2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
yukari cikinca da uyutmuyor ki kaburgalarim kirilacak gibi agriyor ve nefessiz kaliyorum sabaha kadar
Ya bunu herkes yazıyor ama ben daha kaburgaya hiç tekme yemedim bir de özellikle doktora sordum hocam ayakları nerede ben hep yan duruyor gibi hissediyorum dedim o da ayakları kaburganin altında başı aşağıda dedi ama ben 1 kere bile kaburgaya baskı ya da tekme hissetmedim acaba boyum sırık gibi olduğundan mı hissetmiyorum ki

Nasıl sayılıyor ki

Gün içerisinde nasıl yani pıt pıt mı

Ya Dilkenn sana çok gülüyorum bende de var hafif sırıklık ondan hissetmiyosak demek ki, çocuğun bacakları ancak mideye yetişiyor

benim başi kaburgama yakin sağ gögüs altimda resmen boyum 160 canim benim olabilir sen uzunsan eger ilk gebelikte olunca 3 gunde bir geriliyor karnim.hem canim aciyor hem de zevk aliyorum uzun zaman yokluk cekince belki de

Kizlar hastane cantasi hazirlamaya basladinizmi hazirlayanlar neler koydunuz icine bende hazirladim ama sanki eksik biseyler varmis gibi hissediyorum
Ben çoğu şeyi aldım gibi. Ama daha yıkama işlerine başlamadım. Odası hazırlanınca diye düşündüm. 15 gün falan sonra gelecek mobilya.

Ne boyda bir çanta oldu aşağı yukarı? Kabin boy mu, orta boy mu?

kizlar selam 31+6, son 1 haftadir ara ara alerji oluyorum geceleri.. en ufak tozdan, kedimin tuyunden vs. bi hapsirma aliyor beni ust uste 10 kere falan. son trimester'da alerji olayi var mi ki acabaa

Ya Dilkenn sana çok gülüyorum bende de var hafif sırıklık ondan hissetmiyosak demek ki, çocuğun bacakları ancak mideye yetişiyor
Hahaha oh onda da yalnız değilmişim valla en yakın arkadaşımdan biliyorum kız son haftalarında sürekli kaburga ağrısından ağlıyordu çok çok zor olduğunu biliyorum eğer bebeğim için sıkıntı yoksa ben böyle iyiyim zaten 1 aydır kafasıyla alt tarafı ittiriyor bir de üst tarafı çekmeyim yavf

benim başi kaburgama yakin sağ gögüs altimda resmen boyum 160 canim benim olabilir sen uzunsan eger ilk gebelikte olunca 3 gunde bir geriliyor karnim.hem canim aciyor hem de zevk aliyorum uzun zaman yokluk cekince belki de
Evet o zaman boyla biraz alakası var canım ben 1.80im o hem can acıma hem de psikopat gibi bundan zevk alma durumu bende de var dediğin gibi çok bekleyince her şeyi zevkli geliyor insana bizim de ilk çocuk 5 sene bekledik

Benim bebiş hala dönmedi. Tekmeler kasıklarımda, sırtını da karnıma doğru. Dün sabah resmen sırtının şeklinin gördüm karnımda, hah dedim diğerleri popoymuş. En sevdiği şey karnıma yaslanıp kendini dışarı ittirmek valla gücüne gitmesin tabi ama en hoşlanmadığım hareketi bu.

kizlar selam 31+6, son 1 haftadir ara ara alerji oluyorum geceleri.. en ufak tozdan, kedimin tuyunden vs. bi hapsirma aliyor beni ust uste 10 kere falan. son trimester'da alerji olayi var mi ki acabaa
Canım allerji olayını bilmiyorum ama doktorum bana kan akışın arttığı için burundaki etler büyüyüp mukuslanma azalir nefes almada güçlük, Burun kuruluğu ve kanama yaşayabilirsin demişti bence mutalaka alakası vardır bilaxten diye bir allerji ilacı var B grubu olduğu için gebeler de kullanabiliyor ( tabiiki her gün olmamak şartı ile ) ben çok rahatsız olursam ondan kullanıyorum aklında olsun beni rahatlatıyor. Ha bir de ben bu burun nemlendiricisini aldigimdan beri inanılmaz rahat ettim dünya varmış dedim bunun içeriği de tamamen doğal ve hamileler içinmiş (eczacının ve doktorun yalancısıyım ) bunu da deneyebilirsin. Küçücük bir şey ama ben günde 2 kere kullanmama rağmen 4 aydır bitmedi baya bereketli bir ürün

Eklentiler

• 1000030927.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 52
Evet o zaman boyla biraz alakası var canım ben 1.80im o hem can acıma hem de psikopat gibi bundan zevk alma durumu bende de var dediğin gibi çok bekleyince her şeyi zevkli geliyor insana bizim de ilk çocuk 5 sene bekledik
Aynen ben de böyleydim hem bekleyip hem çok isteyince her hareketinde şükür diyorsun ama 33. Haftadan (hatta neredeyse 34) bildiriyorum kızlar. Azcık değişiyor dur kızım yapma nolur moduna giriyorsun.

Ya yerim onun sırtını ben de benimkinin bol bol poposinu görüyorum ve elliyorum demekki her bebeğin favori bir hareketi var annesi seninki sırtını dayıyor bizimki popişini bu arada hadi ben doktora gideceğim o yüzden erken kalktım da senin bu saatte ayakta ne işin var çiş mi bebiş mi uyandırdı

Aynen ben de böyleydim hem bekleyip hem çok isteyince her hareketinde şükür diyorsun ama 33. Haftadan (hatta neredeyse 34) bildiriyorum kızlar. Azcık değişiyor dur kızım yapma nolur moduna giriyorsun.
Ben o haftaları inşallah görebilirim de derim şu an ki modum aman aman iceride dursun da ne istiyorsa yapsın modu ama belki ileriki haftalarda değişir bu

9 da başlayan mesai gerçi normalde on dk önce uyanıp bir kahveyle bilgisayar başına geçerdim ama bu ara uyku sürem azaldı gibi hissediyorum. 33. Hafta güncellemesi
Ben o haftaları inşallah görebilirim de derim şu an ki modum aman aman iceride dursun da ne istiyorsa yapsın modu ama belki ileriki haftalarda değişir bu
Göreceksin göreceksin hatta çok daha fazlasını gör. Şöyle en az 37 diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…