Haa evet ben yazın dogurmustum onun etkısı var ama ben yıne ınce pıjama gecelık fılan koyacagım. Bırde oyle setlı metli degıl bir tane sabahlık gerısı pıjama takımı bır gece kalıyoruz bız allahtan bısı olmazsa tabı.HAHAHHAHAAHHAAHAHAH of iyi güldümvallahi gereksiz birşey almadım ya ha şu ayrıntıyi vermeyi unuttum doğum yapacağım hastanede bebeğe veya anneye herhangi bir şey verilmiyor (bez, mama,pişik kremi vs hiç bir şey yani) ve normal doğum bile olsa 2 gün yatış zorunluluğu var ki sezaryen olursa en az 3. Mesela Ben de bu sebeple 3 takım pijama koydum e takımlar kışlık olunca zaten valizin yarısı doldu ee orda duş alıcam incecik bornoz ve küçük yüz havlusu koydum (10 ay önce abimin eşi aynı hastanede aynı doktorda doğum yaptı bütün yaptırdıkları prosedürü bildiğim için hazırlıklı gidiyorum) 4-5 tane depent ped 3 tane iç çamaşırı, atlet ve emzirme sütyeni koydum. Oranın çarşaf takımları bana taa yeğenimin doğumunda bile iğrenç korkmuştu ben hayatta o takımda yatamam sadece çarşaf ve yastık kılıfı koydum derken doldu valiz şimdi ben hangisini çıkarayım içinden ? daha da tarak makyaj malzemesi cart curt koymadım yani düşün
Ben aldım lcw den aldım a beden geldı gecelıkte oldu sıyah renk beni idare ederYa ben odalar sıcak olur diye hep ince pijama koymayı düşündüm. Daha kendime pijama alamadım
Artık gidip trendyoldan pijama sipariş etsem iyi olacak
Ayy bi biz kalmıştık pijama almayan, artık sadece ben kalmışımHaa evet ben yazın dogurmustum onun etkısı var ama ben yıne ınce pıjama gecelık fılan koyacagım. Bırde oyle setlı metli degıl bir tane sabahlık gerısı pıjama takımı bır gece kalıyoruz bız allahtan bısı olmazsa tabı.
İlk çocuk şeysi ayrı tabiikide daha farklı oluyor . Neyse sen ıkı valızle gıt ne olacak
Ben aldım lcw den aldım a beden geldı gecelıkte oldu sıyah renk beni idare edernasılsa hastaneye gelen gıden olmayacagı için özel güZel bişeye gerek yok
Benımde incecik bi tane hırka yada kalın sabahlık alacagım ne olur ne olmaz dıye
Merhaba tüm annelere bende Kasım ayında anne olacağım inşallah. Ama hiç güzel geçmedi 7 aydır hiç bişe anlamadım ne yazı kiHoşgeldingece yazdığını görüp sabaha tahin pekmez hayaliyle uyudum ahaha bahsettiğin şey pekmezsiz olanı biliyorum ama neyse tahin pekmezde yararlı arkadaşlar not: pekmezi az olsun
Detaylıya gitmişmiydin bebege giden kan akışları için bişey söyledi mi kan sulandırıcı kullanıyomusun, doktor bunun için önlem alır kan sulandırıcı başlar belki 2 haftaya kadar normal sayılıyor sonrasını bebegin kilosuna gelişimine göre karar verir sanırım ama toparlıcağını düşünüyorum stres yapma, yakınında devlet perinatoloji bölümü varsa saat 10 da açılıyor sistem randevu al onların görüşüde önemli olabiliyor randevu bulamasan bile sabah erkenden gidip durumunu anlatırsan yardımcı olurlarBebeğin haftası git gide açılıyor çok üzgünümilk gittiğimde kilosu zaten azdı ve karın çevresi 1 hafta gerideydi. Eski doktorum bakmıştı o ayrılınca yerine baska doktora devam etmeye karar verdim ve bu doktora ilk defa geliyorum. sanırım bebek küçük dedi evet dedim bende fark iki haftaya çıkmış. Napacağımı bilmiyorum ben aradaki fark kapanır sanıyordum ama büyüyor kızlar eğer bu fark 3-4 haftaya cıkarsa noluyor? Bebeği alıyorlar mı nst’ye bağladılar şimdi
Detaylıda ve diğer testlerde hiçbir sıkıntı cıkmamıştı. İki hafta geriden gelmesi evet normal biliyorum ama beni üzen durum şu ki ilk bir haftaydı o kadar dikkat etmeme rağmen ikiye cıktı. Yani daha da artabilir bu durum artarsa nolur artık bilmiyorum. Devlet perinatoloji yok maalesef yakınımda uygun görürlerse artık tekrar detaylıya gideceğimDetaylıya gitmişmiydin bebege giden kan akışları için bişey söyledi mi kan sulandırıcı kullanıyomusun, doktor bunun için önlem alır kan sulandırıcı başlar belki 2 haftaya kadar normal sayılıyor sonrasını bebegin kilosuna gelişimine göre karar verir sanırım ama toparlıcağını düşünüyorum stres yapma, yakınında devlet perinatoloji bölümü varsa saat 10 da açılıyor sistem randevu al onların görüşüde önemli olabiliyor randevu bulamasan bile sabah erkenden gidip durumunu anlatırsan yardımcı olurlar
Ayy bi biz kalmıştık pijama almayan, artık sadece ben kalmışım(belki bir de Hooops
bir tane aldım sadece o da trendyol basit bir takım, bir de gecelik beğendim düz lacivert. Onu alıcam, bakalım çok anneanne işi durmazsa onu giyerimsabahlık yerine de aynı sen gibi uzun hırka alcam
Bebeğin haftası git gide açılıyor çok üzgünümilk gittiğimde kilosu zaten azdı ve karın çevresi 1 hafta gerideydi. Eski doktorum bakmıştı o ayrılınca yerine baska doktora devam etmeye karar verdim ve bu doktora ilk defa geliyorum. sanırım bebek küçük dedi evet dedim bende fark iki haftaya çıkmış. Napacağımı bilmiyorum ben aradaki fark kapanır sanıyordum ama büyüyor kızlar eğer bu fark 3-4 haftaya cıkarsa noluyor? Bebeği alıyorlar mı nst’ye bağladılar şimdi
Arkadaşlar söylemiş ama ben de söyliyim ne kadar pozitif yorum o kadar iç rahatlığı. 2 haftalık fark normal, anne ne kadar dikkat ederse etsin bebeğin kilosuna etki edemiyor çoğu zaman. Doktorun mutlaka bir çözüm bulacaktır belki bebeğin de minyon olacaktır ama bunda canını sıkacak bir şey yokBebeğin haftası git gide açılıyor çok üzgünümilk gittiğimde kilosu zaten azdı ve karın çevresi 1 hafta gerideydi. Eski doktorum bakmıştı o ayrılınca yerine baska doktora devam etmeye karar verdim ve bu doktora ilk defa geliyorum. sanırım bebek küçük dedi evet dedim bende fark iki haftaya çıkmış. Napacağımı bilmiyorum ben aradaki fark kapanır sanıyordum ama büyüyor kızlar eğer bu fark 3-4 haftaya cıkarsa noluyor? Bebeği alıyorlar mı nst’ye bağladılar şimdi
Senin adına çok üzüldüm. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Daha önünde 2 ayın var. Kendine moral vermeye çalış. Bebeğine eşyalarını al, yerleştir bunun keyfini çıkar. Bebek dünyaya geldiğinde bütün bu sıkıntıların geçecekMerhaba tüm annelere bende Kasım ayında anne olacağım inşallah. Ama hiç güzel geçmedi 7 aydır hiç bişe anlamadım ne yazı kiçok zordu ilk 4 ay kanamam oldu. Daha sonra down sendromlu olabilir dendi. Hep tevekkül ettim. En son 19 haftalıkken plesanta totalis teşhisi verildi ama yanlış teşhis mis çok üzüldüm. Hep masada kalırsın dedi doktorlar o günden bu yana hep ölüm korkusu yaşıyorum. Hiç bişey anlamadım bu güzel süreç benim için zehir oldu. En son da haberlerde bir annenin epidural sezeryan esnasında amniyon sıvısı embolisi nedeniyle vefat ettigini gördüm. Bir daha hiç toparlayamadim. Keşke bende azıcık tadına varabikseydim. Tek bir kıyafet bile almadım hala kendimi çok kötü hissediyorum hep. Panik atak ve anksiyetem var aşırı derecede tetikledi hep mutsuzum mide yanması bende çok yaşıyorum hemen alayım tahin deniyeyim
Yalnız olmadığıma seviniyorumBen de pijama almayanlardanımilk gebeliğimde daha rahat olur diye gecelik önermişlerdi, öyle yapmıştım. Zaten iyi ki öyle yapmışım, o zaman doğum şeklim belli değildi ama şimdi belli olduğu için yine gecelikten devam
Ya tabiiki haklı da doğuracagim hastanedeki doğumhaneyi, ameliyathaneyi ve yoğun bakımı Avucumun içi gibi biliyorum abimin eşi doğuma girmem için çok ısrar etmişti nasıl bir ortam, doktorun yöntemi nasıl, çocuk doğduğu gibi ne yapıyorlar biliyorum o yüzden kafam rahat eşim de biliyor o da ordaydi ama ona rağmen takmış bilekliğe hdhsjs çocuğu doğduğu gibi götürürlerken bekleyenlerin önünden geçirmek zorunda oldukları bir yer var yani kör değilse çocuğu görmemek İMKANSIZ ama gel de anlatAyy haklı ama o zaman bende yakın çevremde duysam çok telaş yapardımbir de kan alıyorlar zaten doğar doğmaz bizim hepimizin b+ ordan da teyit ediyor insan
yok canım ya ben bir 10 lu bir ya da iki 5 li koyarım o kadar o da kusarsa filan diye. Aslında onlar iki kez üst değiştirmişti geçen sefer bir beşli bir 10 lu da yetebilir. Kaç takım pijama yazmışlar bir de o kadar pijama da koymam ben
Allahiiiimmmmm kriz sebebiÇok haklıbenim eşim bende meme mi var ben kalkıp ne yapabilirim ki diyordu bir de al sana bir kavga sebebi gece çok kavga ediliyor özellikle ilk bir yıl
Ay canım çok çok geçmiş olsun umarım kötü birşey yokturGünaydın gözümü hastanede açtım doktor bekliyorum. Dün gece belime beni salya sümük ağlatacak ağrılar girdi ovduk ettik derken sabah oldu şimdi de ağrım var ve bebeğin tekmelerini çok aşağıda hissediyorum işin kötü tarafı doktora randevu da yok araya sıkıştırmaya calısacaklar
Siyah inciden güzel ince polar sabahlık buldum şimdi onuda alayım.Ayy bi biz kalmıştık pijama almayan, artık sadece ben kalmışım(belki bir de Hooops
bir tane aldım sadece o da trendyol basit bir takım, bir de gecelik beğendim düz lacivert. Onu alıcam, bakalım çok anneanne işi durmazsa onu giyerimsabahlık yerine de aynı sen gibi uzun hırka alcam
Siyah inciden güzel ince polar sabahlık buldum şimdi onuda alayım.
Uzun hırkam var bı tane gerekırse onuda kullanırım. En son anne cantamı kuvet filesini filan da aldımSanırım benım öyle bişeyim kalmadı acil lazım olan bi bez bi mama alacagım en son onuda. Daha cocugumun bi bezi yok babası almıyo aldırmıyo
Ya tabiiki haklı da doğuracagim hastanedeki doğumhaneyi, ameliyathaneyi ve yoğun bakımı Avucumun içi gibi biliyorum abimin eşi doğuma girmem için çok ısrar etmişti nasıl bir ortam, doktorun yöntemi nasıl, çocuk doğduğu gibi ne yapıyorlar biliyorum o yüzden kafam rahat eşim de biliyor o da ordaydi ama ona rağmen takmış bilekliğe hdhsjs çocuğu doğduğu gibi götürürlerken bekleyenlerin önünden geçirmek zorunda oldukları bir yer var yani kör değilse çocuğu görmemek İMKANSIZ ama gel de anlatiçimden Allah'ım keşke sadece böyle dertlerim olsa diyorum
Allahiiiimmmmm kriz sebebibana soruyor benim görevim ne mesela diyor ben de ben gece uyanınca emziricem eğer birşey istersem seni uyandircam sen yapcan diyorum hee kolaymış ya tamam diyo her emzirmede inadına uyandiracagimdan habersiz canım kocam.... jdbdjdbdj
Yani hastanede kıyafet giydiriyor ya ben o yüzden dedim bi turda kirlenince onlar giydirse yeter 3 takım bence. ben 3 takım koydum valla. Hem onlar çıkarken hastane koyafetini hediye etmiyor mu ?Ayy haklı ama o zaman bende yakın çevremde duysam çok telaş yapardımbir de kan alıyorlar zaten doğar doğmaz bizim hepimizin b+ ordan da teyit ediyor insan
yok canım ya ben bir 10 lu bir ya da iki 5 li koyarım o kadar o da kusarsa filan diye. Aslında onlar iki kez üst değiştirmişti geçen sefer bir beşli bir 10 lu da yetebilir. Kaç takım pijama yazmışlar bir de o kadar pijama da koymam ben
Doğru tahmin bende hala alamayanlardanımAyy bi biz kalmıştık pijama almayan, artık sadece ben kalmışım(belki bir de Hooops
Detaylı ultrasonda herhangi bir sorun çıktı mı canım .benim de tek taraflı direnç olduğu için bebeğe her yediğim de yaramıyor en fazla haftasıyla uyumlu gidiyor. çift taraflı direnç olduğunda beslenmesi daha da sıkıntıya giriyor kan sulandırıcı vs veriyorlar öyle bir problem var mı?Uzun süre gelişimi aynı seviyede olursa sanırım sezaryenle erken alıp kuvözde besleyerek gelişimini tamamlatıyorlar.Bebeğin haftası git gide açılıyor çok üzgünümilk gittiğimde kilosu zaten azdı ve karın çevresi 1 hafta gerideydi. Eski doktorum bakmıştı o ayrılınca yerine baska doktora devam etmeye karar verdim ve bu doktora ilk defa geliyorum. sanırım bebek küçük dedi evet dedim bende fark iki haftaya çıkmış. Napacağımı bilmiyorum ben aradaki fark kapanır sanıyordum ama büyüyor kızlar eğer bu fark 3-4 haftaya cıkarsa noluyor? Bebeği alıyorlar mı nst’ye bağladılar şimdi
2 hafta gerilikte henüz bişey yapmazlar ama ilerlerse doğurturlar canımBebeğin haftası git gide açılıyor çok üzgünümilk gittiğimde kilosu zaten azdı ve karın çevresi 1 hafta gerideydi. Eski doktorum bakmıştı o ayrılınca yerine baska doktora devam etmeye karar verdim ve bu doktora ilk defa geliyorum. sanırım bebek küçük dedi evet dedim bende fark iki haftaya çıkmış. Napacağımı bilmiyorum ben aradaki fark kapanır sanıyordum ama büyüyor kızlar eğer bu fark 3-4 haftaya cıkarsa noluyor? Bebeği alıyorlar mı nst’ye bağladılar şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?