2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bugün güzel bi liste yap hiç bişeyi unutmazsın inşallah çünkü dışarı çıkmak eziyet oldu artık şu son eksikleride tamamlayıp bi oh diyelim

Bu arada kızlar benim en büyük eksiğim isim kapı süsüne sipariş vericem harfleri çikolata yaptırcam ama isim yok yani doğurcam artık eşimle isim konusunu hergün tartışıyoruz bu arada

Biz daha tartışmaya bile başlamadık Ekim’i bekliyorum, taht oyunları gibi geçecek vallahi isim savaşları, hiç mecalim yok

Kızlar bu arada ben doktora uykusuzluk meselesini sormayı unuttum. Geceleri uyuyamayanlardan doktora danışan oldu mu hiç? Acaba stresten mi uyuyamıyoruz biz. Ben doktor sonrası banyomu yapıp uyumuşum valla üç saat

Son düzenleme:
Yaaaa eşim diyor ki tamam valla vazgeçtim sen koy ama bu seferde bırakmadın bir isim koyayım diyor iç savaş
Ben senelerdir Defne isterdim zaten. Kız olacağını öğrenince fikrini sordum çok beğendi. Sonra Alya ismini ekledim ama ona söylemeyi unutmuşum nedense geçenlerde bebek alışverişi yaparken mağazada sordular. Alya Defne dediğimde şaşırdı benim niye haberim yok Alya isminden diye ama onada alıştı şimdi

Az önce denk geldim bu sayfaya önceden cephanelik hazırla bari sen

Hangi sayfa? Hani sayfa

Yaaaa eşim diyor ki tamam valla vazgeçtim sen koy ama bu seferde bırakmadın bir isim koyayım diyor iç savaş
İçine sinen bir isim bulduysan, bastır geç bence kalenin önü açıkken benimkinin her şeye bir itirazı var. Elinde sazı eksik Orhan gencabay mübarek.

Anne yanı olarak tavsiyeniz var mı? Odasında yatağı vs olacak ama ilk zamanlar yanımda olsun değil mi? Bu nasıldır mesela sizce?

Eklentiler

• Screenshot_20230922_180415_Hepsiburada.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 39
İlk oğlumu ben koyduğum için bunu o koymak istedi ama ben her bulduğu isme kulp taktım çift isim olsa sorun olmayacak bir onun istediği bir benim istediğim olacak ama asla çift isim istemiyor tüm savaşın ana sebebi bu aslında çift isim isimsiz kaldı çocuk sanırım kimlikte eşim süpriz yapar bana bu gidişle

Anne yanı olarak tavsiyeniz var mı? Odasında yatağı vs olacak ama ilk zamanlar yanımda olsun değil mi? Bu nasıldır mesela sizce?
Ben anne yanı kullanmadım hiç ama anladığım kadarıyla bu aslında anne yanı olarak da kullanılabilen bir park yatak. Ben normal park yatakla bile (odada bizim yatağın yanında kaldı ilk bir sene civarı) çok rahat ettiysem, bu daha da pratik olur diye düşünüyorum.

Kendimi düşündüm de.. Senin kadar rahat olamam sanırım. Değil 2 isterse 5.çocuk olsun kimlikte görmek istemem. Önceden bilmek isterim

Kızlar bende kontrolü salıya aldım aslında perşembeydi ama eşimin şehir dışında olması gerekiyormuş. Annemde yazlıkta kızımla da tek gidince de ben muayene olurken ortalığı birbirine katıyor. Alttan filan baksa dışarı alınması gerek o da durmaz rezillik olur

Eşimin ekimin son haftası da şehir dışında olması lazımmış ben doğururum o zamana bir şekilde iptal et dedim Nerde zamansız iş var bizi bulur zaten Bebek dönerken bir de ağrı oluyor demiş doktorlar benimki dönmedi o zaman Bu gebelikte kasılmayı da anlamıyorum vallahi ben hiç bir şey anlayamadan sonuna geliyoruz

Ya kızlar karnıma ara ara sancı giriyor normaldir dimi böyle sancılar. 31+2 deyim şu an. Bir korkutmadı değil

Hafif regl sancısı gibi sancılar normal kabul ediliyor ama ısrarlıysa görünmekte fayda olabilir. Yalnız normal doğuma engel bir durum varsa erken doğum ihtimaline karşı her türlü belirtiyi değerlendirmeye almak gerektiğini düşünüyor benim doktorum. (Israrlı ve dinlenince geçmeyen belirtileri yani)

Dönmekten kasıt makat gelişten baş gelişe geçmesi ise (doğum pozisyonuna girmesi yani), benimki iri olmasına rağmen bir iki hafta önce hiç hissettirmeden dönmüş. Belki ağrı kavramı kişiden kişiye değişiyordur. İlk gebeliğimde de hiç öyle bir dönüş ağrısı hatırlamıyorum.

Evet aslında öyle dedi ama benim aşağıdaydı yukarı dönerken hiç bişey hissetmedim. Herkeste aynı olmuyor bence. Bu arada kardeşimin bebeği 35. Haftada döndü. Hala vaktimiz var gerçi ben normal istemiyorum ya artık iyice karar verdim yok yapamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…