Aa bunu bilmiyordum doktora söylememe rağmen de ayrı zamanlarda iç demediCanım yanlış hatırlamıyorsam magnezyum demirin etkisini azaltıyor. İkisini aynı anda almamaya çalış
Ya bunu herkes yazıyor ama ben daha kaburgaya hiç tekme yemedim bir de özellikle doktora sordum hocam ayakları nerede ben hep yan duruyor gibi hissediyorum dedim o da ayakları kaburganin altında başı aşağıda dedi ama ben 1 kere bile kaburgaya baskı ya da tekme hissetmedim acaba boyum sırık gibi olduğundan mı hissetmiyorum kiyukari cikinca da uyutmuyor kikaburgalarim kirilacak gibi agriyor ve nefessiz kaliyorum sabaha kadar
Nasıl sayılıyor kiBazen çıldırmış gibi oynuyor bazı günler çok sakin misal bugün aşırı sakin ama hareket ettiği için korkmuyorum artık hareketlerini sayabiliriz tam bilgim yok ama gün içinde belirli hareket sayıları var o zaman normal kabul ediliyor
Gün içerisinde nasıl yani pıt pıt mıHep değil ama bazen çok hareketli oluyor. Plesantanın konumu da hareketleri hissetmekte önemli bildiğim kadarıyla. Benimki aşağıdaydı son kontrole kadar. Hareketleri hala gayet net hissettiğime göre aynı yerde duruyor
Nasıl sayılıyor ki
Pıt pıtlar da oluyor arada ama hafif hafif göbeğimde hareketleri bile görünüyor. Bariz büyük hareketler hissediyorum çoğunluklaGün içerisinde nasıl yani pıt pıt mı
YaYa bunu herkes yazıyor ama ben daha kaburgaya hiç tekme yemedim bir de özellikle doktora sordum hocam ayakları nerede ben hep yan duruyor gibi hissediyorum dedim o da ayakları kaburganin altında başı aşağıda dedi ama ben 1 kere bile kaburgaya baskı ya da tekme hissetmedim acaba boyum sırık gibi olduğundan mı hissetmiyorum ki
benim başi kaburgama yakin sağ gögüs altimda resmenYa bunu herkes yazıyor ama ben daha kaburgaya hiç tekme yemedim bir de özellikle doktora sordum hocam ayakları nerede ben hep yan duruyor gibi hissediyorum dedim o da ayakları kaburganin altında başı aşağıda dedi ama ben 1 kere bile kaburgaya baskı ya da tekme hissetmedim acaba boyum sırık gibi olduğundan mı hissetmiyorum ki
Ben çoğu şeyi aldım gibi. Ama daha yıkama işlerine başlamadım. Odası hazırlanınca diye düşündüm. 15 gün falan sonra gelecek mobilya.Kizlar hastane cantasi hazirlamaya basladinizmi hazirlayanlar neler koydunuz icine bende hazirladim ama sanki eksik biseyler varmis gibi hissediyorum
Hahaha oh onda da yalnız değilmişimYaDilkenn sana çok gülüyorum bende de var hafif sırıklık ondan hissetmiyosak demek ki, çocuğun bacakları ancak mideye yetişiyor
Evet o zaman boyla biraz alakası var canım ben 1.80imbenim başi kaburgama yakin sağ gögüs altimda resmenboyum 160 canim benim olabilir sen uzunsan eger ilk gebelikte olunca 3 gunde bir geriliyor karnim.hem canim aciyor hem de zevk aliyorum uzun zaman yokluk cekince belki de
Benim bebiş hala dönmedi. Tekmeler kasıklarımda, sırtını da karnıma doğru. Dün sabah resmen sırtının şeklinin gördüm karnımda, hah dedim diğerleri popoymuş. En sevdiği şey karnıma yaslanıp kendini dışarı ittirmek vallaHahaha oh onda da yalnız değilmişimvalla en yakın arkadaşımdan biliyorum kız son haftalarında sürekli kaburga ağrısından ağlıyordu çok çok zor olduğunu biliyorum eğer bebeğim için sıkıntı yoksa ben böyle iyiyim zaten 1 aydır kafasıyla alt tarafı ittiriyor bir de üst tarafı çekmeyim yavf
Canım allerji olayını bilmiyorum ama doktorum bana kan akışın arttığı için burundaki etler büyüyüp mukuslanma azalir nefes almada güçlük, Burun kuruluğu ve kanama yaşayabilirsin demişti bence mutalaka alakası vardır bilaxten diye bir allerji ilacı var B grubu olduğu için gebeler de kullanabiliyor ( tabiiki her gün olmamak şartı ile ) ben çok rahatsız olursam ondan kullanıyorum aklında olsun beni rahatlatıyor. Ha bir de ben bu burun nemlendiricisini aldigimdan beri inanılmaz rahat ettim dünya varmış dedim bunun içeriği de tamamen doğal ve hamileler içinmiş (eczacının ve doktorun yalancısıyımkizlar selam 31+6, son 1 haftadir ara ara alerji oluyorum geceleri.. en ufak tozdan, kedimin tuyunden vs. bi hapsirma aliyor beni ust uste 10 kere falan. son trimester'da alerji olayi var mi ki acabaa
Aynen ben de böyleydim hem bekleyip hem çok isteyince her hareketinde şükür diyorsunEvet o zaman boyla biraz alakası var canım ben 1.80imo hem can acıma hem de psikopat gibi bundan zevk alma durumu bende de var dediğin gibi çok bekleyince her şeyi zevkli geliyor insana bizim de ilk çocuk 5 sene bekledik
Ya yerim onun sırtınıBenim bebiş hala dönmedi. Tekmeler kasıklarımda, sırtını da karnıma doğru. Dün sabah resmen sırtının şeklinin gördüm karnımda, hah dedim diğerleri popoymuş. En sevdiği şey karnıma yaslanıp kendini dışarı ittirmek vallagücüne gitmesin tabi ama en hoşlanmadığım hareketi bu.
Ben o haftaları inşallah görebilirim de derimAynen ben de böyleydim hem bekleyip hem çok isteyince her hareketinde şükür diyorsunama 33. Haftadan (hatta neredeyse 34) bildiriyorum kızlar. Azcık değişiyor dur kızım yapma nolur moduna giriyorsun.
9 da başlayan mesaiYa yerim onun sırtınıben de benimkinin bol bol poposinu görüyorum ve elliyorum demekki her bebeğin favori bir hareketi var annesi seninki sırtını dayıyor bizimki popişini bu arada hadi ben doktora gideceğim o yüzden erken kalktım da senin bu saatte ayakta ne işin var çiş mi bebiş mi uyandırdı
Göreceksin göreceksin hatta çok daha fazlasını gör. Şöyle en az 37 diyorum benBen o haftaları inşallah görebilirim de derimşu an ki modum aman aman iceride dursun da ne istiyorsa yapsın modu ama belki ileriki haftalarda değişir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?