- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Bizim bebekler aynıEvet 35 e kadar dönebilirmiş suyu iyi olduğu için, biraz ağrılı olur hissedersin zaten dedi. Benimki de bi sağda çapraz duruyor bi solda dönmeye çalışıyo ama dönemiyo bence şapşik
Hemen iyileşKizlar çok hastayım kızıma da malesef benden bulaştı bugün o da hasta o yüzden burayı çok takip edemiyorum ben iyilesene kadar önemli şeyler konuşmayın
Bugün güzel bi liste yap hiç bişeyi unutmazsın inşallah çünkü dışarı çıkmak eziyet oldu artıkİşte sorun. Burda zaten canım herşeyi hazırdı yıkadım ütüledim son eksiklerimi sipariş verdim depend sabahlık ıvır zıvır dedim hadi yapayım bi baktım bi sürü eksiğim varyıldım artık ben karar verdikçe eksik çıkıyor yarın biraz Bursa turu yapalım dedik eşimle inşallah orda çarşıda alırım eksikleri ama eminim ki eve gelince yine çıkacak
Bu arada kızlar benim en büyük eksiğim isim kapı süsüne sipariş vericem harfleri çikolata yaptırcam ama isim yok yani doğurcam artık eşimle isim konusunu hergün tartışıyoruz bu arada
Koysanıza ya çocuğun isminiBiz daha tartışmaya bile başlamadıkEkim’i bekliyorum, taht oyunları gibi geçecek vallahi isim savaşları, hiç mecalim yok
Az önce denk geldim bu sayfayaBiz daha tartışmaya bile başlamadıkEkim’i bekliyorum, taht oyunları gibi geçecek vallahi isim savaşları, hiç mecalim yok
YaaaaBiz daha tartışmaya bile başlamadıkEkim’i bekliyorum, taht oyunları gibi geçecek vallahi isim savaşları, hiç mecalim yok
Ben senelerdir Defne isterdim zaten. Kız olacağını öğrenince fikrini sordum çok beğendi. Sonra Alya ismini ekledim ama ona söylemeyi unutmuşum nedenseYaaaaeşim diyor ki tamam valla vazgeçtim sen koy ama bu seferde bırakmadın bir isim koyayım diyor iç savaş
Az önce denk geldim bu sayfayaönceden cephanelik hazırla bari sen
İçine sinen bir isim bulduysan, bastır geç bence kalenin önü açıkkenYaaaaeşim diyor ki tamam valla vazgeçtim sen koy ama bu seferde bırakmadın bir isim koyayım diyor iç savaş
Biz daha tartışmaya bile başlamadıkEkim’i bekliyorum, taht oyunları gibi geçecek vallahi isim savaşları, hiç mecalim yok
İlk oğlumu ben koyduğum için bunu o koymak istedi ama ben her bulduğu isme kulp taktım çift isim olsa sorun olmayacak bir onun istediği bir benim istediğim olacak ama asla çift isim istemiyor tüm savaşın ana sebebi bu aslında çift isimBen senelerdir Defne isterdim zaten. Kız olacağını öğrenince fikrini sordum çok beğendi. Sonra Alya ismini ekledim ama ona söylemeyi unutmuşum nedensegeçenlerde bebek alışverişi yaparken mağazada sordular. Alya Defne dediğimde şaşırdı benim niye haberim yok Alya isminden diye ama onada alıştı şimdi
Ben anne yanı kullanmadım hiç ama anladığım kadarıyla bu aslında anne yanı olarak da kullanılabilen bir park yatak. Ben normal park yatakla bile (odada bizim yatağın yanında kaldı ilk bir sene civarı) çok rahat ettiysem, bu daha da pratik olur diye düşünüyorum.Anne yanı olarak tavsiyeniz var mı? Odasında yatağı vs olacak ama ilk zamanlar yanımda olsun değil mi? Bu nasıldır mesela sizce?
Kendimi düşündüm de.. Senin kadar rahat olamam sanırım.İlk oğlumu ben koyduğum için bunu o koymak istedi ama ben her bulduğu isme kulp taktım çift isim olsa sorun olmayacak bir onun istediği bir benim istediğim olacak ama asla çift isim istemiyor tüm savaşın ana sebebi bu aslında çift isimisimsiz kaldı çocuk sanırım kimlikte eşim süpriz yapar bana bu gidişle
Ya kızlar karnıma ara ara sancı giriyor normaldir dimi böyle sancılar. 31+2 deyim şu an. Bir korkutmadı değil
Kızlar bende kontrolü salıya aldım aslında perşembeydi ama eşimin şehir dışında olması gerekiyormuş. Annemde yazlıkta kızımla da tek gidince de ben muayene olurken ortalığı birbirine katıyor. Alttan filan baksa dışarı alınması gerek o da durmaz rezillik olur
Eşimin ekimin son haftası da şehir dışında olması lazımmış ben doğururum o zamana bir şekilde iptal et dedimNerde zamansız iş var bizi bulur zaten Bebek dönerken bir de ağrı oluyor demiş doktorlar benimki dönmedi o zaman Bu gebelikte kasılmayı da anlamıyorum vallahi ben hiç bir şey anlayamadan sonuna geliyoruz
Evet aslında öyle dedi ama benim aşağıdaydı yukarı dönerken hiç bişey hissetmedim. Herkeste aynı olmuyor bence. Bu arada kardeşimin bebeği 35. Haftada döndü. Hala vaktimiz varKızlar bende kontrolü salıya aldım aslında perşembeydi ama eşimin şehir dışında olması gerekiyormuş. Annemde yazlıkta kızımla da tek gidince de ben muayene olurken ortalığı birbirine katıyor. Alttan filan baksa dışarı alınması gerek o da durmaz rezillik olur
Eşimin ekimin son haftası da şehir dışında olması lazımmış ben doğururum o zamana bir şekilde iptal et dedimNerde zamansız iş var bizi bulur zaten Bebek dönerken bir de ağrı oluyor demiş doktorlar benimki dönmedi o zaman Bu gebelikte kasılmayı da anlamıyorum vallahi ben hiç bir şey anlayamadan sonuna geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?