2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kız senin nasıl 22 Aralık oluyor ? Takviminde 31 hafta yazıyor takvimin mi ileride? Çünkü ben 29+3üm 2 Aralık bekleniyor senin nasıl o tarih oluyor anlamadım
Yorgunluktan nasıl olur da onu aralık yazmışım, hem de iki kere Kasım olacak kasım bugün tam 31 haftalığım

Çok haklısın Evet bana da öyle dediler ama ana yüreği işte. Zaten hastane önce kendi veriyormuş kıyafetini. Değiştirmek isteyen odada değiştiriyormuş.diğer herşey hazır bakalım ne zaman gelecekler

Ben de herseyi 0-3 ay aldim. Kurutmaya atacagim cunku ceker diye hic yenidogan almadim.

Benim ikizler de muhtemelen küveze girer. 40 kere sordum kuvezde asla bez disinda bir sey giydirmiyorlar. Benim hastane bez mama vs de istemiyor kendi tedarik ediyor. Kuvezden cikinca da normal bebek boyutuna ulasmis oluyor genelde. Dolapta bir suru premature takim satan ayni seyi yazmis "erken dogdu diye aldim yikadim ama eve cikana kadar buyudu hic giyemedi " diye. O yuzden ben de almadim.

Ayacıkları oradadır
Ters duruyor ayakları değilde elleri ya da kafası heralde hiç böyle hissetmezdim ilk kez oldu
Bende çorap çok seviyorum miniş miniş hele çok tatlı ya aynen myle düşündüm yenidoğanlar yetmezse ya alırız ya da 3 aylıktan devam daha fazla alışveriş yapmıycam çünkü doyamıyorum yaptıkçada yapasım geliyo herşeyden almak istiyorum

Haha yok yok bir şey olmamıştır evet zaten hemen büyüyorlar yeter bu kadar yıka yıka bir daha giyerler
Haha ben yaza ablasının kıyafetlerinden giydiricem biraz büyük olacak ama yapacak bir şey yok evde en azından onları giyer biraz da heveslenip alırız

Ortopedi verecekti ama bu haftayı atlatalım istedim, şu düzeni oturtayım istedim. Cuma son günüm inşallah 31+6 itibariyle izne ayrılıyorum
Sen istersen cumartesi git doktora ya da pazartesi sabah erkenden git raporunu al. Sanırım 31+6 ya yazamıyor 32 olması gerekiyor tam

İnşallah zamanında doğurursun ya da küvöze girmezler Kıyafet dediğin şey hallolur sağlıklı olsunlar gerisi mühim değil bakma biz heycandan böyle yapıyoz ama en önemlisi sağlıklı olmaları hem büyük alarak iyi yapmışsın herkes büyük alın diyor doğunca büyükte giyselee sorun olmaz

Sen istersen cumartesi git doktora ya da pazartesi sabah erkenden git raporunu al. Sanırım 31+6 ya yazamıyor 32 olması gerekiyor tam
İdareyle konuştum yerime direkt ücretli başlayacak, bir gün idare ederiz dediler. Bugün hastane de tam 32 olması gerekiyor dedi, bu haftayı atlattım mı tamamdır inşallah

Dönmüş olabilir mi anlıyormusun ben pek anlamam ama ayağın tekmesini anlıyorum sadece. benim yaşadığım bir ağrı var aynı senin tarif ettiğin gibi ama gebelik öncesinde de olan bir ağrıydı şişkinlik oluyor bende bağırsaklarda ve ağrısı oraya vuruyor öyle birşey de olabilir gebelikten ötürü bağırsaklar iyice sıkıştı malum özellikle çok yediğim zaman ağrım çok oluyor ağrıyan kaburga kısmının altına yastık koy çok rahatlatıyor

Bende dönmüş olabileceğini düşündüm ama hareketler hep aynı yerde hala hiç anlamıyorum döndüysede gece zaten 3 tane yastıkla yatıyorum artık dönmeler falanda baya ağırlaşmaya başladı gebeliği seviyorum ama her gün yeni bi şey çıkıyor ve bu durum nprmal mi onu bilmemek insanı strese sokuyor

Kızlar bir şey sorucam ben şimdi bebeğin pozisyonunu anlamıyorum diye yarın bir devlete gitmeyi düşündüm. Nereye baksam gebe bakılmıyor yazıyor bu gebelere kim bakıyor
Ay boşver bence devlete falan gitme ya hiç normal muamele yapmıyorlar sinir oluyorum kontrolün ne zaman ki gittiğinde öğrenirsin acil bişey olsa neysede pozisyon için hiç uğraşma bence

Ay boşver bence devlete falan gitme ya hiç normal muamele yapmıyorlar sinir oluyorum kontrolün ne zaman ki gittiğinde öğrenirsin acil bişey olsa neysede pozisyon için hiç uğraşma bence
Haftaya perşembe of doğru diyorsun nasıl duruyorsa midem çok yanıyor bugün 3. Kaşık gavisconu içtim. Az kaldı neyse beklicez artık

1 hafta kalmış sayılır şurda idare ediver zaten öğrensende hayatında bişey değişmiycek istediği pozisyonda durmaya devam etcek
Haha çok doğru gebelerin %3 ü filan makat geliş oluyormuş herhalde o kadar şanssız değilimdir umarım şu hayatta gerçi karanlıkta filan doğmuşum ben mum ışığında her şey olabilir

Sagolasın, yarın deniyim mutlaka.. İshalde var ya suyu bile zor içiorm

Mevsim geçişleri beni mahvedıo inşallah cabucak gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…