- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Uyuz oldum doktora ya söylemedi azalmış daha dolu dolu olmasını bekleriz kesenin yan kısmına baktı hım burda biraz varmış dedi içimden diyorum ki biraz derkenKaç çıktı canım benim hala 5. Pazartesi perinatoloğa gideceğim. Tekrar bir bakacak.Sana ne dediler
Herhalde başlarsa bu zamanlarda başlayabilir baya kaşınıyorum bende. Bizde tatilde bir sürü sabun aldık onları kullanıyorumBende çatlak başlamadı ama cilt kuruması kökenli kaşıntı çok oluyor, ilk gebeliğimde de olmuştu. Normalde kullandığım kremleri duş jellerini falan kullanamaz olmuştum hatta. Defne sabunu ve parfümsüz nemlendirici kremler iyi geliyor bana.
Ya benim karnım bu kadarcık öyle ahım şahım büyğk değil ve çatlaklar başlamış ilk gebelikte de göbeğim çok yoktu 11 kg almıştım ama onda da çatlamıştı biraz moralimi bozdu bu durum kırmızı kırmızı alt kısımda var daha fazla olmaz umarımKızlar bende bebek odasının dolaplarını cifledim ütülediklerimi astım. 0 6 ay ve 6 12 ay, emzirme yastığı, poşetin çıkan şeyi ne varsa yıkadım baya yoruldum ya. Sanırım sadece reflü yatağının kılıfı ve yelek hırkalar kaldı. Kızımda yıkayıp hurçlamıştım ama bir daha tıkırdam baya zaman geçti. Eğilip kalkmaktan sanırım midem öyle yanıyor ki ilaç içtimBu kadar eğilip kalkmaya dönmüştür umarım bebiş ya bir de onu dert ediyorum
Bu arada çatlaklar başladı mı sizde bende çok şükür yok hiç ama kaşınıyorum ara ara. Lierac kullanıyorum günde 1 duştan sonra ama ayda 1 bile yetmiyor artıkŞimdi 4. Mü 5. Mi ne sipariş vercem. Artık bu hamilelik bitse hiç fena olmaz battık
Yok canım denemedi ölçm sonuçlar çıktıktan sonra bebekleri ölçücek zaman öldürüyo yani o sırada nst gir dedi sırt üstü belim çok kötü ama 1 saat nasıl dayanırımEvet kısa sürüyor normalde karnın aç mı açsa ölçüm almakta zorlanıyorlar. Bir kere bende aç gittim kontrolden yemeğe gidicez diye ölçüm alamadı meyve suyu verdiler içtim bebek canlandı hemen aldılar sonra ölçümü
Ben çoktandır her hafta gidiyorum resmen üç doktor birden bakıyor. Ciğer geliştiriciyi yattıktan sonra vururlar. Her defasında doktor vurmak istiyor sonra şimdi boşa kortizon yüklemeyelim diyor erteliyor.benim bir haftada 7 den 5 e düşmüştü ama bu hafta sabit kalmış. Bakalım pazartesi ne diyecekUyuz oldum doktora ya söylemedi azalmış daha dolu dolu olmasını bekleriz kesenin yan kısmına baktı hım burda biraz varmış dedi içimden diyorum ki biraz derkenyani artık ağlanacak halime gülüyorum sonra eşim dedi biz böyle böyle bir sorun yaşadık ilk gebelikte de işte dedim beni 5 ile yatırdılar Şuan kaç cevap vermedi eşim devlete al randevu bide diyor bakalım 1 hafta sonra tekrar çağırdı dr özellikle sorucam tekrar kaç diye
yaaBen de iki hafta önce acile gitmiştim, yarım saat bağladılar nstye. Acillerin rutini böyle herhalde
Yine aynı şekilde sabit kalmıştır umarımBen çoktandır her hafta gidiyorum resmen üç doktor birden bakıyor. Ciğer geliştiriciyi yattıktan sonra vururlar. Her defasında doktor vurmak istiyor sonra şimdi boşa kortizon yüklemeyelim diyor erteliyor.benim bir haftada 7 den 5 e düşmüştü ama bu hafta sabit kalmış. Bakalım pazartesi ne diyecek
Bir birim daha düşse bunlar alacak bebeği zaten. Ondan dayanmaya çalışıyorum. Yıkılma toparlan diyorum kendi kendimeYine aynı şekilde sabit kalmıştır umarım
Neden özellikle sırt üstü? Beni hep yan yatırdılar (poliklinikte de acilde de). Bir bildikleri vardır gerçi herhaldeYok canım denemedi ölçm sonuçlar çıktıktan sonra bebekleri ölçücek zaman öldürüyo yani o sırada nst gir dedi sırt üstü belim çok kötü ama 1 saat nasıl dayanırım
Onlar kaşıntı yapıyor olmasınHerhalde başlarsa bu zamanlarda başlayabilir baya kaşınıyorum bende. Bizde tatilde bir sürü sabun aldık onları kullanıyorum
Söyledim yan döndüm 2. Bebekte zorunluluğu yokmuş meğer öyle dursam bi daha belimden kalkamazdım vallaNeden özellikle sırt üstü? Beni hep yan yatırdılar (poliklinikte de acilde de). Bir bildikleri vardır gerçi herhalde
Sen bol bol nemlendir canım biraz genetik çatlak işi ama biz yine önlemimizi alalım. Sadece karnına sürme bir de meme popo baldır Allah ne verdiyse sürYa benim karnım bu kadarcık öyle ahım şahım büyğk değil ve çatlaklar başlamış ilk gebelikte de göbeğim çok yoktu 11 kg almıştım ama onda da çatlamıştı biraz moralimi bozdu bu durum kırmızı kırmızı alt kısımda var daha fazla olmaz umarım
Yok ya her sene alıyoruz bir şey olmuyor amaOnlar kaşıntı yapıyor olmasınanlaşılır gerçi, çatlak olamayacak bölgedelerde (kollar, üst bacak, karınüstü gibi) kaşıntı varsa sabunlar kurutmuş olabilir.
Nil ve inciKizlar ikiz kız gebelik
Isimler
Nil ve İnci
Nilsu ve İnciduru
Nilduru ve İncisu mu ? Hangisi daha hoş.
Doğum öncesi analık çalışmaz yazıyor bendeArkadaşlar selam,
32. Haftada izne ayrılan veya ayrılacak arkadaşlar, doktorun raporunda tam olarak ne yazması gerekiyor?
Hep unutuyorum düzenli kullananlara helal olsunSen bol bol nemlendir canım biraz genetik çatlak işi ama biz yine önlemimizi alalım. Sadece karnına sürme bir de meme popo baldır Allah ne verdiyse sür
hastane bana psikolojik olarak çok daha kötü geldi sorumluluğu kabul ettiğime dair imza atarak çıkış yaptım 2 gün önce, idrarda protein eser miktarda çıkıyor tansiyonum bir an da 7ye düşüp bir an 16lara çıkıyor evde takip ediyorum bu süreçte wc dışında ayağa kalkmamam gerektiğini söyledi doktor ama ne bir teşhis var ne bir çözüm var, tansiyon yüzünden erken doğum çok sık görülen bi durum ve tek çözümü gebeliği sonlandırmak çünkü bizim için öncelik annenin sağlığı diyor doktorlar. apar topar hastane çantamı hazırladı annemler en azından 34 haftaya kadar beklese biraz daha büyüse bebeğim diye dua etmekten başka birşey yapamıyorum hiç böylesini hayal etmemiştimpatatesliiborek ben de seni çok merak ediyorum, inşallah iyi haberlerle gelirsin
Kocanı ikna et en temiziAslında öyle değil ben okeyim ama eşim değil
Canım çok geçmiş olsun tekrarhastane bana psikolojik olarak çok daha kötü geldi sorumluluğu kabul ettiğime dair imza atarak çıkış yaptım 2 gün önce, idrarda protein eser miktarda çıkıyor tansiyonum bir an da 7ye düşüp bir an 16lara çıkıyor evde takip ediyorum bu süreçte wc dışında ayağa kalkmamam gerektiğini söyledi doktor ama ne bir teşhis var ne bir çözüm var, tansiyon yüzünden erken doğum çok sık görülen bi durum ve tek çözümü gebeliği sonlandırmak çünkü bizim için öncelik annenin sağlığı diyor doktorlar. apar topar hastane çantamı hazırladı annemler en azından 34 haftaya kadar beklese biraz daha büyüse bebeğim diye dua etmekten başka birşey yapamıyorum hiç böylesini hayal etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?