Evet regl sancısına benziyor belime de giriyor o ağrılardan. Bugün ilk kez oldu öyle de ben de bir tedirgin oldum. Birde karnımda bir toplanıyor baya sertleştiriyor dışarı çıkacak resmen:))Hafif regl sancısı gibi sancılar normal kabul ediliyor ama ısrarlıysa görünmekte fayda olabilir. Yalnız normal doğuma engel bir durum varsa erken doğum ihtimaline karşı her türlü belirtiyi değerlendirmeye almak gerektiğini düşünüyor benim doktorum. (Israrlı ve dinlenince geçmeyen belirtileri yani)
Yalancı sancıda olabilir düzenliyse bi dr mı gitseniz acaba nst bağlarlar en azından olaki sancıysa serumla durduruyolar önlemi var yaniEvet regl sancısına benziyor belime de giriyor o ağrılardan. Bugün ilk kez oldu öyle de ben de bir tedirgin oldum. Birde karnımda bir toplanıyor baya sertleştiriyor dışarı çıkacak resmen:))
Biraz azaldı gibi sanki gaz sancısı gibi bişey böyle. Belki de öyledir. Devam ederse gideriz artık acile falan:)Yalancı sancıda olabilir düzenliyse bi dr mı gitseniz acaba nst bağlarlar en azından olaki sancıysa serumla durduruyolar önlemi var yani
Bir sebebi var mı? Mustela set aldım da ben. Merak ettim şimdiKızlar şampuan alcam da öneriniz var mı? Eymene İlk aylar sebamed kullanıodum.. Buna da onu alırım heralde ama.. Mustela dışındaki önerilere açığımnıyeyse o markaya kılım
Kızlar şampuan alcam da öneriniz var mı? Eymene İlk aylar sebamed kullanıodum.. Buna da onu alırım heralde ama.. Mustela dışındaki önerilere açığımnıyeyse o markaya kılım
Yok bu tamamen benım cinsliğimdenBir sebebi var mı? Mustela set aldım da ben. Merak ettim şimdi
Bende mama sorayım. Hastane çantasına gerekiyor sanırım önlem amaçlı. Hangisinden almam gerekiyor acaba?
Arkadaşlar ya sağ tarafma bir sancı giriyor ara ara belime vuruyor korkuyorum bebeğimn hareketleride bugün yoktu fazla hissetmedim azaldı baya korkuyorum bişi oluck diye
Bazılarında eğim özelliği var. Yatağı eğimli yapıp reflü yatağı gibi kullanabiliyorsun. Genelde sistemleri aynı zaten, bence rahat edersinAnne yanı olarak tavsiyeniz var mı? Odasında yatağı vs olacak ama ilk zamanlar yanımda olsun değil mi? Bu nasıldır mesela sizce?
Ağrı demeyelim bence de.Benim bebek baş aşağıdan makata geri döndüğünde hissetmiştim ama ağrı olarak değilde karnımda çok değişik bir dalgalanma olmuştu. Uzanıyordum diye hissettim büyük ihtimalle ya da hissettiğim şey başkaydı bilmiyorumKızlar bende kontrolü salıya aldım aslında perşembeydi ama eşimin şehir dışında olması gerekiyormuş. Annemde yazlıkta kızımla da tek gidince de ben muayene olurken ortalığı birbirine katıyor. Alttan filan baksa dışarı alınması gerek o da durmaz rezillik olur
Eşimin ekimin son haftası da şehir dışında olması lazımmış ben doğururum o zamana bir şekilde iptal et dedimNerde zamansız iş var bizi bulur zaten Bebek dönerken bir de ağrı oluyor demiş doktorlar benimki dönmedi o zaman Bu gebelikte kasılmayı da anlamıyorum vallahi ben hiç bir şey anlayamadan sonuna geliyoruz
Ağrı kavramı değişken ve benim acı eşiğim yüksektir. O yüzden sancımı anlamayıp açılma olduğu için normal doğuma alınabilirim hissi var bende. Tabii benim kız dönerseHafif regl sancısı gibi sancılar normal kabul ediliyor ama ısrarlıysa görünmekte fayda olabilir. Yalnız normal doğuma engel bir durum varsa erken doğum ihtimaline karşı her türlü belirtiyi değerlendirmeye almak gerektiğini düşünüyor benim doktorum. (Israrlı ve dinlenince geçmeyen belirtileri yani)
Dönmekten kasıt makat gelişten baş gelişe geçmesi ise (doğum pozisyonuna girmesi yani), benimki iri olmasına rağmen bir iki hafta önce hiç hissettirmeden dönmüş. Belki ağrı kavramı kişiden kişiye değişiyordur. İlk gebeliğimde de hiç öyle bir dönüş ağrısı hatırlamıyorum.
Kızımda da şu an kullandığım weleda ve hipp aldım. Kızımla ortak kullanırlar artık.Kızlar şampuan alcam da öneriniz var mı? Eymene İlk aylar sebamed kullanıodum.. Buna da onu alırım heralde ama.. Mustela dışındaki önerilere açığımnıyeyse o markaya kılım
Bugün öğlenden sonrası bir tuhaftıAğrı demeyelim bence de.Benim bebek baş aşağıdan makata geri döndüğünde hissetmiştim ama ağrı olarak değilde karnımda çok değişik bir dalgalanma olmuştu. Uzanıyordum diye hissettim büyük ihtimalle ya da hissettiğim şey başkaydı bilmiyorum
Ama bugun kesinlikle dönmeye çalıştığına eminim çapraz olarak kaldı çünkü bir süre. Karnım yamuktu
Bakayım ikisine de.. Hangısı uygunsa onu alaymKızımda da şu an kullandığım weleda ve hipp aldım. Kızımla ortak kullanırlar artık.
Deneyeceğim şimdi canmGecen Bi doktor azalma olmaz dedi Instagramda dinledim, turk kahvesi için solunuza yatın bekleyin dedi
Yok bu tamamen benım cinsliğimdenBi ara muhendisin oğlunu takip ediodum, mustela da mustela herkes mustela aldı.. Mustelayla büyüdü bebekler, firmayı da iyi zengin ettik ülkecek Bi de bişey çok pohpohlanıosa hep altında Bi sebep ararım ben, cinslik tamamen işte
Bende mama sorayım. Hastane çantasına gerekiyor sanırım önlem amaçlı. Hangisinden almam gerekiyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?