Hamile kaldığımda dedim ki bol bol gezicem her yere gidicem ikinci gelmeden artık nasıl istediysem büyük mü konuştum ne 3,4 ay kustum sonrada hep karnım ağrıdı yürüyünce vs Of neyse şimdiki hedefim 2 çocukla şehir gezmez yaparım yaparım başaşrırım
Devleteki acil beni neden kontrole çağırdı cumartesi kafama takıldı hep hastane gördüm rüyamda doktorları falaannst iyiydi baktım hep sancı 25 üzerine çıkmadı
Doktor hanı cumartesi sabahına kontrole çağırıyo dedi saat falaan vermedi amaNası yani acilden mi randevu verildi sana
doktor takiplisinZeynep Kamildeyim canım
.Hangi doktor takiplisin
Oh maşallah 2400 müHerkese günaydın,
Bugün (31+6) kontrole geldik. 2.400 gr olmuş. Boyuna da 47 cm dedi ama bence yanlış hesapladıher şey yolunda görünüyor ama yine iki hafta kadar önden gittiği ve suyu çok fazla olduğu için diyet önerdi. Şeker yüklememin ve geçen hafta verdiğim açlık toklukun güzel çıkması ikna etmemiş doktorumu, gestasyonel diyabetin tüm emarelerini taşıyorsun diyor neyse ki ilkinde de böyleydi ve sağlıkla doğdu diye genetik olabileceği konusunda anlaştık. Su fazlalığı ilerlerse erken doğuma yol açabilirmiş, o yüzden 37 hafta gibi alabiliriz dedi. 2-3 hafta sonra görüşeceğiz.
Bugün kontrolü olan diğer arkadaşların da güzel haberlerle dönmesini dilerim
37+2 de doğurdum 2700 dü hay maşaallahHerkese günaydın,
Bugün (31+6) kontrole geldik. 2.400 gr olmuş. Boyuna da 47 cm dedi ama bence yanlış hesapladıher şey yolunda görünüyor ama yine iki hafta kadar önden gittiği ve suyu çok fazla olduğu için diyet önerdi. Şeker yüklememin ve geçen hafta verdiğim açlık toklukun güzel çıkması ikna etmemiş doktorumu, gestasyonel diyabetin tüm emarelerini taşıyorsun diyor neyse ki ilkinde de böyleydi ve sağlıkla doğdu diye genetik olabileceği konusunda anlaştık. Su fazlalığı ilerlerse erken doğuma yol açabilirmiş, o yüzden 37 hafta gibi alabiliriz dedi. 2-3 hafta sonra görüşeceğiz.
Ahaha şaşırma hiç senin tombiş kız gecmiştir 2400 üOh maşallah 2400 mü47 cm mi benim doktorumu da ikna etmemişti, yalnız değilsin.
Maşallah saglıkla zamanında gelsin .. bir geri iki ileri derken geldık mi son aylara..Herkese günaydın,
Kullanmazmıyım Kollarıma bile sürüyorum bide ben normalde de vücudumu nemlendiririm yani hiç elastik değilim belki düzelir be doğurduktan sonra geçer belkiYaa bacaklara sürüyor muydun ben üst bacağın yarısına kadar sürüyorum bikini bölgesi popo meme popo sırt a doğru bir de hatta. Her yerden büyüyoruz ya o yüzden ister istemez oluyorAma genetik ya benim annemde de hiç yok lierac mı kullanmış sanki
Şaka gibi değilmi sadece ekim ayı kaldı eylülü bitirdik Eylül ayı çok hızlı geçti sanki okul filan derkenMaşallah saglıkla zamanında gelsin .. bir geri iki ileri derken geldık mi son aylara..
Ay görcem yarın gösterirse tabiAhaha şaşırma hiç senin tombiş kız gecmiştir 2400 ü
Benim cildim çok kuru ve nemsizdir. Bioderma atoderm toparladı benim cildimi resmen. Önceden kullanmadığım her gün için özür diliyorum cildimden o derece seviyorum.Kullanmazmıyım Kollarıma bile sürüyorum bide ben normalde de vücudumu nemlendiririm yani hiç elastik değilim belki düzelir be doğurduktan sonra geçer belki
Oh maşallah 2400 mü47 cm mi benim doktorumu da ikna etmemişti, yalnız değilsin.
2-3 dür kadın doğumda Özgür Kartal ‘a geliyordumHangi
doktor takiplisin
Ayy yarın 34 ıkı hafta sonra gel dese 36 sonra 37 38 anaaaaaAy görcem yarın gösterirse tabiresmen heyecan yapıyorum. Lisede okuldan kaçmış sevgilimle buluşacakmış gibi kıpır kıpır kalbim
Benim cildim çok kuru ve nemsizdir. Bioderma atoderm toparladı benim cildimi resmen. Önceden kullanmadığım her gün için özür diliyorum cildimden o derece seviyorum.
Oy canım canım şu miniğe bak maşallahHerkese günaydın,
Nasıl oldun? Bebek nasıl?2-3 dür kadın doğumda Özgür Kartal ‘a geliyordum
Ayy yarın 34 ıkı hafta sonra gel dese 36 sonra 37 38 anaaaaaGeliyoooo pera kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?