2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim çatlaklarım 2 haftadır var hemde bacaklarım çatladı beni en çok üzen bu lierac kullanıyordum bio oile geçtim bide bunu deneyim dedim bacak niye çatlar ki karnım çatlasa neyseydi yani buna hazırdım

İkisi aynı anda bağlanabiliyor aslında en az 20 dakka bağlanıyor canım

Kendin için de bebeğin için de tehlikeli bir karar vermişsin. Allah korusun ani bebek ölümleri plasenta previa falan görülebiliyor senin için olan riskleri söylemek bile istemiyorum. Çok dikkat et kendine Çok geçmiş olsun

İkiz olduğu için baya uğraştılar meğer asistan pozisyonlarını anlayamamış başka biri ölçtü doktor oturuyodu belki oda doktor değildir,
Neyse bebekler üst üstte duruyodu başları yukarı çıkmış yanyanalar aklım almadı iç içe geçmişler gibi falan dedi korktum 2 haftada nasıl olur dedim hep aynılardı çünkü, haftasıyla uyumlu dedi kilolarını sordum biri 1500 biri 1400 civarı dedi cumartesi sabahı kontrole çağırdı ama zaten yarın kendi doktoruma gidicem ay kaç saattir ordaydım yordu beni resmen Allahtan yarın muanem içim rahat etmezdi yoksa

Ayyy cok afedersiniz hani uc bucuk atiyorum derler ya soyle bi derin dusununce harbiden uc bucuk atiyo ahahahah ama evet! herkes yapiyosa ben de yaparim.

Benim çatlaklarım 2 haftadır var hemde bacaklarım çatladı beni en çok üzen bu lierac kullanıyordum bio oile geçtim bide bunu deneyim dedim bacak niye çatlar ki karnım çatlasa neyseydi yani buna hazırdım
ayy benim de ust bacaklarim ve belim catir catir gitti

Çatlıycağımı tahmin ediyordum benim etim çok sıkı ama bu kadar erken dönemde olması beni şaşırttı iç bacaklarım gitti azcıkta yanlarım çatladı genetiğimiz iyi değilmiş
aynen kac haftadasin cnm ben 33+1

Ay evet İlk kez gecen kış stand up gösterisine gittiydim de ne degısık gelmişti yıllar sonra insan içine çıkıomuşum gibi opera bale de istedim de onlara fırsat olmadı.. Sinema çok isterdim, bayagı oldu gitmeyeli, düzgün film göremedim.. Kaldı artık Bi 4 5 sene sonraya diyelim

Hastanede kalmak kolay iş degil, haklısın bende kaldgmda farkında degıldım ama stresliydim sanrm.. Herkese dıyorum, cok ciddi Bi sorun yoksa yatış yapmayın, cidden daha fena oluyo hastane yatışı olunca, hastaneler streslı ortamlar hep ne yazıkkı
Evde de sureklı kontrol ve ıstorahatle atlatırsın inşallah doktora gitmeyi de ıhmal etme, sureklı Bi ayagın yınede hastanede olsun.. Dualarımız senınle

Bu arada inan kimse böyle hayal etmio, ama bazen ne kadar plan yaparsan yap ne kadar hayal kurarsan kur, hayat başına gelenlerden ibaret oluyor.. Herkesin bi kaderi var ve onu yaşıyoruz nihayetinde.. Şu an için öncelik sağ salim saglıklı dogum yapmak olsun, inan dogum seklı vakti teferruat

Çatlıycağımı tahmin ediyordum benim etim çok sıkı ama bu kadar erken dönemde olması beni şaşırttı iç bacaklarım gitti azcıkta yanlarım çatladı genetiğimiz iyi değilmiş

Benım ergenlıkten itibaren catlagım var hep o yuzden takmıorm artık, önlem de almıorm gayet catlak patlak Bi gacıyım

Biz de sık sık tiyatroya gidiyoruz ama çocuk tiyatrosuna
Hala fırsat var aslında, ben babaanneyi bir yoklayacağım. Sen de akşam bir iki saat veya haftasonu gündüz bakacak bir anneanne babaanne bulamazsan, bari eşine bırak da arkadaşlarınla veya tek git, zaman daralıyor

Yaa bacaklara sürüyor muydun ben üst bacağın yarısına kadar sürüyorum bikini bölgesi popo meme popo sırt a doğru bir de hatta. Her yerden büyüyoruz ya o yüzden ister istemez oluyor Ama genetik ya benim annemde de hiç yok lierac mı kullanmış sanki

Valla her hafta sonu koşturmalı geçio.. Kaynanama tadılat yapılcak, onunla ilgili görüşmeler oluyo.. Bizde yatak odasına dolap ve banyoya duşakabin yaptırcaz.. Hep onlarla ılgılı seyler oluyo.. Bi yandan bebegın hazırlıkları.. Onumuzdekı 3 4 hafta boyle gecıcek gibi eger sonrasına vaktım olursa belkı en azndn Bı sınemaya gideriz

Hamile kaldığımda dedim ki bol bol gezicem her yere gidicem ikinci gelmeden artık nasıl istediysem büyük mü konuştum ne 3,4 ay kustum sonrada hep karnım ağrıdı yürüyünce vs Of neyse şimdiki hedefim 2 çocukla şehir gezmez yaparım yaparım başaşrırım

Devleteki acil beni neden kontrole çağırdı cumartesi kafama takıldı hep hastane gördüm rüyamda doktorları falaan nst iyiydi baktım hep sancı 25 üzerine çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…