Benim çatlaklarım 2 haftadır var hemde bacaklarım çatladı beni en çok üzen buKızlar bende bebek odasının dolaplarını cifledim ütülediklerimi astım. 0 6 ay ve 6 12 ay, emzirme yastığı, poşetin çıkan şeyi ne varsa yıkadım baya yoruldum ya. Sanırım sadece reflü yatağının kılıfı ve yelek hırkalar kaldı. Kızımda yıkayıp hurçlamıştım ama bir daha tıkırdam baya zaman geçti. Eğilip kalkmaktan sanırım midem öyle yanıyor ki ilaç içtimBu kadar eğilip kalkmaya dönmüştür umarım bebiş ya bir de onu dert ediyorum
Bu arada çatlaklar başladı mı sizde bende çok şükür yok hiç ama kaşınıyorum ara ara. Lierac kullanıyorum günde 1 duştan sonra ama ayda 1 bile yetmiyor artıkŞimdi 4. Mü 5. Mi ne sipariş vercem. Artık bu hamilelik bitse hiç fena olmaz battık
İkisi aynı anda bağlanabiliyor aslında en az 20 dakka bağlanıyor canımDevlete geldim idrar veriyim yarın kendü doktoruma gösteriyim diye acildeki bebege baksınlar bi dedi kd gönderdi e iyi baksın dedim kız baktı hareketlerine ölçüm yapmadı sonuçlar çıkmayınca nst bağlayalım dedi 1 bebek yarım saat sürüyo dedi yani 1 saat nst deyim
Nst girenler 15 20 dk değilmiydi ya
Kendin için de bebeğin için de tehlikeli bir karar vermişsin. Allah korusun ani bebek ölümleri plasenta previa falan görülebiliyor senin için olan riskleri söylemek bile istemiyorum. Çok dikkat et kendine Çok geçmiş olsunhastane bana psikolojik olarak çok daha kötü geldi sorumluluğu kabul ettiğime dair imza atarak çıkış yaptım 2 gün önce, idrarda protein eser miktarda çıkıyor tansiyonum bir an da 7ye düşüp bir an 16lara çıkıyor evde takip ediyorum bu süreçte wc dışında ayağa kalkmamam gerektiğini söyledi doktor ama ne bir teşhis var ne bir çözüm var, tansiyon yüzünden erken doğum çok sık görülen bi durum ve tek çözümü gebeliği sonlandırmak çünkü bizim için öncelik annenin sağlığı diyor doktorlar. apar topar hastane çantamı hazırladı annemler en azından 34 haftaya kadar beklese biraz daha büyüse bebeğim diye dua etmekten başka birşey yapamıyorum hiç böylesini hayal etmemiştim
Ayyy cok afedersiniz hani uc bucuk atiyorum derler yaHiç korkma canım.. Korkulacak da bişey yok.. Valla bak.. Cidden motivasyon cümlen olsun, herkes yapıosa bende yaparımgibisinden o deneyımsızlık de kucagına alınca sona eriyor.. Ben hiç bebek bezi değiştirmemiştim, oğlumu anne bebek uyum odasına verdıklerınde Bi anda yüklendi hersey inankı
ayy benim de ust bacaklarim ve belim catir catir gittiBenim çatlaklarım 2 haftadır var hemde bacaklarım çatladı beni en çok üzen bulierac kullanıyordum bio oile geçtim bide bunu deneyim dedim bacak niye çatlar ki karnım çatlasa neyseydi yani buna hazırdım
Çatlıycağımı tahmin ediyordum benim etim çok sıkı ama bu kadar erken dönemde olması beni şaşırttıayy benim de ust bacaklarim ve belim catir catir gitti
aynenÇatlıycağımı tahmin ediyordum benim etim çok sıkı ama bu kadar erken dönemde olması beni şaşırttıiç bacaklarım gitti azcıkta yanlarım çatladı genetiğimiz iyi değilmiş
İyiyim şimdi çok şükürÇok üzüldüm yeni okuyorum mesajları, bir doktora gitseydin keşke
Benim 31+5 canımaynenkac haftadasin cnm ben 33+1
Aslında hala çok var. Mantıken normal şartlar altında yarın ne yaşayacağımızın (ve hatta yaşayıp yaşamayacağımızın) garantisi bile yok, o yüzden stres yapmak için biraz erken diye düşünüyorum ben (ha ama ikinci gebeliğim olmasına karşın ben de benzer hisler içindeyim, o ayrı).
Zaten operasyondan önceki gece hiç uyku tutmuyor insanı, önceki o yirmi dört saat rüya gibi geçiyor. Bilinmezlik insanı korkutuyor evet ama o bilinmezlik rutine dönüşene kadar daha çok vaktimiz var, onu değerlendirmek lazım. Hele ilk kez çocuk sahibi olacaklar için çok kıymetli bu haftalar aslında. Stres yapma demesi kolay yapması zor tabii biliyorum ama naçizane tavsiyem, son haftalarınızı başka şeylere odaklanarak geçirin. İlgi alanınıza göre eşinizle baş başa sinemaya, tiyatroya, baleye, konsere veya maç izlemeye gidip kafa dağıtın bence, sonra uzunca bir süre bayağı lüks olacak böyle şeyler. (Parka ormana lokantaya avmye bir şekilde gidiliyor da bu yukarıda saydıklarıma gittiniz gittiniz, gidemediniz artık iki sene sonra falan anca)
Hastanede kalmak kolay iş degil, haklısınhastane bana psikolojik olarak çok daha kötü geldi sorumluluğu kabul ettiğime dair imza atarak çıkış yaptım 2 gün önce, idrarda protein eser miktarda çıkıyor tansiyonum bir an da 7ye düşüp bir an 16lara çıkıyor evde takip ediyorum bu süreçte wc dışında ayağa kalkmamam gerektiğini söyledi doktor ama ne bir teşhis var ne bir çözüm var, tansiyon yüzünden erken doğum çok sık görülen bi durum ve tek çözümü gebeliği sonlandırmak çünkü bizim için öncelik annenin sağlığı diyor doktorlar. apar topar hastane çantamı hazırladı annemler en azından 34 haftaya kadar beklese biraz daha büyüse bebeğim diye dua etmekten başka birşey yapamıyorum hiç böylesini hayal etmemiştim
Çatlıycağımı tahmin ediyordum benim etim çok sıkı ama bu kadar erken dönemde olması beni şaşırttıiç bacaklarım gitti azcıkta yanlarım çatladı genetiğimiz iyi değilmiş
Biz de sık sık tiyatroya gidiyoruz ama çocuk tiyatrosunaAy evet İlk kez gecen kış stand up gösterisine gittiydim de ne degısık gelmiştiyıllar sonra insan içine çıkıomuşum gibi opera bale de istedim de onlara fırsat olmadı.. Sinema çok isterdim, bayagı oldu gitmeyeli, düzgün film göremedim.. Kaldı artık Bi 4 5 sene sonraya diyelim
Yaa bacaklara sürüyor muydun ben üst bacağın yarısına kadar sürüyorum bikini bölgesi popo meme popo sırt a doğru bir de hatta. Her yerden büyüyoruz ya o yüzden ister istemez oluyorBenim çatlaklarım 2 haftadır var hemde bacaklarım çatladı beni en çok üzen bulierac kullanıyordum bio oile geçtim bide bunu deneyim dedim bacak niye çatlar ki karnım çatlasa neyseydi yani buna hazırdım
Biz de sık sık tiyatroya gidiyoruz ama çocuk tiyatrosuna
Hala fırsat var aslında, ben babaanneyi bir yoklayacağım. Sen de akşam bir iki saat veya haftasonu gündüz bakacak bir anneanne babaanne bulamazsan, bari eşine bırak da arkadaşlarınla veya tek git, zaman daralıyor
Hamile kaldığımda dedim ki bol bol gezicem her yere gidicem ikinci gelmeden artık nasıl istediysem büyük mü konuştum ne 3,4 ay kustum sonrada hep karnım ağrıdı yürüyünce vs Of neyse şimdiki hedefim 2 çocukla şehir gezmez yaparım yaparım başaşrırımAy evet İlk kez gecen kış stand up gösterisine gittiydim de ne degısık gelmiştiyıllar sonra insan içine çıkıomuşum gibi opera bale de istedim de onlara fırsat olmadı.. Sinema çok isterdim, bayagı oldu gitmeyeli, düzgün film göremedim.. Kaldı artık Bi 4 5 sene sonraya diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?