2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Aynen bende bu yaz deli gibi gezcektim güya tek yaptgm bayramda tatıle gitmek oldu olsun o da olmayabilirdi

Herkese günaydın,
Bugün (31+6) kontrole geldik. 2.400 gr olmuş. Boyuna da 47 cm dedi ama bence yanlış hesapladı her şey yolunda görünüyor ama yine iki hafta kadar önden gittiği ve suyu çok fazla olduğu için diyet önerdi. Şeker yüklememin ve geçen hafta verdiğim açlık toklukun güzel çıkması ikna etmemiş doktorumu, gestasyonel diyabetin tüm emarelerini taşıyorsun diyor neyse ki ilkinde de böyleydi ve sağlıkla doğdu diye genetik olabileceği konusunda anlaştık. Su fazlalığı ilerlerse erken doğuma yol açabilirmiş, o yüzden 37 hafta gibi alabiliriz dedi. 2-3 hafta sonra görüşeceğiz.
Bugün kontrolü olan diğer arkadaşların da güzel haberlerle dönmesini dilerim

Eklentiler

• 58FC4996-0C84-46F8-B8B0-B13BB74F263B.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 90
Oh maşallah 2400 mü47 cm mi benim doktorumu da ikna etmemişti, yalnız değilsin.

37+2 de doğurdum 2700 dü hay maşaallah

Maşallah saglıkla zamanında gelsin .. bir geri iki ileri derken geldık mi son aylara..

Kullanmazmıyım Kollarıma bile sürüyorum bide ben normalde de vücudumu nemlendiririm yani hiç elastik değilim belki düzelir be doğurduktan sonra geçer belki

Ahaha şaşırma hiç senin tombiş kız gecmiştir 2400 ü
Ay görcem yarın gösterirse tabi resmen heyecan yapıyorum. Lisede okuldan kaçmış sevgilimle buluşacakmış gibi kıpır kıpır kalbim
Kullanmazmıyım Kollarıma bile sürüyorum bide ben normalde de vücudumu nemlendiririm yani hiç elastik değilim belki düzelir be doğurduktan sonra geçer belki
Benim cildim çok kuru ve nemsizdir. Bioderma atoderm toparladı benim cildimi resmen. Önceden kullanmadığım her gün için özür diliyorum cildimden o derece seviyorum.

Oh maşallah 2400 mü47 cm mi benim doktorumu da ikna etmemişti, yalnız değilsin.

Ay valla umarım biraz yanlış ölçmüştür. Şimdiye kadar ilk gebeliğimle başa baş gidiyordu ama bu hafta oğluma iki hafta takmış gibi görünüyor karnımdaki

Yarın bekliyoruz haberlerini (Bu arada doktorun dediğine göre su fazla olunca daha net gözüküyormuş yüzü falan)

Ayy yarın 34 ıkı hafta sonra gel dese 36 sonra 37 38 anaaaaa Geliyoooo pera kuş

Oy canım canım şu miniğe bak maşallah vallahi kilosuna da maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…