güle güle kullanın :)
anne çantası ne aldın acaba , bende arayıştayım
Sebebi yok anlayamadık bizde. İlk bir haftaydı gerilik üç hafta sonra ikiye cıktı. Üç hafta sonra tekrar gideceğim o zaman tam 32 haftalık olacağım bakalım ne alemde eğer üç haftaya falan çıkarsa önlem alırlar diye düşünüyorum. Ciğer geliştirici vurup sonra doğurtuyorlarmış sanırım.2 hafta gerilikte henüz bişey yapmazlar ama ilerlerse doğurturlar canım2 hafta daha dursa 32 olsa harika olur İnşallah olucak dua edicem. İçerde ne kadar kalırsa o kadar iyi oluyor erken doğumda, küvözde kalsada bişey olmaz. Senin gelişim geriliğinin sebebi ne ? Çentik mi var ?
Bende bunu almıştımEki Görüntüle 3301562 Bunu aldım ama tükenmişDaha gelmedi yolda tesekkur ederim ben desenine aldandım çok hoşuma gıttı yorumlarda guzel olunca aldım
Ben varım merak etme, sadece bir tane penye lacivert pijama aldım, ekstra bir şey yokAyy bi biz kalmıştık pijama almayan, artık sadece ben kalmışım(belki bir de Hooops
bir tane aldım sadece o da trendyol basit bir takım, bir de gecelik beğendim düz lacivert. Onu alıcam, bakalım çok anneanne işi durmazsa onu giyerimsabahlık yerine de aynı sen gibi uzun hırka alcam
Canım hiç kötü düşünme. Arkadaşımın bebeği de gelişimsel olarak geriden geliyordu. bebekteki fark 2 haftalık gerilikti ve 1 hafta boyunca hiç gelişme olmayınca 36.haftada sezeyanla doğum yaptı. Oysaki ilk çocuğu 4200gr normal doğmuştu. Şimdi maşallah sağlıklı 7 aylık bir kızı varBebeğin haftası git gide açılıyor çok üzgünümilk gittiğimde kilosu zaten azdı ve karın çevresi 1 hafta gerideydi. Eski doktorum bakmıştı o ayrılınca yerine baska doktora devam etmeye karar verdim ve bu doktora ilk defa geliyorum. sanırım bebek küçük dedi evet dedim bende fark iki haftaya çıkmış. Napacağımı bilmiyorum ben aradaki fark kapanır sanıyordum ama büyüyor kızlar eğer bu fark 3-4 haftaya cıkarsa noluyor? Bebeği alıyorlar mı nst’ye bağladılar şimdi
Canım merak ettiğim bi durum var ben su an 29 haftalığım ve fark birden ikiye çıktı. Üç hafta sonra gittiğimde 32 haftalık olacağım ve fark arttıysa gelişme yoksa nasıl bir süreç izleniyor. Mesela önce ciğer geliştirici vurup sonra gün verip sezaryene mi alıyorlar? Bir de ben artık doğum cantamı hazırlayayım diyorum baksanıza nolacağı belli değilCanım hiç kötü düşünme. Arkadaşımın bebeği de gelişimsel olarak geriden geliyordu. bebekteki fark 2 haftalık gerilikti ve 1 hafta boyunca hiç gelişme olmayınca 36.haftada sezeyanla doğum yaptı. Oysaki ilk çocuğu 4200gr normal doğmuştu. Şimdi maşallah sağlıklı 7 aylık bir kızı var
Iki katina cikan fark farkli doktorlarda idi degil mi? Cihazda olcumler farklilasiyor, bakalim bir sonraki gittiginde ne olacak? Gelisim geriliginde aslinda haftada 1 izleme yapiyorlar bildigim, sen nereye gidiyordun? 3 hafta bana biraz uzun geldi.Canım merak ettiğim bi durum var ben su an 29 haftalığım ve fark birden ikiye çıktı. Üç hafta sonra gittiğimde 32 haftalık olacağım ve fark arttıysa gelişme yoksa nasıl bir süreç izleniyor. Mesela önce ciğer geliştirici vurup sonra gün verip sezaryene mi alıyorlar? Bir de ben artık doğum cantamı hazırlayayım diyorum baksanıza nolacağı belli değil
Bildiğim kadarıyla 32de bebekler zaten gelişimlerini genel olarak tamamlıyorlar. Dediğin gibi ciğer geliştirici iğne vurup sezeryana gün verebilirler. Ama ne olur ne olmaz çantanı hazırla, burda vardı sanırım kontrole diye gidip hemen doğuma alınan arkadaşlar. Ki bir de şöyle düşün, doktor büyük bir problem görseydi 3 hafta sonraya gün vermezdi, daha erken çağırırdı seni. Bir de kilosu vs nasıl? Mesela arkadaşımın bebeğine 2kg demişlerdi ama doğduğunda 2400ya da 2600 doğmuştu.Canım merak ettiğim bi durum var ben su an 29 haftalığım ve fark birden ikiye çıktı. Üç hafta sonra gittiğimde 32 haftalık olacağım ve fark arttıysa gelişme yoksa nasıl bir süreç izleniyor. Mesela önce ciğer geliştirici vurup sonra gün verip sezaryene mi alıyorlar? Bir de ben artık doğum cantamı hazırlayayım diyorum baksanıza nolacağı belli değil
1.150 gram şu anBildiğim kadarıyla 32de bebekler zaten gelişimlerini genel olarak tamamlıyorlar. Dediğin gibi ciğer geliştirici iğne vurup sezeryana gün verebilirler. Ama ne olur ne olmaz çantanı hazırla, burda vardı sanırım kontrole diye gidip hemen doğuma alınan arkadaşlar. Ki bir de şöyle düşün, doktor büyük bir problem görseydi 3 hafta sonraya gün vermezdi, daha erken çağırırdı seni. Bir de kilosu vs nasıl? Mesela arkadaşımın bebeğine 2kg demişlerdi ama doğduğunda 2400ya da 2600 doğmuştu.
28+2 de 1190 grdı benimki de, haftada ortalama 150 gr aldıklarını düşünürsek bence çok düşük bir kilosu yok1.150 gram şu an
Kendi doktorum gittiği için mecburen değiştirdim. İkiside bana aynı yorumu yaptı. Bende zaten elimden geldiğince sakinim iki haftanın çok önemli olmadığını biliyorum ama işte artarsa sıkıntı ondan korkuyorum sadece. Çantamıda hazırlayacağım zaten bi dahaki kontrole kadar ne olur ne olmaz.Iki katina cikan fark farkli doktorlarda idi degil mi? Cihazda olcumler farklilasiyor, bakalim bir sonraki gittiginde ne olacak? Gelisim geriliginde aslinda haftada 1 izleme yapiyorlar bildigim, sen nereye gidiyordun? 3 hafta bana biraz uzun geldi.
Ciger gelistirici igne vurup sezeryan icin gun veriyorlar evet
Ben de yavas yavas hazirlamaya canta erken dogarlarsa diye.
Allahım hepimize hayırlı doğum nasip etsin inşallah28+2 de 1190 grdı benimki de, haftada ortalama 150 gr aldıklarını düşünürsek bence çok düşük bir kilosu yok
3 hafta geç değil mi ya doktora tekrar gitmek için. Zaten 3 haftaya gelişme geriliği devam ederse akciğerler için dediğin gibi ilacı yapıp belki 1 gün beklerler ilaç etki etsin diye sonra doğurturlar. Sen bebeğin hareketlerine fslan dikkat et.Sebebi yok anlayamadık bizde. İlk bir haftaydı gerilik üç hafta sonra ikiye cıktı. Üç hafta sonra tekrar gideceğim o zaman tam 32 haftalık olacağım bakalım ne alemde eğer üç haftaya falan çıkarsa önlem alırlar diye düşünüyorum. Ciğer geliştirici vurup sonra doğurtuyorlarmış sanırım.
Erken alirlarsa da uzulecek bir sey yok canim. 32. Haftada problem olusturacak bir saglik sorunu olmuyor bebeklerin kuveze girseler bile. Biraz tombislestirirler verirler kucagina :)Kendi doktorum gittiği için mecburen değiştirdim. İkiside bana aynı yorumu yaptı. Bende zaten elimden geldiğince sakinim iki haftanın çok önemli olmadığını biliyorum ama işte artarsa sıkıntı ondan korkuyorum sadece. Çantamıda hazırlayacağım zaten bi dahaki kontrole kadar ne olur ne olmaz.
Allah’a şükür hareketleri yerinde pek hareketli. Şu üç haftada çok sıkı besleneceğim ve hareketlerini takip edeceğim3 hafta geç değil mi ya doktora tekrar gitmek için. Zaten 3 haftaya gelişme geriliği devam ederse akciğerler için dediğin gibi ilacı yapıp belki 1 gün beklerler ilaç etki etsin diye sonra doğurturlar. Sen bebeğin hareketlerine fslan dikkat et.
Benim ikizlerden birrinde de gelişim geriliği var geçen hafta tam 28 de gittiğimde 1140 tı gelişim geriliğinden bahsetmedi diğer bebek 990 onda 1 hafta gerilik vardı mesela senle 2 gün var doğum takvimine göre 1 haftadan biraz fazla sanki ama tam 2 hafta gibi değil bence minyon bi bebek olucak endişelenme yemene dikkat et düzene girer inşallah kısalma erken doğum riskin yok sonuçta kendini şartlama yani olaki takiplerde bebek hiç kilo almamaya başlıyosa doğuma alır beslenemiyo diye kız bebekler böyle oluyor bende 37+3 te kızımı 2590 ile doğurdum kilo almıyo diye1.150 gram şu an
Olmadı iki hafta sonra gideceğim bakalım başıma neler gelecekBenim ikizlerden birrinde de gelişim geriliği var geçen hafta tam 28 de gittiğimde 1140 tı gelişim geriliğinden bahsetmedi diğer bebek 990 onda 1 hafta gerilik vardı mesela senle 2 gün var doğum takvimine göre 1 haftadan biraz fazla sanki ama tam 2 hafta gibi değil bence minyon bi bebek olucak endişelenme yemene dikkat et düzene girer inşallah kısalma erken doğum riskin yok sonuçta kendini şartlama yani olaki takiplerde bebek hiç kilo almamaya başlıyosa doğuma alır beslenemiyo diye kız bebekler böyle oluyor bende 37+3 te kızımı 2590 ile doğurdum kilo almıyo diye
Bu arada 3 haftayı bekleme istersen uzun geldi süreç banada beni 2 haftada bir gelin siz artık dedi beklemek daha zor gelir hem
İlk bir hevesle kalkıyorlar ama sonra yokAllahiiiimmmmm kriz sebebibana soruyor benim görevim ne mesela diyor ben de ben gece uyanınca emziricem eğer birşey istersem seni uyandircam sen yapcan diyorum hee kolaymış ya tamam diyo her emzirmede inadına uyandiracagimdan habersiz canım kocam.... jdbdjdbdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?