Anladığım kadarıyla gece hepimiz tuvalet nöbetindeyiz ya çıktıktan 5 dk sonra da tekrar gelmez hani ama geliyor bide en komiği sağa sola döndükçe tuvalete gitme isteği oluyor sağa sola dönmek istemiyorum
Ben annelerin bir problem olup olmadığını hissettiğine inanan biriyim. Ben başlarda Progestan kullanıyordum ve amaç da zaten gelem kanamayı durdurmak, bebeğin tutunmasını sağlamaktı. Haftan ileride ve içine sinmeyen bir şey varsa mutlaka doktoruna gözükmeni tavsiye ederim. Kanama, su gelişi ve ağrı acil durumlar dedi doktor bana
Kontrolüm bir hafta önceydi, erken doğum korkumdan bahsettim, şuan öyle bir belirti görünmüyor dedi, kasılmalarım oluyor gün de 5-6 kere, bu kasılmaları geçirmek için erken doğum belirtilerini geçirmek için verdi. Ama iki damlada olsa kanı görünce sabaha kadar uyuyamadım. Gece yazdım doktora, dinlen takip edelim dedi. Olmadı yarın öbürgün gideyim yanına
Ben gecen saglık ocagına gidince aile hekımı bayagı atar yaptı bana zaten risklisin bide kan ılacını içmiosun, depolar boşalınca toparlamak ne kadar zor, iş işten geçince degıl olmadan hallet dedi.. İki üç gündür aksatmadan içiyorum valla, kadın haklı
Ben ağlicam artık şu idrar yolu enfeksiyonum asla geçmiyor şimdi doktoru aradım tahlil vermiştim yine çok yüksek çıkmış. İlaçta kullanamıyorum nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısıyla bi doğursaydım 31+3
Mutlaka sor çok iyi geliyor hatta bana ağrın olunca Progestanı bile 800 mg içebilirsin dedi her gece bi avuç ilaçla intihar ediyormuş gibi hissediyorum ahahahs biz bi doğuraydık sağ Salim ya
Hdjshshs of valla evet billa evet ya ben de her gece 2 tane 400mglık progestan + demir+magnezyum+ kendi genetik rahatsızlıgim var onun ilacini alıyorum aynı şeyi düşünüyorum tövbe est sanki intihar ediyorum diyorum
Ben ağlicam artık şu idrar yolu enfeksiyonum asla geçmiyor şimdi doktoru aradım tahlil vermiştim yine çok yüksek çıkmış. İlaçta kullanamıyorum nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısıyla bi doğursaydım 31+3
Benim idrar yolu enfeksiyonu kronikti ama çok şükür gebelikte hiç olmadı seni çok iyi anlıyorum hadi normalde olsa bu kadar takmayiz ilaç kullanırız ama gebelikte olunca aklına bir sürü varyasyon geliyor insanın
Yaa aldım iptal de edemiyorum hazırlanmış e bebekte hemde 1500 ml i o fiyat ben toplamda 1500 ml i 229 a almış oldum neyse bi tane de e bebekten alayım olmadı baya uygunmuş
Benim idrar yolu enfeksiyonu kronikti ama çok şükür gebelikte hiç olmadı seni çok iyi anlıyorum hadi normalde olsa bu kadar takmayiz ilaç kullanırız ama gebelikte olunca aklına bir sürü varyasyon geliyor insanın
Ha sen onu hiç denemedim mi ? Ben nedense onu kullanmana rağmen enfeksiyonun var diye hatirliyordum. Mutlaka dene canım gerçekten etkili ama orjinal aldığından emin ol
Bana dün arkadaşım nioli yağı kullandığımı biliyodu onada arkadaşı söylemiş biri erken doğum yapmış sebebini nioli yağına bağlamışlar sende kullanma dedi rahim ağzını yumuşatıyomuş galiba, dedim kaç aydır kullanıyorum rahim ağzım iyi bide biliyosunuz ikiz daha riskli ona rağmen sorun yaşamadım ama öyle duyunca sizinle paylaşmak istedim doktora söylemiştim kullandığımı bişey dememişti kafam karıştı benimde geçmiyor enfeksiyon bu hafta tekrar vericem idrar kan
Tabiki hatırlıyorum hatta bebek öncesinden de hatırlıyorum ahh bu bebekler olsun diye ne kadar uğraştık. Mustafa hocam istanbula gitti yine ona ayrıntılı yaptırmak isterdim ama nasip artık. İnşallah bu bebeklerimizi de sağ Salim kucağımıza alırız
canım senin tavsiyelrini okudum ama İstanbulda sen Mustafa Başbuğu muntavsşye ediyorsun tüm gebelik takibini yapıyor değil mi biri söyledi mesela 14 haftada ultrasonu falan detaylı mı oluyor
canım senin tavsiyelrini okudum ama İstanbulda sen Mustafa Başbuğu muntavsşye ediyorsun tüm gebelik takibini yapıyor değil mi biri söyledi mesela 14 haftada ultrasonu falan detaylı mı oluyor
O kayserideyken her ultrasonumu detaylı gibi incelerdi asla birşeyi atlamazdı onun üzerine doktor tanımam. İstanbul’da hiç giymedim orda yaşamadığım için. Şu an yine Prof. Perinatologla yola devam ediyorum ama Mustafa hocamın eline su dökemez.Gerçekten değerli bir doktor.Bence bir şansınızı deneyin.
O kayserideyken her ultrasonumu detaylı gibi incelerdi asla birşeyi atlamazdı onun üzerine doktor tanımam. İstanbul’da hiç giymedim orda yaşamadığım için. Şu an yine Prof. Perinatologla yola devam ediyorum ama Mustafa hocamın eline su dökemez.Gerçekten değerli bir doktor.Bence bir şansınızı deneyin.
Yaa aldım iptal de edemiyorum hazırlanmış e bebekte hemde 1500 ml i o fiyat ben toplamda 1500 ml i 229 a almış oldum neyse bi tane de e bebekten alayım olmadı baya uygunmuş
Evet geçen çünkü 2 ürün 1 tl yapmışlardı şampuanı hatta sizede yazacaktım bi baktım e bebekte fiyatı daha uygun biraz kandırmaca gibi olmuş trendyoldakş bu olay
Telefonun alarmı kurulu sabah öğlen akşam sabah Vicium, coraspin ve dvit, öğlen imom, akşam Vicium, gece progestan nadiren unutuyorum ama alarma rağmen