2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Benim ilkinde hep doğum pozisyonundaydı hiç dönmedi ya da döndüyse bile doktora her gittiğimde öyleydi Bunda da 20. Haftalarda doğum pozisyonundaydı hatta çok aşağıda dedi doktor alttan bakmaya başladı sonrasında her kontrolde ama geçen bir gittik dönmüş. Baya şok oldum hiç anlamıyorum
yaa benimde aynı öyle oldu Benim hayati bi tehlike olmadığı sürece normal ya hem alttan hem üstten yaralanmayalım
Ben tüm gün ayakta oluyorum ya herhalde o yüzden anlamıyorum oturuyorsam ya kızı uyutuyorum ya yemek yiyorum gerçekten çok zor zamanlar. Varis çıkmış arka bacağımda

Ufak çocuğu olup da aynı zamanda hamilelik yaşayanları tebrik ediyorum gerçekten çok zor.
Varis için bence doktoruna haber ver, varis çorabı giymeni isteyebilir

Kızlar şampuan alcam da öneriniz var mı? Eymene İlk aylar sebamed kullanıodum.. Buna da onu alırım heralde ama.. Mustela dışındaki önerilere açığım nıyeyse o markaya kılım
Ya bende ilkinde hep mustela kullandım memnunum ama yenidoğanı bile biz her gün yıkamamıza rağmen konak oldu. O biraz can sıkıcı konak şampuanı ayrı satılıyor. Ama kokusu filan müthiş

Konak olmasının sebebi belki de atomik cilde sahip olması da olabilir günahını almışım şimdi Ben hala ayrı deterjanla çamaşırını yıkayıp çorabına kadar ütülüyorum. Sonra sebamed yenidoğan denedim bende hamileyken kızımınkini kullanıyorum. Sebamed konağı arttırdı bizde. Sonra birmühendisbirpediatris diye hesap var çocuğu onunla büyüttüm aralarında 20 gün var çünkü onlar bir şampuan çıkardı puruseed markası iki aydır biz onu kullanıyoruz ikimizin saçları da çok uzadı konak ara ara oluyor konak değilde kepeğinde derisinde sarı bişey ince tarağa geliyor ama çok çok nadir. Büyüğüne onu kullanıyorum şimdi, küçüğü de biraz büyüsün belki ona geçeriz

Ufak çocuğu olup da aynı zamanda hamilelik yaşayanları tebrik ediyorum gerçekten çok zor.
Varis için bence doktoruna haber ver, varis çorabı giymeni isteyebilir
Of hemde nasıl Daha çoğalırsa söyliyeyim ya bir kere söylemiştim aslında bikini bölgesinde çıkıcak gibiydi baktı henüz varis değil dedi. Zaten nedense bizim ki doğuma girerken ve lohusalığın ilk haftası varis çorabı giydiriyor bir tane var benim ilk doğumdan kalan da hava hala sıcak ya

Annem ameliyat oldu varisten ince varisin ameliyatı aşırı kolay şırıngayla damara ilaç veriyor. En kötü bende yaptırırım

Kendimi düşündüm de.. Senin kadar rahat olamam sanırım. Değil 2 isterse 5.çocuk olsun kimlikte görmek istemem. Önceden bilmek isterim
Yok yok o işin şakası öyle bir şey olsa olay olur isim hakkı onda olduğu halde ben bu kadar karışıyorum ne bileyim isim çok önemli geliyor ya misal çok popüler isim buluyoruz beğeniyorum sonra diyorum ki ileride acaba bunu neden koydunuz dermi veya abisi dermi biz cidden isim bulamayacağız bu çocuğa bu gidişle bide bilmiyorum çok fazla kızım olsun istediğim için mi acaba erkek isimlerinin hiç biri kulağıma hoş gelmiyor

Biraz azaldı gibi sanki gaz sancısı gibi bişey böyle. Belki de öyledir. Devam ederse gideriz artık acile falan:)
Geçenlerde benimde böyle ağrım olmuştu insan korkuyor cidden sabah azalmıştı ama eşim evde olsa gece giderdim o an dr ne olur ne olmaz acilde bakılsan bir için rahat olur
Kızlar şampuan alcam da öneriniz var mı? Eymene İlk aylar sebamed kullanıodum.. Buna da onu alırım heralde ama.. Mustela dışındaki önerilere açığım nıyeyse o markaya kılım
Siveno içeriğide temiz
Bende mama sorayım. Hastane çantasına gerekiyor sanırım önlem amaçlı. Hangisinden almam gerekiyor acaba?
Hipp combiotik anne sütüne yakın içeriği temiz ben kullandım oğlumda bi kaç ay gaz yapmadı iyi geldi şekerli değil tadı da bide ek olarak sma önerebilirim oğlum onu hiç sevip içmedi ama onunda içeriği iyi diye duydum

Türkiye de hiçbişey yuzde yuz guvenmem valla.. Rögar kapağına bile basmam o derece yani insanın aklından neler geçiyor, kımbılır fırmalar ne paralar nelerle lısteye sokuyorlar diye düşünmeden edemiyorum

Oğlumda hiç sorun yaşamadım sebamedde.. Bi ara kaşlarda olmustu konak, onu da yapılması gerekenleri yapınca geçmişti.. Valla ben memnundum sebamedden Bi süre sonra degstrdm sampuanını, sureklı pahalı sampuan alamam ya, bazen hacışakirle bile banyo yapıyor

O konuda çok haklısın maalesef. İşte, içerikleri kontrol etmek de bize düşüyor o yüzden. Hiç değilse onların doğru beyan edildiğini varsayarak tabii ki.

Ya işte atopik değil cildi ne güzel, kortizonlu krem kullanacağıma pahalı olsun da işe yarasın kafasındayım ben o yüzden en ufak şeyde egzamaları artıyor çünkü vücuduna da bioderma sürüyoruz

Merhaba..5 haftalık tahminde bulunur musunuz

Eklentiler

• IMG_20230922_104157.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 41
Ya işte atopik değil cildi ne güzel, kortizonlu krem kullanacağıma pahalı olsun da işe yarasın kafasındayım ben o yüzden en ufak şeyde egzamaları artıyor çünkü vücuduna da bioderma sürüyoruz

Evet valla.. Pek sorun yaşamadım, pişik bile sayılıdır yani.. Ama ben krem hiç sürmedim kıçına.. Hani şu pişik önleyici kremleri.. Sadece su ve havayla temas ettirdim.. Cilde en iyi gelen şey bana göre su ha vardır döküntü kepek ilacı vardır sürülür, ama ılk etapta banyo sık sık, snra gecmezse krem bakalım 2 numaram nası olcak.. Bence bunda fena olcak gibi.. Eymende yıne saglıklı beslenirdim, buna dikkat etmıorm bile, kesın alerjıklı malerjıklı bişey olcak

Bizde de pişik olmadı neredeyse hiç o yüzden primacıyım bence genetik bir şey o da babasında da egzama var. Bir de biz yoğurtla başladık ek gıdaya o çok büyük hata oldu sonrasında çıkmaya başladı süt alerjisi dendi bende diyet yaptım vs. Şimdiki çocukların beslenme süreci de zor

Benim eşimde egzamalı hassas bir cilde sahip oğlumuzda aynı gerçekten genetik mi bu cilt işi ya benim öyle değil bunların etine dokunsan su topluyor bende biraz doğalcıyım tahin yağı hem göğsümde hem poposunda kullandım tabi evde yine bepantol ve sudocrem mevcuttu ama göğsüm için ek krem hiç almadım çok iyi geliyordu tahin yağı şimdide annem organik kantaron yağı getirmiş iyş gelmezse alırım artık eczaneden

Bence hersey genlerle miras iyii olanda kötü olanda gecıo atalardan..
Valla ek gıda bnm kabussumdu.. Daha yenı yenı duzeldı yemesi, okul sayesinde

Bnm eşimde hassas ya, aynen mesela sert dokunayım kabarıyor cildi.. İlk onda gördüm böyle bişey çok şaşırmıştım
En guzeli dogal olan zaten.. Bende pek gerek kalmadı pişik konusunda, ama pişik çok olsa bende İlk dogal olanı denerdim heralde

Doğumda memişler içinde öneririm tahin yağını o kadar güzel ki anlatamam pamuk gibi yapıyordu hiç yaram olmadı kızarıklık bile olmadı biraz acırdı Sadece ama o yağı sürünce benden mutlusu yoktu

Nerden guvenip aLabiliriz peki tahin yagini? Ben oyle seyleri hep nuka marka alirim baktim tahin yagi yokmus.

Nerden guvenip aLabiliriz peki tahin yagini? Ben oyle seyleri hep nuka marka alirim baktim tahin yagi yokmus.
Tahın alıyorsun en sevdıgın markayı üstüne yağı çıkıyor ya zaten onu süzüyorsun al sana tahin yağı
Bende çok kullandım benim aşırı yaraydı o yüzden ne geçirdi bilmem hatta sonra susam yağı aldım tahinin üstündeki yağı bitirince. Tahin yağı satılmaz zaten .

Biz Al_pi nin dediği gibi aldık minik bir cam kavanoza koydum doğumda annem getirmişti kantaron yağını ise güvendiğin bir yerden alabilirsin bizim köyde annemin halası yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…