Evet canım anca yazabildim minnoş yüzünü göstermedi ama her şey yolunda kilosu dediğim gibi bir hafta geri geliyor ama benim doktorum geç döllenme olarak hesaplıyo onu. Baş yukarıda dönmezse Ekim sonu kasım başı sezaryen doğum olur dedi. İki hafta sonra tekrar çağırdı sonra haftada bire düşücez dedi ay çok heyecanlı
YaaaEvet canım anca yazabildim minnoş yüzünü göstermedi ama her şey yolunda kilosu dediğim gibi bir hafta geri geliyor ama benim doktorum geç döllenme olarak hesaplıyo onu. Baş yukarıda dönmezse Ekim sonu kasım başı sezaryen doğum olur dedi. İki hafta sonra tekrar çağırdı sonra haftada bire düşücez dedi ay çok heyecanlı
İyim canım şükürNasıl oldun? Bebek nasıl?
Yaa maşallah bu sene bu grubun bebişleri hem çok nazlı yüzünü göstermiyor hemde kafalar yukardaEvet canım anca yazabildim minnoş yüzünü göstermedi ama her şey yolunda kilosu dediğim gibi bir hafta geri geliyor ama benim doktorum geç döllenme olarak hesaplıyo onu. Baş yukarıda dönmezse Ekim sonu kasım başı sezaryen doğum olur dedi. İki hafta sonra tekrar çağırdı sonra haftada bire düşücez dedi ay çok heyecanlı
İnşallah düzelecek canım 34 değilde 35 olsa aslında bak ben 35 de doğurdum kuzeve girmedik emme reflekside oluyor hem inşallah inanıyorum tüm kalbimle 35 36 da göreceksinİyim canım şükürdün detaylı ultrason yapıldı karın çevresi 29+6 ölçüldü nst ve tansiyon takipli ilerliyorum ayrıca idrarda protein çıkmıştı 24 saatlik toplama yapıldı sonuçları bekliyorum.. ama burası her türlü 34 te doğum diyor Pazartesi çıkış yapmak istediğimi söyledim haftasonu durumu değerlendirilerim dediler. Çarşamba günü başka detaylıya gittiğim doktordan randevu aldım bakalım inşallah düzelecek
Evet 35 e kadar dönebilirmiş suyu iyi olduğu için, biraz ağrılı olur hissedersin zaten dedi. Benimki de bi sağda çapraz duruyor bi solda dönmeye çalışıyo ama dönemiyo bence şapşikYaaaAda yüzünü göstermeyince Peradan da umudum kalmadı.
Peki döner dedi mi? Benimki sabah dönmeye çalıştı bence karnımda çaprazdı çok farklı hareketler yaptı ama dönemedi sanırım.
Evet gerçekten öyle. Benimde o tarihler olur muhtemelen. Suyun gelmediği sancının olmadığı sürece Ekim sonu kasım başı dedi. Birden Doğumla hastane çantasıyla ilgili bilgilendirmeler yapmaya başladı bi yandan ebe bi yandan doktor bana hala şaka gibi geliyo bu kadar az bi süre kalmasıYaa maşallah bu sene bu grubun bebişleri hem çok nazlı yüzünü göstermiyor hemde kafalar yukardabenim dr bir sorun olmazsa 1 Kasım dedi ve çarşamba günü oluyor benim ilk oğlumda çarşamba günü doğdu öyle denk gelir inşallah banada 2 haftada bir dedi zaten ne kaldı ki
Eyvah eyvah sen şimdi o an nasıl heyecanlanmışsındır yani bana öyle dense kalp ritmim değişirdi direkEvet gerçekten öyle. Benimde o tarihler olur muhtemelen. Suyun gelmediği sancının olmadığı sürece Ekim sonu kasım başı dedi. Birden Doğumla hastane çantasıyla ilgili bilgilendirmeler yapmaya başladı bi yandan ebe bi yandan doktor bana hala şaka gibi geliyo bu kadar az bi süre kalması
Ya çok eksik çıkıyor biliyor musun yavaş yavaş başla bence bende öyleydimEyvah eyvah sen şimdi o an nasıl heyecanlanmışsındır yani bana öyle dense kalp ritmim değişirdi direkinsan söylenmeyene kadar idrak edemiyor yani ben bir kes doğurduğum halde ki 33 deyim 35 doğurdum hala ama hala sanki doğurmayacağım gibi yada daha çok var gibi geliyor çantam bile yok aman yaparım çok var diyorum sürekli
Bi bakayım bende ona o zaman. Pamuk gibi olmayı seviyorumAy görcem yarın gösterirse tabiresmen heyecan yapıyorum. Lisede okuldan kaçmış sevgilimle buluşacakmış gibi kıpır kıpır kalbim
Benim cildim çok kuru ve nemsizdir. Bioderma atoderm toparladı benim cildimi resmen. Önceden kullanmadığım her gün için özür diliyorum cildimden o derece seviyorum.
2-3 dür kadın doğumda Özgür Kartal ‘a geliyordum
İnşallah sıkıntı çıkmaz ise Pazartesi çıkış yapacağım başka doktorların görüşlerini alacağım belki sıkı takiple 35 e kadar tutabiliriz hem birazda kilo almış olurİnşallah düzelecek canım 34 değilde 35 olsa aslında bak ben 35 de doğurdum kuzeve girmedik emme reflekside oluyor hem inşallah inanıyorum tüm kalbimle 35 36 da göreceksin
Bebeğin her şeyi tamam ama benim hiç bişeyim hazır değil önümüzdeki hafta onları halletmem gerek. Sende bence önümüzdeki hafta başla bu bebelere hiç belli olmazEyvah eyvah sen şimdi o an nasıl heyecanlanmışsındır yani bana öyle dense kalp ritmim değişirdi direkinsan söylenmeyene kadar idrak edemiyor yani ben bir kes doğurduğum halde ki 33 deyim 35 doğurdum hala ama hala sanki doğurmayacağım gibi yada daha çok var gibi geliyor çantam bile yok aman yaparım çok var diyorum sürekli
Bir şey demediler kan sonuçlarına nst ve tansiyon değerlerine bakıp normal dedi şimdi ultrason ile bakılacak onun için bekliyorumNe dediler visitte?
İnşallah sıkıntı çıkmaz ise Pazartesi çıkış yapacağım başka doktorların görüşlerini alacağım belki sıkı takiple 35 e kadar tutabiliriz hem birazda kilo almış olur
İşte sorun. Burda zaten canım herşeyi hazırdı yıkadım ütüledim son eksiklerimi sipariş verdim depend sabahlık ıvır zıvır dedim hadi yapayım bi baktım bi sürü eksiğim varYa çok eksik çıkıyor biliyor musun yavaş yavaş başla bence bende öyleydimkaç gündür çamaşır ütü bilmem ne baya yoruldum şimdi kızı uyutup dünküleri ütülicem. Kargodan gelenleri yıkıcam filan uzadı Depend lansinosh almam lazım bi de biberon temizleyici detarjan ve ıslak mendil düşündükçe çıkıyor
Bende bu sefer ilk kendimden başladım herşeyimi aldım terlik çamaşır eksik gerçiBebeğin her şeyi tamam ama benim hiç bişeyim hazır değil önümüzdeki hafta onları halletmem gerek. Sende bence önümüzdeki hafta başla bu bebelere hiç belli olmaz
İşte sorun. Burda zaten canım herşeyi hazırdı yıkadım ütüledim son eksiklerimi sipariş verdim depend sabahlık ıvır zıvır dedim hadi yapayım bi baktım bi sürü eksiğim varyıldım artık ben karar verdikçe eksik çıkıyor yarın biraz Bursa turu yapalım dedik eşimle inşallah orda çarşıda alırım eksikleri ama eminim ki eve gelince yine çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?