öyküm vardı bir de şimdi hatırladım asıl verme sebebi migren ataklarım içindi. İlkinde çok migrenim tutuyordu.
Bende kasılmaları çok önler doğumu geciktirir mi diye bir düşündüm o yüzden sormak istedim size
Sen kullan muhakkak canım erken doğumu engeller kasılmaları azaltır filan yazıyor ama günde kaç kez alınır bilmiyorumBende içcem şimdi yarın da bir sorarım
Mutlaka sor çok iyi geliyor hatta bana ağrın olunca Progestanı bile 800 mg içebilirsin dedi her gece bi avuç ilaçla intihar ediyormuş gibi hissediyorum ahahahsHa öyleyse ben günde 5-6 tane içeyim hahahahşu an günde bir alıyorum ama doktoruma sorucam sabah akşam alayım mı diye
Mutlaka sor çok iyi geliyor hatta bana ağrın olunca Progestanı bile 800 mg içebilirsin dedi her gece bi avuç ilaçla intihar ediyormuş gibi hissediyorum ahahahsbiz bi doğuraydık sağ Salim ya
Doktorunuz gerekli gördüyse bence kullanın, benim demirim hep düşüktür hamilelik ayrı hamilelik sorasını da düşündüğüm için düzenli kullanıyorum. Halsizlik, yorgunluk yaşamamak için çünkü kan kaybı yaşıcazBen kan ilacını, decaviti filan hiç düzenli kullanmıyorum ya. Birşey olur mu acaba
Bende daha hiç decavit kan ilacı kullanmadım ama dr değerlerin çok güzel dedi sizin değerleriniz nasıl bilmiyorum ama son ay sanırım mecbur kullancazBen kan ilacını, decaviti filan hiç düzenli kullanmıyorum ya. Birşey olur mu acaba
Yazdım gece dinlen dedi, işe gitmedim bugün, vajina temizleniyor dedi takip edelim dedi bakalımYok hayır başından beri tek damla kan görmedim ben. Progestanla alakası olduğunu sanmıyorum ama ulaşabişiyorsan doktoruna bir danış istersen
E bebekte 119 tl canımKızlar bu arada siveno bebek çamaşır detarjanı trendyolda iki al bir öde olmuş. Bize dayanmadığı için aldım şimdi yine gerçi en son 15 gün önce 159 a almışım tanesini şimdi o teklisi 184 olmuş. İkili alımda 229 tl diye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?