- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Tahın alıyorsun en sevdıgın markayı üstüne yağı çıkıyor ya zaten onu süzüyorsun al sana tahin yağı
Bende çok kullandım benim aşırı yaraydı o yüzden ne geçirdi bilmem hatta sonra susam yağı aldım tahinin üstündeki yağı bitirince. Tahin yağı satılmaz zaten .
Peki çocuk eğer alerjiksebana o kadar iyi geliyordu ki o yağ anlatamam sürüyordum emzirdikten sonra o göğüs pedinede biraz sürüyordum kapatıyordum diğer emzirmede pamuk gibi oluyordu o rahatlama hissi müthiş çünkü kuruyor sürekli o kuruluk yakıyor ama hiç yaram olmadı benim yağa bağlıyorum olmamasını inşallah kimsenin olmaz
Peki bu tahin yağını emzirmeden siliyor muyuz ayy hiçbir şey bilmeyen yeni anne olmak ne zorDoğumda memişler içinde öneririm tahin yağını o kadar güzel ki anlatamam pamuk gibi yapıyordu hiç yaram olmadı kızarıklık bile olmadı biraz acırdı Sadece ama o yağı sürünce benden mutlusu yoktu
Doğumda memişler içinde öneririm tahin yağını o kadar güzel ki anlatamam pamuk gibi yapıyordu hiç yaram olmadı kızarıklık bile olmadı biraz acırdı Sadece ama o yağı sürünce benden mutlusu yoktu
Aa hiç duymamıştım tahin yağını vallahi ben göğüsten çok çektim doğumdan daha acılıydı benim için emzirmek kan içindeydi memelerBenim eşimde egzamalı hassas bir cilde sahip oğlumuzda aynı gerçekten genetik mi bu cilt işi ya benim öyle değil bunların etine dokunsan su topluyorbende biraz doğalcıyım tahin yağı hem göğsümde hem poposunda kullandım tabi evde yine bepantol ve sudocrem mevcuttu ama göğsüm için ek krem hiç almadım çok iyi geliyordu tahin yağı şimdide annem organik kantaron yağı getirmiş iyş gelmezse alırım artık eczaneden
Dimi bende duymadım hiç o zaman bende deniyorum bu sefer emzirirkenTahın alıyorsun en sevdıgın markayı üstüne yağı çıkıyor ya zaten onu süzüyorsun al sana tahin yağı
Bende çok kullandım benim aşırı yaraydı o yüzden ne geçirdi bilmem hatta sonra susam yağı aldım tahinin üstündeki yağı bitirince. Tahin yağı satılmaz zaten .
Tahin yağı eşittir susam yağı değil miAa hiç duymamıştım tahin yağını vallahi ben göğüsten çok çektim doğumdan daha acılıydı benim için emzirmek kan içindeydi memelerbu sefer deneyim bende tahin yağı ayrı mı satılıyor yoksa nasıl bir şey
Tahın alıyorsun en sevdıgın markayı üstüne yağı çıkıyor ya zaten onu süzüyorsun al sana tahin yağı
Ya aynen benim de ya. HattaBurada her tahin konuşulunca aklıma tahin pekmez gelmesi
Meme uçları için e vitaminin kendisi de çok iyi geliyormuş. Eczaneden temin edilebilir.
Kantaron yağının doğalı ise kahverengi gibi oluyor, teyzem yapar benim ordan biliyorum. Tüm yaraları izsiz geçirir. Bir de zeytinyağı ile yapılması gerekli mutlaka.
Ben şimdi ilk çocuk diye tüm markalardan aldım nerdeyseama neydi ilk çocuk zaradan
Silmiyordum zaten emzirdikten sonra sürüp kapatıyordum açınca bişey kalmıyor genelde göğüs pedi emiyorPeki bu tahin yağını emzirmeden siliyor muyuz ayy hiçbir şey bilmeyen yeni anne olmak ne zor
Valla annem böyle işleri severAa hiç duymamıştım tahin yağını vallahi ben göğüsten çok çektim doğumdan daha acılıydı benim için emzirmek kan içindeydi memelerbu sefer deneyim bende tahin yağı ayrı mı satılıyor yoksa nasıl bir şey
Yaaa ordan nasıl aklına geldi pekmezBurada her tahin konuşulunca aklıma tahin pekmez gelmesi
Meme uçları için e vitaminin kendisi de çok iyi geliyormuş. Eczaneden temin edilebilir.
Kantaron yağının doğalı ise kahverengi gibi oluyor, teyzem yapar benim ordan biliyorum. Tüm yaraları izsiz geçirir. Bir de zeytinyağı ile yapılması gerekli mutlaka.
Ben şimdi ilk çocuk diye tüm markalardan aldım nerdeyseama neydi ilk çocuk zaradan
Açlık değil de tokluğun yüksek çıkmış. Maksimum ,140 olmalı demişti doktor banaKızlar bu arada şekeri ölçüyorum dün ve önceki gğn çok iyi çıkardı 127 vs bugün açlık 97 tokluk 176 çıkmış çok değil mi ya baya şaşırdım pekte bilmiyorum kaç olması gerek ama
Dr bilgi versem mi bilemedim şimdi 1 hafta ölç gel demişti amaAçlık değil de tokluğun yüksek çıkmış. Maksimum ,140 olmalı demişti doktor bana
Takip et bence birkaç gün daha. Yediğin bir şeyin etkisi olabilir. Ben de tost yediğimde yüksek çıktı sonra toparladım tekrar.Dr bilgi versem mi bilemedim şimdi 1 hafta ölç gel demişti ama
Bayan mı2-3 dür kadın doğumda Özgür Kartal ‘a geliyordum
Çok severim ondanYaaa ordan nasıl aklına geldi pekmezevet rengi bi garip sünnette de kullandı oğluma annem şimdide doğuma hazırlatıyor ya krem de alınabilir tabiki bunlarda yedekte durur ne olur ne olmaz çocuğa da bağlı herşey gerçekten ama ben ilk olmasına rağmen bunları kullandım başka bişey gerek kalmadı yedekte aldığım kremleri de ben kullandım
Kızlar bu arada şekeri ölçüyorum dün ve önceki gğn çok iyi çıkardı 127 vs bugün açlık 97 tokluk 176 çıkmış çok değil mi ya baya şaşırdım pekte bilmiyorum kaç olması gerek ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?