Dönmekten kasıt makat gelişten baş gelişe geçmesi ise (doğum pozisyonuna girmesi yani), benimki iri olmasına rağmen bir iki hafta önce hiç hissettirmeden dönmüş. Belki ağrı kavramı kişiden kişiye değişiyordur. İlk gebeliğimde de hiç öyle bir dönüş ağrısı hatırlamıyorum.
yaa benimde aynı öyle olduEvet aslında öyle dedi ama benim aşağıdaydı yukarı dönerken hiç bişey hissetmedim. Herkeste aynı olmuyor bence. Bu arada kardeşimin bebeği 35. Haftada döndü. Hala vaktimiz vargerçi ben normal istemiyorum ya artık iyice karar verdim yok yapamıcam
Ben tüm gün ayakta oluyorum ya herhalde o yüzden anlamıyorumAğrı demeyelim bence de.Benim bebek baş aşağıdan makata geri döndüğünde hissetmiştim ama ağrı olarak değilde karnımda çok değişik bir dalgalanma olmuştu. Uzanıyordum diye hissettim büyük ihtimalle ya da hissettiğim şey başkaydı bilmiyorum
Ama bugun kesinlikle dönmeye çalıştığına eminim çapraz olarak kaldı çünkü bir süre. Karnım yamuktu
Ufak çocuğu olup da aynı zamanda hamilelik yaşayanları tebrik ediyorum gerçekten çok zor.Benim ilkinde hep doğum pozisyonundaydı hiç dönmedi ya da döndüyse bile doktora her gittiğimde öyleydiBunda da 20. Haftalarda doğum pozisyonundaydı hatta çok aşağıda dedi doktor alttan bakmaya başladı sonrasında her kontrolde ama geçen bir gittik dönmüş. Baya şok oldum hiç anlamıyorum
yaa benimde aynı öyle olduBenim hayati bi tehlike olmadığı sürece normal ya hem alttan hem üstten yaralanmayalım
Ben tüm gün ayakta oluyorum ya herhalde o yüzden anlamıyorumoturuyorsam ya kızı uyutuyorum ya yemek yiyorum gerçekten çok zor zamanlar. Varis çıkmış arka bacağımda
Ya bende ilkinde hep mustela kullandım memnunum ama yenidoğanı bile biz her gün yıkamamıza rağmen konak oldu. O biraz can sıkıcı konak şampuanı ayrı satılıyor. Ama kokusu filan müthişKızlar şampuan alcam da öneriniz var mı? Eymene İlk aylar sebamed kullanıodum.. Buna da onu alırım heralde ama.. Mustela dışındaki önerilere açığımnıyeyse o markaya kılım
Of hemde nasılUfak çocuğu olup da aynı zamanda hamilelik yaşayanları tebrik ediyorum gerçekten çok zor.
Varis için bence doktoruna haber ver, varis çorabı giymeni isteyebilir
Yok yok o işin şakası öyle bir şey olsa olay olurKendimi düşündüm de.. Senin kadar rahat olamam sanırım.Değil 2 isterse 5.çocuk olsun kimlikte görmek istemem. Önceden bilmek isterim
Geçenlerde benimde böyle ağrım olmuştu insan korkuyor cidden sabah azalmıştı ama eşim evde olsa gece giderdim o an dr ne olur ne olmaz acilde bakılsan bir için rahat olurBiraz azaldı gibi sanki gaz sancısı gibi bişey böyle. Belki de öyledir. Devam ederse gideriz artık acile falan:)
Siveno içeriğide temizKızlar şampuan alcam da öneriniz var mı? Eymene İlk aylar sebamed kullanıodum.. Buna da onu alırım heralde ama.. Mustela dışındaki önerilere açığımnıyeyse o markaya kılım
Hipp combiotik anne sütüne yakın içeriği temizBende mama sorayım. Hastane çantasına gerekiyor sanırım önlem amaçlı. Hangisinden almam gerekiyor acaba?
Ya günahına girme adamın, bak baby me’yi falan da almış listeyebenim eşim de pek güvenmiyor o adama, ben de fikir almak kullanıyorum sadece, kendim kontrol ediyorum sonra içerikleri, tabii üşenmezsem
(Mustela falan yine büyük marka sayılır da ben de minoris için aynı hisleri besliyorum bu arada, bizim zamanımızda bi deterjanı vardı sadece galiba, detarjanın son kullanma tarihi geçince bozuluyor muydu ne -aşırı doğallıktan galiba- şimdi şampuanı falan da çıkmış.)
Ya bende ilkinde hep mustela kullandım memnunum ama yenidoğanı bile biz her gün yıkamamıza rağmen konak oldu. O biraz can sıkıcı konak şampuanı ayrı satılıyor. Ama kokusu filan müthiş
Konak olmasının sebebi belki de atomik cilde sahip olması da olabilir günahını almışım şimdiBen hala ayrı deterjanla çamaşırını yıkayıp çorabına kadar ütülüyorum. Sonra sebamed yenidoğan denedim bende hamileyken kızımınkini kullanıyorum. Sebamed konağı arttırdı bizde. Sonra birmühendisbirpediatris diye hesap var çocuğu onunla büyüttüm aralarında 20 gün var çünkü onlar bir şampuan çıkardı puruseed markası iki aydır biz onu kullanıyoruz ikimizin saçları da çok uzadı konak ara ara oluyor konak değilde kepeğinde derisinde sarı bişey ince tarağa geliyor ama çok çok nadir. Büyüğüne onu kullanıyorum şimdi, küçüğü de biraz büyüsün belki ona geçeriz
O konuda çok haklısın maalesef. İşte, içerikleri kontrol etmek de bize düşüyor o yüzden. Hiç değilse onların doğru beyan edildiğini varsayarak tabii ki.Türkiye de hiçbişey yuzde yuz guvenmem valla.. Rögar kapağına bile basmam o dereceyani insanın aklından neler geçiyor, kımbılır fırmalar ne paralar nelerle lısteye sokuyorlar diye düşünmeden edemiyorum
Ya işte atopik değil cildi ne güzel, kortizonlu krem kullanacağıma pahalı olsun da işe yarasın kafasındayım ben o yüzdenOğlumda hiç sorun yaşamadım sebamedde.. Bi ara kaşlarda olmustu konak, onu da yapılması gerekenleri yapınca geçmişti.. Valla ben memnundum sebameddenBi süre sonra degstrdm sampuanını, sureklı pahalı sampuan alamam ya, bazen hacışakirle bile banyo yapıyor
Ya işte atopik değil cildi ne güzel, kortizonlu krem kullanacağıma pahalı olsun da işe yarasın kafasındayım ben o yüzdenen ufak şeyde egzamaları artıyor çünkü vücuduna da bioderma sürüyoruz
Bizde de pişik olmadı neredeyse hiç o yüzden primacıyımEvet valla.. Pek sorun yaşamadım, pişik bile sayılıdır yani.. Ama ben krem hiç sürmedim kıçına.. Hani şu pişik önleyici kremleri.. Sadece su ve havayla temas ettirdim.. Cilde en iyi gelen şey bana göre suha vardır döküntü kepek ilacı vardır sürülür, ama ılk etapta banyo sık sık, snra gecmezse krem bakalım 2 numaram nası olcak.. Bence bunda fena olcak gibi.. Eymende yıne saglıklı beslenirdim, buna dikkat etmıorm bile, kesın alerjıklı malerjıklı bişey olcak
Benim eşimde egzamalı hassas bir cilde sahip oğlumuzda aynı gerçekten genetik mi bu cilt işi ya benim öyle değil bunların etine dokunsan su topluyorBizde de pişik olmadı neredeyse hiç o yüzden primacıyımbence genetik bir şey o da babasında da egzama var. Bir de biz yoğurtla başladık ek gıdaya o çok büyük hata oldu sonrasında çıkmaya başladı süt alerjisi dendi bende diyet yaptım vs. Şimdiki çocukların beslenme süreci de zor
Bizde de pişik olmadı neredeyse hiç o yüzden primacıyımbence genetik bir şey o da babasında da egzama var. Bir de biz yoğurtla başladık ek gıdaya o çok büyük hata oldu sonrasında çıkmaya başladı süt alerjisi dendi bende diyet yaptım vs. Şimdiki çocukların beslenme süreci de zor
Bnm eşimde hassas ya, aynen mesela sert dokunayım kabarıyor cildi.. İlk onda gördüm böyle bişey çok şaşırmıştımBenim eşimde egzamalı hassas bir cilde sahip oğlumuzda aynı gerçekten genetik mi bu cilt işi ya benim öyle değil bunların etine dokunsan su topluyorbende biraz doğalcıyım tahin yağı hem göğsümde hem poposunda kullandım tabi evde yine bepantol ve sudocrem mevcuttu ama göğsüm için ek krem hiç almadım çok iyi geliyordu tahin yağı şimdide annem organik kantaron yağı getirmiş iyş gelmezse alırım artık eczaneden
Doğumda memişler içinde öneririm tahin yağını o kadar güzel ki anlatamam pamuk gibi yapıyordu hiç yaram olmadı kızarıklık bile olmadı biraz acırdı Sadece ama o yağı sürünce benden mutlusu yoktuBnm eşimde hassas ya, aynen mesela sert dokunayım kabarıyor cildi.. İlk onda gördüm böyle bişey çok şaşırmıştım
En guzeli dogal olan zaten.. Bende pek gerek kalmadı pişik konusunda, ama pişik çok olsa bende İlk dogal olanı denerdim heralde
Nerden guvenip aLabiliriz peki tahin yagini? Ben oyle seyleri hep nuka marka alirim baktim tahin yagi yokmus.Doğumda memişler içinde öneririm tahin yağını o kadar güzel ki anlatamam pamuk gibi yapıyordu hiç yaram olmadı kızarıklık bile olmadı biraz acırdı Sadece ama o yağı sürünce benden mutlusu yoktu
Tahın alıyorsun en sevdıgın markayı üstüne yağı çıkıyor ya zaten onu süzüyorsun al sana tahin yağıNerden guvenip aLabiliriz peki tahin yagini? Ben oyle seyleri hep nuka marka alirim baktim tahin yagi yokmus.
BizNerden guvenip aLabiliriz peki tahin yagini? Ben oyle seyleri hep nuka marka alirim baktim tahin yagi yokmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?