Aynen benim eşimde öyle ama yapıyo dip köşe çalışırken de o yapardı halıları kaldırıp öyle süpürüp silerdi alışkın sayılır iş paylaşıyoduk ama bez tutmayı bilmiyor diyorum kadiri izle biraz öğren diye kızıyo sonraSefan olsun valla. Bende kimse yok. Annem hasta, kız kardeş yok, eşim yapıyor ama bir kadının yaptığı gibi olmuyor sonuçta. Üstten üstten makyaj gibi geliyor. Güvenilir, işini iyi yapan biriside düşmedi hiç şansıma.. Nereye varacak bilmiyorum
Ben hala paketi açmadığımdan boyutlardan haberim yokKızlar bu nedir meselaelim kadar dedikleri bu sanırım ya biri bana söylesin bu normal mi boyut olarak ben şok oldum açınca molfix 1 numara yoktu Buda çok beğeniliyor diye aldım ama sanki fazla küçük
Eşimim bir ayarı var diye düşünüyorumAynen benim eşimde öyle ama yapıyo dip köşe çalışırken de o yapardı halıları kaldırıp öyle süpürüp silerdi alışkın sayılır iş paylaşıyoduk ama bez tutmayı bilmiyor diyorum kadiri izle biraz öğren diye kızıyo sonraduvarlarım çok kirliydi odanın kızımın parmak izleri vardı hep, annem 3 çocukla sen böyle iş yapamazsın 2 sene daha diyo çocukların karnını doyursn yeter diyo
İnşallah denk gelir sizede biri gerçekten zor
Kızım 2 aylıkken kuranını okutmuştum annem gripti kardeşim dersaneye gidiyodu o evi nasıl temizledim ettim salakmışım birini çağırsaymışım diye kızıyorum kendime sütüm azalmıştı dolaptan vermiştim kendimi helak etmiştim resmen şimdi okutmucam diyorum kim gelicek bi yere bağış yaparım öyle okunur duaları zor gerçekten
İlk fırsatta girer bi kere girmiş sonuçtaEşimim bir ayarı var diye düşünüyorumyaz başı o moda geçti bir günlüğüne. 10tane kadiri cebinden çıkarır hale geldi Hatta bana fenalık geldi dur dedim yarın devam et. Mutfak yarına kalsın. Demeseymişim iyiymiş sonra sezon ve işler başladı. Üstten temizliğe geçtik. İpin ucu kaçtı. Ama bir daha o moda ne zaman gelir bilmiyorum
Aynen erken doğum riski olunca kiloya taktım ama doktorda kilosuna normal haftayla uyumlu dedi . Umarım 36ya kadar gelebilirizKılosu ıyı aslında erken dogum rıskı yuzunden mı kıloya takıntın oldu. Bende 31 de gıttıgımde cunku 1744 dü.
Yani zorlasakta abartsakta alacagını alıyor yeter kı siz saglıklı beslenın .
Sleppyler gerçekten çok küçük bezleri görünce bu kadar küçük olacak mı diye sorgulamadım değilKızlar bu nedir meselaelim kadar dedikleri bu sanırım ya biri bana söylesin bu normal mi boyut olarak ben şok oldum açınca molfix 1 numara yoktu Buda çok beğeniliyor diye aldım ama sanki fazla küçük
İnşallah ama hiç ışık yok sankiİlk fırsatta girer bi kere girmiş sonuçta
Markadan markaya değişiyor mu boyutları? Ben numarasına göre markalar aynı boyda sanıyordum.Sleppyler gerçekten çok küçük bezleri görünce bu kadar küçük olacak mı diye sorgulamadım değil
Ya ben çok şaşırdım küçük bekliyordum da bu kadar değil bide resimde baya kocaman duruyorBen hala paketi açmadığımdan boyutlardan haberim yokel kadarmış harbiden
Ayy evet gerçekten slepy çok küçükmüş Allahtan çok az paket aldımSleppyler gerçekten çok küçük bezleri görünce bu kadar küçük olacak mı diye sorgulamadım değil
Molfix daha büyük kalıp olarak diğer bezlerde fark ediyordur özellikle slepy çok küçükMarkadan markaya değişiyor mu boyutları? Ben numarasına göre markalar aynı boyda sanıyordum.
Ben halıları yıkamaya verdim koltuk örtülerini yıkadım geçirmesi zordu baya onu abla halletti bir perdeler kaldıEn sona doğru bir temizlik şirketi mi soksam acaba diye düşünmedim de değil yani. Koltukları falanda hallederler hem. Bakalım.
Ben şu an bebek odasını bile askıya aldım. Boş olan kuzey cephe bir odam var. Gelen mobilyayı oraya yerleştirmeyi düşünüyorum. Zaten kışı benim yanımda geçirecek. Bahara doğru veya kendimi iyi hissettiğimde asıl odasını boşaltıp, boyatıp, yerleştiririm diyorum. Çünkü her ne kadar eşim sen yat ben hallederim desede olmuyor öyle. Şu an bulaşık makinesi yerleştirsem bilr pert oluyorum
Bende de risk konusu geçmedi, öyle nazlı biriside değilimdir ama seri hareket edemiyorum, nefes nefeseyim hep. Çok çabuk yoruluyorum. Öyle ağır falan kaldırmıyorum zaten. Maşallah sana..Ben halıları yıkamaya verdim koltuk örtülerini yıkadım geçirmesi zordu baya onu abla halletti bir perdeler kaldı
Ya Allah güç veriyor herhalde ben öyle ağırlaşmadım çok şükür riskli durum da yok. Şuan dışardayız ve kızımı bildiğin hep kucağımda taşıyorum. Sadece insanların garip rahatsız ediyor o kadarhep alışmışız hamileler ağır kaldırmaz filan herhalde ondan
Evet biraz tokluk yüksek ama dedikleri gibi yediğin bir şey yapmış olmalı sadece bitter çikolata mı karbonhidrat vs var mıydı yemekte tam buğday ekmeğinin yükselttiği kişi benimKızlar bu arada şekeri ölçüyorum dün ve önceki gğn çok iyi çıkardı 127 vs bugün açlık 97 tokluk 176 çıkmış çok değil mi ya baya şaşırdım pekte bilmiyorum kaç olması gerek ama
Gittim. Kızım yine kendini göstermedi ama dönmüş. Dün dönmeye çalıştı ama dönemedi demiştim ama başarmış
Risk varsa dinlenmek zorunluluk zaten benimde ilki öyleydi 2 hafta kıpırdamadan yattımBende de risk konusu geçmedi, öyle nazlı biriside değilimdir ama seri hareket edemiyorum, nefes nefeseyim hep. Çok çabuk yoruluyorum. Öyle ağır falan kaldırmıyorum zaten. Maşallah sana..
Halıları kaldırıp atalı çok olduama şimdi almak lazım sanki artık
merhaba.. bende 31.haftadayim.bir haftadir öksuruk ve burun akintim var.en son dün öksürürken kaburgam kirildi zannettim cok kötüydü.iki tarafli acayip batiyordu her hareketimde.gece acile gittik dr eger ilk beben olmasaydi kizardim dediKızlar selam 34.haftadayız 2 gündür aşırı sırt ağrısı çekiyorum normal mi ?
Benim açlık tokluk ve sonrasında şeker yüklemesi sonrası vs normal çıkmıştı. Ama bu son hafta acayip şekilde tatlı düşkünü oldum resmen. Kendimi tutmaya çalışsamda becerebildiğim söylenemez. Meyvası ayrı, çikolatası ayrı. Normal hayatımda pek tatlı seven biride değildim aslında.Evet biraz tokluk yüksek ama dedikleri gibi yediğin bir şey yapmış olmalı sadece bitter çikolata mı karbonhidrat vs var mıydı yemekte tam buğday ekmeğinin yükselttiği kişi benimsağlıklı duruyor ama işte onu farkedebilmiştim ya da uzun süreli açlık etkiliyor
Gittim. Kızım yine kendini göstermedi ama dönmüş. Dün dönmeye çalıştı ama dönemedi demiştim ama başarmış
Gelişimi biraz yavaşlamış bu doktoru ve bizi üzdü. Suyu da biraz azalmış. Pazartesi perinatolog görecek. Kan sulandırıcıya da geri başlıyorum
Aslında tam haftası ile uyumlu çıktı ama doktorumuz da biraz pimpirikli olunca riske atmamak adına bakalım dedi işte. Haftaya da tekrar ona gideceğim. Nts ye girdim. Yolunda orda durumlarumarım pazartesi daha güzel haberler alırım
Ayy bugün yarım saat filan yürüdüm dışarıda bebek bir yere toplandı nasıl canımı yakıyor oturdum filan geçti gezmekte haram oldu bize e bebekten eksiklerimi aldım şükürbirtek sütyen ve terlik kaldı onlarıda sipariş veririm artık birde bebişli hayata geçiş sırt çantası aldım yine uzun bir süre çanta kullanamayacağım halbuki yeni geçmiş sayılırdım
Aslında suyu fazla çıkıp iri geldiğinde şekerim vae diye endişelendi. Şeker çıkmayınca şişko kızım diye seviyordu doktorum da. Yine de şeker tüketmiyordum. Sonra suyu normale gelmişti. Gelişimi hala çok öndeydi.Nasıl yani? Fazla ileri gidiyor, suyu fazla diye endişelendikten sonra haftasıyla uyumlu hale geldi diye de mi endişelenmemiz gerekiyormuş yaniah bu doktorlar… umarım pazartesi için rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?