2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet regl sancısına benziyor belime de giriyor o ağrılardan. Bugün ilk kez oldu öyle de ben de bir tedirgin oldum. Birde karnımda bir toplanıyor baya sertleştiriyor dışarı çıkacak resmen:))

Evet regl sancısına benziyor belime de giriyor o ağrılardan. Bugün ilk kez oldu öyle de ben de bir tedirgin oldum. Birde karnımda bir toplanıyor baya sertleştiriyor dışarı çıkacak resmen:))
Yalancı sancıda olabilir düzenliyse bi dr mı gitseniz acaba nst bağlarlar en azından olaki sancıysa serumla durduruyolar önlemi var yani

Yalancı sancıda olabilir düzenliyse bi dr mı gitseniz acaba nst bağlarlar en azından olaki sancıysa serumla durduruyolar önlemi var yani
Biraz azaldı gibi sanki gaz sancısı gibi bişey böyle. Belki de öyledir. Devam ederse gideriz artık acile falan:)

Kızlar şampuan alcam da öneriniz var mı? Eymene İlk aylar sebamed kullanıodum.. Buna da onu alırım heralde ama.. Mustela dışındaki önerilere açığım nıyeyse o markaya kılım

Kızlar şampuan alcam da öneriniz var mı? Eymene İlk aylar sebamed kullanıodum.. Buna da onu alırım heralde ama.. Mustela dışındaki önerilere açığım nıyeyse o markaya kılım
Bir sebebi var mı? Mustela set aldım da ben. Merak ettim şimdi

Bende mama sorayım. Hastane çantasına gerekiyor sanırım önlem amaçlı. Hangisinden almam gerekiyor acaba?

Ben de mustela kullanıyorum, bir öneride bulunamayacağım o yüzden ama instadaki mühedisoğlu hesabına göre temiz içerikli şampuanlar ekteki fotoda.

Bu arada oğluma saraçoğlunun bir bebek şampuanı hediye gelmişti (yenidoğana olmaz ama herhalde), içeriğini falan hiç okumadım ama yanlışlıkla ben kullandım bir kere, yumuşacık oldu saçım başım, ortak oldum sonra şampuana

Eklentiler

• 725933AF-72A5-4EF4-83F1-3D3F53D6B090.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 64
Arkadaşlar ya sağ tarafma bir sancı giriyor ara ara belime vuruyor korkuyorum bebeğimn hareketleride bugün yoktu fazla hissetmedim azaldı baya korkuyorum bişi oluck diye

Bir sebebi var mı? Mustela set aldım da ben. Merak ettim şimdi
Yok bu tamamen benım cinsliğimden Bi ara muhendisin oğlunu takip ediodum, mustela da mustela herkes mustela aldı.. Mustelayla büyüdü bebekler, firmayı da iyi zengin ettik ülkecek Bi de bişey çok pohpohlanıosa hep altında Bi sebep ararım ben, cinslik tamamen işte

Bende mama sorayım. Hastane çantasına gerekiyor sanırım önlem amaçlı. Hangisinden almam gerekiyor acaba?

Bence farketmez, hepsi aynı kapı gibi.. Ama bence şimdiden alma, bosuna niye para verıosun sımdıden ki, eger ıhtıyac olursa o esnada alınır.. Ama ille alacaksan da ben ilk aptamil almıstm, o da prematüre maması Bi onda vardı, Bi de bi markaydı ama unuttum.. Bi de aklnzda olsun, okuyan eden olur belkı dıye yazıorm, prematüre mamaları kolay bulunmuyor, su an ne durumda bılmıorm ama, biz Bı ıkı gun bekledık mamayı, depoya özel sıparıs gecılmıstı.. Aklnzda olsun inşallah ihtiyac olmaz da gerek olmaz bu bılgılere

Arkadaşlar ya sağ tarafma bir sancı giriyor ara ara belime vuruyor korkuyorum bebeğimn hareketleride bugün yoktu fazla hissetmedim azaldı baya korkuyorum bişi oluck diye

Gecen Bi doktor azalma olmaz dedi Instagramda dinledim, turk kahvesi için solunuza yatın bekleyin dedi

Anne yanı olarak tavsiyeniz var mı? Odasında yatağı vs olacak ama ilk zamanlar yanımda olsun değil mi? Bu nasıldır mesela sizce?
Bazılarında eğim özelliği var. Yatağı eğimli yapıp reflü yatağı gibi kullanabiliyorsun. Genelde sistemleri aynı zaten, bence rahat edersin
Ağrı demeyelim bence de.Benim bebek baş aşağıdan makata geri döndüğünde hissetmiştim ama ağrı olarak değilde karnımda çok değişik bir dalgalanma olmuştu. Uzanıyordum diye hissettim büyük ihtimalle ya da hissettiğim şey başkaydı bilmiyorum
Ama bugun kesinlikle dönmeye çalıştığına eminim çapraz olarak kaldı çünkü bir süre. Karnım yamuktu
Ağrı kavramı değişken ve benim acı eşiğim yüksektir. O yüzden sancımı anlamayıp açılma olduğu için normal doğuma alınabilirim hissi var bende. Tabii benim kız dönerse

Kızımda da şu an kullandığım weleda ve hipp aldım. Kızımla ortak kullanırlar artık.

Bugün öğlenden sonrası bir tuhaftı
Gerçi hala öyle. İnşallah bizim kızda dönüyordur. Diagonal hareketler hissediyorum. Bir sağda bir solda, altta üstte.. Bazıları acı da veriyor. Etim acıyor kesik gibi, içeriden. Kolları bacakları açıpta X harfi taklidi yapmıyordur sanırım

Ya günahına girme adamın, bak baby me’yi falan da almış listeye benim eşim de pek güvenmiyor o adama, ben de fikir almak kullanıyorum sadece, kendim kontrol ediyorum sonra içerikleri, tabii üşenmezsem

(Mustela falan yine büyük marka sayılır da ben de minoris için aynı hisleri besliyorum bu arada, bizim zamanımızda bi deterjanı vardı sadece galiba, detarjanın son kullanma tarihi geçince bozuluyor muydu ne -aşırı doğallıktan galiba- şimdi şampuanı falan da çıkmış.)

Ben mama hastane çantasına sma alacagım kızımda hipp almıstım. İnşallah açmaya gerek kalmaz ama yınede alacagım en kötü bırıne hedıye ederım .
Eşimi oraya buraya cok yollamak ıstemıyorum o yuzden hersey tam olsun istiyorum

Konuyla ilgili bilgim yok açıkçası. Ben ilkinde de koymadım, şimdi de koymayacağım ama acaba doğum yapacağınız hastaneye sorsanız, onlar kendileri temin etmiyorlar mıdır acil bir ihtiyaç halinde? Yeni doğan midesi minicik oluyor gerçekten, azıcık gelen sütümüz bile yetiyor genelde. Umarım hiçbirimiz mecbur kalmayız başka seçeneklere ama kalırsak da hastane temin ediyor olmalı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…